Diyet arkadaşı arıyorum:)

Ekmek hayatımın anlamı, mantıyı bile ekmekle yiyen biri olarak bırakmam zor olacak, kahveyede acayip sardırdım offfff

Çok güldüm msgsu :) Allah'da seni güldürsün :) Aynen aç karna sabah uyanır uzanmaz ilk işim basküle çıkmak, bi wcden önce bi sonra :)) Ama çatlıyorum meraktan hayatta dayanamam 1 hafta, tablo yaptım gün gün yazıyorum :)

[/QUOTE]

Canım valla belki eritmişimdir ama yemeyeydim iyidi artık çok geç Ben ayrıca hazır yoğurt almıyorum çünkü çok fazla yoğurt tüketiyorum ve yoğurtlar tam yağlı üretiliyor. yarım yağlı ya da diyet olanları da var ama onlarında kg.si azıcık bir şey ve çok pahalılar... Ben yarım yağlı paket süt alıp yoğurt mayalıyorum canımböylelikle kalorisi daha az olur diye düşünüyorum. :) Sürekli ayran/yoğurt ve nestle nesfitle birlikte süt tüketen bir insan olduğum için Yarım Yağlı Süt vazgeçilmezm :))))

Canım sana gelince tablo yapmak iyi fikir bari 3 günde bir tartıl :)) Neyse canın sağolsun ama sıkma canını 100-200 gram farklar için çünkü azimle bunların hepsi gidecek. :)

Ekmeğe bağımlı değilim ama kahveden ben de vazgeçemiyorum buna hep birlikte bi çözüm bulmalıyız :)

Son düzenleme:
meyva yediğim zaman daha yavaş kilo veriyorum,sizden önce meyveli diyetle bir buçuk ayda anca 2.5 kilo verdim.çok tatlı istersem yerim ama şimdilik korkuyorum....
benim bacaklar çok ağrıyo ya.şimdi yine even çıkacam 50 dk.yürüycem işe öğlende tekrar eve döncem 50 dk.tabi halim kalırsa....mgsu canım motive gücün harika..bu gidişle bu grubu yaza zayıflatıcan...bu arada bu topik bağımlılık yaptı bende haberiniz ola..

Günaydınlarrrr..güzel bir bahar güzel bir cuma veee güzel bir son iş gününden herkese merhaba....

Dünki öğlen ve akşam menümü yazayım hemen

Öğlen : 1kase düğün çorbası 1-tabak kuru fasülye
Ara : yoğurtlu salatalık
Akşam : 2kaşık patates musakkası 4kaşık bulgur pilavı kocaman bir salata
Ara : 1 yeşil elma

Bu sabah-2kaşık yoğurtlu baharat karışımım 1 bardak ılık su - 1 kase nesfit (lıght sütle)

güzel bir gün olsun ,hayırlı cumalar olsun inş.

wuhuuuu o kadar yaneeee yol değiştircek kadar mı
babayla iddada var ortada ne yapsakki nasıl yol bulsakki bilemedim şimdi:26:
cazibeni kullan bence en iyi silah

Herkese Merhaba arkadaşlar,
Sabar bir peynirli ve zeytinli sandviç yedim.

Öğlen ve akşamı da topluca yazacağım:)

Canım valla belki eritmişimdir ama yemeyeydim iyidi artık çok geç Ben ayrıca hazır yoğurt almıyorum çünkü çok fazla yoğurt tüketiyorum ve yoğurtlar tam yağlı üretiliyor. yarım yağlı ya da diyet olanları da var ama onlarında kg.si azıcık bir şey ve çok pahalılar... Ben yarım yağlı paket süt alıp yoğurt mayalıyorum canımböylelikle kalorisi daha az olur diye düşünüyorum. :) Sürekli ayran/yoğurt ve nestle nesfitle birlikte süt tüketen bir insan olduğum için Yarım Yağlı Süt vazgeçilmezm :))))

Canım sana gelince tablo yapmak iyi fikir bari 3 günde bir tartıl :)) Neyse canın sağolsun ama sıkma canını 100-200 gram farklar için çünkü azimle bunların hepsi gidecek. :)

Ekmeğe bağımlı değilim ama kahveden ben de vazgeçemiyorum buna hep birlikte bi çözüm bulmalıyız :)[/QUOTE]

Canim sana bravo ben ev hanimi halimle yogurt mayalamaya useniyorum :)))
Seni tebrik ediyorum supersin.

