diyet arkadaşı aranıyorr

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
248
02.12.2014
Tubbb :) 1.68 - 55.5 kg
bakirenk :) 1.67 - 79.5 kg
Therapne :) 1.56 - 63 kg
Zordegil :) 1.70 - 71.7 kg
Meltem_m :) 1.64 - 64 kg

Son düzenleme:
merhabaaa :)

bende senin gibi masa başı çalışıyorum dışardan yemek yemek zorunda kalıyorum ve yeni evlendim sayılır daha 8 ay olucak toplam 10 kilo aldım bir türlü kilo vermeyi başaramıyorum bende kendime bir arkadaş arıyorum ama kilo olarak pek yakın sayılmayız cicim :)

senin kilon kaç bakirenk

Bende vermek istiyorum kilom 70 Evdeyim Evliyim bebek yok

merhabaaa :)

bende senin gibi masa başı çalışıyorum dışardan yemek yemek zorunda kalıyorum ve yeni evlendim sayılır daha 8 ay olucak toplam 10 kilo aldım bir türlü kilo vermeyi başaramıyorum bende kendime bir arkadaş arıyorum ama kilo olarak pek yakın sayılmayız cicim :)​
Olleeeyycokk sevindim msjinaa :) ayni durumdayiz demekki. Ben de surekli disarsam soyluyorum

Bende vermek istiyorum kilom 70 Evdeyim Evliyim bebek yok
Merhabaa hosgeldin sen de. Yarin sabahtan itibaren hepimiz yediklerimizi yazalim

bende masa başı çalışıyorum öğlenler salata getirmeyi düşünüyorum işyerine değişik salatalar olabilir sizin kilolarınız kaç ben 63 kiloyum hedefim ilk olarak 55 olmak boyum 156

bende masa başı çalışıyorum öğlenler salata getirmeyi düşünüyorum işyerine değişik salatalar olabilir sizin kilolarınız kaç ben 63 kiloyum hedefim ilk olarak 55 olmak boyum 156​
Benim salata getirme imkanim yok malesef. Ben 55 kiloym 50 olmak istiyorum boyum 168

hım peki ne yapmayı düşünüosun marketten aparatif şeyler filan almayı mı ben bir ara bizim binanın altındaki marketten yoğurt vs. alıyordum

hım peki ne yapmayı düşünüosun marketten aparatif şeyler filan almayı mı ben bir ara bizim binanın altındaki marketten yoğurt vs. alıyordum​
Sabahlari saglikli bir kahvaltiyla gune baslayip ara ogunlerle devam edicm. Oglende corba filan icicem dusuncem bu yonde. Bir de tabi yuruyus yapcam :)

PEKİ NAPICAZ

PEKİ NAPICAZ
Benim fikrim soyle buradan hepimiz gunlk yedklerimizj yazalm hem kontrol etmis oluruz hem de fikir alisverisi olr. Yarn baslayalm buna

peki neler yiyosun ?

peki neler yiyosun ?​
Canim gecen yillarda diyetisyene gitmistim ordan dvam edicem
Bu sabah
Limonlu maydonoz
3 adet zeytin
Peynir
1 adet çeri domates
yedim
Ofise gelince findik ve badem yedim
oglende corba ictim
Bir de sabah otobsten erken inip ofise yurudum 15 dk

OFF DHA ŞİMDİDN GÖZÜMDE BÜYÜDÜ DİYET

Canimm buyutcek bisey yok ki. Kilo veemeye basladikca motive olcaksin :) yarin ikimizde baslayalim sabahtan yediklerimizi yazariz tamam mi? Cok iyi gidersek kendimize odul veririz

Canimm buyutcek bisey yok ki. Kilo veemeye basladikca motive olcaksin :) yarin ikimizde baslayalim sabahtan yediklerimizi yazariz tamam mi? Cok iyi gidersek kendimize odul veririz
hadi inşllh canım bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…