o lahana çorbası yok mu öög her aklıma geldikçe kötü oluyorum o nasıl bir koku ya dayanabilirsen çok güzel zayıflatıyor canım ama kokusu tadı bende hiç hoş hatıralara sahip değilkızlar bir kaç gündür misafir ağırladık bilgisayara değmedi elim giremedim..
görüyorum ki herkesin diyeti yolunda haftasonu dinlemiyoruz yaza az kaldı :) ben de bugünden itibaren daha çok sıkcam kendimi. yarın lahana çorbası yapmayı düşünüyorum. kış bitmeden son bir kez lahana yeme fırsatımız olmıycak artık.
bugun sabah ve öğlen tam istediğim gibi beslendim de akşam yemek yerine biraz çikolata yedim. sağlıklı mi? hayır. keyifli mi eveeet
yarın tatlı kaçamağımı tarçın çayı ile bastırabilirsem değmeyin keyfime.muhtemelen 4 km kadar yürürüm de. hepimize sağlıklı bir pazar olsun.
iyi akşamlar....
bugünki menüm...
sabah
peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek.
ara
bir portakal 3 çilek
öğlennnnnnnnnnnnnnnn
mangalda tavuk sınırsız köz sebzeler sınırsız sanırım 2 ye yakın kepekli ekmek 2 bardak ayran(bunları saat 4 te piknikte yedim akşam yemeği de oldu aynı zamanda)
ara
2 adet petibör bisküi çayla (dayanamadım açık hava çimler felan)
bir avuç ayçekirdeği
tabi eve gelir gelmez eşyaları yerleştir çocukları yıka uyut ve sonra 45 dk hızlı tempo ve arada yokuş olmak üzere yürüdüm 233 kaloriv yaktım.4 km.şu anda pişmanım....çok yedim.bozmadım diyeti ama mangalı abarttım.
of ya yarında yasin gününe gidicem napıcam ben yaaaaaaa...pasta börek ne diycem onlara.diyetteyim demek istemiyorum aynı muhabbetler ye boşver diyet yok bugün v.s....
Kizlar ben de menumu yazayim :))
Sabah
1 bardak elma sirkeli ilik su
1 yumurta domates salata zaytin peynir
1 bardak kusburnu cay
Oglen
disardaydim oglumla 1 kulah dondurma
1 tane sade maden suyu
Aksam
Balik ve bol yesillikli salata
(Esimin nobette olmasini firsat bilerekten)
Oglusu uyuttuktan sonra da 1 keyif kahvesi icerim arkadaslar
Opuyorum hepiniziii
kahvaltidaki iradene bayıldım :) kesinlikle ya herşeyden azar azar yemek daha mantıklı :) menünu begendim ama akşam yok akşamıda eklersen tam bir yorum yapabilirim tatlım :)slm kizlarr
sabah kral bir kahvalti hazirladim hamur kizarttim patates kizarttim peynirli yumurta vs.
benim yediklerim
domates salatalik
iki dilim kepek
yumurta
peynir
cay
ARA
bir yesil cay
oglen
yayla corbasi (dun aksam yapmistim)
esim evde o yuzden sabah bole oldu
inanin kizlar o uc bucuk kg bana ne ozguven verdi esim farketti felan acayip gaza geldm haftaya tartilcam tekrar ben cok kasmiyorum canim istedigini yiyorum ole belirli br programim yok aksam fix salata corba yapmaya dikkat edyrm o kadar bir de sekizdn sonra yemiyorum arada elma sirkeli su iciyorm
esimle baslamistik o birakti diyeti ben tek tabanca devam ediyorum
canım benim zaten hergün spor yapıyorsun aman dikkat et çok gerekli değil bir gün kaçırsan sporu ,menünde gayet güzel ama dikkat et canım ya aç karnına yapılır spor ama çok açsan zarar verirKızlar bugünkü menüm:
sabah:
1elma
2dilim kepek ekmeği
4siyah zeytın
3yeşil zeytın
közlenmiş biber
1kupa icetea
öğle: bir tabak dolusu şehriye çorbası
akşam:
bir tabak dolusu şehriye çorbası ve havuç salatası yapıp yicem. Bu sabah kurstan sonra aç karna spora geçtım hemen, akşam ders çalışırım dıye (sabah cok uykusuzdum ve acil cıktım evden biliyorum cok sağlıksız çantama bi tane elma koymuştum onu yedm bı tek.) aç karna ve uykusuz çok iyi spor yapamadım başım falan ağrıdı cardio die bi alet var 25dk onu yaptım. Koşu bandında da yokuşa ayarlayıp yarım saat yüksek tempoda yürüdüm ama hiç kas çalıstıran aletleri yapmadım ve eve döndüm. Şimdi de ders çalısacagım için gidemeyeceğim yarın gidip güzelce hepsini ypıcam. Akşam tekrar giremeyebilrim kızlar öpüyorum.
