Diyet arkadaşı arıyorum:)

Tunaydin hanimlar
Sabah cok guzel bi menemeni gõmdÜm ama ekmek yemedim.cay ictim yaninda .
Ogleni yogurtla gecistirmeyi dusunuyorum

canımm.. oğlunun iyi olmasına sevindim gelmiş geçmişler olsun inş.menemen çok güzel bir seçim ayrıca kalorisi de düşük bir yiyecek bence...yoğutla birlikte 1de elma indir mideye derim

tam bu sırada ben de yoğurt yiyorum. süt içince acıkıp yoğurt yiyince doymak benim işim

tam isabeetttttama tok tutuyo gerçekten yaa..

1.62 boy 61 kiloyum 52 olmak istiyorum....arkadaşlar...yaz geliyor...

yazı fit birlikte fit karşılamak dileğiyle hadi bakalım hayırlısı..

valla kayan kayana gerçekten hafta sonu kaçamaklarına dikkat

kızlar merhaba:) öncelikle dün gece nescafe içmicem dedim ama içtim çünkü gece 2buçuğa kadar ödev yazdım pc.de (bu da bahanem oluyor )
Bugünkü menüm:
Sabah kahvaltısı 10da:
sosisli yumurta
2dilim kepeklı ekmek
kk beyaz peynir
4 zeytin
közlenmiş yeşil biber
1 bardak ice tea
(sosisli yumrutaya kızacaksınız ama telafi ettim.)
1 saat sonra 2 kupa yesılçay ıctım
1gibi evdençıktım ve spor salonuna gittim daha 15 dk önce eve gelebildim düşünün. gidip gelirken yarımşar saat yürüdügüm için 1 saati ona gitti diyebiliriz gerçi hızlı yürüyorum oda spor ama bugun hafta sonu oldugu için direk okuldan gecmedım dıye yanımda havlu sampuan falan goturmustum dus aldım orada temiz kıyafet gy falan derken yarım saatim de öyle gtmıstır ama bugun çok spor yaptım kızlar çünkü vücudumdakı agrılar da geçmişti. :)
şimdide 2 bardak ayran + bir tabak dolusu çorbaaaaaa

Son düzenleme:

canım sıkma canını halledersin bi günden bir şey olmaz bunun bilincinde olduktan sonra :)

canımm.. oğlunun iyi olmasına sevindim gelmiş geçmişler olsun inş.menemen çok güzel bir seçim ayrıca kalorisi de düşük bir yiyecek bence...yoğutla birlikte 1de elma indir mideye derim

Sagol canim benim :)
Haha valla az once elma yedim icimi okudun resmen canim
Sen bayag iyi gidiyorsun iyi kilo vermissin bide ben verebilsem pazartesi tartilinca ne cikacak bakalim
Devaaammm kizlar gidecek kilolar

Aksam menuleri neler ? Ben henuz karar veremedim belki corba icerim sadece kizlar .

Merhaba kızlar.
Sabah yine ilk işim tartılmaktı, pazartesiden beri sırayla, 78,2__77,6__76,7__75,9__75,3 çıktım en az günde 600 gr veriyordum mucize gibiydi. Ama su sabah 75,7 geldim. Düne oranla 400 gr almışım (
9'lu çay sanırım ilk hafta olduğu için ödemi attı, artık bu kadar hızlı gitmiycek biliyorum, çok alışmıştım her gün daha az kilolu çıkmaya (

Yediklerime gelince;
Hafta sonu olduğu için erken uyanamadım ve öğünlerim kaydı.

Saat 11:00 gibi Kahvaltı öncesi 9'lu çay,

Kahvaltıda peynir, domates, salatalık, zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek,

Öğle öncesi 9'lu çay,

15:00 gibi canım yemek istemediği ve çok tatlı çektiği için büyükçe bi kaseye elmaları minik minik doğradım, içine 1 yemek kaşığı yulaf, 1 avuç siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 kaşık tarçın, yarım dilim tam tahıllı ekmeği doğradım ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt katıp karıştırdım, inanın kocaman bi salata kasesini doldurdu, tadı çok güzeldi ve tatlı isteğimi geçirdi, öğle yemeğini bu şekilde geçiştirdim.

