- 31 Aralık 2012
- 299
- 1
- 46
Geçmiş olsun Kkasımpati.. umarım biran evvel iyileşir ve ciddi bir leyi yoktur oğlunun
Teşekkürler bu arada. Normalde nesfit diyeti yapıyorum ben ama bazen çok dirençsiz kalıyor vücudum arada kahvaltılık malzemeleri yiyorum.
Öğlen menumu de yazayım:
Çorba, salata, değişik bir tavuk yemeği mantarlı ve krepliydi.
Veeee malum günüme yaklaştığımdan dolayı çok ama çok mahcup olarak söylüyorum 1 minik dilim elmalı turta yedim
Akşama da kelogs yiyeceğim, yanıma getirdim zaten. ve
tam bu sırada ben de yoğurt yiyorum. süt içince acıkıp yoğurt yiyince doymak benim işimyoğurt candır..yemek lazım herzaman
hosgeldin canımm :)83kiloydum bende ama azımle 61e indim ama durdu sanki kilo vermem.bide ggeç saatlerde yemek yemeyi kesmek gerek 6dan sonra mesela....
Merhaba Kızlar:))
Sabah ilk iş yine tartılmak oldu ve 75,3 çıktım. Pazartesinden beri 2,9 kg gitti :))
Kahvaltı öncesi 9'lu çay, Kahvaltıda domotes, salatalık, peynir, 1 dilim ekmek,
09:30 1 bardak yeşil çay,
10:30 1 elma,
11:30 yine 9'lu çay,
Öğlen yemekhanede ezo gelin çorba, adana kebap, salata, ayran ve sarı burma tatlı vardı. Bi kaç kaşık çorba, adana kebap ama lavaş ekmeğinin yarısı ve ayran tükettim. Sarı burmalara dokunmadım bile kocaman bi alkış istiyorum :)) Ama şu an acayip tatlı istiyo canım(
16:00 1 elma,
16:30 1 bardak ayran,
Akşam yemeği öncesi 9'lu çay,
Akşam evde hamur işi vardı yemedim tabiki, dünden kalan kabak yemeği, salata, biraz yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.
Tabiki 2 litre su içtim.
21:00 de elma yeme planım var.
pazartesi ne yol kat ettiğimizi hep beraber görelim :))
Çok teşekkürler selma1453 :)) ikimizde 18 den sayıcaz 18-17-16.....4-3-2-1-0 bide bakmışsın birer çıtır olmuşuz:))
Çerkes misin sende? İkinci kızı doğur bi sürü güzel isim bulurum ben sana, Setenay, Dişeps diğer favorilerim :)))))
gunaydin kizlar
dun giremedim kacamak yaptim aslinda itiraf ediyorum
a aliskanlik hep erken yaparim kahvalti yazyorum
peynirli yumurta
iki dilim ekmek
iki domates
bir avuc ici ceviz
bir bardak ack cay
oglen
bir elma
ispanakli bulgurlu bi yemek
yogurt
aksamm
kiymali iki adet gul boregi ve iki bardak cayy ictim
sonra da gittim cikolata yedim bi saat sonra
Sabahki 2 dilim ekmeği 1 dilime indir, hadi gül böreğini anladık arkasına çikolata ne oluyor :))
Ayrıca eşin hamur işini sevse de sen yapma, çok güzel yapan mekanlar var gitsin lokantada yesin haluveyi, hingeli, şipsi-pasteyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?