Diyet arkadaşı arıyorum:)

Teşekkürler kkasimpati, umutsuzlupa düşmek yok :))

Aaaa
Simdi gordum mesaji
Naptin canim sen
Olan olmus artik ama olsun odullendirmis oldun kendini canim slkma canlnl

öğlen fena bozdum diyeti ama akşam ekmek yemeden çok az sebze yemeği ve salata yedim , dengelemiştir umarım :)

kimse yok canım senden benden başka,bugün sırf tartılcam diye nerelere gitttim,heycan yaptım felan,tabloyu kim hazırlıycak tı

evet bende başlarda sinir oldum kimse yazmamış, mutfağa gidip çikolata yiyesim geldi sinirden ama bildirimler gelmeye başlayınca vazgeçtim :)

Canım 3 kilo verdim, hiç spor yapmadım, normalde 1 saat yürüyorum ama malum yağmurdan bu hafta yürüyemedim.Yürüseydim 4-4,5 verirdim sanırım.

Yediklerime dikkat ettim tatlı, makarna,pilav yemedim. Ara öğünlerimi atlamadım, ve Sabah, öğle, aakşam öğünlerinden önce 9'lu çayımı mutlaka içtim, en az 2 litre suyu ihmal etmedim. Bu hafta 3 kilo verdim ama haftaya bu kadar olmayacağını biliyorum muhtemelen ödem attım vücuttan. 9'lu çayın etkisini gördüm mutlaka devam edicem :))

kızlaar beni unuttunuz mu ya liste de niye adım yok özel durumumu bildirmiştim kuzenim gelecek diyee ben dikkat edemedim bu hafta ama çarşambadan itibaren nestle nesfit diyetine başlıcamm benimle başlamak isteyen var mii

canım benim merhaba :) evet spor bnm için çok iyi oluyor eve alet alma fikri süper şayet öğrenci olmasam ve evim 1+1 küçücük olmasa inan bende alırdım. :) Eğer alabilme şansınız varsa bisiklette koşu bandı da alın çünkü ikisi de çok faydalı ama sadece birisini alabiliriz dıyorsan koşu bandı:) Onun dışında 1kg'lik dambıllar var 2-2.5-3-4-5kg bu şekilde ilerliyorlar onlardan bir çift al derim yani 2 tane 1er kg.lik gibi iki eline birer tane:) Maksadımız kas yapmak değil ama koşu bandı ve bisiklet bacak ve karın kısmını çokça çalıştırıyor kollar ihmal oluyor. Ve kilo verdkçe sarkma olabiliyor kol altlarında(senin kolların nasıl bilmiyorum ama bnmkıler biraz kalın vücudumda kilo dağılımı orantılı çok şükür kollarımda bile var bu sayede ) bir de spora yapıyorsak bari kollarımızı da ihmal etmeyelim kas yapacak kadar zorlamasakta azıcık oradaki kaslar-kemikler- etler de çalıssınlar yazık bu şekilde canım benim. Spor harika bir şey kesinlikle öneriyorum. İnternette step aerobik videoları var onlarla da evde çalısabılırsın. :)

Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
4siyah zeytın
3yesıl zeytın
1kbrt kutusu beyaz peynır
2dilim kepeklı ekmek
2 kupa yesılçay
közlenmşiş biber.

NOT: Kızlar tobloyu ben hazırlamasam? :S Pael o görevi üstlenmişti en başta. Gönüllü bir arkadaşımız yapsa inanın dersler, ödevler, spor,diyet ben çoğu zaman okuyamıyorum yorumları... Üzgünüm..

canım ellerine sağlık veren arkadaşları tebrik ediyorum :) keşke bu tabloda beni de yazsaydıın

Cok tesekkur ederim canim cevap verdigin icin
Evet senin de fikrinle beraber artik kosu bandinda eminim ikisi alinacaksa bile once bunu aldircam,
Dumbiller super fikirmis aklima gelmedi hic esimi de onlarla kandiririm onun vardi arkadasi haciladi geri de isteyemiyo boylece cenesi kapanir
19 aylik bi oglum var surekli onun pesinde kosuyom aslinda ama nasil kilo veremedim hala soklardayim kuzum :26:

slm kızlar, bende bugün 23 nisan dolayısıyla avm ye gittim,yediklerimi saymaya utanırım.çok çok çok azlaydı ama akşam yorgunluktan mahvolmama rağmen 47 dk koşu bandında 247 kalori harcadım üstüne 50 mekik egzersiz hareketleri va azönce duş aldım,yediklerim için çok pişmanım.üstelik bu hafta benim 2 kilo kesin vermem gerek.heralde problem benim bir diyete tabi olmayışım,birazdan araştırıp kendime sağlıklı bir diyet bulmalıyım....

