- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
Oo çok güzel maşallah devamBen geldim :)
toplamda 3 haftada 5 kilo vermişim. Önümde 5 kilo daha kaldı.
bende 6 da bitirmeye calisiyorum acikiyorum aa cay vs su yardimci oluyor hadi bakalim ilk gunumuz bitti kaldi 12 :)Aksam yemegimi yedim saat 4de. Kucuk bir biftek ve Bol gobek salata cok az yagli Bol limonlu. Yeme faslini bitirdim bugun. Ins gece cok acikip zorlanmam. Gune Bol su ile devam.
Allahtan erken yatiyoruz biz. En gec 10-10.30 gibi yatmis oluyoruz. Gec yatsam dayanamam kesin. Gun icinde o kadar cok acikmiyorum Ben. Cunku devamli bi kosturmaca var e bi suru de cocuk varbende 6 da bitirmeye calisiyorum acikiyorum aa cay vs su yardimci oluyor hadi bakalim ilk gunumuz bitti kaldi 12 :)
Merhaba. Hosgeldin canim :) diyet yapiyor musun suanda? Yeme aliskanliklarin nasil? Biz aksam yemegini erken yiyip gunu kapatiyoruz. Galiba hepimizin uymaya calistigi tek kural bu gibi. Yoksa herkes farkli digerleri yapiyor.Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza kilom 67 boyum 1/65cm hedef kilom şimdilik 60 çokkkkkkk zor kilo veriyorumkendimden bahsedeyim biraz yaşım 29 evliyim İstanbul’da yaşıyorum 1 senedir çocuk yapmak için uğraşıyoruz doktor kilo vermen lazım dedi bende uğraşıyorum inş en kısa sürede hep birlikte veririz
İki gündür bende başladım diyete if yapmaya çalışıyorum akşam 5’te bitirdim yemeyi inş devam ettirebilirim benim sorunum spor yapmıyor olmam hiç sevmiyorum ama zorluyorum kendimi az önce eşimle yürüyüşten döndük 10.000 adımı tamamladım çok zorlandım amaMerhaba. Hosgeldin canim :) diyet yapiyor musun suanda? Yeme aliskanliklarin nasil? Biz aksam yemegini erken yiyip gunu kapatiyoruz. Galiba hepimizin uymaya calistigi tek kural bu gibi. Yoksa herkes farkli digerleri yapiyor.
Buarada ben çok yemek yiyen biri değilim makarna pilav en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile abur cubur ayda yılda bir ama yinele hiç zayıf biri olamadımİki gündür bende başladım diyete if yapmaya çalışıyorum akşam 5’te bitirdim yemeyi inş devam ettirebilirim benim sorunum spor yapmıyor olmam hiç sevmiyorum ama zorluyorum kendimi az önce eşimle yürüyüşten döndük 10.000 adımı tamamladım çok zorlandım ama
hoşgeldin canım aramıza...bende çocuk sahibi olmaya çalışıyorum pko var ve birkaç ekstrem sorun bakalım hayırlısı .. benimde pek hızlı gitmiyor merak etme bende çok çabuk alınıyor ama verilmiyor. İmkansız diye birşey yok canım..yavaş yavaş vereceğiz. Ben gece deliriyorum ya gözüm dönüyor resmen. Eşim gece çay yanına hep bişiler yiyo dün baya savaştım yememek için ve yemedim ama ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorumMerhaba arkadaşlar bende geldim aranıza kilom 67 boyum 1/65cm hedef kilom şimdilik 60 çokkkkkkk zor kilo veriyorumkendimden bahsedeyim biraz yaşım 29 evliyim İstanbul’da yaşıyorum 1 senedir çocuk yapmak için uğraşıyoruz doktor kilo vermen lazım dedi bende uğraşıyorum inş en kısa sürede hep birlikte veririz
bir dilim değil o 100 gram hindi füme :) ben onun orjinalini yapıyorum hatta sayfa açtım istersen gir bak . sabah kesme şeker de tüketme sakın. dur yapa paylaşıyım ben sanaEvet yaa aksam tv karsisinda cok zorlaniyor insan. Alismisiz bi kere tv izlerken tikinmaya. Ac olmasak bile birseyler atistirmak istiyoruz. Dun hic zorlanmadim. Acikmadim da. Zaten 9.30 gibi tv izlerken uyumusumama mesela suan acim. Sabah 6 da kalkiyoruz. 12ye kadar nasil dayanicam bilmiyorum. Sade kahvemi ictim. Birazdan da ihlamur icicem. Aslinda bu isvec diyeti de if diyeti gibi... bi oglen bi aksam yiyorsun. 12de oglen 4de aksam yemegini yicem. Oglen icin bir dilim salam ve yogurt diyor. Bir dilim Salam ne yaa. ingiliz sitelerinde 150gr jambon diyor. Ben de zaten Salam yok. Hindi jambon var. onu yicem artik...
