Gunaydin kizlar :)
Nesijj 3 kilo gayet iyi tebrikler canim darisi basima
Ben 18 nisanda 69kg ile basladim hic verememisim 3 gunde 1 kilo bile almisim ya kizlar oglumun hasta olmasi sebebiyle ogun atladim ac kaaldim ondan mi acaba vucud acil durum diye depolama mi yapmis simdi yani pufff yaa
Cok mutsuzum suan. Eskisi kadar kolay kilo vermeyecegim sanirim !!!
Aaaa
Simdi gordum mesaji
Naptin canim sen
Olan olmus artik ama olsun odullendirmis oldun kendini canim slkma canlnl
kimse yok canım senden benden başka,bugün sırf tartılcam diye nerelere gitttim,heycan yaptım felan,tabloyu kim hazırlıycak tı
ben de bugün 3 kilo verenlerin diyetini sormuştum,bu arada tebrikler,inşallah haftaya bende 2 veya daha fazla veriirim.bana biraz anlatırmısınız günde ne kadar nasıl spor yapıyorsunuz,uyguladığınız diyetin adı ne ...v.s.benim 15 günde 5 kilo vermem lazım,yaptığım sporu 2 katına çıkarcam bu hafta,yiyeceklerde yarıya incek
Canim menun guzelmis :)
Spor yaptigin icin cok sanslisin malesef simdilik benim oyle bir sansim yok.esimle eve spor aleti almayi dusunuyoruz ben kosu bandi istiyorum esimse bisiklet sen hangisini tavsiye edersin ?
Bir de listeyi haziliyormusun acaba onu soracaktim ?
Benim kilomu 70 olarak yazarsin 3 gunde 1 kilo almisim
Vermek nerdeeeee
canım ellerine sağlık veren arkadaşları tebrik ediyorum :) keşke bu tabloda beni de yazsaydıınİsim_______Tarih Aralığı____İlk Kg / Son Kg______KAYIP
nesijj_______15-22 Nisan_____78,2/75,2_______ -3
hnd_ _______15-22 Nisan_____71,9/68,9_______ -3
msgsu______11-21 Nisan_____76,6/74,4_______ -2,2
alpalpalp____15-22 Nisan_____Bilinmiyor_______ -1,5
zeynepnalin__15-22 Nisan____76,5/75,5________ -1
kkasimpati___18-22 Nisan____69/70____________+1
msgsu konu senin ama tabloda yapmadın, bu seferki tablo benden olsun :))
evet kızlar durum bu, 1.liği ben ve hnd_ 3 kilo vererek hak ettik. Herkes gayet iyi sadece kkasimpati +1 kg alarak sıralamayı bozdu onunda özel nedenleri olduğu için affediyoruz. Her pazartesi sabah aç karna herkes tartılıp saat 20:00'a kadar bildirmeyi unutmasın lütfen. Bir dahaki tarih aralığımız 22-29 Nisan.
22 Nisan kilomuz bu tabloda zaten mevcut, herkes 29'unda tartılmayı unutmuyor. alpalpalp sende bu günkü kilonu yazarsan haftaya liste hazırlamak kolay olacak.
3 kilodan kurtulmanın mutluluğu harika :))
İyi gidiyoruz kızlar azimle devam...
canım ellerine sağlık veren arkadaşları tebrik ediyorum :) keşke bu tabloda beni de yazsaydıın
yazamadım canımm ya kuzenim buradaydi allah ne verdiyse yedim :) ama şimdi geri geldimm 53 yazalım bakalım kaç gidecek bu hafta :)canımmmmmmmmmmm:)) senin mesajını görmedim, yoksa yazmazmıyım:)
canım benim merhaba :) evet spor bnm için çok iyi oluyor eve alet alma fikri süper şayet öğrenci olmasam ve evim 1+1 küçücük olmasa inan bende alırdım. :) Eğer alabilme şansınız varsa bisiklette koşu bandı da alın çünkü ikisi de çok faydalı ama sadece birisini alabiliriz dıyorsan koşu bandı:) Onun dışında 1kg'lik dambıllar var 2-2.5-3-4-5kg bu şekilde ilerliyorlar onlardan bir çift al derim yani 2 tane 1er kg.lik gibi iki eline birer tane:) Maksadımız kas yapmak değil ama koşu bandı ve bisiklet bacak ve karın kısmını çokça çalıştırıyor kollar ihmal oluyor. Ve kilo verdkçe sarkma olabiliyor kol altlarında(senin kolların nasıl bilmiyorum ama bnmkıler biraz kalınvücudumda kilo dağılımı orantılı çok şükür kollarımda bile var bu sayede ) bir de spora yapıyorsak bari kollarımızı da ihmal etmeyelim kas yapacak kadar zorlamasakta azıcık oradaki kaslar-kemikler- etler de çalıssınlar yazık bu şekilde canım benim. Spor harika bir şey kesinlikle öneriyorum. İnternette step aerobik videoları var onlarla da evde çalısabılırsın. :)
Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
4siyah zeytın
3yesıl zeytın
1kbrt kutusu beyaz peynır
2dilim kepeklı ekmek
2 kupa yesılçay
közlenmşiş biber.
