- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
-
Hayir yok zaten gerek yok basit bisey normal alttan muayenden biraz daha zor sadecePeki aneztezi felan var mi
İlk yaptirdigim yerde 20 dk asi yaptiklari yatakta dinlendirdiler sorada yan odaya gectim bi saatta orada dinlendim bu seferde asi yaptiklari yatakta 40 dinlen dediler ama cok sikismistim 30 dinlendim kalktim eve geldimPeki yapildi yatakdan kalmadan odaya mi aliyorlar doktor iki saat yatacaksin dedi bana
Bahceci tup bebek merkezinde yaptirdim ilk ikisini ucuncuyude memorialde yaptirdimIlki nerdeydi ki
Anladim o zaman yaptirmadan israri bosaltmak lazimİlk yaptirdigim yerde 20 dk asi yaptiklari yatakta dinlendirdiler sorada yan odaya gectim bi saatta orada dinlendim bu seferde asi yaptiklari yatakta 40 dinlen dediler ama cok sikismistim 30 dinlendim kalktim eve geldim
Yok canim idrara sikisik olman lazim su iciyosun yumurtalar iyi gorunmesi icin o yuzden insan zor duruyo 30 dkbileAnladim o zaman yaptirmadan israri bosaltmak lazim
Anladim canim cok saol allahim seni bir an once bebegine kavusturacak buna inan icinde minicik eller yeserecek sana gunu geldiginde annecigim diyecek icini ferah tut arkadasimYok canim idrara sikisik olman lazim su iciyosun yumurtalar iyi gorunmesi icin o yuzden insan zor duruyo 30 dkbile
Olmadi canim ya 3 . Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi cok uzgunum necyapacagimi bilmiyorum kismet hersey esimede soleyemedim oda cok uzulur duyarsa cok umitlenmistik bu sefer ama yine olmadiAnladim canim cok saol allahim seni bir an once bebegine kavusturacak buna inan icinde minicik eller yeserecek sana gunu geldiginde annecigim diyecek icini ferah tut arkadasim
Leke gelebilir sen uzN yatOlmadi canim ya 3 . Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi cok uzgunum necyapacagimi bilmiyorum kismet hersey esimede soleyemedim oda cok uzulur duyarsa cok umitlenmistik bu sefer ama yine olmadi
Canim yerlesme kanamasi olabilir sonucta rahme birsey yerlesiyor damarlarin kanamasi olabilir icini ferah tut lutfen birakma kendiniOlmadi canim ya 3 . Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi cok uzgunum necyapacagimi bilmiyorum kismet hersey esimede soleyemedim oda cok uzulur duyarsa cok umitlenmistik bu sefer ama yine olmadi
Saol canim keske oyle bi ihtimal olsa her zaman boyle olurdu umut ederdim ama sonu hep husran umut dip kendimi kanfirmak istemiyom artik buda olmadiCanim yerlesme kanamasi olabilir sonucta rahme birsey yerlesiyor damarlarin kanamasi olabilir icini ferah tut lutfen birakma kendini
Leke ne renk bu arda benim yjmurta da sabit kalmis iki gun sonra geri gitcem bende uzuldum birazSaol canim keske oyle bi ihtimal olsa her zaman boyle olurdu umut ederdim ama sonu hep husran umut dip kendimi kanfirmak istemiyom artik buda olmadi
Uzme kendini buyur bende gittigimde buyumemisti ikigun sora iyi olmustu acik pembeydi akinti gibi az oldu ama baslayacak cunku sancim varLeke ne renk bu arda benim yjmurta da sabit kalmis iki gun sonra geri gitcem bende uzuldum biraz
Acik penbe ise olur sende uzulme sanci gebelik sancisi olabilir tuttu arkadasm senin ki uzulmeUzme kendini buyur bende gittigimde buyumemisti ikigun sora iyi olmustu acik pembeydi akinti gibi az oldu ama baslayacak cunku sancim var
İns canim.beklerim bugun devami gelmezse test yaptiririm yarinAcik penbe ise olur sende uzulme sanci gebelik sancisi olabilir tuttu arkadasm senin ki uzulme
beni haberdar etİns canim.beklerim bugun devami gelmezse test yaptiririm yarin
Tmm canimbeni haberdar et
inşallah tutmuştur, aşılama bir umut gibi gözüküyor ama sonuç böyle oldukça nasıl dayanıcaz?Saol canim keske oyle bi ihtimal olsa her zaman boyle olurdu umut ederdim ama sonu hep husran umut dip kendimi kanfirmak istemiyom artik buda olmadi
Tmm canim
Cnm durum neTmm canim
Sabahtan beri hic bisey olmadi test yaptim cikmadi bisey simdi az bisey yine pembe leke oldu asil canim sikildi yine umutlanmistim olmadi cok sinir oldum iyice ya sans meselesi canim sans yok bizdede tupe kaldi artik umudumuzCnm durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?