Tunaydin hanimlar
Sabah cok guzel bi menemeni gõmdÜm ama ekmek yemedim.cay ictim yaninda .
Ogleni yogurtla gecistirmeyi dusunuyorum
tam bu sırada ben de yoğurt yiyorum. süt içince acıkıp yoğurt yiyince doymak benim işim
1.62 boy 61 kiloyum 52 olmak istiyorum....arkadaşlar...yaz geliyor...
kızlar menüler bugün biraz kaymış ki benim ki epey kaydı yani düşünün 4 tulumba tatlısı yedim biraz da başka tehlikeli şeyler ama yarın az yiyerek telafi etmeye çalışcambugün kuzenim geliyor o yüzden giremeyebilirim ama bıraktığımı sanmayım o kilolar gidecek hoş hiç veremedim ama bakalım :/ bugün gerçekten çok çok vasat bir menüm var o yüzden paylaşmıyorum ..kasımpatı allah çocuğuna acil şifalar versın en kısa zamanda toparlar kendini inşallah
kızlar menüler bugün biraz kaymış ki benim ki epey kaydı yani düşünün 4 tulumba tatlısı yedim biraz da başka tehlikeli şeyler ama yarın az yiyerek telafi etmeye çalışcambugün kuzenim geliyor o yüzden giremeyebilirim ama bıraktığımı sanmayım o kilolar gidecek hoş hiç veremedim ama bakalım :/ bugün gerçekten çok çok vasat bir menüm var o yüzden paylaşmıyorum ..kasımpatı allah çocuğuna acil şifalar versın en kısa zamanda toparlar kendini inşallah
canımm.. oğlunun iyi olmasına sevindim gelmiş geçmişler olsun inş.menemen çok güzel bir seçim ayrıca kalorisi de düşük bir yiyecek bence...yoğutla birlikte 1de elma indir mideye derim
benide aranıza alırmısınız kızlar
kendi kendime yazdığım bir topiğim var onun haricinde
hem sohbet edip hemde paylaşım yaptığım bir yer olsun istiyorum
hoş geldin canım aramıza :) nasıl bir diyet yapıyorsun boyun kilon kaç :)
1.64 boyundayım 89 kg ile başladım ilk olarak 2 kg verdim sonra 6 aylık spor salonuna yazıldım . 1 ayım bitti . Haftada 6 gün gidiyorum 3 gün spor aletleri ile çalışıyorum 1 gün plates , 1 gün step , 1 günde aerobik yapıyorum. 1 ayda 5 kg verdim. 82 kg düştüm.
tabi yediklerime dikkat ediyorum nasılmı???
sabahları biraz beyaz peynir, domates, salatalık , bir kaç zeytin bir dilim çavdar ekmeği ,
öğlenleri köfte 3 4 tane yada tavuk göğüs yine bu kadar olacak şekilde yanında salata yada yoğurt bir dilim çavdar ekmeği
ikindinde bir meyve
akşam bir kase çorba 4 yemek kaşığı kadar susuz yerinden sebze yemeği yoğurt yada salata
günde 2 lt den fazla su ve 2 bardak yeşil çay
bu şekilde besleniyorum. Şeker kullanmıyorum kesinlikle ! hamur işide yemiyorum Ayda iki kere kendime ödül veriyorum onuda sabah yada öğle saatlerinde börekse incecik bir dilim pastaysa yine incecik bir dilim olacak şekilde yapıyorum abartmıyorum .
maşallah çok güzel :) ben de spora gidiyorum ama fıtness aletleriyle çalışıyorum:) güzel kilo vermişssin bu şekilde devam edersen hepsi gider :)
inşallah msgsucum valla hedefim 60 kg ya düşmek 6 ayda olurmu bilmiyorum ama en azından diyorum 6 ayda bir 68 falan olim en azından 20 kg falan vermiş olim sonrasını zaten veririm bir şekilde
bu şekilde azminle devam edersen başarırsın canım. :) Sakın yılma ve moralini sürekli yüksek tut :) birde biraz zayıflayınca hemen aa ne güzel olmussun valla zorlamana gerek yok böylede güzelsin deyip yıldırmaya çalısıyor arkdas cevresi en azından benim gördügüm o. Ve insanda ister istemez biliçaltında zayıfladım baya güzelleştim zayıflayabılıyormusum devamını da yaparım naısl olsa azcık kaçamak yapayım, bugun spor yapmasam da olur gibi şeyler oluyor. Sakın böyle şeyler olmasın :))))) Hedef kilona ulaşıncaya kadar vazgeçmek yok:))) bende 76.600le başladım diyet ve spora bir haftadır devam ediyorum pazartesi tartılıp yazıcam:) hedef kilom 60, 1 Temmuza kadar .:)))
Slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende sizin sayenizde motivasyon olup veririm şu kiloları
benim çevremde böyle iyisin diyen pek kimse yok maalesef 80 küsür kilolar bir hayli fazla tahmin edersinizkiAma ben sporu çok sevdim deşarj oluyorum stres atıyorum aynı zamanda eğlenceli buluyorum bir yandan da bırakmak istemiyorum , bende diyorum verene kadar pes etmicem kaçamak yapmıcam verdikten sonra istediğim herşeyi yiyebilirim zaten sabret diyorum kendimi telkin ediyorum
tamam bildirimleri pazartesi mi yapıyorsunuz ??? bende o zaman her hafta bildirim yapayım
yok canım zaten onu demedim yani atıyorum sen 89 dan 75e inersin aaa nekadar çok zayıflamıssın ne güzel olmussun valla böyle çok güzelsin derler ve hedef 60a ilerlemeni zorlastırabılırler diye dedim:) her gün neler yediklerimizi yazıyoruz canım zaten bizim de bir hafta daha yeni olcak pazartesi de kilolarımızı yazıcaz bakalım kaçar kilo vermişiz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?