Kızlar herkese günaydın:
Bugün kahvaltı menümü yazıyorum.
İşe geç kaldığım için altın çörek(halk ekmekten alınan üzümlü cevizli ekmek ) aldım bir tane. 165 kalori. Şuan yiyorum.
08.30_ altın çörek
10.00- yeşil çay+ 2adet kepekli bisküvi( ara öğün)
Öğlen yediklerimi de yazarım. Herkese iyi haftalar
Benim bu gün ilk günüm ayça kayanın diyeti mantıklı geliyordu onu yapmaya çalışcam,evden işyeri hızlı tempoyla 50 dak.sürüyor yürümeyi de düşünüyorum.inşallah hep beraber vericez kiloları.
öğreciyken favorimdi altınçörek hem tok tutar hem besleyici. lezzetliydi de. çok sağlıklı bir kahvaltı olmuş pael :)
kızlar spor salonu evime çok uzak ve çok yağmur yağıyo gidemedmbu gün gitmeyeceğim. [/QUO
Öle pes etmek yok:)) Bizi gaza getiren sensin, spor salonuna gidemesen bile evde 30 dk egzersiz bekliyoruz senden :))
süpersin süper :) yalnız kahvaltinda çok güzel ama ben onunla doymuyorum yakızlar günaydın bütün gece açlıktan uyuyamadım ama dayandım yemedimmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çok şükür ki sabah oldu okula gidiyorum bütün gün uykusuz leyla gibi dolaşırım heralde
kahvaltım: 1 kase nestle nesfit sütleeeee :)
çok güzel canım :)kızlarr ya ben geç kaldım baya yazmakta
kahvaltı vaktini geçtim yani.
kahvaltım yeşil çay ile yarım simit ve bir dilim kaşar ve 3 kuru kayısı.
12 de yarım muz yedim.
canım benim açıkçası keşke pilav olmasaydı onun dışında gayet iyi yarın turşudan dolayı biraz ödem olabilir ama geçecektir :)kızlar merhaba nihayet eve gelebildim
öğle menüm(okulda çıkan yemek)
1kase tarhana çorbası
3-4yk pilav
3-4yk etli nohut
ve biraz turşu
(turşu tuzlu olduğu için çok azıcık yedim ve 4 bardak kadar anca su içebildim şimdiye kadar)
kızlar ayakta uyumak üzereyim ama tembellik yapmıyıcam yarım saat sonra sporuma gidicem :) )
duydum canım ben ama korktum o yüzden kullanmadım insanlarda değişik etkileri olmuş kiminin iştahını kesmiş kimininkini açmış umarım sana yarari olur :)Merhaba kızlar. Sabahki menümü yazmıştım. 09:30 gibi bir kupa yeşil çay, 10:30 gibi 1 elma ve öğle yemeğinden önce 9'lu çayımdan koca bir kupa tekrar içtim. Yemek olarakta hamsi tava ve küçük ekmeklerden yedim ve sabahtan beri 1,5 litre su içtim. Akşama kadar suyu 2 litreye tamamlamayı düşünüyorum. Bu arada 9'lu çayın tadını beğenmedim ama gerçekten iştahımı kesti :)) Başka 9'lu çay kullananlar var mı acaba?
çok güzel canım tebrik ederim :)Arkadaşlar Merhaba,
öğlen menum domates çorbası, ızgara tavuk, salata:)
meraba zeynepnalin. pazartesi başlamışsın. umarım sağlıklı bi şekilde istediğin kiloya ulaşırsın. aramıza hoşgeldin . yediklerini yazmayı ihmal etme[/QUOh hoşbulduk.akşam 3 kaşık nohut 4 kaşık bulgur pilavı.bi de arada bir adet kivi yemiştim.yemekten sonra belki bir daha meyva yerim.malum bu gece yer gök aşk var.