Akşam üstü 9'lu çayıma fırsat olmadı,
18:00'da Bütün kızarmış pilicin beyaz kısmından bir parça, 1 dilim tam tahıllı ekmek, domates, salatalık yedim.

Akşam içmem gerken 9'lu çayı şimdi içiçem, ve yatmadan öncede 2 elma yeme planım var.

Ve tabiki gün boyu 2 litre su içtim.

Diyetinde 9'lu çay gibi extradan bitki çayları yada başka şeyler kullananlar varsa yazabilir mi fikir sahibi oluruz.

selam kızlar kaçtığımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz,iki gündür yoğun bahar temizliği yaptığımdan yzamadım,diyete devam ama az su içtim,neyse p.tesi tartılınca size yazcam byyyy.

kızlar ben 9lu çay falan bilmiyorum aramızda içen bir arkadaşımız var ama ben hiç kullanmadım:) ben aktardan yeşilçay aldım bir demlik suyun içine ufak bir tutam atıyorum öyle bi taşım kaynatıp şekersiz içiyorum. Tadı normal sallama çaylara göre biraz daha farklı ama doğal sonuçta:) Faydası oldu mu oluyor mu bilmiyorum ama ben seviyorum tadını (sevmekten ziyade alıştım çünkü siyah çayı pek sevmiyorum ve hiç içmem) :) yeşil çayın yağ yaktığını söylemişti okulda bir arkdaşım ama istikrarlı her gün içersen sanırım zayıflatıyormuş bıraktığın zaman vücudun dengesi mi ne bozuluyormuş kilo almaya devam ediyormuşsun galiba, esasında bana pek inandırıcı gelmedi ama spor salonunda da birkaç kişiden duydum bilmişyorum yani:) ben haftada 2-3 kere içiyorum en fazla yani 3 gun en fazla gibi. :)
kızlar çorba ve ayran sonrası hala acıkmadım midem şiş :) ama 1 saat sonra 1 elma ve 1 minik armut yerim:)

benide aranıza alırmısınız kızlar
kendi kendime yazdığım bir topiğim var onun haricinde
hem sohbet edip hemde paylaşım yaptığım bir yer olsun istiyorum

benide aranıza alırmısınız kızlar
kendi kendime yazdığım bir topiğim var onun haricinde
hem sohbet edip hemde paylaşım yaptığım bir yer olsun istiyorum

hoş geldin canım aramıza :) nasıl bir diyet yapıyorsun boyun kilon kaç :)

hoş geldin canım aramıza :) nasıl bir diyet yapıyorsun boyun kilon kaç :)

1.64 boyundayım 89 kg ile başladım ilk olarak 2 kg verdim sonra 6 aylık spor salonuna yazıldım . 1 ayım bitti . Haftada 6 gün gidiyorum 3 gün spor aletleri ile çalışıyorum 1 gün plates , 1 gün step , 1 günde aerobik yapıyorum. 1 ayda 5 kg verdim. 82 kg düştüm.
tabi yediklerime dikkat ediyorum nasılmı???

sabahları biraz beyaz peynir, domates, salatalık , bir kaç zeytin bir dilim çavdar ekmeği ,
öğlenleri köfte 3 4 tane yada tavuk göğüs yine bu kadar olacak şekilde yanında salata yada yoğurt bir dilim çavdar ekmeği
ikindinde bir meyve
akşam bir kase çorba 4 yemek kaşığı kadar susuz yerinden sebze yemeği yoğurt yada salata
günde 2 lt den fazla su ve 2 bardak yeşil çay

bu şekilde besleniyorum. Şeker kullanmıyorum kesinlikle ! hamur işide yemiyorum Ayda iki kere kendime ödül veriyorum onuda sabah yada öğle saatlerinde börekse incecik bir dilim pastaysa yine incecik bir dilim olacak şekilde yapıyorum abartmıyorum .

