Diyet arkadaşı arıyorum:)

Cok tesekkur ederim canim benim sagolasin yine geldik acile aksama yazacagim kizlar opuldunuz

kızlar bende bugün yediklerimi yazıyım dün akşam misafir falan ağırladık tamamen aklımdan çıktı buraya yazmak . bu sabah
1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta
öğlen 1 muz 1 kase yoğurt
akşam ise fırında tavuk yaptım onu yiyeceğiz.akşam çorba da içerim. geç yediğimiz için ekmek zaten tüketmem :)

merhaba kızlar:)
sabah kahvaltım nestle nesfittti saat 07.00de evden çıkmadan hemen önce yedim.
öğle:12 gibi
1kase brokoli çorbası
3-4yk pilav
3-4yk patates yemeği(içinde tavuğun gögüs etinden vardı birazcık)
1kase cacık
saat2de spor salonuna geldm ve bahsettiğim şekilde sporumu yaptım daha yeni eve gelebildim:)
Akşam bir şey yiyeceğimi zannetmiyorum ama bu gece nescafe içmicem yeşil çay ve kuru kayısı belki birkaç tane mevye:)
Kızlar çok yorgun olduğum için eve gelir gelmez canım yemek falan istemiyor benim ara öğün de yapmıyorum ve akşam yemeğini bir şekilde geçiştiriyorum gibi bir durum var bende çünkü öğle yemeklerinde yeteri kadar kalori ve besin aldığımı düşünüyorum o yüzden akşamı meyvedir ayrandır galetedir böyle geçiştiriyorum:)
Buseirem canım sen de yaparsın spor:) insanın vücudu alışıyor zamanla :)

Bu arada kasımpatı canım çocuğuna Allah'tan acil şifalar diliyorum...

Kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum
Sonunda ilaclar etkisini gosterdi uyuyor suan oglum.
Bogaz enfeksiyonuymus.nefes alamiyordu cok korkuttu beni.kendinize varsa cocuklariniza cok dikkat edin salgin varmis doktor soyledi Allah korusun.
Menumu yazayim diyecegim de pek bisey yok

Sabah: su

Oglen : disarda oldugum icin malesef 2 pogaca meyve suyu

Aksam : henuz yemedim.

Hepinizin menusunu okudum sanirim bugun elmali turta,borek ve benimle beraber hamur isi yiyen bayag var icim rahatladi bayag.

83kiloydum bende ama azımle 61e indim ama durdu sanki kilo vermem.bide ggeç saatlerde yemek yemeyi kesmek gerek 6dan sonra mesela....

kızlar menüler bugün biraz kaymış ki benim ki epey kaydı yani düşünün 4 tulumba tatlısı yedim biraz da başka tehlikeli şeyler ama yarın az yiyerek telafi etmeye çalışcam bugün kuzenim geliyor o yüzden giremeyebilirim ama bıraktığımı sanmayım o kilolar gidecek hoş hiç veremedim ama bakalım :/ bugün gerçekten çok çok vasat bir menüm var o yüzden paylaşmıyorum ..kasımpatı allah çocuğuna acil şifalar versın en kısa zamanda toparlar kendini inşallah

Selam herkese ben bugün
saat:13-14 gibi 4/paket ikram bisküvi
saat:17-18 gibi beyaz leblebi
saat00-19:30 gibi yarım tabak peynirli makarna ve 1 çay bardağı dondurma
toplamda 1000kalori civarında yemiş oldum :) yorumlarınızı esirgemeyin :)

Merhaba Kızlar:))
Sabah ilk iş yine tartılmak oldu ve 75,3 çıktım. Pazartesinden beri 2,9 kg gitti :))

Kahvaltı öncesi 9'lu çay, Kahvaltıda domotes, salatalık, peynir, 1 dilim ekmek,

09:30 1 bardak yeşil çay,
10:30 1 elma,

11:30 yine 9'lu çay,

Öğlen yemekhanede ezo gelin çorba, adana kebap, salata, ayran ve sarı burma tatlı vardı. Bi kaç kaşık çorba, adana kebap ama lavaş ekmeğinin yarısı ve ayran tükettim. Sarı burmalara dokunmadım bile kocaman bi alkış istiyorum :)) Ama şu an acayip tatlı istiyo canım (

16:00 1 elma,
16:30 1 bardak ayran,

Akşam yemeği öncesi 9'lu çay,
Akşam evde hamur işi vardı yemedim tabiki, dünden kalan kabak yemeği, salata, biraz yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.

Tabiki 2 litre su içtim.

21:00 de elma yeme planım var.

pazartesi ne yol kat ettiğimizi hep beraber görelim :))

Buseirem cok tesekkur ederim arkadasim sagolasin :))
Nesijj bugun hamur isine karsi koyabilen birtek sen varsin supersin super
Kilo verimin de gayet iyi
Ben bugun eczanede tartildim oglumun ilaclari alirken 68.200 cikti da arkadaslar ac oldugum icin oyle cikmistir yoksa kilo vermemisimdir tahminimce :26:

evet cerkesim kizimin adini sinemis koyduk esimin istegi uzerine ikinciye ins nasip olursa.dun kacamak yaptim ama bozmak yok diyete devamm.esim cok seviyor hamurisini sebze sevmiyor meyve yemez o mahvediyo beni.onu da diyete soktum haftada bir gun kacamak gunu yapiyoruz

gunaydin kizlar
dun giremedim kacamak yaptim aslinda itiraf ediyorum
a aliskanlik hep erken yaparim kahvalti yazyorum
peynirli yumurta
iki dilim ekmek
iki domates
bir avuc ici ceviz
bir bardak ack cay

oglen
bir elma
ispanakli bulgurlu bi yemek
yogurt

aksamm
kiymali iki adet gul boregi ve iki bardak cayy ictim
sonra da gittim cikolata yedim bi saat sonra

Sabahki 2 dilim ekmeği 1 dilime indir, hadi gül böreğini anladık arkasına çikolata ne oluyor :))
Ayrıca eşin hamur işini sevse de sen yapma, çok güzel yapan mekanlar var gitsin lokantada yesin haluveyi, hingeli, şipsi-pasteyi :))

Tunaydin hanimlar
Sabah cok guzel bi menemeni gõmdÜm ama ekmek yemedim.cay ictim yaninda .
Ogleni yogurtla gecistirmeyi dusunuyorum

annesine tranaferr ben rejimdeyimm arkadass

Meraba kızlar bnde sabah kahvaltida yumurta domates salatalik peynir vs yaninda birazcik tahin helvasi yemis olabilirm :)) ama sonra yuruyuse ciktim 2km tempolu yürüdüm. Yani kaçamak yaptim ama akşam dikkat etcem. Hepimize az kalorili bir gün olsun.

slm kızlar,bugün c.tesi olamsı sebeiyle güne geç başladım,oğlumda gece uyutmadı sağolsu:)
dün baya kaçamaklar olmuş bakıyorumda bu haftasonu diye öyle devam etmek yok hıııııı..

ben bugün 12.00 da yaptım kahvaltımı domates salatalık peynir yumurta biber ve çay
öğlen yemeği niyetine bir elma yendi az öncede...akşama karar veremedim henüz ne yesek diye

ancak dün akşam tartıldım sonunda veeeeeee

77.800kg la başlayan servüenim bu gün itibariyle 75.500 olarak sonuçlanmıştırrrrr..

aynen devaammmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…