- 4 Ekim 2015
- 1.153
- 2.487
- 83
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Gunaydin kizlar dun menumu yazmaya utandin resmen destan gibiydi .herkese günaydın bol eksili bir gün diliyorum hepimize ... günlük menü paylaşımını unutmayalım arkadaşlar bir birimize destek olarak ancak ilerleyebiliriz günlük en az 3 mesaj atarsak birbirimizi motive etmiş oluruz
Çok uzun zaman oldu güne gitmeyeli dolmalar kısırlar pastalar çaylarr .. şuan o sofra çeşitliliği olsa önümde hiç yüz çevirmeden hepsinden öldürürdümGunaydin kizlar dun menumu yazmaya utandin resmen destan gibiydi .
Gunum vardi bol kaçamakli bir gün olduyemeye doyamadim resmen rengliden dolayimidir anlamadim cok kötüyüm telafi etmem lazim bugün tam gaz devam edicem
Aksamtam listemi yazarım
sabah
30 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir
1 bardak adaçayı
Birazdan şekersiz kahve
evet canim rkmegi tatıiyi kesdinmi kilolar tipiş tipiş gidiyo :) bu sabah 1sosis 1 haslanmis yumurta yedim ara yarim elma ogle hrnuz yokgünaydın süpersin canım eksileri görmeye başladın
bende dünden bugüne 100 Gram vermişim bugün dikkat edecem az yicem dediğim hergün fazladan 4 5 kaşık yemek gidiyor çikolata gidiyor
Doğru söylüyorsun canım buraya yazmayınca kaçamak yapılıyor Ben de aktif olacağımkizıarSchonerDuft dedigi gibj biraz aktif olalim) yaz kapida)
yarim birakdigim cok diyetler olddu ama artik kendim için basaracagim soz verdim))Doğru söylüyorsun canım buraya yazmayınca kaçamak yapılıyor Ben de aktif olacağım
bende öyle diyorum 70e kadar düşmüştüm yazın bırakmak zorunda kaldım ilaçlarım vardı tedavim vardı şimdi 76 oldum yine asıl hedefim 57 58 inşallah bu sefer başaracam kendim içinyarim birakdigim cok diyetler olddu ama artik kendim için basaracagim soz verdim))
Benim kilolarımın sebebide 3 tüp tedavisi ve laparaskopi olduğum dönemde kullandığım hormon ilacı ile ameliyat sırasında şişiriyorlar vücudu ya karın bölgem 3 4 kat oldu ... son tedavimde ocak 21 de bitti daha çok yeniselam kızlar bende zayıflamak için uğraşıyorum kendi günlüğümde var menümü yazmak için
ama sizlerede takılmaak isterim motivasyon oluruz birbirimize
ben de iki yıl önce diyetle 94 ten 78 e düştüm
şuan 100 kiloya çıktım tabiiki benim derdim tüp bebek tedavileri sonucu oldu
tedavilerdede hiç kısıtlamadım resmen yedim
neyse geçen hafta diyetisyenle başladım tekrar
bende 3 tüp yaptırdım canım daha 24 kasımda son loporoskopmi oldumBenim kilolarımın sebebide 3 tüp tedavisi ve laparaskopi olduğum dönemde kullandığım hormon ilacı ile ameliyat sırasında şişiriyorlar vücudu ya karın bölgem 3 4 kat oldu ... son tedavimde ocak 21 de bitti daha çok yeni
Aynen kafam çok dolu zaten düşünmekten çıldıracam az kaldı ben hiç transfer olamadım birşeyler döndü senin deneyimlerinden de faydalanmak isterim ayrıca konuşalım bunu ... Bende zayıflamak istiyorum kendim için hatta mali müşavirlik sınavlarıma ağırlık verip müşavır olacambende 3 tüp yaptırdım canım daha 24 kasımda son loporoskopmi oldum
artık düşünmüyorum bende farklı hedefler koydum kendim için
hem bedenen hem ruhen hemde maddi olarak çok yoruldum
en son tedavide 5 tedavi de 1 yumi oldu o da tutmadı işte
artık zayıflayalım da taş gibi olalım bari:)
Pazartesi tabloyu yeniliyoruz ama ben hergun tartılıyorum motive ediyor beni sen diyetisyen gününü de paylaş bizimletamam canım boy 1.75 şuan ki kilo 99.900
hedef kilom 75
ben diyetisyenle yapıyorum canım ama sizin tartı gününüz varsa o gün size bildirim yaparım
neden sorun ne pekiAynen kafam çok dolu zaten düşünmekten çıldıracam az kaldı ben hiç transfer olamadım birşeyler döndü senin deneyimlerinden de faydalanmak isterim ayrıca konuşalım bunu ... Bende zayıflamak istiyorum kendim için hatta mali müşavirlik sınavlarıma ağırlık verip müşavır olacam
tamam canım cumartesi diyetisyen günümPazartesi tabloyu yeniliyoruz ama ben hergun tartılıyorum motive ediyor beni sen diyetisyen gününü de paylaş bizimle
Hoşgeldin canım aramıza.900
hedef kilom 75
ben diyetisyenle yapıyorum canım ama sizin tartı gününüz varsa o gün size bildirim yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?