- 27 Kasım 2014
- 114
- 48
- 28
- Konu Sahibi tasarimcibayan
-
SABAH GRŞ KIZLAR MESAİM BİTTİ :)Bakirenk ve tubb merhaba kizlar.. . Ben de size katilmak istiyorum. Az kisi olunca daha cok motive oluyor insan.. kendimden bahsedeyim az .. 27 yasindayim. 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oglum var :) boyum 1.70 kilom bu sabah 71.700 idi... bende suan sıkı bir diyetteyim.. hedefim 1 ocakta 65 kilo olmak .. Inşallah birlikte veriirix. Sonrasinda belki 60 i dusunebilirim :)
Canim hosgeldinn :) ben de 23 yasindayn 1.68 boyum 55 kilom. 50 olmak hedefm ve yarin net yazip listemi paylasacagm snde burda paylasirsn ne yedklerini ne yaptgini yarin ilk gunumz olsn :)
Gunaydin canim
ben sabah tartildim 55,5 suandaki kilom
kahvaltida form çay
peynir
çeri domates
2 adet zeytin
maydonoz ve ekmek yedim
10.30 gibi 5 adet findik ve badem yiyecegim
Canimm cok yanlis oSÜPERSİN CANIM NE GÜZEL BEN 7 DEN BERİ AYAKTAYIM AMA DAHA HİÇ BİR ŞEY YEMEDİM 1 SAAT ÖNCE İÇTİĞİM LIGHT SÜTLE DURUYORUM :)
BENİM KİLOM DA 79.5
DOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM AMA BENİM NORMALDEDE KAHVALTI ALIŞKANLIĞIM HİÇ YOK BİRAZDAN ŞEKERSİZ ÇAYLA BURÇAK YİYECEĞİMCanimm cok yanlis ohemen kahvalti yap unutma kahvalti en onemli ogun. Metabolizmani calistirman lazim
Gunaydiin canim :) neler yedigini paylas hemen :) ilk sayfaya baslangic kilolarimizi yazayim mi :) ?Kızlar Günaydın ...
bugun coook guzel bi gun olsun az kalorili bol hareketli bir gun
Alisman lazim canimm cok cok onemliDOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM AMA BENİM NORMALDEDE KAHVALTI ALIŞKANLIĞIM HİÇ YOK BİRAZDAN ŞEKERSİZ ÇAYLA BURÇAK YİYECEĞİM
SABAHLARI ÇOK İŞTAHIM OLMUYOR CANIM BENİM TAM TERSİNE AKŞAMLARI AÇILIYO İŞTAHIM EN ZARARLISI İŞTE BURÇAK BİSKÜVİYİ BİLE BİTİREMEDİM YARISINI YİYEBİLDİM KENDİM ZORLAYARAK :)Gunaydiin canim :) neler yedigini paylas hemen :) ilk sayfaya baslangic kilolarimizi yazayim mi :) ?
Alisman lazim canimm cok cok onemliben birazdan findik ve badem yiyecegm suyumu bitirip
Hani cok degil ama mesela kepekli ekmek ile tost yapip yiyebilirsinSABAHLARI ÇOK İŞTAHIM OLMUYOR CANIM BENİM TAM TERSİNE AKŞAMLARI AÇILIYO İŞTAHIM EN ZARARLISI İŞTE BURÇAK BİSKÜVİYİ BİLE BİTİREMEDİM YARISINI YİYEBİLDİM KENDİM ZORLAYARAK :)
Selam :) ben de ekmek bi tek kahvaltida yiyorum o da kepek ekmegi. Pilav da hic sevmem ama makarnaya dayanamiyorum.. haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum :)kızlar merhaba ben diyet yapıyorum denemesede hiç ekmek yemiyorum bir ayda bir buçuk kilo verdim.Yanlış bir yöntem mi bilemiyorum çünkü diyetisyenler ekmeği hiç kesmiyorlar.Basen sıkıntısı var bende bi ara plates yaptım ama sıkıldım ndense.şimdi de çok fazla yemiyorum.siz nasıl besleniyorsunuz ki?
Selam :) ben de ekmek bi tek kahvaltida yiyorum o da kepek ekmegi. Pilav da hic sevmem ama makarnaya dayanamiyorum.. haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum :)
YARIN DENİCEM CANM ONU :)Hani cok degil ama mesela kepekli ekmek ile tost yapip yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?