- 31 Aralık 2012
- 299
- 1
- 46
cnım menün çok güzel aynen böyle devam:) Bende yeni geldim spordan haşat oldum resmen yayazıyorum menümü:)
Sabah:
nestle nesift
öğle:12.00de
1kase mantar çorbası
3-4 çatal haşlanmış tavuk göğsü (patatesli yemeğin içindeydi et parçaları suyunu yemedm sadece etleri yedm kızlar)
1 dilim börek (valla okulda çıktı bu menü o yüzden yedm yoksa gidip özel oalrak börekçide kendime börek ismarlamadım (bu bahanem oluyor) )
1 kase hoşaf
2 saat sonra 1kupa nescafe
veeeeeee saat5te evden çıktım yürüyerek sporuma gttm geldm kızlar. hatta saat geç oldu diye sekiz buçukta koştur koştur çıktım salondan duş bile almadm orada. Daha yeni giricem duşa. 5 bardak su içebildim. ve 10dk önce bir yemek tabağı dolusu semitotlu yogurt salatası yedm ama içine yağ tuz vs. hiçbirsey koymadım boş öyle yedm. bu saatte yemekle hata mı ettim.? ama en son 12de yediğim için acıkmıştım. Yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar:)
Canim gayet guzel de borek ile nescafe ofsayt bence :)))
Semizotlu yogurttan zarar gelmez mukemmel bisey cok severim ben de.
Nescafeyi umarim 3u 1 arada icmiyorsundur
yok canım uyardılar bni krema konusunda o yüzden kendim sütle ypıyorum :) ama bnm bahanem var bir sürü börek için:))) nescafeyi de bırakamıyorum
Sabah 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir,zeytin,1 dilim çok tahıllı ekmek,
09:30 1 kupa yeşil çay,
öğle, mercimek çorba, (makarna vardı yemedim), yeşil fasulye, yoğurt, yarım dilim ekmek,
ara öğün 1 elma, yarım portakal,
akşam 9'lu çay,
Patlıcan yemeği, salata, yoğurt, 1 dilim çok tahıllı ekmek,
2 litre su.
Kaçamaklarım : öğlene doğru kibrit kutusu kadar cezerye (arkadaş getirmiş dayanamadım), 1 fincan cafe crown kahve, akşam 3 tane minik hurma.
Kızlar sormak istediğim bişey var ekmek konusunda ne yapıyosunuz, akşam hiç mi yemesek?
Ayrıca geçen hafta 3 kilo vermiştim bu hafta gram oynamadı aksine pazartesi gününden beri 100-300 gr arasında fazla görünüyorum(
Bi de kahve konusunda ne düşünüyosunuz, 3 ü bi aradalar yada cafe crown latte gibi kahveler diyetimizi bozar mı? :))
Borek icin bahanenizz reddedildi
Kahve kabul uni.deyken ben de deli gibi icerdim sabahlara kadar sinava calisirken uyanik kalmak kolay degil tabi
Iyiaksamlar canim menun gayet guzel :))
Iyi olmus ertelemeniz gitttiginizde anneniz sizi kilolar gitmis gorunce nasil sasiracak kimbilir,guzel supriz olacak :))
bugün kendimi nasılda hafif hissediyorum bilemezsiniz .bi de öğlen mağazaya uğradım eskiden olmayan 42 bedenler olunca havalara hopladım.ama almadım çünki 40 bedenini alıcam 1 ay sonraaaaaaa......................
Sabah 9'lu çay,
öğle, mercimek çorba, (makarna vardı yemedim), yeşil fasulye, yoğurt, yarım dilim ekmek,
akşam 9'lu çay,
2 litre su.
Kaçamaklarım : öğlene doğru kibrit kutusu kadar cezerye (arkadaş getirmiş dayanamadım), 1 fincan cafe crown kahve, akşam 3 tane minik hurma.