kızlar okulda olduğum için kahvaltimı falan yazamadim toplu yazicam aslında :) bugün niyeyse tüm gün aç gezdim anlamadim niye doymak bilmedim
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık az bir light peynir
öğle
1 kâseden az havuç çorbası
yarım tabak ( duz kucuk tabak ) patates puresi
ara
1 elma yarımdan biraz fazla armut
kahve
akşam
1 top kepek ekmeği , yağsız patlican yemeği ve yanında anca 5 kaşıklık light yoğurt
ve ve ve dayanamadım ekmek tazeydiBirde yeni aldım top şeklinde çok hoşuma gitti 1 top daha yedim Bundan sonra daha birşey de yemem
merhaba kızlar ben bütün gün okul nöbetçisiydim bütün okulu dolaştım durdum.kahvaltı edemedim ve hep zararlı şeyler yedim ama kalorilerini hesapladım
saat 13.30=1 hamburger+1 ayran toplam 700 kalori
saat 15.30= 400 kalorilik ikram bisküvi
saat 19:20= 194 kalorilik çikolata
saat00 = 400 kalorili kahvaltı
toplamda 1694 kalori aldım güya 1572 kaloriyi geçmiycektim 1.5 litre su içtim ama hep zararlı şeyler yedim bir daha böyle yapmamaya dikkat edecem :/ sizce çokmu kötü başlangıç yaptımlütfen benden eleştirilerinizi esirgemeyin bana destek olun!
canım bir yerden sonra kalori miktarı önemli olmuyor onu ne ile doldurdugunda önemli mesela gün boyu çikolata yiyerek 900 kal alsak yine zayıflayamayız seninki de biraz öyle olmuş hem hamburger hem bisküvi hem çikolata gerçekci olmami istedin canım açıkçası ben hiç begenmedim :/ ama düzeltilmeyecek birşey değil kesinlikle yarın dikkat edersin hiç biseycik olmaz moral bozmak yok tam gaz devam :)merhaba kızlar ben bütün gün okul nöbetçisiydim bütün okulu dolaştım durdum.kahvaltı edemedim ve hep zararlı şeyler yedim ama kalorilerini hesapladım
saat 13.30=1 hamburger+1 ayran toplam 700 kalori
saat 15.30= 400 kalorilik ikram bisküvi
saat 19:20= 194 kalorilik çikolata
saat00 = 400 kalorili kahvaltı
toplamda 1694 kalori aldım güya 1572 kaloriyi geçmiycektim 1.5 litre su içtim ama hep zararlı şeyler yedim bir daha böyle yapmamaya dikkat edecem :/ sizce çokmu kötü başlangıç yaptımlütfen benden eleştirilerinizi esirgemeyin bana destek olun!
İşten gelir gelmez 9'lu çayımdan içtim.
Bir tabak kuru fasulye
Bir kase dolusu salata
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Yatmadan öncede elma yemeği düşünüyorum:))
valla haklısın o ekmek çok oldu :) yarın ekmek yemem kahvalti hariç telafi etmeye calisirim :) valla tatlım masallah sana ben akşam yemeğini yiyhnce ertesi gün kitliktan çıkmış gibi oluyorum o yüzden korkuyorumcanım gayet iyi geçmiş aslında sonuna gelene kadar baya iyi gidiyor dediydim ama ekmekle niye kaçamak yaptınben bi güzel uyudum valla şimdi kalktım ve spora gidemediysem de ödevlerimi bitireceğim bu gece (yarın yarım saat fazla spor yapacam ) bnde akşam yemeği yerine 2 galeta ve midem şişsin diye 2 bardak ayran içtim ama içinde yogurttan çok su var böylelikle 2 ltre su içmamacımı gerceklştirmiş oluyorum (ayran tadından fazla her tat geliyor içerken açıkcası ) yarım saate kadar 1elma bir armut(o sulu sulu olanlardan değil böyl minik kuru olanlar varya) yer ve günü kapatırım ins kızlar 1 kupa nescafemi de içcem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?