Bebeiimmm ellerine saglik
+1 ile tabloda da yuzlesince azicik soka girmisim de
Affettt

Tablo işi harika değil mi? :)) +1 inşAllah haftaya pazartesi -2 yada -3 olacak :))
Kızlar pazartesi saat 20:00'a kadar bildirim vermeyenleri almayalım buraya, valla gider başka gruba takılırım Şaka bi yana biraz daha ciddiye alalım lütfen. Tablo kendimize çeki düzen vermemizi sağlıyor...

o AVM'ler yok mu, gezip yoruluyosun, tabi mis gibi kokularda gelince diyet hak getire :) Mümkün olduğunda gitmemek lazım. Ama hatanı telafi etmişsin canım 47' koşu, 50 mekik bravo :))

Kızlar ya ben bugun biraz şekerleme yedim. Bi de yatmadan meyve yemiş bulundum. Ceza olarak yarın sabah yürüyüse çıkıp 8tur atcam (8*400=3200metre). Diyetimi uygulamaya gelince su içmekte yetersizim sanırım daha çok su içmeliyim. Cay ve kahve çok içtiğim günler suyu ihmal ediyorum.

Kızlar pazartesi tartıldım 83 kg ım sanırım 1 kg kadar almışım birazz moralim bozuldu ailemin yanına gitmiştik geçtiğimiz haftasonu o zamanlarda biraz kaçırmıştım ama hafta içi normaldim abartı pek birşey yemedim . Neyse pazartesi gün ölçüm yaptırdım spora başlayalı tam 1 ay olmuştu incelmelerimi yazıyorum size.

Omuzlardan 4 cm
Göğüsten 7 cm
Belden 5 cm
Karından incelme yok
Basenden 5 cm
Bacaktan 0,5 cm
Koldan incelme yok

Kol ve bacaklarım zaten ince onlarla sorunum yok. Karın bölgesi için ise en zor incelme olan bölge imiş bu ay oraya yoğunlaşacağız. Artık günde 150 mekik çekiyorum (alt ve üst mide ). Yırtılcak gibi oluyor karın kaslarım ama dayanıyorum.

Aldığım kilo içinde kendimi bu hafta cezalandırıyorum daha sıkı bir diyet yapacağım fazlası ile birlikte vermem gerekli pazartesiye kadar !!!

Canim nasil bisey o 14 gun hep o gevrekten mi yiyoruz ?
her ogun ?
:26:
14 gün boyunca iki ogun ondan yiyorsun ama istersen bir ogun de yiyebilirsin ki daha iyi çünkü
başlarda biraz aç geziyorsun :) ben kahvaltimi ekmek domates salatalık yada yumurta öğle sebze yemeği yoğurt çorba akşamda bunu düşünüyorum hem ne yesem derdi de yook :) ben çok zor kilo veren biriyim o yüzden böyle şeyler arıyorum canım ya bununla iki haftada 4 kilo veren varmış canımm incelmelerin bence gayet iyiii :)
bende bu hafta çok yedim o yüzden beni de sıkı bir diyet bekliyor :/

Herkese günaydın.Bugünki kahvaltım ,3 zeytin,bir dilim beyaz peynir.2 küçük dilim çavdar ekmeği,roka ve maydanoz.kızlar bu topiği çok sevdim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bu sayede kendimizi kontrol ediyoruz,eğer düzenli yazarsak kilolarımızı daha iyi motive oluruz.bir sürü iş beni bekliyor, bugün evdeyim ve temizlik yapıcam.......byyyyy

selammm....bede yetişip yazamaynlardan olarak bildiriyorum :) 15-22 nisan 77,800\75.500 bilgilerinizeeee..

GÜNAYDIIIINNN...

Arkadaşlar 23 nisan münsebetiyle dün siteye giriş yapmadım,ama diyetimdende taviz vermedim tabi..(dün bütün gün dışarda olduğum halde) Dün sabahki kahvaltım (domates,salatalık,peynir,kırmızı biber) öğlen (1 simit)Akşam (1porsiyon döner 1bard.ayran)
ayrıca booll boolll yürüdüm bütün gün spor maksatlı olmasda onun kadr oldu zaten

bu sabah güne1 kase sütlü nesfit yiyerek başladım az sonra 1 limonlu yeşil çay alıcam kendime:82:

merhaba bende zayıflamak için arkadaş arıyorum şu anda 73 kiloyum benimde temmuza kadar 65 olmam gerekiyor daha önce dogumdan sonra 12 kilo
verdim şimdi yine başladım bana katılmak isteyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…