Diyet arkadaşı arıyorum:)

Merhaba kizlar

Konu sahibi bir cizelge hazirlasa cok iyi olacak,boylece birbirimizi takip etmemiz kolaylasir
Bugunki menumu yazayim bende
Sabah : 1 sade sekersiz kahve

Kahvalti: 1kk peynir 1 yumurta 3 adet kivircik 1 sivri biber
3 ceri domates 1 salata mate cayi.

Ara: 3 tane kuru incir

Oglen: haslanmis sebze (ogluma pure yapacaktim :))) ) 1 bardak ayran

Ara: yine 3 kuru incir ve mate cayi

Aksam: 1 kase suzme mercimek corbasi
Yogurtlu semizotu salatasi

Simdilerde de maden suyu iciyorum kizlar bugunluk bu kadar

Kilo problemi yok tam tersine kilo alip kasa cevirmeye calisiyo surekli spor yaparak :) ama olan bana oluyo.
Tovbe yarabbim evde hic tatli olmasin gece yarisi da olsa irmik helvasi un helvasi yaptirir sanki aseriyo mubarek

ayy cok guldum son iki gundur askim irmik yapar misin diyen esim geldi aklima

olurum olurum moral bozmak yok bu arada kizimin adini nesij koyucaktm ama olmadi cok seviyorum bu ismi

olurum olurum moral bozmak yok bu arada kizimin adini nesij koyucaktm ama olmadi cok seviyorum bu ismi

Çok teşekkürler selma1453 :)) ikimizde 18 den sayıcaz 18-17-16.....4-3-2-1-0 bide bakmışsın birer çıtır olmuşuz:))
Çerkes misin sende? İkinci kızı doğur bi sürü güzel isim bulurum ben sana, Setenay, Dişeps diğer favorilerim :)))))

menünu çok begendim :) canım ne kadar süredir mate cayıni tüketiyorsun ve
kilo verebildin mi
nesij canım gayet ini bir menü ve çok güzel kilo veriyorsun peki kendin bir değişiklik hissediyor musun :)
msgsu yaptigin spor olmasaydı eğer hiç iyi olmazdi diyet açısından ama spor yapman harika gerçekten eğer o kadar saat yaptıysan merak etme gitmiştir çoğu :) ama kaçamak yapma lütfen :)

Tesekkurler Canim ben mate cayinin cok faydasini gordum 2009 yilindan beri iciyorum daha onceki mesajlarda yazmistim 23 kilo verdim kisa surede ama ekmegi birakmistim tamamen ve sekeri de :)) evlenince ve hamile kalinca tekrar kilo aldim.
2 ay once rejim yaptim 74 ten 69 a dustum.simdi de amacim 60 a dusmek yine basladik bakalim dogum kilolarini atmaya calisiyorum
Insallah basaricaz hep beraber

canım o kadar saat koşmadım ama şu şekilde spor salonundaki spor maratonum:)
20dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyorum
20dk kros denen bi alet var cros diye mi yazılıyor nasıl onu bilmiyorum tam onda 20 dk yapıyorum
20dk da bisiklette zorlanabilecegm sekılde ayarlayıp cevırıyorum 5.dkdan sonrası sanki yokuş çıkar gibi oluyor :) 1 saati aralıksız ondan inip ona ondan inip ona binerek dolduruyorum:)
vücudum ısındıktan sonra :
fıtness aletlerini biliyorsundur canım kol ve bacak kaslarını calsıtıracak o aletleri yapıyorum. genelde yeni başlayanlara 10kg agırlıkla 2x15 yaptırıyorlar fakat benm bünyem alısık oldugu için (daha öncede spor salonuna gtmiştm) 20kg ile 2x 30 yapıyorum :) 14-15 degişik alet var sırasıyla bunları yapıyorum ve 50 dk falan da bu sekılde gidiyor göbek içinde sırt üstü uzanarak 2x30 yapıyorum bi aletlere baslaman önce bir de tüm aletler bttkten sonra. Bazen salon yogun oluyor ve alet sıralarında 2dk falan beklememiz gerekiyor:) bu şekilde sporumu tamamlamaya çalıştım. daha önce de bahsettiğim gibi evim salona uzak yürüyerek yarım saatte de eve geldm:) yine de revaniyi yememeliydim yorumun için çok teşekkür ederim canım öpüyorum:)