Akşam yememek en mantıklısı evet,valla kulak çınlması olmuyo bende, oda olabilir fizyolojik olarak farklı reksiyonlar gösteriyordur belki,kim bilir

Arzucum yesil cay gorundugu kadar masum degilmis canim dikkatli tuketin bebek dusurmeye bile sebep olan caylardan biri hamileyken doktor onermez mesela.

Sanada gunaydin canim :)) son is gunu haftasonu tatili geldi sevinclisin bakiyorum :))
Menun iyiymis benim de bugun kuru fasulye yapasim var bakalim.
Sabah ben de 1 bardak ilik suya elma sirkesi koydum biraz onu ictim zarzor bakalim ise yarayacak mi :))

wuhuuuu o kadar yaneeee yol değiştircek kadar mı
babayla iddada var ortada ne yapsakki nasıl yol bulsakki bilemedim şimdi:26:
cazibeni kullan bence en iyi silah
Cazibe falan ise yaramiyo canim denedim inatci kendisi bayag.
Vazgectim artik ugrasmiyorum onunla.
Tek derdim benim ve oglumun balik yemesi bundan sonra gunaydin buarada.

hımmm.yeşil çay konusund biraz araştırma yapayım ben,zayıflıyacam diye saağlığımda olmıyımsğol canım uyaardığın için..
eveeeet oğlumla bol bol vakit geçireceğim çünkü yap yap şöyle güveçte olsun misss gibii hımmm:)) valla okadar kötüki o tat ve koku bütün günki iştahı kapatıyo nerdeyse faydasını gören var ama her bünye her şeyi kldırmıyo işte

Kilo 64 hedef 58 temmuz için hedef 54 benide listeye alın :) umarım sonuca ulaşırız daha kahvaltı dahi yapamadım

diyette kilit nokta su içmek kızlar unutmayın

kasımpatı canım sağol yoğurt konusunda hiç üşenmiyorum ama diğer ev işleri konusunda biraz üşengeçim her şey zayıflamak için :))))))

zeynepnalin canım sana sporu azıcık sevdirip teşvik edebildiysem ne mutlu bana :)) İnşallah sporla birlikte, sağlıklı şekilde kilolarından kurtulursun :)

menüm:
sabah nestle nesfit

öğle: (bana kızacaksınız hazır olun )
(hazır mısınız )
ve
ve
ve
bir kase mercimek çorbası
tavuk etli patates yemeği (içinde kocaman bi but vardı kızlar ve ben onu lüplettm)
3-4yk pilav
ve
ve
ve
da na na naaammmm.
2 tane şekerpare (((( (okuldkai menüde vardı o yüzden yedim bahanem kabul edilmediği için "canım istedi yedim ama çok pişmanım ve bu gün sporla eritcem" diyorum :) )

Kızlar gerçekten bu gün sporuma daha çok asılıcam (artık daha fazla nasıl asılabilirsem çalışma aletlerini parçalıcam galiba ) ve akşam döndüğümde sadece semizotlu yogurdumu yiyicem. Dinç olabilmek için şu an da da nescafe içiyorum...

