- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi tasarimcibayan
-
merhabaaa :)Selam bayanlaar
1.68 boyum 56 kilom var
Bir süredir kilo vermek istiyorum, istedikçe alıyorum
benim istediğim önce 53 sonra 50 ye kadar düşmek
şu an 36 bedene zor sığıyorum
Ve ben kilo konusunda çok ama çok takıntılıyım
masa başı çalışıyorum ve haliyle kilolalarm göbek ve bel bölgemde toplandı ..
benim gibi olup motivasyon içinde diyet yapacak var mı
senin kilon kaç bakirenkmerhabaaa :)
bende senin gibi masa başı çalışıyorum dışardan yemek yemek zorunda kalıyorumve yeni evlendim sayılır daha 8 ay olucak toplam 10 kilo aldım bir türlü kilo vermeyi başaramıyorum bende kendime bir arkadaş arıyorum ama kilo olarak pek yakın sayılmayız cicim :)
PEKİ NAPICAZmerhabaaa :)
bende senin gibi masa başı çalışıyorum dışardan yemek yemek zorunda kalıyorumve yeni evlendim sayılır daha 8 ay olucak toplam 10 kilo aldım bir türlü kilo vermeyi başaramıyorum bende kendime bir arkadaş arıyorum ama kilo olarak pek yakın sayılmayız cicim :)
Olleeeyycokk sevindim msjinaa :) ayni durumdayiz demekki. Ben de surekli disarsam soyluyorum
PEKİ ANLAŞTIK :)PEKİ NAPICAZ
Benim fikrim soyle buradan hepimiz gunlk yedklerimizj yazalm hem kontrol etmis oluruz hem de fikir alisverisi olr. Yarn baslayalm buna
peki neler yiyosun ?merhabaaa :)
Olleeeyycokk sevindim msjinaa :) ayni durumdayiz demekki. Ben de surekli disarsam soyluyorum
OFF DHA ŞİMDİDN GÖZÜMDE BÜYÜDÜ DİYETpeki neler yiyosun ?
Canim gecen yillarda diyetisyene gitmistim ordan dvam edicem
Bu sabah
Limonlu maydonoz
3 adet zeytin
Peynir
1 adet çeri domates
yedim
Ofise gelince findik ve badem yedim
oglende corba ictim
Bir de sabah otobsten erken inip ofise yurudum 15 dk
hadi inşllh canım bakalım :)))OFF DHA ŞİMDİDN GÖZÜMDE BÜYÜDÜ DİYET
Canimm buyutcek bisey yok ki. Kilo veemeye basladikca motive olcaksin :) yarin ikimizde baslayalim sabahtan yediklerimizi yazariz tamam mi? Cok iyi gidersek kendimize odul veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?