Diyet arkadaşı arıyorum

Kızlar sabah yumurta az peynir 2 zeytin yedim..arada süt içtim..öğlen kocaman bir salata ve haşlanmış tavuk yedim..köy tavuğu almıştım Doğruysa tabi..arada biraz peynir ve 2 galeta yedim..şimdi çay içiyorum akşamda dünden kaldığı için kuru fasulye salata yiyeceğim.soda da içerim herhalde..inşallah kaçamak olmaz

M MAYA50 seni de ekleyelim mi aldığın kilo takibi olur veremezsende korursun ?
Nuffiun sizin için bir sakıncası yoksa çok iyi olur kilo kontrolu yapmış olurum,şuan ki kilom sanırım 68
M MAYA50 seni de ekleyelim mi aldığın kilo takibi olur veremezsende korursun ?
nuffiun sizin için bir sakıncam yoksa çok iyi olur kontrollu kilo alışımı izlerim bende pazartesi 67.9 gelmiştim ay sonuna kadar tabi ki 66,5 olmayı isterim ama sağlıklı mı olur bilemiyorum hamileyken kilo kaybı yaşanıyor mu hiç fikrim yok, keşke bi 5 kilo verebilseydim öncesinde ama nasip böyleymiş inşallah çok kilo almadan sağdece bebeği besleyerek geçiririm bu dönemi

Hafif seyker ile beslenirsin tatlim 200 gr vermeye çalış haftada ekmek yağlı yeme yada az ye kontrollü gider

Ben hepsini yanlış yapmışım desenize : D başım çok ağrıyordu orya odaklanayim yapayım dedim olmamış yarin tek tek düzelteyim

Ben hepsini yanlış yapmışım desenize : D başım çok ağrıyordu orya odaklanayim yapayım dedim olmamış yarin tek tek düzelteyim

Bir tek ben doğru olmuşum galiba, olsun olur böyle şeyler. Ellerine sağlık tablo için

Günaydın hanımlar
İki gün kaçırdım hemen iki kilo almışım bugün bir bardak çayla bir dilim kepek ekmeği az peynir yedim
Bi litreye yakinda su içtim.

161 boy...bende kahvaltı yaptım..arada 1 tane hurma yedim..bugün çocukları almaya gidene kadar evle ilgilenip temizlik yapacağım..hem hareket olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…