Kızlar sormak istediğim bişey var ekmek konusunda ne yapıyosunuz, akşam hiç mi yemesek?
Ayrıca geçen hafta 3 kilo vermiştim bu hafta gram oynamadı aksine pazartesi gününden beri 100-300 gr arasında fazla görünüyorum(
Bi de kahve konusunda ne düşünüyosunuz, 3 ü bi aradalar yada cafe crown latte gibi kahveler diyetimizi bozar mı? :))
Menun guzel canim :)) Ekmek ben mumkun oldugunca kullanmiyorum,2 sabahtir sadece sandvic yapiyorum fazla ugrasmayayim diye.ama oglen ve aksam yok bende.
Kahve cafe crowwn coooook zararli diyet icin,birakmaya calis.
Yada sade ic seker ve sut olmadan tabiri caizse zehir gibi oluyo ama napak
Sabah 9'lu çay,
akşam 9'lu çay,
2 litre su.
Sabah 9'lu çay,
akşam 9'lu çay,
2 litre su.
ben akşam ekmek hiç yemiyorum ,senin için baktım üçü bir aradalar 78 kalori,bence vazgeç, sütlü kahve iç şekersiz onun yerine.....benim de sorunum siyah çay bağımlısıyım onu içince yeşil çayı içme isteği gidiyor işkence gibi oluyor yeşil çay
ya yeşil çay 2 gündür tansiyonumu düşürüyo benim,sanada oluyormu hiç?
olmadı hiç ama ben çok içmiyorum günde 3 kupa.sen nekadar içiyorsun
bende 2 fincan içiyorum ama içtikten bi 10dk sonra tansiyon yerlerde bende,anlamadım gitti..tadını sevmiyorum zaten limon falanda koyuyorum içine onun etkisi olurmu acaba?
ooo masallah canım 3.5 kilo çok çok iyii :) inşallah böyle gider :)slm kızlarrr
kaç gündr giremedim ablama gittim kalmaya. fırsat bulamadım ama yılmak yok kaldıgım yerden devam ediyorum :)
diyetteyim abla dedim benm yanımda diyet yapma gidince yap dedi ipin ucunu pek kaçırmadım ama biraz bozuldu ister istemez diyetim akrabalar makara muhabbet derken zaten çay fasılları üç gündür ara vermiş oldum ama işin ilginç tarafı 3.5 kg vermişim inanamıyorum demek ki emeklerim karşılıksız kalmamış ağustosa kadar 18 kg vermiş olmayı umut ediyorum.. bakıyım ben yokken neler olmus :)
annen seni zapzayif görecek inşallah :) anne tabii ama gidince bende en az 1 kilo alıyorum ye ye ye bunu seversin bunu özlemissindir derken bir dünya şey yiyorum :) canım bu arada menün çok iyi hatta bana az bile geldi :) üstüne de spor ooh süper :)iyi akşamlar herkese.bugünki menüm.sabah bir dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin.öğlen 100 gr ızgara tavuk salata yoğurt ara 2 adet susamlı çubuk akşam bir kase çorba yarım tabak yeşil fasulye bir kse yoğurt ve 50 dk.koşu bandında 6 ile 8 hızında yürüdüm koştum.üstüne 50 mekik....şu andada yeşil çay yudumluyorum....bu arada memlekete anneme gitme hakkım varken iptal ettim hazirana erteledim sırf annemde bu program yürümez diy e.......
