olmadı arzuuu pazartesi demiştik :)) Daha dikkat :))
Gunaydin kizlar :)
Nesijj 3 kilo gayet iyi tebrikler canim darisi basima
Ben 18 nisanda 69kg ile basladim hic verememisim 3 gunde 1 kilo bile almisim ya kizlar oglumun hasta olmasi sebebiyle ogun atladim ac kaaldim ondan mi acaba vucud acil durum diye depolama mi yapmis simdi yani pufff yaa
Cok mutsuzum suan. Eskisi kadar kolay kilo vermeyecegim sanirim !!!
şeyy tamam akşam yazrım kaç olmuşumu :)
canım senin çok geçerli mazaaretin var sonuçta hemen olumsuz düşünüp kendini üzme öle bakiim hıııyılmadan aynen devam bakalım...
Aynen devam canim bundan sonra daha da dikkat edicem
Pes etmek yok gidecek bu kilolar.
Su 9lu cayimi denesem acaba ben de ?
Arzuu bakalim senin nasil cikcak tartida bu aksam insaalh vermissindir arkadasim merakla bekliyorum.
Tablo olayini mgsu hazirlarsa daha iyi olur gibi bence ilk yoruma edit yapsin boylece aramak zorunda kalmayiz rahat olur dimi
İtiraf ediyorum bu gün diyeti fena salladım. 3 kiloyu verdim ama Öğle yemeğinde arkadaşlara uydum Kocaman Konya Etli Ekmeğini ve bikaç çatal künefeyi mideye indirdim ühüüüüüüüüüüüüüü( Akşam meyve ile geçiştirsem ve 30 dk yürüsem hatam telafi olur mu? Vicdan azabı çekiyorum şu an :'((
Kızlar kilo bildirimleri nerde? Sadece bi kaç kişi bildirmiş?Motivasyonumu sıfıra çektiniz.......
umarım canım saol...Kızlar öncelikle bugünkü menüm:
Sabah:
Nestle nesfit sütle
Öğle:
1 tabak dolusu şehriye çorbası
2 bardak ayran
1 kase rus salatası (biliyorum yememeliydim ama yedim (kalorisi 250)
2saat sonra bir kupa nescafe.
Saat 6gibi spora gttm ve yarım saat önce eve döndüm. şimdi de sadece 1 elma yiyeceğim :)
Canım ben fitness salonuna gidiyorum hergün ve evime uzak olduğu için gidip gelirkende yürüyüş yapmış oluyorum. Düşün 6da evden çıkıyorsam 10da anca evde olabiliyorum... Ve akşam öğünlerimi oldukça azalttım ayranla galeteyle meyveyle geçiştiriyorum. Umarım sağlıklı şekilde zayıflarsın.:)
Kızlar öncelikle bugünkü menüm:
Sabah:
Nestle nesfit sütle
Öğle:
1 tabak dolusu şehriye çorbası
2 bardak ayran
1 kase rus salatası (biliyorum yememeliydim ama yedim (kalorisi 250)
2saat sonra bir kupa nescafe.
Saat 6gibi spora gttm ve yarım saat önce eve döndüm. şimdi de sadece 1 elma yiyeceğim :)
Canım ben fitness salonuna gidiyorum hergün ve evime uzak olduğu için gidip gelirkende yürüyüş yapmış oluyorum. Düşün 6da evden çıkıyorsam 10da anca evde olabiliyorum... Ve akşam öğünlerimi oldukça azalttım ayranla galeteyle meyveyle geçiştiriyorum. Umarım sağlıklı şekilde zayıflarsın.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?