Diyet arkadasi ariyorum

Aksam yemegimi yedim saat 4de. Kucuk bir biftek ve Bol gobek salata cok az yagli Bol limonlu. Yeme faslini bitirdim bugun. Ins gece cok acikip zorlanmam. Gune Bol su ile devam.
bende 6 da bitirmeye calisiyorum acikiyorum aa cay vs su yardimci oluyor hadi bakalim ilk gunumuz bitti kaldi 12 :)

bende 6 da bitirmeye calisiyorum acikiyorum aa cay vs su yardimci oluyor hadi bakalim ilk gunumuz bitti kaldi 12 :)
Allahtan erken yatiyoruz biz. En gec 10-10.30 gibi yatmis oluyoruz. Gec yatsam dayanamam kesin. Gun icinde o kadar cok acikmiyorum Ben. Cunku devamli bi kosturmaca var e bi suru de cocuk var ama aksam olsun, is guc bitsin Tv karsinda basliyor aklimdan abur cuburlar gecmeye. Neyse bi cocuklar yatsin ihlamur icicem koca bir fincan...

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza kilom 67 boyum 1/65cm hedef kilom şimdilik 60 çokkkkkkk zor kilo veriyorum kendimden bahsedeyim biraz yaşım 29 evliyim İstanbul’da yaşıyorum 1 senedir çocuk yapmak için uğraşıyoruz doktor kilo vermen lazım dedi bende uğraşıyorum inş en kısa sürede hep birlikte veririz

Merhaba. Hosgeldin canim :) diyet yapiyor musun suanda? Yeme aliskanliklarin nasil? Biz aksam yemegini erken yiyip gunu kapatiyoruz. Galiba hepimizin uymaya calistigi tek kural bu gibi. Yoksa herkes farkli digerleri yapiyor.

Merhaba. Hosgeldin canim :) diyet yapiyor musun suanda? Yeme aliskanliklarin nasil? Biz aksam yemegini erken yiyip gunu kapatiyoruz. Galiba hepimizin uymaya calistigi tek kural bu gibi. Yoksa herkes farkli digerleri yapiyor.
İki gündür bende başladım diyete if yapmaya çalışıyorum akşam 5’te bitirdim yemeyi inş devam ettirebilirim benim sorunum spor yapmıyor olmam hiç sevmiyorum ama zorluyorum kendimi az önce eşimle yürüyüşten döndük 10.000 adımı tamamladım çok zorlandım ama

Buarada ben çok yemek yiyen biri değilim makarna pilav en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile abur cubur ayda yılda bir ama yinele hiç zayıf biri olamadım

hoşgeldin canım aramıza...bende çocuk sahibi olmaya çalışıyorum pko var ve birkaç ekstrem sorun bakalım hayırlısı .. benimde pek hızlı gitmiyor merak etme bende çok çabuk alınıyor ama verilmiyor. İmkansız diye birşey yok canım..yavaş yavaş vereceğiz. Ben gece deliriyorum ya gözüm dönüyor resmen. Eşim gece çay yanına hep bişiler yiyo dün baya savaştım yememek için ve yemedim ama ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorum

Evet yaa aksam tv karsisinda cok zorlaniyor insan. Alismisiz bi kere tv izlerken tikinmaya. Ac olmasak bile birseyler atistirmak istiyoruz. Dun hic zorlanmadim. Acikmadim da. Zaten 9.30 gibi tv izlerken uyumusum ama mesela suan acim. Sabah 6 da kalkiyoruz. 12ye kadar nasil dayanicam bilmiyorum. Sade kahvemi ictim. Birazdan da ihlamur icicem. Aslinda bu isvec diyeti de if diyeti gibi... bi oglen bi aksam yiyorsun. 12de oglen 4de aksam yemegini yicem. Oglen icin bir dilim salam ve yogurt diyor. Bir dilim Salam ne yaa. ingiliz sitelerinde 150gr jambon diyor. Ben de zaten Salam yok. Hindi jambon var. onu yicem artik...

bir dilim değil o 100 gram hindi füme :) ben onun orjinalini yapıyorum hatta sayfa açtım istersen gir bak . sabah kesme şeker de tüketme sakın. dur yapa paylaşıyım ben sana

Merhaba size listeyi paylaşiyim hemen.
İsveç diyeti 1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 gün kurusu yada kayısı
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek, tavuk yada balık (200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

isveç diyeti 2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 gün kurusu yada kayısı
Öğle: 100 gram hindi füme, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek,tavuk yada balık (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

isveç diyeti 3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, , 1 gün kurusu yada kayısı,1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 100 gram hindi füme, yeşil salata

isveç diyeti 4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 gün kurusu yada kayısı, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

isveç diyeti 5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

isveç diyeti 6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

isveç diyeti 7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et, tavuk yada balık (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

isveç diyeti 8. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

isveç diyeti 9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

isveç diyeti 10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak,brokoli veya kabak 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

isveç diyeti 11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 30 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

isveç diyeti 12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek, tavuk yada balık (200 gram), salata ve brokoli

isveç diyeti 13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

meyve oldugunda ara öğün gibi tüketiyorum meyveyi.
akşam yemeği ve öğleni değiştirebilirsiniz.

-yeşil çay ve beyaz çay tüketiniz.
*Ortalama 400gr brokoli - bununda gene değişimleri MARUL, SEMİZOTU, MAYDANOZ, KIVIRCIK
*Ve yeşil salata malzemeleri (salatalık, biber, kıvırcık, maydanoz , nane , roka v.b arzuya göre)
Ortalama 1 kilo ıspanak (alternatif olarak maydanoz, marul,salatalık kabak haşlama da olur)
2 bardak portakal suyu- portakal bulamayız hazır satılan portakal suyu da şekerli ondan onun yerine yarım nektarın tüketebiliriz veya şekersiz limonata.
*Salatalar için yağ ve limon..
Tuz kesinlikle yasaktır.

Hoşbulduk cnm bende de pko var oyüzden metobolizma yavaş çalışıyor benim öyle atıştırma huyum yok sadece akşam misafirim falan olursa onlara eşlik ediyorum oda ayda yılda bir,ama bende geç yatanlardanım dün mesala akşam 5’te yemiştim gece 1’de midemden sesler geliyordu filtre kahve içtim yinede bastırmadı açlığımı ama yemedim yinede

bir dilim değil o 100 gram hindi füme :) ben onun orjinalini yapıyorum hatta sayfa açtım istersen gir bak . sabah kesme şeker de tüketme sakın. dur yapa paylaşıyım ben sana
Valla google da baktim oyle diyor. Bir dilim Salam liste icin tesekkur ederim canim. Hindi fume yok Ben de. Be oldugunu da bilmiyorum zaten... Ben de Hindi jambon var onu yerim. Seker zaten kullanmiyorum. Et yerine tavuk veya balik yiyebilecegimizi de bilmiyordum. Tavuk veya balik yerim. Et yesil salata ile guzel olmuyor...

Bu da benim kahvaltım+öğle yemeğim çocuk olunca anca bu saatte oluyor

Eklentiler

• image.webp
    147,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…