- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
bizim burda herkes yapıyor 10 kişi biliyorsam 3 ü 4 ü kesin yapıyordur .. çikolatayı hiç duymadımValla ben sevdim yani ton balını az salatası çok yaptım..ek iş olarak bilemiyorum kokulu taş yada sabun falan yapıyorlar ama çevre lazım tabi
kaç adım atmış oldun adım sayarın var mı o kadar yürü 101 kalori yak1.8 km yürüdüm yaklaşık 101 kalori yakmışım..oysa bir çikolata yesen kaç kalori
1,8 km yürüdüm 101 kalori yaktım dedin ya benyürüme hevesi bitti yemin ediyorumRunkeeper yüklemiş eşim ..onu çalistırdım aslında hızlı da yürüdüm yada öyle sandım
Bu kür olayı nasıl oluyo ben daha hiç yapmadımAZ VERİYORUM YA İYİ VERMİYORUM KAÇAMAK ÇOK OLUYOR .... BİRDE KÜR YAPACAM 2 GÜN KARABUĞDAY KÜRÜ ARKADAŞTAN ALDIM O 1,5 2 KİLOYA YAKIN VERİYORMUŞ BENDE HAFTADA BİR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAPABİLİRSEM EĞER
Diyetisyen bana tavsiye etmişti tostu hem baya iyi oluyo ya tok tutuyoHafta sonu bende tost yiyeyim canım istedi sen yazıncakaç gündür yemiyorum
bende ilk kez yarın yapacam umarım artı olarak dönmez tabi ...Bu kür olayı nasıl oluyo ben daha hiç yapmadım
beni dünkü kahvaltım tok tutturmuştu ceviz maydanoz ve kaşar yanında tarçınlı sütDiyetisyen bana tavsiye etmişti tostu hem baya iyi oluyo ya tok tutuyo
Ben salatasını yapmıştım haşlayıp..gerçekten tok tutuyor ama tadı yavan gibi ..kabızlık için de iyiymiş diyorlar hatta evde var yarım paket..belki bende yaparımbende ilk kez yarın yapacam umarım artı olarak dönmez tabi ...
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapıyorsun
bu şekilde verdi arkdaş bana kendi 1,5 2 kilo kadar veriyormuş bunu yapınca .... yarın ve cuma günü yapacam bakalım ne kadar gidecek
Tostu kepek ekmeğiyle mi yapıyorsun?Diyetisyen bana tavsiye etmişti tostu hem baya iyi oluyo ya tok tutuyo
Tarçınlı süt akşam içeyim bari..bende öğleden sonra 4 gibi pek acıkıyorumbeni dünkü kahvaltım tok tutturmuştu ceviz maydanoz ve kaşar yanında tarçınlı süt
BEN ŞUAN ÖLÜYORUM AÇLIKTAN SU İÇİYORUM BÖYLE OLUNCA BİRDE SAKIZ ÇİĞNİYORUMTarçınlı süt akşam içeyim bari..bende öğleden sonra 4 gibi pek acıkıyorum
YOĞURTLU BAHARATLI NASIL OLUR ACABA BİRİ KOKUSU BERBAT DEMİŞ SENCE KOKUSU NASILBen salatasını yapmıştım haşlayıp..gerçekten tok tutuyor ama tadı yavan gibi ..kabızlık için de iyiymiş diyorlar hatta evde var yarım paket..belki bende yaparım
PROTEİN ALARAK DAHA HIZLI MI VERİYORSUN .. BENDE SALATA YAPMAYA ÜŞENİYORUM BAZENBana diyetisyen hergün 2 köfte büyüklüğünde et veriyordu..haftada 1 balık tavuk falan..bende bol köfte yapıp 2 ki dondurucuya koymuştum..tavada az yağda pişiriyordum hatta az su koyuyordum bazen zaten kendi yağını veriyordu..yanına salata yada marul yıkıyordum. Yoksa o listeye uymak zor geliyor bana çocuklarda olunca illa birşeyler çıkıyor..salata yapmak zor geliyor bazen
Limonlu falan olunca fena olmamıştı ama ben zaten salata severim..bayağı tok tutuyorYOĞURTLU BAHARATLI NASIL OLUR ACABA BİRİ KOKUSU BERBAT DEMİŞ SENCE KOKUSU NASIL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?