Diyet arkadaşı arıyorum:)

kızlaaar dikkat edemiyorum ben kuzenim geldi salı gidecek o zamana kadar biraz mola gibi ama çokta yuruyoruz bisiklet falan suruyoruz salı gununden itibaren tekrar sizlerleyimmm :) kendinize iyi bakın )

Maşallah canım 86'da 67ye iyi düşmüşsün:) Ben de geçen sene ocakta 82 kiloydum sadece akşamları yemeyi azaltarak ve yürüyüş yaparak eylüle kadar 68e inmiştm fakat okul başlayınca geri 76ya çıktım 2 ay içinde Şimdi de birlikte zayıflıyoruz :)))) Dediğin gibi birlikten kuvvet doğacak ve birbirimize destek olacağız:) Kalp vakfı diyeti dedin şey nasıl? Biraz bahseder misin bize nasıl beslendiğinden canım.. :)

anladım canım tamam yok yok beni yıldıramazlar hedef 60 ileriiii
bende yazim günlük menülerimi akşamları o zaman pazartesileride kile bildirimi yapayım o zaman anlaştık tatlım

Tamam canım kimse bizi yıldıramayacak kendimizi çok daha iyi, çok daha güzel hissetmek varken elimizdeki ile idare edelim demeyeceğiz!!!!! Yarından itibaren bekliyoruz bildirimlerini :)

Herkese günaydın Kızlar,
malum haftasonu ev işleri yemek misafir derken giremedim.

Ben demek ki bu hafta hiç dikkat edemedim ki kilo verememişim ve vücudumdaki şişlik inmiyor

Bu hafta daha çok asılacağım.

bnde 2 sene önce 1.63 boy 86 kiloydum 5-6 ayda 20den fazla kilo verdim :) bnce sporla diyetin harika görünüyor inş bozmadan devam edersin :)

bnde 2 sene önce 1.63 boy 86 kiloydum 5-6 ayda 20den fazla kilo verdim :) bnce sporla diyetin harika görünüyor inş bozmadan devam edersin :)

inş canım bakalım ilk ay güzel geçti , birde ilk zamanlar hızlı veriliyormuş ama zamanla yavaşlama oluyormuş kilo vermede bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak

Slm hanımlar bende uzun zamandır girmiyordum simdi sizleri görünce motive oldum yarın bende baslıyorum diyete.protein agırlıklı diyet uygulayacagım ben.bu arada boy:168 kilo:73 ühüühü

Tamam canım kimse bizi yıldıramayacak kendimizi çok daha iyi, çok daha güzel hissetmek varken elimizdeki ile idare edelim demeyeceğiz!!!!! Yarından itibaren bekliyoruz bildirimlerini :)

anlaştık msgsucum

inşallah vericez şunları ya sende güzel kilo vermişsin ben aslında diyetimi düzenli uygulasam çok hızlı kilo veriyorum bu kalp vakfı diyeti 2 olanını yapıyorum arama motoruna yazsan ayrıntısıyla bulursun canım ben bide diyete ara versem bile ebegümeci çayını içmeye çalışıyorum gerçekten çok güzel kilo verdiriyor benim okuldan arkadaşım onunla baya bir kilo verdi benimde zayıflamamda çok etkili oldu aklında bulunsun tatlım

Kızlar merhaba bugünkü menüm:
Sabah kahvaltıda
1bardak ice tea
3 yeşil zeytin
4 siyah zeytin
2dilim kepekli ekmek
1haşlanmıs yumurta
közlenmiş biber
kbrt kutusu kadar peynır

1saat sonra bi kupa nescafe

1buçıkta evden çıktım sporuma gittim yürüyerek ve yarım saat önce eve gelebildim:) çook yoruldum :)
öğle yemeği kaçtiği için akşam öğünü yapıyorum:
1tabak dolusu şehriye çorbası
2bardak ayran :) Bu arada dün gece yemeyi planladıgım meyveleri yemedm kızlar bu akşam yerm büyük ihtimal:)

İyi gidiyorsun canım,ama öğleyi atlama bunca yıllık diyet deneyimime göre öğün atlamak vücudun yağ depolamasına neden oluyo, yemek yiyemiyosan bile meyveyi ihmal etme.
Bu arada bende kahveyi çok seviyorum, hele Cafe Crown Latte vazgeçilmezim, ama pazartesiden beri bi tanecik içtim ( Acaba günde bi tane yapsam çok mu gelir, hem şeker isteğimide dizginler belki :))

Kızlar bu hafta sonlarını napıcaz, hafta içi hiç aksatmadan sürdürüyorum ama hafta sonu işler zıvanadan çıkıyo .

