- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
AYLIK HEDEFİN VE GÜNCEL KİLON TATLIM :)Evdeysen Leslie 3 mile yapabilirsin ..ben eskiden yapıyordum
69 yazıyorum o zamanAylık hedef yapmamıştım..mart ayı için 5 yada 6 kilo olsun..geçen hafta 74,3 pazartesi tartılıyoruz değil mi?aslında yavaş gidiyor ama mart ayı uzun
seninde canım muhasebeciler günün kutlu olsunMerhabalar herkeze biraz önce yemekten geldim kızartma olduğu için yiyemedim,onun yerine kepek ekmekli tonbalıklı sandivç yedim,bol su içtim,bu arada nuffiun muhasebeciler günün kutlu olsun,başka arkadaşlar varsa muhasebeci onlarınki de tabisi :)
Evdeysen Leslie 3 mile yapabilirsin ..ben eskiden yapıyordum
teşekkür ederim tatlımBir muhasebeci değilim ama İKcıyım.
Muhasebeciler gününüz kutlu olsun arkadaşlar :) M MAYA50SchonerDuft
Leslie 500 adım yaptım ben dün..biraz yorgun ve uykusuzdum..ama. 1 mile ,3 mile yapıyordum eskiden hatta 5mil de var..bu aralar fırsat bulursam dışarda yürüyorum hareket olsunBen bu akşam yapacağım leslie :)
Merhabalar herkeze biraz önce yemekten geldim kızartma olduğu için yiyemedim,onun yerine kepek ekmekli tonbalıklı sandivç yedim,bol su içtim,bu arada nuffiun muhasebeciler günün kutlu olsun,başka arkadaşlar varsa muhasebeci onlarınki de tabisi :)
Ben bu akşam yapacağım leslie :)
1 saat yürüyüş spor sayılacak kuzumKizlar merhabaa :)
Aksam giremeyebilirim, dersim var o yuzden simdiden menumu yazayim.
Sabah 7:30 : Kahve
Kahvalti 10:00 : 2 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeyin, salatalik, hindi fume, cay
Ara 12:30 : 1 yesil elma, yarim bardak sut
Ara 15:30 : 1 bardak ayran, biraz leblebi
Aksam 19:00 gibi yiyecegim muhtemelen menum de su olcak: 1 porsiyon ispanak, yogurt, turp
Spor: bugun egzersiz yapamadim sabahtan, aksam okuldan gelince de asiri yorgun oluyorum yapamam buyuk ihtimalle. Ama bugun 2 kez git-gel yapicam okula, toplam 1saate yakin yurumus oluyorum.
Aksam ugrayamazsam, yarin gorusmek uzere
kızlr tablo bilgilerini tamamlamak için eksik bilgileri verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?