Diyet arkadaşı arıyorum:)

hoşgeldin aramıza selma,tatlı krizlerini geçiştirmenin en ideal yolu tarçın çiğnemektir,bir denemeni tavsiye ederim,inadını kırma aynen devam,güzel paylaşımlar dileğiyle..

O aburcuburlar tam basbelasi
Evlenirken ben de kilo aldim aynen.stresli olunca ben hep yemege sariyorum nedense
O tarifi deneyecegim ama once zencefil ve zerdecal almam lazim
Birde yogurt ve keten tohumu ama ogutulmemis keten tohumu olacak bunu da bir yakinim denedi sindirim sistemine iyi geliyormus onu da deneyebilirsin metebolizma hizlandiriyormus.degisiklik yaparsin arada

aslinda tam anlamıyla uyguladığım bir diyet yok ama daha öncede kilo vermiştim şu anda hamileliğimin döneminden kalan kilolarim var ayni sekilde vermeyi dusunyorm elma yogrt yesl cay bol bol sivi o sekilde haftada iki gun kacamak yapiyordum mesela o sekilde 83kilodan 68 e inmistim aksam belirli bi saatten sonra yemiyordum bagli kaldigim saati saatine uyguladigim diyet yapmadim kisitlamak biraz daha tetikliyor beni vucut alrm veriyor daha cok yiyorum biraz daha rahat olmam lazim mesela bisey sunuldugu zaman icimden amaan hicmi yemedim sonra yerim diyodum bi arkadasimda elma sirkesi icerek sekiz kg vermis

Al bi dene bakalım,inşallah etkisini görürsün sende..metabolizmamda sıkıtı yok bu karışım onuda degeliyor zaten,keten tohumunu kullandım bi ara ama..

Hoşgeldin selma1453..
Burada bu azimle herkes zayıflayacak bak görürsünüz:)

Tatlı kadın kısmına çok ciddi bir sınav... ama 1 hafta dayanabilirsen, bir yerden sonra bünyen istemeyecek zaten:)

Aynen aynen diyet programlari insani geriyor bence de
Elma sirkesini nasil icmis arkadasiniz sade mi suya karistirip mi,sabahlari falan mi icmis ?
tam benim vermem gereken kiloya yakin vermis benim de 9 kilo vermem gerekiyor :18:

Hoşgeldin selma1453..
Burada bu azimle herkes zayıflayacak bak görürsünüz:)

Tatlı kadın kısmına çok ciddi bir sınav... ama 1 hafta dayanabilirsen, bir yerden sonra bünyen istemeyecek zaten:)

Tatli konusunda cook dertliyimm.
Esim tatliya cok duskun.
Her aksam eve gelirken ya sutlu tatli,baklava yada olmadi bir yigin cikolata alip getirip beni deli eder
Ne yapacagim bilmiyorum

Esim tatliya cok duskun.
Her aksam eve gelirken ya sutlu tatli,baklava yada olmadi bir yigin cikolata alip getirip beni deli eder
Ne yapacagim bilmiyorum

eşinin kilo sorunu yok heralde okadar tatlı yenirmiiii....:)) illede yicekse dışarda yesin gelsin eve...hem sende görmemiş olursun..

eşinin kilo sorunu yok heralde okadar tatlı yenirmiiii....:)) illede yicekse dışarda yesin gelsin eve...hem sende görmemiş olursun..

Kilo problemi yok tam tersine kilo alip kasa cevirmeye calisiyo surekli spor yaparak :) ama olan bana oluyo.
Tovbe yarabbim evde hic tatli olmasin gece yarisi da olsa irmik helvasi un helvasi yaptirir sanki aseriyo mubarek

Aynen aynen diyet programlari insani geriyor bence de
Elma sirkesini nasil icmis arkadasiniz sade mi suya karistirip mi,sabahlari falan mi icmis ?
tam benim vermem gereken kiloya yakin vermis benim de 9 kilo vermem gerekiyor :18:

sabah ac karnina bir tatli kasigi elma sirkesini bir bardak suya karistirp iciyosun bir de aksam en son artik yemek isi bittikten sonra ayni sekilde iciliyor iki ayda dokuz kg vermis canm

Merhaba Kızlar:))

Sabah uyandığımda ilk işim yine tartıldım :))
Pazartesi=78,2
Salı= 77,6
Çarşamba=76,7
Bu sabah =75,9 :))

Diyete pazartesi başladım bu kadar kısa sürede 2,3 kilo vermek biraz fazla değil mi?
9'lu çaya başladığımı sölemiştim ama bu gün kulaklarımda acayip bi basınç ve çınlama oldu, acaba 9'lu çay tansiyonumu mu düşürdü? Devam dip etmeme konusunda karar veremedim. Günde 3 kez yerine kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi mi içsem fazlamı geldi acaba?
Öncelikle bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Bu gün yediklerime gelince :))

