- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Mama ne ki?hani şu sıvı beslenme mi?sabah akşam içiliyorGünaydın bayanlaaar,
Ben bugün mamaya başladım. Sabah akşam içeceğim, öğlene yemek yiyeceğim.
Sabah menü;
250 ml yağsız süt
2 yk mama
ben kullanmıştım geçen sene o mamalardan benim için çok acı zulüm günlerdi :)Günaydın bayanlaaar,
Sabah menü;
250 ml yağsız süt
2 yk mama
sizin menüleri duyunca ben çok yiyormuşum gibi geliyor banaGünaydın herkeseBen bu aralar geceleri uyuyamıyorum..bir uyanıyorum tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor sabahta halsiz oluyorum..
Neyse dün akşam bir minik lokum 3badem ve bir şişe soda içip kapattım..bugün ne yapsam acaba?etli birşey yemediğim için galiba akşam çok acıktım
tadı nasıl pekiGünaydın bayanlaaar,
Sabah menü;
250 ml yağsız süt
2 yk mama
Şuan 60 kiloyum bu ay hedefim 55olmakkızlar tablo yapacam ama aylık olsun bu sefer aylık hedef şeklinde güncel kilolarınızı ve bu ay kaç kilo olmak istediğinizi yazın
kızlar tablo yapacam ama aylık olsun bu sefer aylık hedef şeklinde güncel kilolarınızı ve bu ay kaç kilo olmak istediğinizi yazın
Günaydın herkeseBen bu aralar geceleri uyuyamıyorum..bir uyanıyorum tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor sabahta halsiz oluyorum..
Neyse dün akşam bir minik lokum 3badem ve bir şişe soda içip kapattım..bugün ne yapsam acaba?etli birşey yemediğim için galiba akşam çok acıktım
Günaydın herkeseBen bu aralar geceleri uyuyamıyorum..bir uyanıyorum tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor sabahta halsiz oluyorum..
Mama ne ki?hani şu sıvı beslenme mi?sabah akşam içiliyor
ben kullanmıştım geçen sene o mamalardan benim için çok acı zulüm günlerdi :)
sizin menüleri duyunca ben çok yiyormuşum gibi geliyor banazor olmuyormu neredeyse hiç bişey yememişsin acıkmadın mı yada bu seni mutsuz etmiyor mu ben acıkınca çok mutsuz oluyorum
kızlar tablo yapacam ama aylık olsun bu sefer aylık hedef şeklinde güncel kilolarınızı ve bu ay kaç kilo olmak istediğinizi yazın
kalori sayarak verebilirsin bence ayrıca hedef yüksel olunca vermek daha kolay oluyorGünaydın canımm, Başlangıç: 94 şu anda 93,5 biraz fazla gelebilir bir aylık hedefim ama olmak zorunda 86 hedef
kalori sayarak verebilirsin bence ayrıca hedef yüksel olunca vermek daha kolay oluyor
çok kolay verirsin hemdeÖmrüm saymakla geçti saymaya devam. Tamı tamına 30 gün var önümde, haftada 2 kilo veririm diye düşünüyorum :)
Veririm demi kızlaar?
Tabi verirsin ..biraz zor olacak ama hem hafifleyip hem güzelleşeceksinÖmrüm saymakla geçti saymaya devam. Tamı tamına 30 gün var önümde, haftada 2 kilo veririm diye düşünüyorum :)
Veririm demi kızlaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?