Ben 1 Mayıs ta çorba diyetine başlıyorum şu an sadece sabah 1 poğaça ve öğlen yemeği onun dışında yemek yemiyorum.Akşamları 1 büyük fincan Türk kahvesi içiyorum.Çok sağlılkı değil ama bünyem diyetlere dirençli

Arada bizim de kaçamaklariımız oluyor msgsu :) sporla gider umarım. Tam gaz devam

merhaba kızlaar valla artık bende alışkanlık oldunuz yazmadan edemiyorum Ve günlük hayatta da düşünüyorum
bugünkü menüme gelincee :)
sabah
2 avuç kızılcık kurusu
1 günkurusu
1 dilim ekmek domates salatalık

ara
1 adet eti form pirinç patlaklı
öğle
yarım kase cacık
1 tabak taze fasulye
ara
canım acayip tatlı istedi bende nestle nesfiti cips gibi yedim ama çok değil tabiki
ve 6 tane falan kuru kayısı

akşam
taze nane , domates
yoğurtlu ıspanak ( yağsız yaptım :) )

2 lt su içerim 3 bardak yeşilçay birde 2 kupa sade kahve 2 bardak mate çayı
üşenmezsem birde spor :)

Son düzenleme:

Canim senin menulerini cok begeniyorum ya
Herseyden azar azar ama cesit cesit :)

Kizlar slkl durun bugun 6km yurudum oglusla beraber canim cikti canim
suan bacaklarim yaniyo ama acayip ter attim taktim kulakligimi muzik dinleye dinleye tempolu yurudum
Ilk 3 km sonra parktaa mola verdik oglus oynadi ben dinlendim bayag su ictim :) ve eti form biskuvi yedim bikac tane o kadar :))
Msgsu hakikatten sporu sevdirdin bana canim senin
Yaptigin sporu okuyunca bana da bi azim geliyo

[/QUOTE]
canım aslında bende öyle düşünüyorum ben hep sütaşın light yoğurdunu alıyordum 2.5 tl ama çok yediğim için biraz maliyetli oluyordu birde bu 650 gr bende mi yapsam napsam geçen sene light sütle yapmıştım çok güzel olmuştu ama annem sonradan saçmalama normal yoğurt al gitsin bu ne böyle dedi Ama yine baslayabilirim :)
meyva yediğim zaman daha yavaş kilo veriyorum,sizden önce meyveli diyetle bir buçuk ayda anca 2.5 kilo verdim.çok tatlı istersem yerim ama şimdilik korkuyorum....

canım ben çok meyve yerim ve çok yavaş kilo veriyorum acaba bende mi kessem napsam elma ile aşk yaşıyorum resmen bırakmam lazım galiba
hayırlı cumalar canım :) gayet iyi canım menün yalnız sabahı da bundan sonra birlikte yazar misincanım görmemiz daha kolay olur :)

Kilo 64 hedef 58 temmuz için hedef 54 benide listeye alın :) umarım sonuca ulaşırız daha kahvaltı dahi yapamadım

diyette kilit nokta su içmek kızlar unutmayın
hosgeldin canım aramizaa :) 10 kilo gidecek inşallaah :) menülerini düzenli olarak paylaşır misin :) bu arada boyun kaç canım ah msgsu dün börek bugün belki şekerparee hemde iki adet birde pilav ah
gh eritecegini biliyorum ama yapma yaa daha hızlı kilo vermek içiin :) canım çorba diyeti nasıl yapılıyor
diyetini sağlıklı bulmadim çünkü aç kalmayı geçtim metabolizman aşırı yavaşlar ve istediğin kiloya gelip bıraktığında geri düzeltemezsin

teşekkür ederiimm canım benim ama ben genelde çok buluyorum :)
waoow iste bu canım hem minige iyi gelmiştir hemde sana çok iyi yapmışsıın :) 6 km masallah masallah :) canım menünu göremedim bugün neler yedin :)

Canim sabah kahvaltisinda normal kahvaltilik domates salata biber 1 tane haslanmis yumurta.ilk uyandigimda da ilik suya elma sirkesi koyup ictim.
Oglen yolda gecti parkta mola verince form biskuvi yedim bikac tane oglumun cubuk krakerinden tirtikladim
Aksam esim manti istedi onu yaptim ama ben yemedim 1 tane muz yedim simdilik insallah acikmam suan da turk kahvesi iciyorum canim iste boyle :)

Canim kac kilosun ? Boyun kac ? Neden bu kadar slkl bir diyet yapiyorsun.
Sagligin bozulmasin canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…