- 31 Aralık 2012
- 299
- 1
- 46
Kilo problemi yok tam tersine kilo alip kasa cevirmeye calisiyo surekli spor yaparak :) ama olan bana oluyo.
Tovbe yarabbim evde hic tatli olmasin gece yarisi da olsa irmik helvasi un helvasi yaptirir sanki aseriyo mubarek
Vermemiz gereken kilo aynı benimde 18 kilo vermem lazım ayrıca tatlı konusunda inan bende çok iradesizim :)) Arkadaşımla yarım altınına iddaya girdik 1 Ağustosa kadar vermem lazım, ikimizinde hedefi 18 sende bana destek olursan sevinirim canım :))
ayy cok guldum son iki gundur askim irmik yapar misin diyen esim geldi aklima
olurum olurummoral bozmak yok bu arada kizimin adini nesij koyucaktm ama olmadi cok seviyorum bu ismi
menünu çok begendim :) canım ne kadar süredir mate cayıni tüketiyorsun veMerhaba kizlar
Konu sahibi bir cizelge hazirlasa cok iyi olacak,boylece birbirimizi takip etmemiz kolaylasir
Bugunki menumu yazayim bende
Sabah : 1 sade sekersiz kahve
Kahvalti: 1kk peynir 1 yumurta 3 adet kivircik 1 sivri biber
3 ceri domates 1 salata mate cayi.
Ara: 3 tane kuru incir
Oglen: haslanmis sebze (ogluma pure yapacaktim :))) ) 1 bardak ayran
Ara: yine 3 kuru incir ve mate cayi
Aksam: 1 kase suzme mercimek corbasi
Yogurtlu semizotu salatasi
Simdilerde de maden suyu iciyorum kizlar bugunluk bu kadar
Merhaba Kızlar:))
Sabah uyandığımda ilk işim yine tartıldım :))
Pazartesi=78,2
Salı= 77,6
Çarşamba=76,7
Bu sabah =75,9 :))
Diyete pazartesi başladım bu kadar kısa sürede 2,3 kilo vermek biraz fazla değil mi?
9'lu çaya başladığımı sölemiştim ama bu gün kulaklarımda acayip bi basınç ve çınlama oldu, acaba 9'lu çay tansiyonumu mu düşürdü? Devam dip etmeme konusunda karar veremedim. Günde 3 kez yerine kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi mi içsem fazlamı geldi acaba?
Öncelikle bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Bu gün yediklerime gelince :))
Sabah kalktığımda ilk iş 9'lu çay,
Peynir, zeytin, domates, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
09:30 yeşil çay,
10:30 1 elma,
11:30 9'lu çay,
Öğle yemeğinde;
(Yemekhanede tavuk çorbası vardı, kremalı olduğu için içmedim, makarna vardı yemedim:) )
2 adet biber dolma ve yoğurt,
14:00'da 1 elme,
15:00'da Cafe Crown Latte (ya harika bi kahve ama ne kadar zararlı bilmiyorum :))
Akşam yemeği öncesi 9'lu çay,
1 tabak dereotlu kabak yemeği,
Bol salata,
1 kase yoğurt.
21:00 gibi elma yeme planım var :))
Kızlar pazartesi tartılma günümüz olsun ve herkes sabah aç karna tartılıp , pazartesi akşamları en geç 19:30'a kadar yazsın, toplu bir çizelgede birleştirelim ve haftanın 1. sini belirleyelim, hem kat ettiğimiz yolu görmüş oluruz, hemde motivasyonumuz artar :))
nesij canım gayet ini bir menü ve çok güzel kilo veriyorsun peki kendin bir değişiklik hissediyor musun :)kızlar merhaba bugün bi tek çok yiyen benim galiba beni dövün
sabah: nestle nesfit sütle bir kase
1saat sonra 1minik armut (öyle buyuk sulu olanlarından değil erik akdar küçükler varya onalrdan kızlar.)
öğle(okulda çıkan yemek)
1kase yayla çorbası
4-5yk etli erişte (böyle pilav gibiydi ve ben onu yedim)
2-3yk zeytinyağlı barbunya
1 dilim revaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (malesef onu da yedim............... :'( )
büyük bir üzüntü ile 3te dersten çıktıktan sonra 4buçuk gibi spor salonuna geldm ve 7ye kadar spor yaptım kızlar. biliyorum hiçbirini eritememişimdir ama hamlamış vucudum her yerim çok agrıyordu zorlaya zorlaya yaptım 2-3 güne alışırım diyerek vazgeçmedim. bunlar yetmezmiş gibi eve geldm ve yarım saat önce 3galeta ve 3 bardak ayran içtim cıvık su gibi birşeydi gerçi
menünu çok begendim :) canım ne kadar süredir mate cayıni tüketiyorsun ve
kilo verebildin mi
nesij canım gayet ini bir menü ve çok güzel kilo veriyorsun peki kendin bir değişiklik hissediyor musun :)
msgsu yaptigin spor olmasaydı eğer hiç iyi olmazdi diyet açısından ama spor yapman harika gerçekten eğer o kadar saat yaptıysan merak etme gitmiştir çoğu :) ama kaçamak yapma lütfen :)
waoowcanım o kadar saat koşmadım ama şu şekilde spor salonundaki spor maratonum:)
20dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyorum
20dk kros denen bi alet var cros diye mi yazılıyor nasıl onu bilmiyorum tamonda 20 dk yapıyorum
20dk da bisiklette zorlanabilecegm sekılde ayarlayıp cevırıyorum 5.dkdan sonrası sanki yokuş çıkar gibi oluyor :) 1 saati aralıksız ondan inip ona ondan inip ona binerek dolduruyorum:)
vücudum ısındıktan sonra :
fıtness aletlerini biliyorsundur canım kol ve bacak kaslarını calsıtıracak o aletleri yapıyorum. genelde yeni başlayanlara 10kg agırlıkla 2x15 yaptırıyorlar fakat benm bünyem alısık oldugu için (daha öncede spor salonuna gtmiştm) 20kg ile 2x 30 yapıyorum :) 14-15 degişik alet var sırasıyla bunları yapıyorum ve 50 dk falan da bu sekılde gidiyor göbek içinde sırt üstü uzanarak 2x30 yapıyorum bi aletlere baslaman önce bir de tüm aletler bttkten sonra. Bazen salon yogun oluyor ve alet sıralarında 2dk falan beklememiz gerekiyor:) bu şekilde sporumu tamamlamaya çalıştım. daha önce de bahsettiğim gibi evim salona uzak yürüyerek yarım saatte de eve geldm:) yine de revaniyi yememeliydimyorumun için çok teşekkür ederim canım öpüyorum:)
Tesekkurler Canim ben mate cayinin cok faydasini gordum 2009 yilindan beri iciyorum daha onceki mesajlarda yazmistim 23 kilo verdim kisa surede ama ekmegi birakmistim tamamen ve sekeri de :)) evlenince ve hamile kalinca tekrar kilo aldim.
