evet cnm vücudum dinlenmiş oldu böylelikle. :) pazar günleri saat 1 de açılıyor salon o yüzden 2 saat sonra gidicem hemen :) ayrıca dünü ve bu günü salata çorbayla geçiştiriyorum çünkü şekerparedir börektir haftaiçi bolca her şeyden yedim :d (bir de evde öyle aman aman yemekler yapamıyorum kızlar :d)
sabah kahvaltım:
Peynir
2haşlanmış yumurta (1 tane yemem gerekirdi ama 2 tane yedim :d )
2dilim kepek ekmeği
4siyah zeytin
3yeşil zeytin
közlenmiş biber
1bardak ice tea
2 saat sonra yani şuan 1 kupa nescafe.
Akşama yemeyi planladıklarım (yani spordan geldikten sonra):
1 kase çorba
ve
semizotlu yogurdum
yatmadan önce de yani saat 10 gibi:
1 elma
1 minik armut yerim galiba.
Birde akşamları 3kupa sıcak su içerken yanında 3 kuru kayısı yiyorum kızlar hem su ihtiyacımı bu şekilde karşılamaya çalışıyorum hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem de nescafe aklıma gelmesin diye:d çünkü gece içince sabaha kadar uyuyamıyorum :/
Tesekkür ederim. Zaten seker, cikolata , cips hepsini 2 aydir terk ettim. Ben elimdem geldiince hergün 40 dk. Yürüyorum kizimi Bebek arabasina koyup cikiyorum. Cikamzsam evde 10 dk yag yakici hatrketler yapiyorum. 1,65 boyunda Ve maalesef 77 kiloyum :((( yani Yarin kilo bildircez.
canım menünü beğendim ama meyvayı yatmadan önce yerine biraz daha erken ye bence çünkü yatmadan önce yenen meyve çok zararlıymış,sindirimi zor oluyormuş yağa dönüşebilir
Kizlar catladim bugun burayi okuyamadim diye
Telefonumda sorun vardi operasi kendini yedi acip acip ayni sayfayi aciyo ve ilerletmiyo sayfalari neyse duzelttim :)))
Bugunki menum
Sabah
klasik kahvalti azicik patates kizartmasi yedim (itiraf) :)))
Oglen
biraz cilek erik ve seftali
Ara 1 muz
Aksam
Bezelye ve yogurt
Aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz :))
menün bana çok az geldi protein almıyor musun,bence 600 kalori felandır,
YENİ ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ,
SABAH
BİR BUÇUK DİLİM KEPEKLİ EKMEK
3 DİLİM PEYNİR
1 YUMURTA HAŞLANMIŞ
KÖZ SALATASI (2 -3 ÇATAL)
ÖĞLE
CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR İÇLİ KÖFTE
2 ADET MERCİMEKLİ KÖFTE
1 ADET KURU PATLICAN DOLMASI
(kızlar çok açtım evde yememiştim ve gitmeden önce güne 3.5 km yürüdüm yani 233 kalori yaktım)
AKŞAM
Ceza hiçbirşey+45 dk hızlı tempo yürüyüş ve 25 mekik
şuan açlıktan sürünüyorum okadar açımki mutfağa girmeye korkuyorum.uyuyabilirsem uyuycam malum yarın büyükgün....bugün onun stresi de var bende......
menün bana çok az geldi protein almıyor musun,bence 600 kalori felandır,
canım benim öncelikle hoş geldin aramıza. Çocuk sahibi olmana rağmen bu şekilde kilo vermek için çaba göstermen çok güzel yani spor yapabilmek için bebek arabası ile dışarı çıkmaya çalışman falan.:) Evet pazartesigünleri kilomuzu yazıyoruz tablo yapıyoruz. Ve her gün neler yedik neler yaptık (spor ve spora dair kalori yakacak uğraşlarımızı) yazıyoruz, yazılanlarla ilgili birbirimize yorumlar yapıyoruz, artı ve eksilerimizi daha iyi görebilmemiz için. :) Sakın moralini bozma bu kilolar gidecek:)
Kızlar bugün evde 7buçukta çıkıyorum ve 3te dersm bitiyor spor salonuna geç eve gel derken saat 9u bulur diye şimdi uyanır uyanmaz yazıyorum :)
11Nisan Çarşamba :76.600(diyete başladığım gün)
hedef kilom: 60
13 Nisan (spor salonuna yazıldığım gün oradaki hassas tartıda tartıldım):76.350gram
21 Nisan (geçen haftaki kilom): 74.400 gram.
29 Nisan:73.00 :))))))))))))))))))))))))
Sabah kahvaltım: nestle nesfit :)
Akşam görüşürüz kızlar umarım hepimizden gitmiştir kilolar:)
kızlaaar günaydın benim yine net bozuk o yüzden pcden giriyorum :/
kilo bildirimi yapıyorum şuanda regl dönemindeyim ve tartı 52.5 52.700 gibi birşey gösteriyor dijital değil tam anlayamadım herkese iyi günler
Günaydin kizlar tartildim Ve tam 77,0 kg. Ay aranizda en kilolu benim galiba( yediklerimizi aksammi yaziyoruz?
tebrik ederim umarım bizim içinde öyle olur tartı sonucu akşam görüşürüz byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?