Kizlar ben de yarin baslamayi dusunuyorum beni de araniza alirmisinizz ben nesfit programini deniycem su an kilom 59-60 hedefimse 50 kilo olmak
bnmde hedefim 60 bnde diyet arkadaşınım artık :) pazrtesi başladım smdı 74.4 üm 1 ay snra 69 olcam inş yavaş yavaş sndire sindire sporla suyla diyetmle atcam bu kiloyu inş :)
canım o agri çok iyi birşey :) zamanla kaybolup gidecek dayan biraz daha :) bende henüz kilo değişimi yok acaba çok mu yiyorum anlamadım :/canım hoş geldin aramıza. :)
Kızlar ödev teslimi var yarına ve ben bu gün yeni başladım 3 saattir destan metnini okuyorum daha içindeki mitolojik unsurlar bulunup pc.de ödev yazılacakumarım hoca 1-2 gün daha müsade eder. O sebeple pek giremedim. Bu arada 8gibi 2 elma yedim ve 3 kupa sıcak su içtim havalar soğuk olduğu için sıcak sıcak içiyim dedm yanında da 3 kuru kayısı yedim. metni okurken git gide uykumun geldiğini farkedince de 1 kupa nescafe içtim ( ama bu gün artık hiçbir şey yemem
vücudumun her yeri çok ağrıyor2 gündür karın da çalışmaya başladım spor salonunda, ilk günler zorlamayalım demişti hocalar ama göbeğimden şikayetçiyim diye ben rica ettm ve başladık kaburgalarım tek tek zonkluyor gülünce bile acıyorlar :) bu oradaki yağların gideceğine mi işaret kızlar :) Kilo verenlere çok sevimdim ben pazartesi tartılıp yazıcam, diyetini bozmayanları da tebrk ediyorum:)))
hoşgeldin canım :) inşallah güzelce gidecek kilolarımız boyun kaç peki :)bnmde hedefim 60 bnde diyet arkadaşınım artık :) pazrtesi başladım smdı 74.4 üm 1 ay snra 69 olcam inş yavaş yavaş sndire sindire sporla suyla diyetmle atcam bu kiloyu inş :)
gayet güzel canım menun ama incirin fazlası kan sekerini ani yukseltebilir dikkatli olmakta fayda var :)Selam Kbr hosgeldin aramiza. :)
Kzlar bnde yatmadan önce neler yedigmi yazayım dedim . Sabahı yazmıştım zaten. Öğlen 3 kuru kayısı 2 kuru incir ve üç de ceviz yedim.
Akşam ise tarhana çorbası ile 3 tane köfte ve biraz da yoğurt yedim.
Suyu bol bol tüketmeye çalıştım ama 1.5 litrede tıkandım artık...
Hepimize bol zayıflama hormonlu bir uyku.
Not:yatmadan tartıldım 69.8 kg yım
hoşgeldin canım :) nesfit beni çok aciktiriyor ama umarım sana öyle bir etkisi yoktur :) boyun kaç canımKizlar ben de yarin baslamayi dusunuyorum beni de araniza alirmisinizz ben nesfit programini deniycem su an kilom 59-60 hedefimse 50 kilo olmak
canım o agri çok iyi birşey :) zamanla kaybolup gidecek dayan biraz daha :) bende henüz kilo değişimi yok acaba çok mu yiyorum anlamadım :/
hoşgeldin canım :) inşallah güzelce gidecek kilolarımız boyun kaç peki :)
günaydın........hertarafım ağrıyo spor yapmaktan ayağımdada nasır çıkmış ama olsun hedefe ulaşıncaya kadar devam.
Evet Arzu, pilav yediğime üzüldüm ama 1 saat evvel form çayı içtim, çok afedersiniz wc ye çıkartacağı için atmış olurum bünyeden.
bir de akşama şöyle güzel bir spor yapacağım ki vicdanım rahat etsin:)
Selam kizlar :)) ben de araniza katilmak istiyorum
Kabul ederseniz sevinirim :)
Yarindan itibaren baslamayi dusunuyorum.
Suan kilom 69 kg. boy 1.74cm hedef kilom 60 kg.
Belli bir diyet programi uygulamayacagim sadece yediklerime dikkat edip ekmegi birakacagim.ve ek olarak mate cayi-maden suyu-yesil cay 3lusunden faydalanacagim.
ve tabiki su :))
2009 yilinda 4 ayda 23 kilo verip 55 kiloya dusmustum.sonra yine kilo aldim.
Tekrar sizin yardimlarinizla basaracagim insallah :)
hoş geldin kasımpatı,bende bir program yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece ekmek,pilav,makarna,hamur işlerini yememeye özen gösteriyorum sadece..bu arada sen okadar kiloyu bu üçlü sayesindemi verdin (mate-soda yeşil çay)merak ettim şahsen,iyi iyi bir rakam,güzel paylaşımlar dileğiyle..
Eveeett ve gelelim dün öğlenden beri neler yediğimeee
öğlen,1 kase çorba - 1 posiyon köfte
arada,1kase salata
akşam bol yeşil salata,taze fasülye,küçü bir dilim tahıllı ekmek
(yemeklerden önce yoğurt karışımını mutlkaa yiyorum tabi)
Bu sabahki kahvaltım, Domates,sltalık,biber,1haşlanmış yumurta,biraz tulum,biraz beyaz peyir..
ben 4 gündür tartılamıyorum evdeki tartılar bozulmuş( akşam eve giderken eczaneye uğrıyayım diyorum
Kızlar hepinize Merhaba,
Kilo veren arkadaşları tek tek tebrik ederim. Harika gidiyorsunuz.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiniz!:)
Ben malum dönemimde olduğumdan tartılamıyorum bu hafta. Ama geçince size yazacağım ve bir çizelge yaparız karışıklık olmasın diye.
Ben de bu sabah 1 kase nesfit yedim:)
slm kizlar kilo konusunda muzdarip olanlardan birisi de benim
diyete basliyali dort gun oluyor 18 kg vermek niyetindeyim bunun icin moral bulmam gerekzayiflamak istyorum tatliya karsi koyamayan birisi olarak sabrimin sinirlarini zorlayarak inatla diyete devam ediyorum. destek olursaniz sevinirim
Dunki menun cok guzelmis arzu :) ben de birazdan seninki gibi bi kahvalti yapmayi planliyorum.yogurtlu karisimini merakettim canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?