Diyet arkadaşı arıyorum

Aylık hedef yapmamıştım..mart ayı için 5 yada 6 kilo olsun..geçen hafta 74,3 pazartesi tartılıyoruz değil mi?aslında yavaş gidiyor ama mart ayı uzun

Şu 6lı rakamları görmek istiyorum artıkBugün resimlerime baktım da hangi arada bu kadar şişmişim kendime kızdım..Mayıs'ta bir düğün var mayıs sonu gibi ona kadar kilo vermek istiyorum..geçen arkadaşı gördüm bana ohh evdesin iyice koyvermişsin dedi

Merhabalar herkeze biraz önce yemekten geldim kızartma olduğu için yiyemedim,onun yerine kepek ekmekli tonbalıklı sandivç yedim,bol su içtim,bu arada nuffiun muhasebeciler günün kutlu olsun,başka arkadaşlar varsa muhasebeci onlarınki de tabisi :)

kirgincicekler sesin çıkmadı bugün
seninde canım muhasebeciler günün kutlu olsun

Harikaa menu

Ben bu akşam yapacağım leslie :)

Leslie inanilmaz keyifli yaa ozellikle egzersiz yapmaya alismak icin

Kizlar merhabaa :)
Aksam giremeyebilirim, dersim var o yuzden simdiden menumu yazayim.

Sabah 7:30 : Kahve
Kahvalti 10:00 : 2 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeyin, salatalik, hindi fume, cay
Ara 12:30 : 1 yesil elma, yarim bardak sut
Ara 15:30 : 1 bardak ayran, biraz leblebi
Aksam 19:00 gibi yiyecegim muhtemelen menum de su olcak: 1 porsiyon ispanak, yogurt, turp

Spor: bugun egzersiz yapamadim sabahtan, aksam okuldan gelince de asiri yorgun oluyorum yapamam buyuk ihtimalle. Ama bugun 2 kez git-gel yapicam okula, toplam 1saate yakin yurumus oluyorum.

Aksam ugrayamazsam, yarin gorusmek uzere

1 saat yürüyüş spor sayılacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…