Merhaba size listeyi paylaşiyim hemen.Evet yaa aksam tv karsisinda cok zorlaniyor insan. Alismisiz bi kere tv izlerken tikinmaya. Ac olmasak bile birseyler atistirmak istiyoruz. Dun hic zorlanmadim. Acikmadim da. Zaten 9.30 gibi tv izlerken uyumusumama mesela suan acim. Sabah 6 da kalkiyoruz. 12ye kadar nasil dayanicam bilmiyorum. Sade kahvemi ictim. Birazdan da ihlamur icicem. Aslinda bu isvec diyeti de if diyeti gibi... bi oglen bi aksam yiyorsun. 12de oglen 4de aksam yemegini yicem. Oglen icin bir dilim salam ve yogurt diyor. Bir dilim Salam ne yaa. ingiliz sitelerinde 150gr jambon diyor. Ben de zaten Salam yok. Hindi jambon var. onu yicem artik...
Hoşbulduk cnm bende de pko var oyüzden metobolizma yavaş çalışıyor benim öyle atıştırma huyum yok sadece akşam misafirim falan olursa onlara eşlik ediyorum oda ayda yılda bir,ama bende geç yatanlardanım dün mesala akşam 5’te yemiştim gece 1’de midemden sesler geliyordu filtre kahve içtim yinede bastırmadı açlığımı ama yemedim yinedehoşgeldin canım aramıza...bende çocuk sahibi olmaya çalışıyorum pko var ve birkaç ekstrem sorun bakalım hayırlısı .. benimde pek hızlı gitmiyor merak etme bende çok çabuk alınıyor ama verilmiyor. İmkansız diye birşey yok canım..yavaş yavaş vereceğiz. Ben gece deliriyorum ya gözüm dönüyor resmen. Eşim gece çay yanına hep bişiler yiyo dün baya savaştım yememek için ve yemedim ama ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorum
Valla google da baktim oyle diyor. Bir dilim Salambir dilim değil o 100 gram hindi füme :) ben onun orjinalini yapıyorum hatta sayfa açtım istersen gir bak . sabah kesme şeker de tüketme sakın. dur yapa paylaşıyım ben sana
Afiyet olsun canim.Evet arkadaşlar 11:30 kahvaltım
Başlangıçta kiraz sapı ve ceviz bekletilmiş su içtim
Hosgeldin canim. Afiyet olsun.Bu da benim kahvaltım+öğle yemeğimçocuk olunca anca bu saatte oluyor
Sabah 84.8 kg geldim. 85.5 tumHosgeldin canim. Afiyet olsun.
Aynen oyle Valla. Yaa bi iki gun dikkat edeyim hemen 54lere iniyorum. Ama bikac gun sallamayim dikkat etmeyim hooop oluyorum 56Sabah 84.8 kg geldim. 85.5 tumalması güzel de vermesi çok zor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?