- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Nuffiun sizin için bir sakıncası yoksa çok iyi olur kilo kontrolu yapmış olurum,şuan ki kilom sanırım 68
nuffiun sizin için bir sakıncam yoksa çok iyi olur kontrollu kilo alışımı izlerim bende pazartesi 67.9 gelmiştim ay sonuna kadar tabi ki 66,5 olmayı isterim ama sağlıklı mı olur bilemiyorum hamileyken kilo kaybı yaşanıyor mu hiç fikrim yok, keşke bi 5 kilo verebilseydim öncesinde ama nasip böyleymiş inşallah çok kilo almadan sağdece bebeği besleyerek geçiririm bu dönemi
Hafif seyker ile beslenirsin tatlim 200 gr vermeye çalış haftada ekmek yağlı yeme yada az ye kontrollü giderNuffiun sizin için bir sakıncası yoksa çok iyi olur kilo kontrolu yapmış olurum,şuan ki kilom sanırım 68
nuffiun sizin için bir sakıncam yoksa çok iyi olur kontrollu kilo alışımı izlerim bende pazartesi 67.9 gelmiştim ay sonuna kadar tabi ki 66,5 olmayı isterim ama sağlıklı mı olur bilemiyorum hamileyken kilo kaybı yaşanıyor mu hiç fikrim yok, keşke bi 5 kilo verebilseydim öncesinde ama nasip böyleymiş inşallah çok kilo almadan sağdece bebeği besleyerek geçiririm bu dönemi
Yarın bakayım hatirlatirsan düzelteyim unutmam ama olsunnuffiun benim güncel kilom 74,3 mart sonu hedefim 69 olacaktı..
Nuffiun benim de yanlış olmus.Yarın bakayım hatirlatirsan düzelteyim unutmam ama olsun
Ben hepsini yanlış yapmışım desenize : Dbaşım çok ağrıyordu orya odaklanayim yapayım dedim olmamış yarin tek tek düzelteyim
nisan hedefleri ve boyları karıştırmamak için bilerek yazdım ama diğerleride yanlış olduBir tek ben doğru olmuşum galiba, olsun olur böyle şeyler. Ellerine sağlık tablo için
günaydın senin bilgilerde eksklik var mı yazarsan sakinleyince düzelteyim birazdanHerkese günaydın..
2 kilo muGünaydın hanımlar
İki gün kaçırdım hemen iki kilo almışım bugün bir bardak çayla bir dilim kepek ekmeği az peynir yedim
Bi litreye yakinda su içtim.
boy ?Nisan hedef 65 olsun ..İnşallah bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?