kahvaltidaki iradene bayıldım :) kesinlikle ya herşeyden azar azar yemek daha mantıklı :) menünu begendim ama akşam yok akşamıda eklersen tam bir yorum yapabilirim tatlım :)
canım benim zaten hergün spor yapıyorsun aman dikkat et çok gerekli değil bir gün kaçırsan sporu ,menünde gayet güzel ama dikkat et canım ya aç karnına yapılır spor ama çok açsan zarar verir
kızlar sonunda net sıkıntısı halloldu bende hemen buraya geldim ama bi baktım herkes sadece menüsunu yazmış hiç kimse birbirine yorum yazmamis kızlar amaç bu diyeti birlikteayapmak hatalarimizi görmek o yüzden lütfen birbirimizin menülerine dikkat edelim yorum yapalım
pazar günü bizim spor salonu kapalı ben gidemiyorum:26:
bu gün vücudun dinlenmiş olur tatlım.. :) kendin yürüyüşe çık istersen temiz hava almış olursun vücudun güneşlenir D vitamini alırsın :))
canım öğle yediğin muhallebiyi tam olarak bilmiyorum ama menünü begendim :)boll yesillli yumurta salatasi
sabah ac karnina elma sirkeli su
cay
iki dilim kepek
ara
bir elma
oglen
corba
kepek unlu sutlu pekmezli muhallebi (bebisime yapiyorum) nasiplendm
aksama
salata ve mercimek corbasi
reglm ve acayip şiş hissediyorum kendimi :/ yarında fazla çıkarım tartıda kızlar birde bu çizelgeyi en bastaki sayfada paylassanız olur mu nesij yapıyor ama msgsuda onu ilk sayfada tekrar kopyala yapistir yapsa nasil olur
bugünkü menüme gelincee
sabah
1 dilim ekmek
peynir domates salatalık yoğurt
4 adet kuru kayısı
kahvaltidan önce de 2 minik avuç kayısı çekirdeği birazda beyaz leblebi yedim
ara
biraz magnum narlının çikolatalarını ://
öğle yemeği niyetine
yarım elma yarım armut ve 5 adet çilekle tarçınlı meyve salatası
akşam
5-6 kaşık ıspanak yemeği , yarım kase yoğurt
domates ve taze nane yerim :)
son olarakta eğer türk kahvesi içersem yaninda minik bir lokum yerim
hosgeldin tatlım :) bugünkü menüme bakma normalde tatlı yememeye dikkat ediyoruz çünkü her bir tatlı daha yavaş zayıflama hatta abartırsan kilo almaya kadar varıyor arkadaşlarım genel olarak spor yapıyorlar sende imkanin var ise gidebilirsin yada benim gibi evde videolardan yapabilirsin p.tesi tartılma günümüz ayrıca hergün yediklerimizi yazıyoruz yazılanlara yorum yapıyoruz :) boyun ve kilon kaç canımSelam canim bende zayiflamaya calisiyorum 2 aydir kendi cabalarimla 4 kilo verdim. Benide araniza alirsaniz sevinirim. Banada yardimci olursaniz sevinirim. Dikkat ettiginiz seyler neler. Bende size katilmak istiyorum. Almanyada yasiyorum. Cevabiniza sevinirim.
ben geldimmm diyet nasıl kızlarr :)
merhabalar kızlar ben de katılabılır mıyım aranıza ben 32 yasında 1.68 boy ve 63 kıloyum hedefım 57 olmak öğretmenım ve 7 yasında ıkı çocuğum var Elazığlıyım:))canımmmmmm hoş geldin :))))))))))
merhabalar kızlar ben de katılabılır mıyım aranıza ben 32 yasında 1.68 boy ve 63 kıloyum hedefım 57 olmak öğretmenım ve 7 yasında ıkı çocuğum var Elazığlıyım:))
canım öğle yediğin muhallebiyi tam olarak bilmiyorum ama menünü begendim :)
reglm ve acayip şiş hissediyorum kendimi :/ yarında fazla çıkarım tartıda kızlar birde bu çizelgeyi en bastaki sayfada paylassanız olur mu nesij yapıyor ama msgsuda onu ilk sayfada tekrar kopyala yapistir yapsa nasil olur
bugünkü menüme gelincee
sabah
1 dilim ekmek
peynir domates salatalık yoğurt
4 adet kuru kayısı
kahvaltidan önce de 2 minik avuç kayısı çekirdeği birazda beyaz leblebi yedim
ara
biraz magnum narlının çikolatalarını ://
öğle yemeği niyetine
yarım elma yarım armut ve 5 adet çilekle tarçınlı meyve salatası
akşam
5-6 kaşık ıspanak yemeği , yarım kase yoğurt
domates ve taze nane yerim :)
son olarakta eğer türk kahvesi içersem yaninda minik bir lokum yerim
canım menün güzzel muhallebi de ufak bi tatlı kaçamağı olmuş :)))boll yesillli yumurta salatasi
sabah ac karnina elma sirkeli su
cay
iki dilim kepek
ara
bir elma
oglen
corba
kepek unlu sutlu pekmezli muhallebi (bebisime yapiyorum) nasiplendm
aksama
salata ve mercimek corbasi
hosgeldin tatlım :) bugünkü menüme bakma normalde tatlı yememeye dikkat ediyoruz çünkü her bir tatlı daha yavaş zayıflama hatta abartırsan kilo almaya kadar varıyor arkadaşlarım genel olarak spor yapıyorlar sende imkanin var ise gidebilirsin yada benim gibi evde videolardan yapabilirsin p.tesi tartılma günümüz ayrıca hergün yediklerimizi yazıyoruz yazılanlara yorum yapıyoruz :) boyun ve kilon kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?