diyet arkadaşı aranıyorr

Bence tekrar gidebilirsin ya da evde ogunlerini azaltarak kontrol edebilrsn ben bu hafta oyle deneyecegm olmadi ben de gitmeyi dusunuyorm

Günaydin kizlaar.
dun aksam 4 5 yemek kasigi yemek ve yogurt yedim
sabahta kepekli ekmekten tost yaptim kusburnu cayi ve 2 adet ceri domates yedimm
siz de durumlar ne

Merhaba şöyle kafam göre iddialı azimli bir diyet grubu bulamadım. Aranızda masabaşı çalışanlar var sanırım. Onun için bu topiği kendime uygun buldum. Beni de alırmısınız aranıza. Bir aydır diyet yaptığımı sanıyordum az önce diyetisyenden geldim. Sadece 900 gr. vermişim ama kas kaybım olmuş çok üzgünüm

Selamm hosgeldin :) evet ben masabasi calisiyorm hatta o kdr yogun oluyormki bazen wc ye bile zor gidiyorm yani hareket etme imkanim cok az. Bu nedenle de tum yaglarim bel ve gobek bolgemde toplandi.
peki boyun ve kilon kac? Neler yapiyorsun kilo vermek icin:)

Boyum 1.57 kilom 68.5. Kilo vermek için ekstra bişey yapmıyorum. Sadece yediklerimi azaltıp yürüyüş yapıyorum çok düzenli olmasa da. Ben çok meyve yiyorum ve kahvaltı harici ekmek alışkanlığım yok. Dedim ya az önce diyetisyenden geldim. Ve bana meyveyi günde en fazla 4 tane yemem gerektiğini ve diğer öğünlerde bir dilim ekmek yememi eğer ekmek sevmiyorsam çorba bulgur pilavı ve makarna tüketmemi söyledi. Yani tahıl olmazsa yağdan kilo veremezmişim. Artık bunlara dikkat etmeye çalışacağım ve de yürüyüşü düzenli yapıcam

Insallah istedigimiz gibi sonuc aliriz. Ben de senin gibi cok meyve yiyorum. Ve ekmek sadece kahvaltida yerim :) ama makarnaya bayilirmm :)

Şu anda 64 kiloyum boyumda 1.65 bana göre fazlam çok bi 10 kilo versem süper olur mesela.Evlendiğimde 57 kiloydum evlendim 10 kilo kadar aldım resmen.Ve hamile kalmak istediğim için de kilo vermem şart
meltem aynı şeylerimi yaşıyoruz bende 63 kiloyum evlendikten sonra 10 kilo aldım ve dr banada gebelik için zayıflamamı önerdi

Imm şey artık tasarimcibayan la topikte fazla karşılaşamadığım için buradan yazmak istedimm.Kilom ve boyumdan bir şikayetim yok çok şükür. Onu çok özledim de ondan yazıyım bi dedim umarım rahatsızlık vermemişimdir

Yaa canim oryaa ne tatlisinn :) biraz erteledigimiz icin oraya fazla bakmiyorum aslinda okuyorm hepsini ama pek bisey yazmiyorum seni burda gorunce cok mutlu oldum keyfin nasil bir skintin yok degil mi

Yaa canim oryaa ne tatlisinn :) biraz erteledigimiz icin oraya fazla bakmiyorum aslinda okuyorm hepsini ama pek bisey yazmiyorum seni burda gorunce cok mutlu oldum keyfin nasil bir skintin yok degil mi

Canımsınn teşekkür ederim Anladım canım sen bilirsin tabii Mutlu olmana sevindim canım yok çok şükür iyiyim orada göremeyince buraya yazayım dedim topiğinin sıkı takipçisiyim :)Fazlam yok ama eksiğim var eehehheh Sen nasılsın canımm ?

seni kovcaz o zaman burdan şaka bi yana ne iyi ettin yazdinda canim
iyiym ben de calisiyorumm her zaman oldugu gibi

Kızlar günaydınn ne durumdasiniz?
Günaydın. Kendi adıma cevap verim iyi durumdayım. Dün 1,5 lt su içtim. Akşam da bir tane zeytinyağlı patlıcan dolması, yarım kase mercimek çorbası ve yarm dilim kepekli ekmek yedim.
Sabah 1 dilim kepekli ekmek, 2 dilim beyaz peynir ve şekersiz çay
Ara öğünde de yarım ayva.
Öğlene de ıspanak var listede. Abartmamışım sanırım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…