Diyet arkadaşı arıyorum

Valla ben sevdim yani ton balını az salatası çok yaptım..ek iş olarak bilemiyorum kokulu taş yada sabun falan yapıyorlar ama çevre lazım tabi

1.8 km yürüdüm yaklaşık 101 kalori yakmışım..oysa bir çikolata yesen kaç kalori

Valla ben sevdim yani ton balını az salatası çok yaptım..ek iş olarak bilemiyorum kokulu taş yada sabun falan yapıyorlar ama çevre lazım tabi
bizim burda herkes yapıyor 10 kişi biliyorsam 3 ü 4 ü kesin yapıyordur .. çikolatayı hiç duymadım

Bu kür olayı nasıl oluyo ben daha hiç yapmadım

Bu kür olayı nasıl oluyo ben daha hiç yapmadım
bende ilk kez yarın yapacam umarım artı olarak dönmez tabi ...

1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapıyorsun
bu şekilde verdi arkdaş bana kendi 1,5 2 kilo kadar veriyormuş bunu yapınca .... yarın ve cuma günü yapacam bakalım ne kadar gidecek

Ben salatasını yapmıştım haşlayıp..gerçekten tok tutuyor ama tadı yavan gibi ..kabızlık için de iyiymiş diyorlar hatta evde var yarım paket..belki bende yaparım

Bana diyetisyen hergün 2 köfte büyüklüğünde et veriyordu..haftada 1 balık tavuk falan..bende bol köfte yapıp 2 ki dondurucuya koymuştum..tavada az yağda pişiriyordum hatta az su koyuyordum bazen zaten kendi yağını veriyordu..yanına salata yada marul yıkıyordum. Yoksa o listeye uymak zor geliyor bana çocuklarda olunca illa birşeyler çıkıyor..salata yapmak zor geliyor bazen

Ben salatasını yapmıştım haşlayıp..gerçekten tok tutuyor ama tadı yavan gibi ..kabızlık için de iyiymiş diyorlar hatta evde var yarım paket..belki bende yaparım
YOĞURTLU BAHARATLI NASIL OLUR ACABA BİRİ KOKUSU BERBAT DEMİŞ SENCE KOKUSU NASIL

PROTEİN ALARAK DAHA HIZLI MI VERİYORSUN .. BENDE SALATA YAPMAYA ÜŞENİYORUM BAZEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…