msgsu sabah iyi öğle börek olmamış keşke yemeseydin ama napalım nazarlık olsun birde çok birşey diyemiyorum sana çünkü masallah sporla onu hayli hayli erittigini düşünüyorum :) akşam da bence çok önemli değil netice de küçük bir porsiyon ve zaten öğle yemeği ile yatsan metabolizman yavaşlardi iyi yapmışsın bence :) bu arada hangi yoğurdu kullanıyorsun :)
Ekmek hayatımın anlamı, mantıyı bile ekmekle yiyen biri olarak bırakmam zor olacak, kahveyede acayip sardırdım offfff
canım neden meyve yemiyorsun
benim bacaklar çok ağrıyo ya.şimdi yine even çıkacam 50 dk.yürüycem işe öğlende tekrar eve döncem 50 dk.tabi halim kalırsa....mgsu canım motive gücün harika..bu gidişle bu grubu yaza zayıflatıcan...bu arada bu topik bağımlılık yaptı bende haberiniz ola..meyva yediğim zaman daha yavaş kilo veriyorum,sizden önce meyveli diyetle bir buçuk ayda anca 2.5 kilo verdim.çok tatlı istersem yerim ama şimdilik korkuyorum....
Akşam yememek en mantıklısı evet,valla kulak çınlması olmuyo bende, oda olabilir fizyolojik olarak farklı reksiyonlar gösteriyordur belki,kim bilir
Canim nobetten dondugunde kapinin girisinde anliyor o yokken balik yaptigimi hayatta yutmaz bunu
Adam balikcinin onunden gecmez yol degistirir karsi kaldirima falan gecer takmis kafaya bi kere
Babasi benimle iddiaya girdi hatta ona balik yedir dile benden ne dilersen diye ama nerdeee nuh diyo peygamber demiyo
Çok güldüm msgsu :) Allah'da seni güldürsün :) Aynen aç karna sabah uyanır uzanmaz ilk işim basküle çıkmak, bi wcden önce bi sonra :)) Ama çatlıyorum meraktan hayatta dayanamam 1 hafta, tablo yaptım gün gün yazıyorum :)
Akşam yememek en mantıklısı evet,valla kulak çınlması olmuyo bende, oda olabilir fizyolojik olarak farklı reksiyonlar gösteriyordur belki,kim bilir
Sanada gunaydin canim :)) son is gunu haftasonu tatili geldi sevinclisin bakiyorum :))Günaydınlarrrr..güzel bir bahar güzel bir cuma veee güzel bir son iş gününden herkese merhaba....
Dünki öğlen ve akşam menümü yazayım hemen
Öğlen : 1kase düğün çorbası 1-tabak kuru fasülye
Ara : yoğurtlu salatalık
Akşam : 2kaşık patates musakkası 4kaşık bulgur pilavı kocaman bir salata
Ara : 1 yeşil elma
Bu sabah-2kaşık yoğurtlu baharat karışımım 1 bardak ılık su - 1 kase nesfit (lıght sütle)
güzel bir gün olsun ,hayırlı cumalar olsun inş.
Cazibe falan ise yaramiyo canim denedimwuhuuuu o kadar yaneeee yol değiştircek kadar mı
babayla iddada var ortada ne yapsakki nasıl yol bulsakki bilemedim şimdi:26:
cazibeni kullan bence en iyi silah
Arzucum yesil cay gorundugu kadar masum degilmis canim dikkatli tuketin bebek dusurmeye bile sebep olan caylardan biri hamileyken doktor onermez mesela.
Sanada gunaydin canim :)) son is gunu haftasonu tatili geldi sevinclisin bakiyorum :))
Menun iyiymis benim de bugun kuru fasulye yapasim var bakalim.
Sabah ben de 1 bardak ilik suya elma sirkesi koydum biraz onu ictim zarzor bakalim ise yarayacak mi :))
.
merhaba kızlaar valla artık bende alışkanlık oldunuz yazmadan edemiyorumVe günlük hayatta da düşünüyorum
bugünkü menüme gelincee :)
sabah
2 avuç kızılcık kurusu
1 günkurusu
1 dilim ekmek domates salatalık
ara
1 adet eti form pirinç patlaklı
öğle
yarım kase cacık
1 tabak taze fasulye
ara
canım acayip tatlı istedi bende nestle nesfiti cips gibi yedim ama çok değil tabiki
ve 6 tane falan kuru kayısı
akşam
taze nane , domates
yoğurtlu ıspanak ( yağsız yaptım :) )
2 lt su içerim 3 bardak yeşilçay birde 2 kupa sade kahve 2 bardak mate çayı
üşenmezsem birde spor :)
Çok güldüm msgsu :) Allah'da seni güldürsün :) Aynen aç karna sabah uyanır uzanmaz ilk işim basküle çıkmak, bi wcden önce bi sonra :)) Ama çatlıyorum meraktan hayatta dayanamam 1 hafta, tablo yaptım gün gün yazıyorum :)
meyva yediğim zaman daha yavaş kilo veriyorum,sizden önce meyveli diyetle bir buçuk ayda anca 2.5 kilo verdim.çok tatlı istersem yerim ama şimdilik korkuyorum....