Sabah kalktığımda ilk iş 9'lu çay,
Peynir, zeytin, domates, 1 dilim tam tahıllı ekmek,

09:30 yeşil çay,
10:30 1 elma,
11:30 9'lu çay,

Öğle yemeğinde;
(Yemekhanede tavuk çorbası vardı, kremalı olduğu için içmedim, makarna vardı yemedim:) )
2 adet biber dolma ve yoğurt,

14:00'da 1 elme,
15:00'da Cafe Crown Latte (ya harika bi kahve ama ne kadar zararlı bilmiyorum :))

Akşam yemeği öncesi 9'lu çay,
1 tabak dereotlu kabak yemeği,
Bol salata,
1 kase yoğurt.

21:00 gibi elma yeme planım var :))

Kızlar pazartesi tartılma günümüz olsun ve herkes sabah aç karna tartılıp , pazartesi akşamları en geç 19:30'a kadar yazsın, toplu bir çizelgede birleştirelim ve haftanın 1. sini belirleyelim, hem kat ettiğimiz yolu görmüş oluruz, hemde motivasyonumuz artar :))

hoşgeldiniiiz :) umarım birlikte iyi kilolar vericez :)
bugün babamin canı tatlı istiyordu onu almaya gittim ve açtım allahim her taraf tatlıydı yok öyle bir yer neler neler vardı ama ben sadece babamin tatlisinh aldim ve çıktım :) menume gelince akşam epey yedim :/
sabah
yarım dilim ekmek domates salatalık
öğle
sebze sote , yarım düz tabak patates púresi
ara
1.5 elma , çok küçük fındıklı üzümlu ekmek, biraz light krem peynir

akşam
350 gr light yoğurt ( tarçınlı )
yarım elma
danone yogurt kaplari varya iste o ebatta light meyveli yogurt
kısacası bugün epey yoğurt yedim :)
akşam leslie ile 3 mil yaparim biraz bacak hareketi yaparım

Son düzenleme:

Vermemiz gereken kilo aynı benimde 18 kilo vermem lazım ayrıca tatlı konusunda inan bende çok iradesizim :)) Arkadaşımla yarım altınına iddaya girdik 1 Ağustosa kadar vermem lazım, ikimizinde hedefi 18 sende bana destek olursan sevinirim canım :))

sabah ac karnina bir tatli kasigi elma sirkesini bir bardak suya karistirp iciyosun bir de aksam en son artik yemek isi bittikten sonra ayni sekilde iciliyor iki ayda dokuz kg vermis canm

Elma sirkesini bende duymuştum ama fazla kullanımda kemik erimesine de yol açtığını söylemişlerdi, dikkatli kullanmak lazım.

Esim tatliya cok duskun.
Ne yapacagim bilmiyorum
kızlar benim tatlı yediğim kadar kimse yemezdi yani bir günde 3 adet browni 2 adet çikolata yiyen biriydim ve üstüne bazen profiterol :) ayrıca aşırı derece de lokum yerdim mesela ama şimdi canım çekse bile ki bazen deli gibi istiyorum diyeti bozmaya değer mi diye düşünüyorum ve vazgeçiyorum inşallah böyle de devam eder irade kesinlikle herşeyi başarıyor :)

Merhaba NEsijj,
menun gayet güzel ancak ben şu 9 lu çaya taktım biraz. üç kere biraz fazla geldi bana bünyeni bozmayasın?

kızlar merhaba bugün bi tek çok yiyen benim galiba beni dövün
sabah: nestle nesfit sütle bir kase
1saat sonra 1minik armut (öyle buyuk sulu olanlarından değil erik akdar küçükler varya onalrdan kızlar.)
öğle(okulda çıkan yemek)
1kase yayla çorbası
4-5yk etli erişte (böyle pilav gibiydi ve ben onu yedim )
2-3yk zeytinyağlı barbunya
1 dilim revaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (malesef onu da yedim............... :'( )
büyük bir üzüntü ile 3te dersten çıktıktan sonra 4buçuk gibi spor salonuna geldm ve 7ye kadar spor yaptım kızlar. biliyorum hiçbirini eritememişimdir ama hamlamış vucudum her yerim çok agrıyordu zorlaya zorlaya yaptım 2-3 güne alışırım diyerek vazgeçmedim. bunlar yetmezmiş gibi eve geldm ve yarım saat önce 3galeta ve 3 bardak ayran içtim cıvık su gibi birşeydi gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…