Diyet arkadaşı arıyorum

Gunaydin kizlar dun menumu yazmaya utandin resmen destan gibiydi .
Gunum vardi bol kaçamakli bir gün oldu yemeye doyamadim resmen rengliden dolayimidir anlamadim cok kötüyüm telafi etmem lazim bugün tam gaz devam edicem
Aksamtam listemi yazarım
sabah
30 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir

1 bardak adaçayı
Birazdan şekersiz kahve

Çok uzun zaman oldu güne gitmeyeli dolmalar kısırlar pastalar çaylarr .. şuan o sofra çeşitliliği olsa önümde hiç yüz çevirmeden hepsinden öldürürdüm

günaydın süpersin canım eksileri görmeye başladın
bende dünden bugüne 100 Gram vermişim bugün dikkat edecem az yicem dediğim hergün fazladan 4 5 kaşık yemek gidiyor çikolata gidiyor
evet canim rkmegi tatıiyi kesdinmi kilolar tipiş tipiş gidiyo :) bu sabah 1sosis 1 haslanmis yumurta yedim ara yarim elma ogle hrnuz yok

2 3 gündür meyve yemediğimi fark ettim :)
yarim birakdigim cok diyetler olddu ama artik kendim için basaracagim soz verdim))
bende öyle diyorum 70e kadar düşmüştüm yazın bırakmak zorunda kaldım ilaçlarım vardı tedavim vardı şimdi 76 oldum yine asıl hedefim 57 58 inşallah bu sefer başaracam kendim için

kalori hesabı gitmy karar verdim en son diyetisyen raporumda 1638 kalori yazıyordu günlük en fazla 1500 kalori ile başlaycam az verirsem azaltacam günlük kalorimi
Sabah
1 poğaça minik ev yapımı 200 kalori

Ara Öğün
Türk kahvesi orta 33 kalori

Öğlen

Çiğ köfte 300 kalori

Ara öğün
Türk kahvesi sade 10

Akşam
Dolma ( ortalama 90 kalori dicem çünkü farklı farklı yazıyor ) 3 tane 270 kalori
1 kase yoğurt : 75 kalori

Toplam kalori : 888 Kalori

selam kızlar bende zayıflamak için uğraşıyorum kendi günlüğümde var menümü yazmak için
ama sizlerede takılmaak isterim motivasyon oluruz birbirimize
ben de iki yıl önce diyetle 94 ten 78 e düştüm
şuan 100 kiloya çıktım tabiiki benim derdim tüp bebek tedavileri sonucu oldu
tedavilerdede hiç kısıtlamadım resmen yedim
neyse geçen hafta diyetisyenle başladım tekrar

Benim kilolarımın sebebide 3 tüp tedavisi ve laparaskopi olduğum dönemde kullandığım hormon ilacı ile ameliyat sırasında şişiriyorlar vücudu ya karın bölgem 3 4 kat oldu ... son tedavimde ocak 21 de bitti daha çok yeni

bende 3 tüp yaptırdım canım daha 24 kasımda son loporoskopmi oldum
artık düşünmüyorum bende farklı hedefler koydum kendim için
hem bedenen hem ruhen hemde maddi olarak çok yoruldum
en son tedavide 5 tedavi de 1 yumi oldu o da tutmadı işte
artık zayıflayalım da taş gibi olalım bari:)

tamam canım boy 1.75 şuan ki kilo 99.900
hedef kilom 75
ben diyetisyenle yapıyorum canım ama sizin tartı gününüz varsa o gün size bildirim yaparım

Aynen kafam çok dolu zaten düşünmekten çıldıracam az kaldı ben hiç transfer olamadım birşeyler döndü senin deneyimlerinden de faydalanmak isterim ayrıca konuşalım bunu ... Bende zayıflamak istiyorum kendim için hatta mali müşavirlik sınavlarıma ağırlık verip müşavır olacam

tamam canım boy 1.75 şuan ki kilo 99.900
hedef kilom 75
ben diyetisyenle yapıyorum canım ama sizin tartı gününüz varsa o gün size bildirim yaparım
Pazartesi tabloyu yeniliyoruz ama ben hergun tartılıyorum motive ediyor beni sen diyetisyen gününü de paylaş bizimle

neden sorun ne peki
bende erken menopoz var yetersiz over
ben çok şey yaşadım artık en son transfer sonrası vücut da hormon dengesizliğinden
kanda iltihap oluştu sonrada tüpleri aldırmak için yattım bıçak altına

Pazartesi tabloyu yeniliyoruz ama ben hergun tartılıyorum motive ediyor beni sen diyetisyen gününü de paylaş bizimle
tamam canım cumartesi diyetisyen günüm
cuma günü gittim 100 kilo çıktım
4 kilo hedefliyor bu hafta için valla açım şuan

.900
hedef kilom 75
Hoşgeldin canım aramıza
Ah çok şeyler yaşamıssiniz inşallah en kisa zamanda SchonerDuft la beraber bebisi kucağına alırsınız
Bugunki menumu

Sabah
30gr tam buğday ekmeği
20gr peynir

1sade kahve
1kucuk elma

Ogleden sonra
Ev yapımı çıgkofte(biraz fazla kaçtı sanki)
2 bardak ayran
Salata yeşillikler
Birazdan yoğurt kürü

berceste_ aramiza hoş geldin hep birlikde verecegiz fazlaliklari :) kendimiz için bunu yapicaz kimse için degil.bu hayati 1kez yaşiyoruz.neden pismanliklar icrrisinde hastaliklarla bogusalim ki? fazla kilo hastalikdan mutsuzlukdan başka birsey degil..zayiflayalim fit ozguveni yerinde kadinlar olalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…