Günaydınlarrrr..güzel bir bahar güzel bir cuma veee güzel bir son iş gününden herkese merhaba....
Dünki öğlen ve akşam menümü yazayım hemen
Öğlen : 1kase düğün çorbası 1-tabak kuru fasülye
Ara : yoğurtlu salatalık
Akşam : 2kaşık patates musakkası 4kaşık bulgur pilavı kocaman bir salata
Ara : 1 yeşil elma
Bu sabah-2kaşık yoğurtlu baharat karışımım 1 bardak ılık su - 1 kase nesfit (lıght sütle)
güzel bir gün olsun ,hayırlı cumalar olsun inş.
hosgeldin canım aramizaa :) 10 kilo gidecek inşallaah :) menülerini düzenli olarak paylaşır misin :) bu arada boyun kaç canımKilo 64 hedef 58 temmuz için hedef 54 benide listeye alın :) umarım sonuca ulaşırız daha kahvaltı dahi yapamadım
diyette kilit nokta su içmek kızlar unutmayın
ah msgsukasımpatı canım sağolyoğurt konusunda hiç üşenmiyorum ama diğer ev işleri konusunda biraz üşengeçim her şey zayıflamak için :))))))
zeynepnalin canım sana sporu azıcık sevdirip teşvik edebildiysem ne mutlu bana :)) İnşallah sporla birlikte, sağlıklı şekilde kilolarından kurtulursun :)
menüm:
sabah nestle nesfit
öğle: (bana kızacaksınız hazır olun)
(hazır mısınız)
ve
ve
ve
bir kase mercimek çorbası
tavuk etli patates yemeği (içinde kocaman bi but vardı kızlar ve ben onu lüplettm)
3-4yk pilav
ve
ve
ve
da na na naaammmm.
2 tane şekerpare(((( (okuldkai menüde vardı o yüzden yedim bahanem kabul edilmediği için "canım istedi yedim ama çok pişmanım ve bu gün sporla eritcem" diyorum :) )
Kızlar gerçekten bu gün sporuma daha çok asılıcam (artık daha fazla nasıl asılabilirsemçalışma aletlerini parçalıcam galiba ) ve akşam döndüğümde sadece semizotlu yogurdumu yiyicem. Dinç olabilmek için şu an da da nescafe içiyorum...
canım çorba diyeti nasıl yapılıyorBen 1 Mayıs ta çorba diyetine başlıyorum şu an sadece sabah 1 poğaça ve öğlen yemeği onun dışında yemek yemiyorum.Akşamları 1 büyük fincan Türk kahvesi içiyorum.Çok sağlılkı değil ama bünyem diyetlere dirençli
teşekkür ederiimm canım benim ama ben genelde çok buluyorum :)Canim senin menulerini cok begeniyorum ya
Herseyden azar azar ama cesit cesit :)
Kizlar slkl durun bugun 6km yurudum oglusla beraber canim cikti canim
suan bacaklarim yaniyo ama acayip ter attim taktim kulakligimi muzik dinleye dinleye tempolu yurudum
Ilk 3 km sonra parktaa mola verdik oglus oynadi ben dinlendim bayag su ictim :) ve eti form biskuvi yedim bikac tane o kadar :))
Msgsu hakikatten sporu sevdirdin bana canim senin
Yaptigin sporu okuyunca bana da bi azim geliyo
teşekkür ederiimm canım benim ama ben genelde çok buluyorum :)
waoow iste bu canım hem minige iyi gelmiştir hemde sana çok iyi yapmışsıın :) 6 km masallah masallah :) canım menünu göremedim bugün neler yedin :)
Ben 1 Mayıs ta çorba diyetine başlıyorum şu an sadece sabah 1 poğaça ve öğlen yemeği onun dışında yemek yemiyorum.Akşamları 1 büyük fincan Türk kahvesi içiyorum.Çok sağlılkı değil ama bünyem diyetlere dirençli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?