canım çok az değil mi yaa :) hiç acıkmıyor musun yaklaşık 400 500 kalori civarı çok az geldi banaCanim sabah kahvaltisinda normal kahvaltilik domates salata biber 1 tane haslanmis yumurta.ilk uyandigimda da ilik suya elma sirkesi koyup ictim.
Oglen yolda gecti parkta mola verince form biskuvi yedim bikac tane oglumun cubuk krakerinden tirtikladim
Aksam esim manti istedi onu yaptim ama ben yemedim 1 tane muz yedim simdilik insallah acikmamsuan da turk kahvesi iciyorum canim iste boyle :)
canım çok az değil mi yaa :) hiç acıkmıyor musun yaklaşık 400 500 kalori civarı çok az geldi bana
canım çok az değil mi yaa :) hiç acıkmıyor musun yaklaşık 400 500 kalori civarı çok az geldi bana
Herkese iyi akşamlar.
sabah:1.5 dilim çavdar ekmeği
peynir
3 zeytin
domates salatalık.
öğle:maalesef 5 kaşık kuru fasulye
sadece 1 kaşık pirinç pilavı(ÇOK AÇTIM VE YEMEĞE EVE GİDEMEYİNCE YEMEKHANEDE MECBUREN)
bir lokmalık beyaz ekmek,bir dilim kepekli ekmek.(kepekli ekmek olduğunu bilmiyordum orda)
ara:bir adet şekerli kurupasta
siyah çay
maalesef bir küçük türk kahvesi orta şeker
akşam:bir kase yoğurt çorbası
4 kaşık zeyt.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt
ara:nursima çayı
Kızlar bugün 8 km yol yürüdüm,bacaklar finişşşşşşş.........
bu gün hiç yeşil çay içmedim ,öğlen işimde ani bi değişiklik olunca evde yiyemedim mecburdum ama yine de yürüyüşle telafi olmuştur.
Evet canim cok az bugunluk boyle oldu artik bitki cayi maden suyu ne varsa icicegim :) hergun boyle degil ama yani.
Su an yorgunluktan aclik dusunemiyorum ki canimsuper bisey spor yapmak.
canım aynen öyle ya şu an şu yoğurdu yiyorsam en son 11.45 gibi öğle yemeği yedim metobolizmam yavaşlamasın diye yiyorum. Spordan sonra aklıma hiçbir şey glemiyor sadece nescafe geliyo(en gelmemesi gereken )
gayet iiiyi canım maşallahSelam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Yeşil çay
Öğlen
menemen
Akşam
semizotu
cacık
1 saat sporumu yaptım yine
gitcek gitcek dahaaa süper olacak inşallaaahslm kizlarr
sabah kral bir kahvalti hazirladim hamur kizarttim patates kizarttim peynirli yumurta vs.
benim yediklerim
domates salatalik
iki dilim kepek
yumurta
peynir
cay
ARA
bir yesil cay
oglen
yayla corbasi (dun aksam yapmistim)
esim evde o yuzden sabah bole oldu
inanin kizlar o uc bucuk kg bana ne ozguven verdi esim farketti felan acayip gaza geldm haftaya tartilcam tekrar ben cok kasmiyorum canim istedigini yiyorum ole belirli br programim yok aksam fix salata corba yapmaya dikkat edyrm o kadar bir de sekizdn sonra yemiyorum arada elma sirkeli su iciyorm
esimle baslamistik o birakti diyeti ben tek tabanca devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?