waoow canım daha ne yapasın masallah ya 20 kg ne demek çok harika yani kesinlikle seni pofpoflamak için değil resmen okurken gozlerim portledii Hep böyle devam et :)

inşallah canım :) bende bugün gittim aldım bakalım nolcak yemeklerden 15 dk önce icicem birde ocaktan aldıktan sonra atıcam icine galiba bu şekilde :) ben icine birde yeşilçay atmayı düşünüyorum ama fikrin nedir :)
bu arada 74den 69a gayet iyi :)

merhaba kızlar yedilerimi yazmakta biraz geç kaldım çünkü dışardaydım bu gün düne göre iradem 10 kat daha fazlaydı ve bundan sonrada öyle olacak . kilo vediğimi hissediyorum ve tartıda öyle gösteriyor... gelelimneler yediğime
sabah: çorba ve meyve
öğle:simit ve meyve suyu
akşam: küçük bir kupa çorba ve ızgara tavuklu salata ... bu gün nerdeyse hiç su içemedim zaten su içmeyi hiiiç ama hiiç sevmiyorum . yorumlarınızı bekliyorum :)

Evet o sekilde olacak.Ikisini birarada hic denemedim canim :) bi dene bakalim nasil olacak :)))

Herkese Günaydın,
sabaha beyaz peynir, sivri biber ve domatesten oluşan sandviç bir pet şişe dolusu su ile başladım:)

Herkese Günaydın,
sabaha beyaz peynir, sivri biber ve domatesten oluşan sandviç bir pet şişe dolusu su ile başladım:)

Gunaydin herkese kizlar kimsecikler yok
Ben henuz hicbirsey yiyemedim oglusum hastalandi sabaha karsi doktora goturdum onunla ilgileniyorum uyumuyor ve yanindan ayrilmama izin vermiyor yavrum.
Bugun de boyle olsun napalim.
Pael guzel bi kahvalti vallahi aciktim okuyunca :)

Geçmiş olsun Kkasımpati.. umarım biran evvel iyileşir ve ciddi bir leyi yoktur oğlunun

Teşekkürler bu arada. Normalde nesfit diyeti yapıyorum ben ama bazen çok dirençsiz kalıyor vücudum arada kahvaltılık malzemeleri yiyorum.
Öğlen menumu de yazayım:

Çorba, salata, değişik bir tavuk yemeği mantarlı ve krepliydi.

Veeee malum günüme yaklaştığımdan dolayı çok ama çok mahcup olarak söylüyorum 1 minik dilim elmalı turta yedim

Akşama da kelogs yiyeceğim, yanıma getirdim zaten. ve

(mesajı yanlıslıkla gönderdim)

form çayı ve bol su içeceğim.

canım geçmiş olsun,umrım ciddi bir durum yoktur,oğluşun iyi ve sağlıklı olsunda gerisini boşver zaten..ama sende aç kalma ki kuvvetini topla..onun sana daha çok ihtiyacı var..

Herkese Günaydın,

merhaba cnm.ohhhh miissss...aynı düzede devam etsin :) bende yoğurt karışımımı yedim sonrasında 1dilim börek yedim öğlen yemeğimide yoğurt,çorba ve salata üçlüsüyle bitirdim,akşama ne yemek var bilmiyorum banada sürpriz olacak :)

Kilo problemi yok tam tersine kilo alip kasa cevirmeye calisiyo surekli spor yaparak :) ama olan bana oluyo.
Tovbe yarabbim evde hic tatli olmasin gece yarisi da olsa irmik helvasi un helvasi yaptirir sanki aseriyo mubarek

hımmm...onun sebebi belli yani :)) senin hamilelik dönemindeki aşermelerine karşılıkmı yapıyo acba şaka bir yana tabide gece yarısı helva istenirmi daha basit bişiler istese bari puding gibi yapımı kolay olanından mesela

Arzuuu...
senin menun de çok hafif olmuş ne güzel. Artık menulerde yoğurt görmekten midem bulanıyor

merhaba öncelikle diyete başladıktan sonraki ilk 1-2 hafta vücuttan ödem atımı olur,kilo düşümü ondan olsa gerek yani herşey normal gidiyor,programın ve listen çok güzel aynen devam,bir tartı günü belirleme konusund hemfikiriz bencede olsun günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…