Teşekkürler canım ben 23 yaşında 70 kiloyum 2 tane oglum var dogumdan sonra 86 kiloya çıktım sadece diyetle 67 düştüm ama bu aralar dikkat etmedigim için 3-4 kilo aldım şimdi 55 kiloya kadar düşmek istiyorum birlikten kuvvet dogar diyerek sizi takip ediyorum umarım hep beraber zayıflarız canım ben kalp vakfı diyetini yapmaya çalışıyorum
anladım canım tamam yok yok beni yıldıramazlar hedef 60 ileriiii
bende yazim günlük menülerimi akşamları o zaman pazartesileride kile bildirimi yapayım o zaman anlaştık tatlım
1.64 boyundayım 89 kg ile başladım ilk olarak 2 kg verdim sonra 6 aylık spor salonuna yazıldım . 1 ayım bitti . Haftada 6 gün gidiyorum 3 gün spor aletleri ile çalışıyorum 1 gün plates , 1 gün step , 1 günde aerobik yapıyorum. 1 ayda 5 kg verdim. 82 kg düştüm.
tabi yediklerime dikkat ediyorum nasılmı???
sabahları biraz beyaz peynir, domates, salatalık , bir kaç zeytin bir dilim çavdar ekmeği ,
öğlenleri köfte 3 4 tane yada tavuk göğüs yine bu kadar olacak şekilde yanında salata yada yoğurt bir dilim çavdar ekmeği
ikindinde bir meyve
akşam bir kase çorba 4 yemek kaşığı kadar susuz yerinden sebze yemeği yoğurt yada salata
günde 2 lt den fazla su ve 2 bardak yeşil çay
bu şekilde besleniyorum. Şeker kullanmıyorum kesinlikle ! hamur işide yemiyorum Ayda iki kere kendime ödül veriyorum onuda sabah yada öğle saatlerinde börekse incecik bir dilim pastaysa yine incecik bir dilim olacak şekilde yapıyorum abartmıyorum .
bnde 2 sene önce 1.63 boy 86 kiloydum 5-6 ayda 20den fazla kilo verdim :) bnce sporla diyetin harika görünüyor inş bozmadan devam edersin :)
Tamam canım kimse bizi yıldıramayacak kendimizi çok daha iyi, çok daha güzel hissetmek varken elimizdeki ile idare edelim demeyeceğiz!!!!!Yarından itibaren bekliyoruz bildirimlerini :)
Maşallah canım 86'da 67ye iyi düşmüşsün:) Ben de geçen sene ocakta 82 kiloydum sadece akşamları yemeyi azaltarak ve yürüyüş yaparak eylüle kadar 68e inmiştm fakat okul başlayınca geri 76ya çıktım 2 ay içindeŞimdi de birlikte zayıflıyoruz :)))) Dediğin gibi birlikten kuvvet doğacak ve birbirimize destek olacağız:) Kalp vakfı diyeti dedin şey nasıl? Biraz bahseder misin bize nasıl beslendiğinden canım.. :)
Kızlar merhaba bugünkü menüm:
Sabah kahvaltıda
1bardak ice tea
3 yeşil zeytin
4 siyah zeytin
2dilim kepekli ekmek
1haşlanmıs yumurta
közlenmiş biber
kbrt kutusu kadar peynır
1saat sonra bi kupa nescafe
1buçıkta evden çıktım sporuma gittim yürüyerek ve yarım saat önce eve gelebildim:) çook yoruldum :)
öğle yemeği kaçtiği için akşam öğünü yapıyorum:
1tabak dolusu şehriye çorbası
2bardak ayran :) Bu arada dün gece yemeyi planladıgım meyveleri yemedm kızlar bu akşam yerm büyük ihtimal:)
inş canım bakalım ilk ay güzel geçti , birde ilk zamanlar hızlı veriliyormuş ama zamanla yavaşlama oluyormuş kilo vermede bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak
Merhabalar,az kilolu haftalarımız olsun,hafta sonu kaçamaklarla geçmiş anlaşılan hadi kızlar toparlanın
güne ben simit sandviç yiyerek başladım,şimdi türk kahvemi yudumluyorum,henüz tartılmadım yarın sabah tartılıcam..bu birde ölçü tablosunu kim düzenliyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?