Diyet arkadaşı arıyorum

aramiza hoşgeldin verdigin her kilo kendini daha iyi hissetmeni saglayacak.bunu kimse icin degil kendin icin yapmaya calis..sagkik sorunu yok ama ilerdr bu kiloyla yaranabilir..zayifıamak hemde saglik acisindan cok onemli bol eksiler dilerim

Satırlarında kendimi buldum resmen, bende aynı şekildeyim. Evlendiğinde 72 kilo muydun? Neden dersen ben bu sıralar çok taktım kilomu evleniyorum diye o yüzden sordum.
20 kilo benimde hedefim. Hoşgeldin :)

Şahsen Benim imkanım olsa şu hazır yemek diyet için firmalar var ya ondan alırdım..bir arkadaşim almişti sabah paketi hazır geliyormuş bütün öğünleri ..ne yapsam düşüncesi yok..şimdi diyetteyim ama salata yapmak bazen sebze yemeği yapmak zor geliyor..
Ne pişireyim diye düşünüyorum bazen yatarken bile

canım yemeklerini düzenli yersen daha sağlıklı kilo verirsin 1 2 lokmada olsa kahvaltını yap mutlaka

hoş geldin canım ocak 2018 in seni teşvik edeceğine eminim .... tüp bebek doktorun kşimdi .. 3 tedavi oldum şunu yeme dediği tek şey tavuktu o da son tedavimdfe

çok derin düşünmemek gerekiyor bazen önemli olan kilo verebiliyor musun
sorun yok o zaman şöyleki evde olsaydım geçen hafta diyeti bırakmıştım
çünkü hiç kaçamak yapmamıştım ve hiç kilo verememiştim
öyle yada böyle bana iyi verdiriyor kiloyu haftada en az 4 kilo gidiyor

Ay evet ya merak ettim değişik tarifte gerekli
1 soğan
1 paket kültür mantar
1 bardak süt
2 yemek kaşığı un
1 lt su

sğanları ince ince doğrayıp yağda kavuruyoruz mantarlarıda küçük küçük doğrayıp içne katıyoruz
biraz da öyle kavuruyoruz mantarların diriliğinin geçmesini bekliyoruz sonra unu da ekleyip kavuruyoruz
sırasıyla sütü sonrada suyu ekle karıştır üstünede tereyağlı pulbiber yapıyoruz
afiyet olsun

Kolaymış mm haftaya yapayım bu hafta mercimek haftası

Hangi site acaba canim ozelden yazabilir misin, burada reklam yerine gecebilir de

canım yemeklerini düzenli yersen daha sağlıklı kilo verirsin 1 2 lokmada olsa kahvaltını yap mutlaka

Normalde asla atlamiyorum zaten dedigim gibi bugun bıyle oldu derslerimden dolayi

Iyi aksamlar kizlarr:)

Bu sabah dedigim gibi yogunluktan 1kupa kahve ve biraz leblebi tukettim.

15:30'da okula gitmeden: 2 yumurta ile menemen, 2 dilim form etimek, hindi fume, peynir, zeytin, sekersiz cay.

Okuldan yeni geldim direkt uyucam inanilmaz yorucu bi gundu benim icin

Gunaydin kizlaar❤
Bugun yeni bi gunle birlikte yeni bi aya basliyoruz. Umarim yakabildigimiz kadar yag yaktigimiz ve kacamaklardan uzak durdugumuz bi ay olur:)

günaydın herkeze;dün akşam tavuk yedim yanında yeşil salata ve 1 kepçe ezogelin çorba,akşam misafirim olduğu için yürüyüş yapamadım,sabah erken kalkayım yürüyüm dedim gece uyku tutmadığından sabah 6 da uyanamadım dünü sporsuz kapatmış oldum,inşallah bugün telafi ederim,şimdi ılık sirkeli su içiyorum,kahvaltıda da domates,penir,zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeğim var.

Tatlım cok yorma kendini az az yürü dengeli ye birde tavuk.cok hormonlu köy tavuğu bulursan ondan al ye

Çok kolaymış tarifi krema olması da iyi :) Biraz un var o da ekmek kısılarak su kalkırır :)

akşamüstü menüsü güzel olmuş.

Gunaydin kizlaar❤
Bugun yeni bi gunle birlikte yeni bi aya basliyoruz. Umarim yakabildigimiz kadar yag yaktigimiz ve kacamaklardan uzak durdugumuz bi ay olur:)

Günaydıınn inşallaaah

Günaydın canım menü güzel SchonerDuft a katılıyorum ne kadar az hormonlu gıda o kadar sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…