Diyet arkadaşı arıyorum:)

canım çok az değil mi yaa :) hiç acıkmıyor musun yaklaşık 400 500 kalori civarı çok az geldi bana

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar.
sabah:1.5 dilim çavdar ekmeği
peynir
3 zeytin
domates salatalık.
öğle:maalesef 5 kaşık kuru fasulye
sadece 1 kaşık pirinç pilavı(ÇOK AÇTIM VE YEMEĞE EVE GİDEMEYİNCE YEMEKHANEDE MECBUREN)
bir lokmalık beyaz ekmek,bir dilim kepekli ekmek.(kepekli ekmek olduğunu bilmiyordum orda)
ara:bir adet şekerli kurupasta
siyah çay
maalesef bir küçük türk kahvesi orta şeker
akşam:bir kase yoğurt çorbası
4 kaşık zeyt.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt
ara:nursima çayı

Kızlar bugün 8 km yol yürüdüm,bacaklar finişşşşşşş.........

bu gün hiç yeşil çay içmedim ,öğlen işimde ani bi değişiklik olunca evde yiyemedim mecburdum ama yine de yürüyüşle telafi olmuştur.

Herkese iyi akşamlar.
sabah:1.5 dilim çavdar ekmeği
peynir
3 zeytin
domates salatalık.
öğle:maalesef 5 kaşık kuru fasulye
sadece 1 kaşık pirinç pilavı(ÇOK AÇTIM VE YEMEĞE EVE GİDEMEYİNCE YEMEKHANEDE MECBUREN)
bir lokmalık beyaz ekmek,bir dilim kepekli ekmek.(kepekli ekmek olduğunu bilmiyordum orda)
ara:bir adet şekerli kurupasta
siyah çay
maalesef bir küçük türk kahvesi orta şeker
akşam:bir kase yoğurt çorbası
4 kaşık zeyt.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt
ara:nursima çayı

Kızlar bugün 8 km yol yürüdüm,bacaklar finişşşşşşş.........

bu gün hiç yeşil çay içmedim ,öğlen işimde ani bi değişiklik olunca evde yiyemedim mecburdum ama yine de yürüyüşle telafi olmuştur.

canım çok az değil mi yaa :) hiç acıkmıyor musun yaklaşık 400 500 kalori civarı çok az geldi bana

Evet canim cok az bugunluk boyle oldu artik bitki cayi maden suyu ne varsa icicegim :) hergun boyle degil ama yani.
Su an yorgunluktan aclik dusunemiyorum ki canim super bisey spor yapmak.

Canim sen bisey yememissin ki
Malesef dedigin fasulye zaten bakliyat super bisey onu gec
Turk kahvesi hergun 1 tane uzmanlar oneriyo zaten yag yakici ozelligi var canim onu da gec
Bence bugun az kalori alip gayet guzel spor yapmissin :)

Kızlar öncelikle merhaba şu an sadece parmaklarımda kuvvet bulabiliyorum yazmak için Her yerim zonkluyor ve şekerpareleri erittim pilava gelince buseiremcim o bni çok sevmiş gitmek istemedi galiba şu an bnmle ama gttiysede güle güle gtsn :))))) Evet daha hızlı zayıflayabilirim belki ama o zamanda motivasyonum düşüyor bnm ne biliyim az yiyince birde sporla çok zorlayınca sanki her şeyden mahrum kalmışçasına sefil gibi hissediyorum (şişman halimle daha kötü göründüğüm aşikar ) inşallah yavaş yavaş yemicem azaltcam canım bnm :) bu arada menün de çok güzel yogurt konusunda da anneni kandır :)

Kasımpatı canım spor alışkanlık yapan bir şey ve insan bir kere alışınca bırakmak istemiyor:) 21 gün boyunca aralıksız her gün yaparsan artık bakacaksın hayatının bir parçası olmuş :) Umarım çok daha sağlıklı bir vücuda sahip olursun bu şekilde.

hnd canım bnmkiler kaçamaktan ziyade tabağıma konanı bitirmek gibi birşey oldu Allah sonumu Hayr etsin

Kızlar şu an semitotlu yoğurdumu yiyorum ve başka hiçbir şey yemeyecem bi tane minik armut yiyebilirim sadece. Ve yeşilçay içmeyi planlıyorum öpüyorum sizi. :)

Evet canim cok az bugunluk boyle oldu artik bitki cayi maden suyu ne varsa icicegim :) hergun boyle degil ama yani.
Su an yorgunluktan aclik dusunemiyorum ki canim super bisey spor yapmak.

canım aynen öyle ya şu an şu yoğurdu yiyorsam en son 11.45 gibi öğle yemeği yedim metobolizmam yavaşlamasın diye yiyorum. Spordan sonra aklıma hiçbir şey glemiyor sadece nescafe geliyo (en gelmemesi gereken )

Selam kızlar
Bugünkü menüm

Sabah
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Yeşil çay

Öğlen
menemen

Akşam

semizotu
cacık

1 saat sporumu yaptım yine

canım aynen öyle ya şu an şu yoğurdu yiyorsam en son 11.45 gibi öğle yemeği yedim metobolizmam yavaşlamasın diye yiyorum. Spordan sonra aklıma hiçbir şey glemiyor sadece nescafe geliyo (en gelmemesi gereken )

Tatlim sana o kadar soyledim ya sabah icme birak diye, azonce kendim ictim nescafe noluyoo yaaa

Ben günde bir kupa içiyorum şu an yeşilçay yaptım elim nescafeye gtmeden olur öyle arada ödüllendir kendini :))

Gunaydiiinnn kizlar
Bir cumartesi sabahi daha sabahin korunde kalkmis bulunmaktayim
Suan elma sirkeli ilik su icmekteyimmm iYyyYyy
Hepinize mutlu haftasonlariiii