maşallah çok güzel :) ben de spora gidiyorum ama fıtness aletleriyle çalışıyorum:) güzel kilo vermişssin bu şekilde devam edersen hepsi gider :)

maşallah çok güzel :) ben de spora gidiyorum ama fıtness aletleriyle çalışıyorum:) güzel kilo vermişssin bu şekilde devam edersen hepsi gider :)

inşallah msgsucum valla hedefim 60 kg ya düşmek 6 ayda olurmu bilmiyorum ama en azından diyorum 6 ayda bir 68 falan olim en azından 20 kg falan vermiş olim sonrasını zaten veririm bir şekilde

inşallah msgsucum valla hedefim 60 kg ya düşmek 6 ayda olurmu bilmiyorum ama en azından diyorum 6 ayda bir 68 falan olim en azından 20 kg falan vermiş olim sonrasını zaten veririm bir şekilde

bu şekilde azminle devam edersen başarırsın canım. :) Sakın yılma ve moralini sürekli yüksek tut :) birde biraz zayıflayınca hemen aa ne güzel olmussun valla zorlamana gerek yok böylede güzelsin deyip yıldırmaya çalısıyor arkdas cevresi en azından benim gördügüm o. Ve insanda ister istemez biliçaltında zayıfladım baya güzelleştim zayıflayabılıyormusum devamını da yaparım naısl olsa azcık kaçamak yapayım, bugun spor yapmasam da olur gibi şeyler oluyor. Sakın böyle şeyler olmasın :))))) Hedef kilona ulaşıncaya kadar vazgeçmek yok:))) bende 76.600le başladım diyet ve spora bir haftadır devam ediyorum pazartesi tartılıp yazıcam:) hedef kilom 60, 1 Temmuza kadar .:)))

benim çevremde böyle iyisin diyen pek kimse yok maalesef 80 küsür kilolar bir hayli fazla tahmin edersinizki Ama ben sporu çok sevdim deşarj oluyorum stres atıyorum aynı zamanda eğlenceli buluyorum bir yandan da bırakmak istemiyorum , bende diyorum verene kadar pes etmicem kaçamak yapmıcam verdikten sonra istediğim herşeyi yiyebilirim zaten sabret diyorum kendimi telkin ediyorum
tamam bildirimleri pazartesi mi yapıyorsunuz ??? bende o zaman her hafta bildirim yapayım

Slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende sizin sayenizde motivasyon olup veririm şu kiloları

yok canım zaten onu demedim yani atıyorum sen 89 dan 75e inersin aaa nekadar çok zayıflamıssın ne güzel olmussun valla böyle çok güzelsin derler ve hedef 60a ilerlemeni zorlastırabılırler diye dedim:) her gün neler yediklerimizi yazıyoruz canım zaten bizim de bir hafta daha yeni olcak pazartesi de kilolarımızı yazıcaz bakalım kaçar kilo vermişiz diye :)

Teşekkürler canım ben 23 yaşında 70 kiloyum 2 tane oglum var dogumdan sonra 86 kiloya çıktım sadece diyetle 67 düştüm ama bu aralar dikkat etmedigim için 3-4 kilo aldım şimdi 55 kiloya kadar düşmek istiyorum birlikten kuvvet dogar diyerek sizi takip ediyorum umarım hep beraber zayıflarız canım ben kalp vakfı diyetini yapmaya çalışıyorum

anladım canım tamam yok yok beni yıldıramazlar hedef 60 ileriiii
bende yazim günlük menülerimi akşamları o zaman pazartesileride kile bildirimi yapayım o zaman anlaştık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…