Diyet arkadaşı arıyorum:)

15 Nisan Pazartesi 78,2
22 Nisan Pazartesi 75,2
- _____
Verilen 3 Kg.

Saat 20:00' kadar bildirimler tamamlanmış olsun lütfen :)))

Ben bugunden sonra kaçamak falan yapmıyorum artık. Çok dikkat edeceğim. Biraz önce tartıldım 68.9 kg.

15nisan pzt. 71.9
22nisan pzt. 68.9 kg.

Bu vrrdiğim kilo tamamen çok spor yaptığımdan gitti diyetim hiç istediğim gibi olmadı. 22nisan-29nisan arası çok düzenli ve istikrarlı gidersem haftaya 66.5 yazmayı çooook istiyorum.

Gunaydin kizlar :)
Nesijj 3 kilo gayet iyi tebrikler canim darisi basima
Ben 18 nisanda 69kg ile basladim hic verememisim 3 gunde 1 kilo bile almisim ya kizlar oglumun hasta olmasi sebebiyle ogun atladim ac kaaldim ondan mi acaba vucud acil durum diye depolama mi yapmis simdi yani pufff yaa
Cok mutsuzum suan. Eskisi kadar kolay kilo vermeyecegim sanirim !!!

olmadı arzuuu pazartesi demiştik :)) Daha dikkat :))

şeyy tamam akşam yazrım kaç olmuşumu :)

canım senin çok geçerli mazaaretin var sonuçta hemen olumsuz düşünüp kendini üzme öle bakiim hııı yılmadan aynen devam bakalım...

15 nisan p.tesi 76.5 22 nisan p.tesi 75.5 maalesef 1 kilo.üzgünüm ama yılmak yok
3 kilo verenler diyet listelerini paylaşırlarsa sevinirim.haftaya daha çok vercem hırs yaptımda.....

şeyy tamam akşam yazrım kaç olmuşumu :)

canım senin çok geçerli mazaaretin var sonuçta hemen olumsuz düşünüp kendini üzme öle bakiim hııı yılmadan aynen devam bakalım...

Aynen devam canim bundan sonra daha da dikkat edicem
Pes etmek yok gidecek bu kilolar.
Su 9lu cayimi denesem acaba ben de ?
Arzuu bakalim senin nasil cikcak tartida bu aksam insaalh vermissindir arkadasim merakla bekliyorum.
Tablo olayini mgsu hazirlarsa daha iyi olur gibi bence ilk yoruma edit yapsin boylece aramak zorunda kalmayiz rahat olur dimi

evet ya işte buu gidicek elbette :) bende merakla akşamı bekliyorum ama sabah tartılsam daha iyi olacak
evet konu sahibi olarak o na düşer bencede...

İtiraf ediyorum bu gün diyeti fena salladım. 3 kiloyu verdim ama Öğle yemeğinde arkadaşlara uydum Kocaman Konya Etli Ekmeğini ve bikaç çatal künefeyi mideye indirdim ühüüüüüüüüüüüüüü ( Akşam meyve ile geçiştirsem ve 30 dk yürüsem hatam telafi olur mu? Vicdan azabı çekiyorum şu an :'((

Aaaa
Simdi gordum mesaji
Naptin canim sen
Olan olmus artik ama olsun odullendirmis oldun kendini canim slkma canlnl

Kızlar kilo bildirimleri nerde? Sadece bi kaç kişi bildirmiş?Motivasyonumu sıfıra çektiniz.......

ben de bugün 3 kilo verenlerin diyetini sormuştum,bu arada tebrikler,inşallah haftaya bende 2 veya daha fazla veriirim.bana biraz anlatırmısınız günde ne kadar nasıl spor yapıyorsunuz,uyguladığınız diyetin adı ne ...v.s.benim 15 günde 5 kilo vermem lazım,yaptığım sporu 2 katına çıkarcam bu hafta,yiyeceklerde yarıya incek

Kızlar öncelikle bugünkü menüm:
Sabah:
Nestle nesfit sütle
Öğle:
1 tabak dolusu şehriye çorbası
2 bardak ayran
1 kase rus salatası (biliyorum yememeliydim ama yedim (kalorisi 250)
2saat sonra bir kupa nescafe.
Saat 6gibi spora gttm ve yarım saat önce eve döndüm. şimdi de sadece 1 elma yiyeceğim :)

Canım ben fitness salonuna gidiyorum hergün ve evime uzak olduğu için gidip gelirkende yürüyüş yapmış oluyorum. Düşün 6da evden çıkıyorsam 10da anca evde olabiliyorum... Ve akşam öğünlerimi oldukça azalttım ayranla galeteyle meyveyle geçiştiriyorum. Umarım sağlıklı şekilde zayıflarsın.:)

umarım canım saol...

merhaba herkese 2 gündür yazlıkta olduğum için buraya yazamadım ama diyetim gayet iyi gidiyor bu gün 1500 -1600 kalori kadar aldım 7 günden toplamda 1.5kg verdim

Canim menun guzelmis :)
Spor yaptigin icin cok sanslisin malesef simdilik benim oyle bir sansim yok.esimle eve spor aleti almayi dusunuyoruz ben kosu bandi istiyorum esimse bisiklet sen hangisini tavsiye edersin ?
Bir de listeyi haziliyormusun acaba onu soracaktim ?
Benim kilomu 70 olarak yazarsin 3 gunde 1 kilo almisim
Vermek nerdeeeee

İsim_______Tarih Aralığı____İlk Kg / Son Kg______KAYIP

nesijj_______15-22 Nisan_____78,2/75,2_______ -3
hnd_ _______15-22 Nisan_____71,9/68,9_______ -3
msgsu______11-21 Nisan_____76,6/74,4_______ -2,2
alpalpalp____15-22 Nisan_____Bilinmiyor_______ -1,5
zeynepnalin__15-22 Nisan____76,5/75,5________ -1
kkasimpati___18-22 Nisan____69/70____________+1

msgsu konu senin ama tabloda yapmadın, bu seferki tablo benden olsun :))
evet kızlar durum bu, 1.liği ben ve hnd_ 3 kilo vererek hak ettik. Herkes gayet iyi sadece kkasimpati +1 kg alarak sıralamayı bozdu onunda özel nedenleri olduğu için affediyoruz. Her pazartesi sabah aç karna herkes tartılıp saat 20:00'a kadar bildirmeyi unutmasın lütfen. Bir dahaki tarih aralığımız 22-29 Nisan.
22 Nisan kilomuz bu tabloda zaten mevcut, herkes 29'unda tartılmayı unutmuyor. alpalpalp sende bu günkü kilonu yazarsan haftaya liste hazırlamak kolay olacak.

3 kilodan kurtulmanın mutluluğu harika :))
İyi gidiyoruz kızlar azimle devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…