- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
sende mi 1,61 sin161 boy...bende kahvaltı yaptım..arada 1 tane hurma yedim..bugün çocukları almaya gidene kadar evle ilgilenip temizlik yapacağım..hem hareket olmuş olur
boy olduğu belli olsun diye herkese standart aynısını yazdım ... bal limon zencefil yap iç antibiyotik özelliğide varEvet çoğumuz öyle galiba..ben biraz üşütmüşüm kızlar bugün üşüyorum ..ıhlamur falan yaptım ama inşallah hasta olmam..sizin diyetler nasıl gidiyor?
Bazen işler ters gider Neyse sağlık olsun beterin beteri var demişler..hava zaten gri bulutlu olunca aynı hissediyorum bendeSinirden cildiricam kizlar, bugun cok keyifsiz uyandim yataktan cikasim gelmedi, hava da yagmur yagacak gibi zaten, en nefret ettigim doga olayi. 11 gibi kalktim kahvemi ictim spor yapmaya hazirlaniyordum ki internetimiz gitmis. Yarim saat ugrastim gelmedi. Neyse dedim kendi kendime bir seyler yapayim dans falan ederim dedim, sular kesilmis! Krize girdim, dus alamayacagim icin yapamadim. Su an hucresel veriden kullaniyorum o da az kaldi, evdeki internet duzelene kadar giremicem sinirden her yeri yumruklayasim var
Valla kafayı yememek elde değil.2 kilo mu
canım mesela canım dün börek istedi diyelim annem yapmış onu yemesem diyetten soğuyacam 1 tane tadımlık yerim yedim de zaten dün 680 civari bir kalori tüketmiştim yedim yemeseydim diyet bittiğinde herşeye saldıracaktım özlem ile ama durmanız gereken yeri bilmemiz lazım kilo çok hızlı alınıyor zor veriliyorValla kafayı yememek elde değil.
İki üç gün ihmal eder etmez geri geldiler üç haftalık emek boşa gitti yeniden hirslandim gidicek hepsi
Haklısın biraz ihmal etsen geri geliyor kilolar..bende bazen bir ısırık bakıyorum yoksa zor oluyor bu mart ayında fazla kaçamak yapmayalım..havalar güzelleştikçe dışarda gezmeler yemeler artacak bu ay bari iyi kilo verelimValla kafayı yememek elde değil.
İki üç gün ihmal eder etmez geri geldiler üç haftalık emek boşa gitti yeniden hirslandim gidicek hepsi
diyeti boşlama tatlım nasılsa toplarım diye bak -leri görmeye başladık arada yazarsın sorun değil kolay gelsinSchonerDuft canim cok yogunum bu aralar zamanum olmuyor pek haliylefr diyet miyer kalmadi
silmedim canım yenisini yaptım sende eklisin güncel kilon ile mart hedefini verirsen yzayım boy da gereklisrlam kizlar bu arada nasilsiniz pek giremiyorum islerim yoluna girsin gelicem tejrar
Seni dun ve bugün cok iyi anlamaya başladım iki gündür resmen aç geziyorum olur olur sen yaparsınselam kızlar ben yemeden de yaşanabileceğini kanıtlamaya çalışıyorum
benimde hedefim 90 kiloyu mart sonunda görmek
inşallah olur
birazdan çiğ lahana salatamı yiyecemSeni dun ve bugün cok iyi anlamaya başladım iki gündür resmen aç geziyorum olur olur sen yaparsın
Zayif halini hayal et tatlim gidiyor pis kilolarbirazdan çiğ lahana salatamı yiyecemcumartesi galiba güzel şeyler olacak hafiflemiş hissediyorum kendimi
Bencede en mantiklisi bu sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı çok karışıyoKızlar akşamları menüyü toplu olarak paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?