NOT: Kızlar tobloyu ben hazırlamasam? :S Pael o görevi üstlenmişti en başta. Gönüllü bir arkadaşımız yapsa inanın dersler, ödevler, spor,diyet ben çoğu zaman okuyamıyorum yorumları... Üzgünüm..
Tablo için bari bi "eline sağlık" diyen olsaydı(
kızlaaaar benimle 14 gün nesfit yada k-fileks diyeti yapacak olan var mii :)
Bebeiimmm ellerine saglik
+1 ile tabloda da yuzlesince azicik soka girmisim de
Affettt
slm kızlar, bende bugün 23 nisan dolayısıyla avm ye gittim,yediklerimi saymaya utanırım.çok çok çok azlaydı ama akşam yorgunluktan mahvolmama rağmen 47 dk koşu bandında 247 kalori harcadım üstüne 50 mekik egzersiz hareketleri va azönce duş aldım,yediklerim için çok pişmanım.üstelik bu hafta benim 2 kilo kesin vermem gerek.heralde problem benim bir diyete tabi olmayışım,birazdan araştırıp kendime sağlıklı bir diyet bulmalıyım....
14 gün boyunca iki ogun ondan yiyorsun ama istersen bir ogun de yiyebilirsin ki daha iyi çünküCanim nasil bisey o 14 gun hep o gevrekten mi yiyoruz ?
her ogun ?
:26:
canımm incelmelerin bence gayet iyiii :)Kızlar pazartesi tartıldım 83 kg ım sanırım 1 kg kadar almışım birazz moralim bozuldu ailemin yanına gitmiştik geçtiğimiz haftasonu o zamanlarda biraz kaçırmıştım ama hafta içi normaldim abartı pek birşey yemedim . Neyse pazartesi gün ölçüm yaptırdım spora başlayalı tam 1 ay olmuştu incelmelerimi yazıyorum size.
Omuzlardan 4 cm
Göğüsten 7 cm
Belden 5 cm
Karından incelme yok
Basenden 5 cm
Bacaktan 0,5 cm
Koldan incelme yok
Kol ve bacaklarım zaten ince onlarla sorunum yok. Karın bölgesi için ise en zor incelme olan bölge imiş bu ay oraya yoğunlaşacağız. Artık günde 150 mekik çekiyorum (alt ve üst mide ). Yırtılcak gibi oluyor karın kaslarım ama dayanıyorum.
Aldığım kilo içinde kendimi bu hafta cezalandırıyorum daha sıkı bir diyet yapacağım fazlası ile birlikte vermem gerekli pazartesiye kadar !!!
İsim_______Tarih Aralığı____İlk Kg / Son Kg______KAYIP
nesijj_______15-22 Nisan_____78,2/75,2_______ -3
hnd_ _______15-22 Nisan_____71,9/68,9_______ -3
msgsu______11-21 Nisan_____76,6/74,4_______ -2,2
alpalpalp____15-22 Nisan_____Bilinmiyor_______ -1,5
zeynepnalin__15-22 Nisan____76,5/75,5________ -1
kkasimpati___18-22 Nisan____69/70____________+1
msgsu konu senin ama tabloda yapmadın, bu seferki tablo benden olsun :))
evet kızlar durum bu, 1.liği ben ve hnd_ 3 kilo vererek hak ettik. Herkes gayet iyi sadece kkasimpati +1 kg alarak sıralamayı bozdu onunda özel nedenleri olduğu için affediyoruz. Her pazartesi sabah aç karna herkes tartılıp saat 20:00'a kadar bildirmeyi unutmasın lütfen. Bir dahaki tarih aralığımız 22-29 Nisan.
22 Nisan kilomuz bu tabloda zaten mevcut, herkes 29'unda tartılmayı unutmuyor. alpalpalp sende bu günkü kilonu yazarsan haftaya liste hazırlamak kolay olacak.
3 kilodan kurtulmanın mutluluğu harika :))
İyi gidiyoruz kızlar azimle devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?