cnım menün çok güzel aynen böyle devam:) Bende yeni geldim spordan haşat oldum resmen yayazıyorum menümü:)
Sabah:
nestle nesift
öğle:12.00de
1kase mantar çorbası
3-4 çatal haşlanmış tavuk göğsü (patatesli yemeğin içindeydi et parçaları suyunu yemedm sadece etleri yedm kızlar)
1 dilim börek (valla okulda çıktı bu menü o yüzden yedm yoksa gidip özel oalrak börekçide kendime börek ismarlamadım (bu bahanem oluyor) )
1 kase hoşaf
2 saat sonra 1kupa nescafe
veeeeeee saat5te evden çıktım yürüyerek sporuma gttm geldm kızlar. hatta saat geç oldu diye sekiz buçukta koştur koştur çıktım salondan duş bile almadm orada. Daha yeni giricem duşa. 5 bardak su içebildim. ve 10dk önce bir yemek tabağı dolusu semitotlu yogurt salatası yedm ama içine yağ tuz vs. hiçbirsey koymadım boş öyle yedm. bu saatte yemekle hata mı ettim.? ama en son 12de yediğim için acıkmıştım. Yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar:)
Yok yok bence degil hepsinden az az
yemissin super bence :))
Yalniz gun kurusu ile kizilcik kurusunun faydalari neler onu meraketttim ben canim ?
limondan olabilir evet.uykum kaçtı yaaa.su şişesine döndüm bugün 4 lt olmuştur belki deee.gidip gelipiçtim.....kızlar ben meyvayı da kestim ya şeker ihtiyacımı nerden alıcam ki ekmekten mi acaba
canım neden meyve yemiyorsunlimondan olabilir evet.uykum kaçtı yaaa.su şişesine döndüm bugün 4 lt olmuştur belki deee.gidip gelipiçtim.....kızlar ben meyvayı da kestim ya şeker ihtiyacımı nerden alıcam ki ekmekten mi acaba
Menun guzel canim :)) Ekmek ben mumkun oldugunca kullanmiyorum,2 sabahtir sadece sandvic yapiyorum fazla ugrasmayayim diye.ama oglen ve aksam yok bende.
Kahve cafe crowwn coooook zararli diyet icin,birakmaya calis.
Yada sade ic seker ve sut olmadan tabiri caizse zehir gibi oluyo ama napak
canım menün güzel ama her gün tartılmamalısın bence çünkü bu motivasyonunu bozar. mesela 100-300gram arası fazla görunuyor dıye canın sıkılmıs. Pazartesi sabahı tartılırsın ben de senin gibi her sabah aç karna gözümü açar açmaz basküle koşuyordum diyet yaparkenama şimdi kendime söz verdm 100gram 100gram eksildiğimi görünce kendime eziyet ediyormuşum gibi hissettiğim için haftada bir tartılıp yarım kilo bile verdiğimi görsem daha fazla motivasyonum yüksek olur diye düşünüyorum. :)
ben akşam ekmek hiç yemiyorum ,senin için baktım üçü bir aradalar 78 kalori,bence vazgeç, sütlü kahve iç şekersiz onun yerine.....benim de sorunum siyah çay bağımlısıyım onu içince yeşil çayı içme isteği gidiyor işkence gibi oluyor yeşil çay
ya yeşil çay 2 gündür tansiyonumu düşürüyo benim,sanada oluyormu hiç?
limondan olabilir evet.uykum kaçtı yaaa.su şişesine döndüm bugün 4 lt olmuştur belki deee.gidip gelipiçtim.....kızlar ben meyvayı da kestim ya şeker ihtiyacımı nerden alıcam ki ekmekten mi acaba
slm kızlarrr
kaç gündr giremedim ablama gittim kalmaya. fırsat bulamadım ama yılmak yok kaldıgım yerden devam ediyorum :)
diyetteyim abla dedim benm yanımda diyet yapma gidince yap dedi ipin ucunu pek kaçırmadım ama biraz bozuldu ister istemez diyetim akrabalar makara muhabbet derken zaten çay fasılları üç gündür ara vermiş oldum ama işin ilginç tarafı 3.5 kg vermişim inanamıyorum demek ki emeklerim karşılıksız kalmamış ağustosa kadar 18 kg vermiş olmayı umut ediyorum.. bakıyım ben yokken neler olmus :)
Sabah 9'lu çay,
akşam 9'lu çay,
2 litre su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?