Diyet arkadaşı arıyorum:)

o lahana çorbası yok mu öög her aklıma geldikçe kötü oluyorum o nasıl bir koku ya dayanabilirsen çok güzel zayıflatıyor canım ama kokusu tadı bende hiç hoş hatıralara sahip değil canım çikolata miktarı doğru olduğu sürece yararlıda bir besin ama tabii bir parça ile durmakta çok zor birtanem o da ayrı yedikçe yiyesi geliyor insanınn ah keşke bi brokoli kadar masum olsaydı :)

zeynepnalin canım bence spor yapman bile birşey arada olur hem metabolizmam hızlandı şimdi diye olumlu düşün çünkü biliyorsun bi az bi çok yediğinde metabolizma hızlı çalışıyor :) ama yine de keşke ekmek yemeseydin .yarında bence tok git ve tokum de yada iştahım yok galiba hasta olucam falan de Etkili olur :)

kasımpatıı bence yine çok güzel beslenmissin :) oglusla yine keyif yürüyüşü mu yaptınız :) dondurma gözüme çok batmadı zaten tatlıların en masumları arasinda :) balıkta güzel olmuş oh afiyet olsunn şekerimm :)

kahvaltidaki iradene bayıldım :) kesinlikle ya herşeyden azar azar yemek daha mantıklı :) menünu begendim ama akşam yok akşamıda eklersen tam bir yorum yapabilirim tatlım :)
canım benim zaten hergün spor yapıyorsun aman dikkat et çok gerekli değil bir gün kaçırsan sporu ,menünde gayet güzel ama dikkat et canım ya aç karnına yapılır spor ama çok açsan zarar verir

kızlar sonunda net sıkıntısı halloldu bende hemen buraya geldim ama bi baktım herkes sadece menüsunu yazmış hiç kimse birbirine yorum yazmamis kızlar amaç bu diyeti birlikteayapmak hatalarimizi görmek o yüzden lütfen birbirimizin menülerine dikkat edelim yorum yapalım

evet cnm vücudum dinlenmiş oldu böylelikle. :) Pazar günleri saat 1 de açılıyor salon o yüzden 2 saat sonra gidicem hemen :) Ayrıca dünü ve bu günü salata çorbayla geçiştiriyorum çünkü şekerparedir börektir haftaiçi bolca her şeyden yedim (bir de evde öyle aman aman yemekler yapamıyorum kızlar )

Sabah kahvaltım:
peynir
2haşlanmış yumurta (1 tane yemem gerekirdi ama 2 tane yedim )
2dilim kepek ekmeği
4siyah zeytin
3yeşil zeytin
közlenmiş biber
1bardak ice tea

2 saat sonra yani şuan 1 kupa nescafe.

Akşama yemeyi planladıklarım (yani spordan geldikten sonra):
1 kase çorba
ve
semizotlu yogurdum

yatmadan önce de yani saat 10 gibi:
1 elma
1 minik armut yerim galiba.
birde akşamları 3kupa sıcak su içerken yanında 3 kuru kayısı yiyorum kızlar hem su ihtiyacımı bu şekilde karşılamaya çalışıyorum hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem de nescafe aklıma gelmesin diye çünkü gece içince sabaha kadar uyuyamıyorum :/

Son düzenleme:
pazar günü bizim spor salonu kapalı ben gidemiyorum:26:

bu gün vücudun dinlenmiş olur tatlım.. :) kendin yürüyüşe çık istersen temiz hava almış olursun vücudun güneşlenir D vitamini alırsın :))

aslında düşünmedim değil ama temizlik yapmamda gerekiyor tüm evi baya yorulacağım,
halim kalırsa evde jullian yaparım belki birde mekik çekerim her zamanki gibi
tavsiye için teşekkür ederim ama tatlım

boll yesillli yumurta salatasi
sabah ac karnina elma sirkeli su
cay
iki dilim kepek