Herkese iyi haftasonları.menümü akşam yazcam gerçi şimdiye kadar baya yedim öğle yemeği de yemedim bu arada.neyse......birazdan eşim gelcek eve pikniğe gitcez kepekli ekmeğimi yoğurdumu aldım yanıma.inşallah çok yemem akşam görüşürüz.....

slm kizlarr
sabah kral bir kahvalti hazirladim hamur kizarttim patates kizarttim peynirli yumurta vs.
benim yediklerim
domates salatalik
iki dilim kepek
yumurta
peynir
cay

ARA
bir yesil cay

oglen
yayla corbasi (dun aksam yapmistim)
esim evde o yuzden sabah bole oldu

inanin kizlar o uc bucuk kg bana ne ozguven verdi esim farketti felan acayip gaza geldm haftaya tartilcam tekrar ben cok kasmiyorum canim istedigini yiyorum ole belirli br programim yok aksam fix salata corba yapmaya dikkat edyrm o kadar bir de sekizdn sonra yemiyorum arada elma sirkeli su iciyorm
esimle baslamistik o birakti diyeti ben tek tabanca devam ediyorum

Kızlar bugünkü menüm:
sabah:
1elma
2dilim kepek ekmeği
4siyah zeytın
3yeşil zeytın
közlenmiş biber
1kupa icetea

öğle: bir tabak dolusu şehriye çorbası

akşam:
bir tabak dolusu şehriye çorbası ve havuç salatası yapıp yicem. Bu sabah kurstan sonra aç karna spora geçtım hemen, akşam ders çalışırım dıye (sabah cok uykusuzdum ve acil cıktım evden biliyorum cok sağlıksız çantama bi tane elma koymuştum onu yedm bı tek.) aç karna ve uykusuz çok iyi spor yapamadım başım falan ağrıdı cardio die bi alet var 25dk onu yaptım. Koşu bandında da yokuşa ayarlayıp yarım saat yüksek tempoda yürüdüm ama hiç kas çalıstıran aletleri yapmadım ve eve döndüm. Şimdi de ders çalısacagım için gidemeyeceğim yarın gidip güzelce hepsini ypıcam. Akşam tekrar giremeyebilrim kızlar öpüyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bugünkü menüm

Sabah
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Yeşil çay

Öğlen
menemen

Akşam

semizotu
cacık

1 saat sporumu yaptım yine
gayet iiiyi canım maşallah
gitcek gitcek dahaaa süper olacak inşallaaah

kızlaaar telefon bugun niyeyse wifi ağını görmüyor pcden giriyorum ve pcde çok kalmıyorum sevmiyorum :/ belki akşam yazamam menülerinize yorum :/
bugun menümüyazayımm
sabah
ılık su ile 1 kuru kayıs ve ardından mate çayı
1 yumurta
1.5-2 yemek kaşığı kadar light labne peynir
domates salatalık taze nane
biraz yoğurt ( canım çekti sabah sabah haydari gibi üstüne nane döküp yedim )
1 dilim ekmek

ara
5 adet kuru kayısı
aradan 2 saat sonrada
1 elma yarım armut

akşam
ben vejeteryanım ve en son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorum bile ama canım acayip tavuk istedi şimdi babam yapacak
150 gr (bilmiyorum bu kadar yiyebilir miyim kendimi zorlucam ) tavuk gögsü
salata

Kizlar ben de menumu yazayim :))
Sabah
1 bardak elma sirkeli ilik su
1 yumurta domates salata zaytin peynir
1 bardak kusburnu cay

Oglen
disardaydim oglumla 1 kulah dondurma
1 tane sade maden suyu

Aksam
Balik ve bol yesillikli salata
(Esimin nobette olmasini firsat bilerekten )
Oglusu uyuttuktan sonra da 1 keyif kahvesi icerim arkadaslar
Opuyorum hepiniziii

iyi akşamlar....
bugünki menüm...
sabah

peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek.

ara

bir portakal 3 çilek

öğlennnnnnnnnnnnnnnn

mangalda tavuk sınırsız köz sebzeler sınırsız sanırım 2 ye yakın kepekli ekmek 2 bardak ayran(bunları saat 4 te piknikte yedim akşam yemeği de oldu aynı zamanda)

ara

2 adet petibör bisküi çayla (dayanamadım açık hava çimler felan)
bir avuç ayçekirdeği

tabi eve gelir gelmez eşyaları yerleştir çocukları yıka uyut ve sonra 45 dk hızlı tempo ve arada yokuş olmak üzere yürüdüm 233 kaloriv yaktım.4 km.şu anda pişmanım....çok yedim.bozmadım diyeti ama mangalı abarttım.

of ya yarında yasin gününe gidicem napıcam ben yaaaaaaa...pasta börek ne diycem onlara.diyetteyim demek istemiyorum aynı muhabbetler ye boşver diyet yok bugün v.s....

kızlar bir kaç gündür misafir ağırladık bilgisayara değmedi elim giremedim..
görüyorum ki herkesin diyeti yolunda haftasonu dinlemiyoruz yaza az kaldı :) ben de bugünden itibaren daha çok sıkcam kendimi. yarın lahana çorbası yapmayı düşünüyorum. kış bitmeden son bir kez lahana yeme fırsatımız olmıycak artık.
bugun sabah ve öğlen tam istediğim gibi beslendim de akşam yemek yerine biraz çikolata yedim. sağlıklı mi? hayır. keyifli mi eveeet
yarın tatlı kaçamağımı tarçın çayı ile bastırabilirsem değmeyin keyfime.muhtemelen 4 km kadar yürürüm de. hepimize sağlıklı bir pazar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…