diyet arkadaşı aranıyorr

belki birbirimizi hırslandırırsak olur :) ben diyet şeklinde değilde öğünlerimi azaltarak az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum canım çünkü ben çok diyet denedim olmuyor kurallara uyamama gibi bir alışkanlığım var benim hafif yemekler salata çorban vs gibi şeylerde öğünlerimi geçiştiriyorum genelde :) fikir vermek istersen diye belirtiyim dedim :)

belki birbirimizi hırslandırırsak olur :) ben diyet şeklinde değilde öğünlerimi azaltarak az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum canım çünkü ben çok diyet denedim olmuyor kurallara uyamama gibi bir alışkanlığım var benim hafif yemekler salata çorban vs gibi şeylerde öğünlerimi geçiştiriyorum genelde :) fikir vermek istersen diye belirtiyim dedim :)​
Canim cok mantikli zaten. Bu surecte yogurt ve meyve tuketmeye dikkat edelim..sabah guncel kilomuzu yazip baslayalm bakalmm

Bakirenk ve tubb merhaba kizlar.. . Ben de size katilmak istiyorum. Az kisi olunca daha cok motive oluyor insan.. kendimden bahsedeyim az .. 27 yasindayim. 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oglum var :) boyum 1.70 kilom bu sabah 71.700 idi... bende suan sıkı bir diyetteyim.. hedefim 1 ocakta 65 kilo olmak .. Inşallah birlikte veriirix. Sonrasinda belki 60 i dusunebilirim :)

Bakirenk ve tubb merhaba kizlar.. . Ben de size katilmak istiyorum. Az kisi olunca daha cok motive oluyor insan.. kendimden bahsedeyim az .. 27 yasindayim. 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oglum var :) boyum 1.70 kilom bu sabah 71.700 idi... bende suan sıkı bir diyetteyim.. hedefim 1 ocakta 65 kilo olmak .. Inşallah birlikte veriirix. Sonrasinda belki 60 i dusunebilirim :)​
Canim hosgeldinn :) ben de 23 yasindayn 1.68 boyum 55 kilom. 50 olmak hedefm ve yarin net yazip listemi paylasacagm snde burda paylasirsn ne yedklerini ne yaptgini yarin ilk gunumz olsn :)

SABAH GRŞ KIZLAR MESAİM BİTTİ :)

Gunaydin canim
ben sabah tartildim 55,5 suandaki kilom
kahvaltida form çay
peynir
çeri domates
2 adet zeytin
maydonoz ve ekmek yedim
10.30 gibi 5 adet findik ve badem yiyecegim

Gunaydin canim
ben sabah tartildim 55,5 suandaki kilom
kahvaltida form çay
peynir
çeri domates
2 adet zeytin
maydonoz ve ekmek yedim
10.30 gibi 5 adet findik ve badem yiyecegim

SÜPERSİN CANIM NE GÜZEL BEN 7 DEN BERİ AYAKTAYIM AMA DAHA HİÇ BİR ŞEY YEMEDİM 1 SAAT ÖNCE İÇTİĞİM LIGHT SÜTLE DURUYORUM :)
BENİM KİLOM DA 79.5

Kızlar Günaydın ...
bugun coook guzel bi gun olsun az kalorili bol hareketli bir gun
Gunaydiin canim :) neler yedigini paylas hemen :) ilk sayfaya baslangic kilolarimizi yazayim mi :) ?
DOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM AMA BENİM NORMALDEDE KAHVALTI ALIŞKANLIĞIM HİÇ YOK BİRAZDAN ŞEKERSİZ ÇAYLA BURÇAK YİYECEĞİM
Alisman lazim canimm cok cok onemli ben birazdan findik ve badem yiyecegm suyumu bitirip

Gunaydiin canim :) neler yedigini paylas hemen :) ilk sayfaya baslangic kilolarimizi yazayim mi :) ?

Alisman lazim canimm cok cok onemli ben birazdan findik ve badem yiyecegm suyumu bitirip
SABAHLARI ÇOK İŞTAHIM OLMUYOR CANIM BENİM TAM TERSİNE AKŞAMLARI AÇILIYO İŞTAHIM EN ZARARLISI İŞTE BURÇAK BİSKÜVİYİ BİLE BİTİREMEDİM YARISINI YİYEBİLDİM KENDİM ZORLAYARAK :)

kızlar merhaba ben diyet yapıyorum denemesede hiç ekmek yemiyorum bir ayda bir buçuk kilo verdim.Yanlış bir yöntem mi bilemiyorum çünkü diyetisyenler ekmeği hiç kesmiyorlar.Basen sıkıntısı var bende bi ara plates yaptım ama sıkıldım ndense.şimdi de çok fazla yemiyorum.siz nasıl besleniyorsunuz ki?

Selam :) ben de ekmek bi tek kahvaltida yiyorum o da kepek ekmegi. Pilav da hic sevmem ama makarnaya dayanamiyorum.. haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum :)

Selam :) ben de ekmek bi tek kahvaltida yiyorum o da kepek ekmegi. Pilav da hic sevmem ama makarnaya dayanamiyorum.. haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum :)

Ayy pilav sevilmezmi ya makarnayı bende çok seviyorum ama çok fazla yapmamaya gayret ediyorum.Hiç yapmasam da olmuyo çünkü eşim de çok sever ve yemek istiyorilk başlarda ekmeksiz çok zordu ama artık alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…