Diyet arkadaşı arıyorum

Evet çoğumuz öyle galiba..ben biraz üşütmüşüm kızlar bugün üşüyorum ..ıhlamur falan yaptım ama inşallah hasta olmam..sizin diyetler nasıl gidiyor?

Evet çoğumuz öyle galiba..ben biraz üşütmüşüm kızlar bugün üşüyorum ..ıhlamur falan yaptım ama inşallah hasta olmam..sizin diyetler nasıl gidiyor?
boy olduğu belli olsun diye herkese standart aynısını yazdım ... bal limon zencefil yap iç antibiyotik özelliğide var

Sinirden cildiricam kizlar, bugun cok keyifsiz uyandim yataktan cikasim gelmedi, hava da yagmur yagacak gibi zaten, en nefret ettigim doga olayi. 11 gibi kalktim kahvemi ictim spor yapmaya hazirlaniyordum ki internetimiz gitmis. Yarim saat ugrastim gelmedi. Neyse dedim kendi kendime bir seyler yapayim dans falan ederim dedim, sular kesilmis! Krize girdim, dus alamayacagim icin yapamadim. Su an hucresel veriden kullaniyorum o da az kaldi, evdeki internet duzelene kadar giremicem sinirden her yeri yumruklayasim var

Bazen işler ters gider Neyse sağlık olsun beterin beteri var demişler..hava zaten gri bulutlu olunca aynı hissediyorum bende

Valla kafayı yememek elde değil.
İki üç gün ihmal eder etmez geri geldiler üç haftalık emek boşa gitti yeniden hirslandim gidicek hepsi
canım mesela canım dün börek istedi diyelim annem yapmış onu yemesem diyetten soğuyacam 1 tane tadımlık yerim yedim de zaten dün 680 civari bir kalori tüketmiştim yedim yemeseydim diyet bittiğinde herşeye saldıracaktım özlem ile ama durmanız gereken yeri bilmemiz lazım kilo çok hızlı alınıyor zor veriliyor

Valla kafayı yememek elde değil.
İki üç gün ihmal eder etmez geri geldiler üç haftalık emek boşa gitti yeniden hirslandim gidicek hepsi
Haklısın biraz ihmal etsen geri geliyor kilolar..bende bazen bir ısırık bakıyorum yoksa zor oluyor bu mart ayında fazla kaçamak yapmayalım..havalar güzelleştikçe dışarda gezmeler yemeler artacak bu ay bari iyi kilo verelim

srlam kizlar bu arada nasilsiniz pek giremiyorum islerim yoluna girsin gelicem tejrar

selam kızlar ben yemeden de yaşanabileceğini kanıtlamaya çalışıyorum
benimde hedefim 90 kiloyu mart sonunda görmek
inşallah olur
Seni dun ve bugün cok iyi anlamaya başladım iki gündür resmen aç geziyorum olur olur sen yaparsın

Sabah
65 gr süzme peynir/ 4 yaprak marul
Ara
-
Öğlen
Haşlama patatesi sogan ile kavurdum 1 k.kase yedim / cay / yarım dilimden az ekmek/ 1lokma kuru çökelek
Ara
türk kahvesi /1 ısırık elma
Akşam
1 küçük porsiyon türlü/ yarim kase yoğurt / 2 küçük bitter
2lt suyu tamamlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…