Diyet arkadaşı arıyorum

Günaydın bayanlaaar,

Ben bugün mamaya başladım. Sabah akşam içeceğim, öğlene yemek yiyeceğim.

Sabah menü;
250 ml yağsız süt
2 yk mama

Günaydın herkeseBen bu aralar geceleri uyuyamıyorum..bir uyanıyorum tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor sabahta halsiz oluyorum..
Neyse dün akşam bir minik lokum 3badem ve bir şişe soda içip kapattım..bugün ne yapsam acaba?etli birşey yemediğim için galiba akşam çok acıktım

sizin menüleri duyunca ben çok yiyormuşum gibi geliyor bana zor olmuyormu neredeyse hiç bişey yememişsin acıkmadın mı yada bu seni mutsuz etmiyor mu ben acıkınca çok mutsuz oluyorum

Canim bu aksam yemegi mi, ara ogun mu? Gunluk tam menunu yazar misin, neden aciktigini daha iyi anlayabiliriz:)

Protein ağırlıklı ve lifli besinler tüketirsen acıkmazsın.

Mama ne ki?hani şu sıvı beslenme mi?sabah akşam içiliyor

Toz halinde bir mama süte karıştırıp içiyorsun sabah akşam öğün yerine geçiyor.

ben kullanmıştım geçen sene o mamalardan benim için çok acı zulüm günlerdi :)

Bende geçen sene başlamıştım kilo verdim ancak sıkıldığım için bırakınca cumburlop tüm kiloyu geriye aldım :)

sizin menüleri duyunca ben çok yiyormuşum gibi geliyor bana zor olmuyormu neredeyse hiç bişey yememişsin acıkmadın mı yada bu seni mutsuz etmiyor mu ben acıkınca çok mutsuz oluyorum

Bende tatlı yemeyince mutsuz oluyorum, insanın herşeye alışması 21 günmüş.

kızlar tablo yapacam ama aylık olsun bu sefer aylık hedef şeklinde güncel kilolarınızı ve bu ay kaç kilo olmak istediğinizi yazın

Günaydın canımm, Başlangıç: 94 şu anda 93,5 biraz fazla gelebilir bir aylık hedefim ama olmak zorunda 86 hedef

Ben de mamayı çok zorlanarak tükettim ama bırakır bırakmaz verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım sanırım o mamayı yaşam stili haline getirmek gerekiyor geri kilo almamak için günde 1 öğün içilmesi gerekiyor diye biliyorum

Ben yürüyüş yapayım bakalım..sabah haşlanmış yumurta yedim.sevmesemde zeytin maydanoz tükettim ..çay içtim ..çocukları hazırladım okula bıraktım..valla eve uğramadan yürüyüş yapayım dedim ev çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…