- Konu Sahibi diyetdelisi
-
üzülmehemen hemen aynı menüyle bende denedim haftada yarım kılo fılan vermıştım tabi sabredemedim isvece basladım.moralını bozma vucudun alışma surecındedır yavas yavas verırsın
bende merakederim hergün isterim tartınmak ama şöylede bişe var 100 gram fazla cıkrsam yıkılırım bırakırım dieti öle de bi yapım var yani o yüzden baslangıc 2 . günü tartıncam bi degişme varmı die sonra 4. günün sonunda tartılcam . yalnız bişey dicem ben kahvemi saat 11.30 da içmiştim saat 14.30da anca kahvaltıya vakit buldum ondada midem yumurtayı almadı bu saatte yani ben yumurtayı sabah yemeye programlanmısım sanki neyse onun yerine cabuk corbalar varya ondan içtim bi paket mercimekli den bide pişman oldum şimdik çokya o yzden bu saatten sonra bişey yememeyi düşünüyorum artık( ceza
ben artık açlıktan yumurtayı, haşlanmış ıspanağı öyle bir götürüyorumki ne olsa yiycem yani o derece
bende dün gofrete saldırdım.ama bugün tam gaz devam ediyorum.ne olursa olsun yiyeceklerle savaşmaya devam ediyoruz.pes etmek yookkk
evet canım ediyoruz zorda olsa. ben corbadan sonra yemek faslını bitrdim bugünlük yarına kısmet artık ii sonuclarla görüşmek üzere.
ee bugün kimse ugramamısya buralara. kahvemi içtim kilo bildirimi yapayım dedim bende . dünden bugüne 600 gram gtmiş 58.8 çıktım bu sabah yine iyi cünkü dün aksam kocaman bi kacamak yaptım tam bir kilo panda kase dondurma yedim azcık ucundan derken bitriverdim vala tabi bitincede gözüm acıldı cok cok cok pişman oldum kendimi sınamıs oldum bugün canm hiçbişi istemiyo ve dün cezamı cektim kesinlikle yok artık cünkü şunu anladım yiyince haz alıyosun ve üstünede kilo alıyosun tabiki ama yemeyince hem formda kalıyosun hemde giden kiloları gördükce mutlu oluyosun cok zevkli aslında kilo vermek ya hemen sabah olsun birazdaha düşük rakamı göreyim istiyorum
nptın nptın 1 kılo muyedın mı olssuun o kadar nolcak kııee afiyet bal seker olsun.. 600gr eksık gormek guzeldır bende dunden bugune 1 kg eksık gördum inanmak zor ama defalarca tartıldım yerını de degıstırdım hep aynı cıktı
tsk ederimisvecte 2.günüm canım az önce yogurdumu ve sosisimi yedim acayip doydum .iyiyim tam gaz devam.ben her akşam meyve eklycem cunku aksam yemegını 5 bucuk gıbı yıyoruz uyuyana kadar saat 1 oluo bebısın peşinde kostururken dayanamam mıdem hassas.1 elmacık etkılemez dimi.ayy heyecanlıyım cok
ooh afiyet olsun canm bende yoğurdumu yedim sosis sevmiyorum. simdide yesilçayımı içtim ve koşmaya cıkıcam birazan. baya erken yemek saatin canm bide cocuk pesinde koşuyorum diosun i elmadan bişi olmaz eritrsin zaten o hareketle onu. ikimizde 2 . günümüzdeymişik negüzel birlikte götürelim destek olalım birbirimize hem ya gaza da geliriz hem ;D
bende bu sabah tartıldığımda 500 gr. gitmişti.gerçekten çok güzel bir duygu ya sabahı bende iple çeker oldum acaba kaç kilo oldum merakıyla :126:
eweet ya ne guzel denk geldı boyle bendekı gaz ikimizede yeter hadı bakalım incelceezzz sonra alışverişe cıkcaz ciciler alcaz. hanım fiziği supper yapacak beyimiz kıskanack ohh yaaa
süper gidiyosun canım . aynenya bide tam dayanıp sabahı cıkarsak daha bi mutlu olcaz ama oda olur ya ben alıştım baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?