ara
bir elma

oglen
corba
kepek unlu sutlu pekmezli muhallebi (bebisime yapiyorum) nasiplendm

aksama
salata ve mercimek corbasi

cay
iki dilim kepek

ara
bir elma

oglen
corba

aksama
canım öğle yediğin muhallebiyi tam olarak bilmiyorum ama menünü begendim :)

reglm ve acayip şiş hissediyorum kendimi :/ yarında fazla çıkarım tartıda kızlar birde bu çizelgeyi en bastaki sayfada paylassanız olur mu nesij yapıyor ama msgsuda onu ilk sayfada tekrar kopyala yapistir yapsa nasil olur

bugünkü menüme gelincee
sabah
1 dilim ekmek
peynir domates salatalık yoğurt
4 adet kuru kayısı
kahvaltidan önce de 2 minik avuç kayısı çekirdeği birazda beyaz leblebi yedim

ara
biraz magnum narlının çikolatalarını ://

öğle yemeği niyetine
yarım elma yarım armut ve 5 adet çilekle tarçınlı meyve salatası

akşam
5-6 kaşık ıspanak yemeği , yarım kase yoğurt
domates ve taze nane yerim :)

son olarakta eğer türk kahvesi içersem yaninda minik bir lokum yerim

Son düzenleme:

Selam canim bende zayiflamaya calisiyorum 2 aydir kendi cabalarimla 4 kilo verdim. Benide araniza alirsaniz sevinirim. Banada yardimci olursaniz sevinirim. Dikkat ettiginiz seyler neler. Bende size katilmak istiyorum. Almanyada yasiyorum. Cevabiniza sevinirim.

hosgeldin tatlım :) bugünkü menüme bakma normalde tatlı yememeye dikkat ediyoruz çünkü her bir tatlı daha yavaş zayıflama hatta abartırsan kilo almaya kadar varıyor arkadaşlarım genel olarak spor yapıyorlar sende imkanin var ise gidebilirsin yada benim gibi evde videolardan yapabilirsin p.tesi tartılma günümüz ayrıca hergün yediklerimizi yazıyoruz yazılanlara yorum yapıyoruz :) boyun ve kilon kaç canım

canımmmmmm hoş geldin :))))))))))
merhabalar kızlar ben de katılabılır mıyım aranıza ben 32 yasında 1.68 boy ve 63 kıloyum hedefım 57 olmak öğretmenım ve 7 yasında ıkı çocuğum var Elazığlıyım:))

buseirem canım o dediğin kopyalama işini nasıl yapıcam ilk sayfaya bn hc bu siteyi kullanmayı bılmıyorum

merhabalar kızlar ben de katılabılır mıyım aranıza ben 32 yasında 1.68 boy ve 63 kıloyum hedefım 57 olmak öğretmenım ve 7 yasında ıkı çocuğum var Elazığlıyım:))

canım sen de hoş geldin tabi katılabilirsin :) nasıl bir diyet uyguluyorsun?

canım öğle yediğin muhallebiyi tam olarak bilmiyorum ama menünü begendim :)

benim on aylik bir bebegim var sekere alistirmak istemedigim icin muhallebiyi pekmezle denedim degisik bisey oldu agzim tatlandi karnim doydugu zaman kendimi suclu hissetmeye basladim ya ben okula giderken 13kg vermistim o zaman burger felan haftada bir kere kesin kacamak yapiyordum yani

canım çikolata dışında güzel bir menü bir de öğle yemeğindeki meyve salatası ile akşam öğünün yer değiştirse tam olacakmış :)

cay
iki dilim kepek

ara
bir elma

oglen
corba

aksama
canım menün güzzel muhallebi de ufak bi tatlı kaçamağı olmuş :)))

Tesekkür ederim. Zaten seker, cikolata , cips hepsini 2 aydir terk ettim. Ben elimdem geldiince hergün 40 dk. Yürüyorum kizimi Bebek arabasina koyup cikiyorum. Cikamzsam evde 10 dk yag yakici hatrketler yapiyorum. 1,65 boyunda Ve maalesef 77 kiloyum :((( yani Yarin kilo bildircez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…