Yediklerime gelince ;
Kahvaltı öncesi 9'lu çay,
10:00 peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dilim çok tahıllı ekmek,

14:00 9'lu çay,
Evde bana uyan yemek yoktu ve acelem vardı o yüzden domates, salatalık, peynir ve bir dilim ekmek,

Alışverişe çıktık belkide ilk defa yemek yemeden geldik, restoranlara bakmadım bile hep diğer taraftan yürüttüm herkesi :))
Hele Migrosta tahinli çörek gördüm kokusu hala burnumda 60 kiloya iner inmez ilk işim gidip koca bi tepsi alıp yemek olacak :))

Akşam eve 21:00 gibi geldik;
Kendime mantar sote yaptım, yanında salata ve iki dilim tam tahıllı ekmek, birazda acılı ezmelerden yedim.

ve itiraf ediyorum hiç su içemedim sanırım 2 bardak kadar içebildim(

Yarın büyük gün arkadaşlar, herkes sabah aç karnına tartılıyo ve buraya yazıyo:)) Geçen pazartesi kaç kg olduğunu hatırlayanlarda yazsın mutlaka, en geç 19:00'a kadar bildirimlerimizi yapalım lütfen kim ne kadar yol almış bulalım :))

canım valla hem acıkmamıstım güzel bikahvaltı yptım dıye hemde salondaydım yiyemedm açıkçası ama dkkat ederm ögun atlamamaya. Bana doktor önermişti akşam öğünlerinde ne yiyecegımı bilemıyorum eve gelınce diye sadece çorba iç demişti. Öğle menün iyiyse akşam bir daha çeşit çeşit yemene gerek yok demişti. çorba, salata ve yogurtla geçiştirmeye bak akşamı demişti o yüzden biraz böyle yapıyorum. Bu arada çorbadan sonra 2 galete yedım ben ve biraz önceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hem de bu saatte 1elma 1 minik armut ve bir portakal yedm kızlar. niye böyle bişi yptım bilmıyorum dün yemedm diye yaptım galıba ama artık dkkat edicem. Bu arada yarın sabah 7de bn evden cıkıyorum okula gtmek için ve 3te dersm bttkten sonra direk spora geçerm akşam nete grmem 9u 10u bulur. Sabah da girip yazamam diye şimdi yzıyorum kızlar. Ben pazartesiden itibare olarak almıyorum ve bu konu başlığını açtığımdan diyete başladığımdan itibarenki gelişmeleri yazıyorum şimdi:
11Nisan Çarşamba :76.600
13 Nisan (spor salonuna yazıldığım gün oradaki hassas tartıda tartıldım):76.350gram
21 Nisan (yani bugün tartıldım yine salondaki baskülle): 74.400 gram. (ama tok karna tartıldım.)
Umarım hepimizde giden kilolar vardır:) bu benden gidenler yağ değil ödem ve su biliyorum ama yavaş yavaş hepsi gidecek :)

Kizlar iyigeceler yorumlari okuyamadim
Hemen bugunki menumu yazayim
Sabah normal kahvaltilik ekmek yemeden.2 bardak mate cayi ile.
Arada bi turk kahvesi sade
Oglen 1 tabak yogurtlu makarna
Arada 1 muz
Aksam da patatesli bezelye 1 tabak ve ayran bu kadar
Cok yogun bigundu.telefonumda surekli kk acikti ama bakamadim bile sagolsun oglum nefes aldirmiyo bana

Haftasonu diyet icin felaket hele de benim gibi misafiri olanlar icin tam bir azap kizlar

Haftasonu diyetin pimini çektim... Rezil etfim diyeti. Pazartesi menumu yazayim bari de şimdiden kabullensin midem hakettiklerini.
Sabah => 1 Haşlanmış YUMURTA
Öğlen => 1 kase lahana çorbası 3 kaşık yoğurt
Akşam => 1 kase tarhana çorbası yarım dilim kadar kepekli ekmek ...
bu menümü çok sağlıklı bulmasam da haftasonu kaçamağımı affettirmem gerek. Pazar günü güzel olan kısım spor ve dansa başlama kararımdı ben zaten yürüyüş yapıyorum ama leslie tarzı videolar bulup onlardan yapmak istiyorum. Var mı bu tip evde yapılacak zayıflama hareketleri videoları bileniniz :)

Kızlar hepinize günaydın..

ben de bazı arkadaşlarım gibi haftasonu kaçırdım biraz. Mevsim geçişimi nedir gırtlağımı zor tutuyorum bir iki haftadır.

Ama kendiol bol bol kızarak ve motive ederek bugün yine başladım. Amacım bu hafta en az 500 gr vermek.

Neler oluyor bize?? Silkelenmemiz lazım.

Merhabalar,az kilolu haftalarımız olsun,hafta sonu kaçamaklarla geçmiş anlaşılan hadi kızlar toparlanın
güne ben simit sandviç yiyerek başladım,şimdi türk kahvemi yudumluyorum,henüz tartılmadım yarın sabah tartılıcam..bu birde ölçü tablosunu kim düzenliyecek..

olmadı arzuuu pazartesi demiştik :)) Daha dikkat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…