2 ay once rejim yaptim 74 ten 69 a dustum.simdi de amacim 60 a dusmek yine basladik bakalim dogum kilolarini atmaya calisiyorum
Insallah basaricaz hep beraber
waoowcanım daha ne yapasın masallah ya 20 kg ne demek çok harika yani kesinlikle seni pofpoflamak için değil resmen okurken gozlerim portledii Hep böyle devam et :)
inşallah canım :) bende bugün gittim aldım bakalım nolcak yemeklerden 15 dk önce icicem birde ocaktan aldıktan sonra atıcam icine galiba bu şekilde :) ben icine birde yeşilçay atmayı düşünüyorum ama fikrin nedir :)
bu arada 74den 69a gayet iyi :)
Herkese Günaydın,
sabaha beyaz peynir, sivri biber ve domatesten oluşan sandviç bir pet şişe dolusu su ile başladım:)
Gunaydin herkese kizlar kimsecikler yok
Ben henuz hicbirsey yiyemedim oglusum hastalandi sabaha karsi doktora goturdum onunla ilgileniyorum uyumuyor ve yanindan ayrilmama izin vermiyor yavrum.
Bugun de boyle olsun napalim.
Pael guzel bi kahvalti vallahi aciktim okuyunca :)
Gunaydin herkese kizlar kimsecikler yok
Ben henuz hicbirsey yiyemedim oglusum hastalandi sabaha karsi doktora goturdum onunla ilgileniyorum uyumuyor ve yanindan ayrilmama izin vermiyor yavrum.
Bugun de boyle olsun napalim.
Pael guzel bi kahvalti vallahi aciktim okuyunca :)
Herkese Günaydın,
sabaha beyaz peynir, sivri biber ve domatesten oluşan sandviç bir pet şişe dolusu su ile başladım:)
Kilo problemi yok tam tersine kilo alip kasa cevirmeye calisiyo surekli spor yaparak :) ama olan bana oluyo.
Tovbe yarabbim evde hic tatli olmasin gece yarisi da olsa irmik helvasi un helvasi yaptirir sanki aseriyo mubarek
Arzuuu...merhaba cnm.ohhhh miissss...aynı düzede devam etsin :) bende yoğurt karışımımı yedim sonrasında 1dilim börek yedimöğlen yemeğimide yoğurt,çorba ve salata üçlüsüyle bitirdim,akşama ne yemek var bilmiyorum banada sürpriz olacak :)
Merhaba Kızlar:))
Sabah uyandığımda ilk işim yine tartıldım :))
Pazartesi=78,2
Salı= 77,6
Çarşamba=76,7
Bu sabah =75,9 :))
Diyete pazartesi başladım bu kadar kısa sürede 2,3 kilo vermek biraz fazla değil mi?
9'lu çaya başladığımı sölemiştim ama bu gün kulaklarımda acayip bi basınç ve çınlama oldu, acaba 9'lu çay tansiyonumu mu düşürdü? Devam dip etmeme konusunda karar veremedim. Günde 3 kez yerine kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi mi içsem fazlamı geldi acaba?
Öncelikle bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Bu gün yediklerime gelince :))
Sabah kalktığımda ilk iş 9'lu çay,
Peynir, zeytin, domates, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
09:30 yeşil çay,
10:30 1 elma,
11:30 9'lu çay,
Öğle yemeğinde;
(Yemekhanede tavuk çorbası vardı, kremalı olduğu için içmedim, makarna vardı yemedim:) )
2 adet biber dolma ve yoğurt,
14:00'da 1 elme,
15:00'da Cafe Crown Latte (ya harika bi kahve ama ne kadar zararlı bilmiyorum :))
Akşam yemeği öncesi 9'lu çay,
1 tabak dereotlu kabak yemeği,
Bol salata,
1 kase yoğurt.
21:00 gibi elma yeme planım var :))
Kızlar pazartesi tartılma günümüz olsun ve herkes sabah aç karna tartılıp , pazartesi akşamları en geç 19:30'a kadar yazsın, toplu bir çizelgede birleştirelim ve haftanın 1. sini belirleyelim, hem kat ettiğimiz yolu görmüş oluruz, hemde motivasyonumuz artar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?