Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

yardıma benim de ihtiyacım var iradesizlikte uzay =ben

ben de aynıyım sonra bi gün baktım kilolar almış başını gitmiş kendime napıyorum ben dedim hiç unutmam arkadaşım demişti ki şu haline bak ne kilo almşsın dedi hemen diyetisyene gitmiştim. kiloları verdim. sonra hamile kaldım fazlasıyla aldım şimdi tekrar verme aşamasındayım ve vericem yazık değil mi bana istediğni yiyen istediğini giyemez parolam

benim de tam da ihtiyacım olan bu işte

Sen de haklısın.. İnsan bi hırs bekliyor ışte

selam ben kendime bir diyet prog.buldum su an..yarın baslıyorum..diyeti de yine kk den buldum..siz de incvelemek isterseniz Diyet listeleri forumunda Saglıklı kilo vermek isteyenler baksın baslıgı altında...

arkadaşlar merhaba. ben çoook çok uzun zaman önce burada diyet günlüğü açmış ve bu sayede 12 kilo vermiş başarı hikayemi yazmış ve geçen 3 yıl içinde aynen bu kiloları geri almış biriyim şu an tartılmaktan aşırı derecede korkuyorum ama en son 77 kiloydum. boyum 1.70. ruh halim berbat ve bana acil yardım edecek benim de kontrol edeceğim beni de kontrol edecek kişilere ihtiyacım var. bu başlık tam da bana göre. nolursunuz hepimizin istediği aynı şey birbirimize yardımcı olalım. psikolojim betbat durumda aynaya bakmak zul geliyor kendimi turşu bidonu gibi hissediyorum. bence bana hiçbirşey YAKIŞMIYOR. evden bile çıkmasam çok güzel olur. lütfen yardım edin lütfen

merhaba kızlar yenidenn

bitmeyen vizelerim nedeniyle çok nadir uğrayabiliyorum ama okuduklarım kadarıyla sayfa ikiye ayrılmış gibi bi grup diyetine iyi kötü devam ederken, diğer grup motivasyon eksikliği içinde ve destek istiyor sanırım bende bu 2. gruptayım kilo vermem gerektiğini biliyorum fazlalıklarım özelliklede göbeğim çok gözüme batıyo ama yemedende kendimi alamiyorum artı regl dönemindeyim daha da şiş kocaman hissediyorum kendimi biyerden artık komple başlamak lazım istediğimiz gibi olmak bizimde hakkımız yahu yetti be göbüşlü göbüşlü dolaşmak orda burda

aynen eksiği yok fazlası var aynı durumdaydımdiyetisyene gittim ama hırslanmadım sonra başarı hikayelerini okudum çok değil 10 kilom var dedim alem 40 50 kiloveriyo ne güzel de olmuşlar tutucam dedim boğazımıokudukça hırslandımelbiselerime baktımkendime baktım evliyim kocama baktımbu muistediğim beden hayır dedim bi anda olmaz dedimama yarının yarını var bigün olacak elbiselerimin içine girecem dedimşimdi önüme açık büfe getir ben gene diyet menüsü yerim

selam ben kendime bir diyet prog.buldum su an..yarın baslıyorum..diyeti de yine kk den buldum..siz de incvelemek isterseniz Diyet listeleri forumunda Saglıklı kilo vermek isteyenler baksın baslıgı altında...

selam ben basladım giibi..yani kahv.cok hafif yaptım ve elimde su sisem..gün içinde de spor yapacagım..sevgiler
sizlerde baslayın ve yazın hee! : ))

kızlar bugün tartılma günü kilolarımızı yazıyoruz

önceki kilom 63.9 bu sabah 62.6

çok tebrik ediyorum 1 haftada 1.3 kilo çok iyi bir rakam. devamı gelsin inşallah.

ben dün yazdım beni kimse umursamamkş ama olsun bi yerinden dahil edicem kendimi bu gruba umarım :) bugün itibariyle sabah kalktım koca bardak su içtim sonra bi kaç işim vardı o sırada yemek yiyemedim ama sanırım çeyrek simit kadar bişey indirdim mideye. neyse eve geldim kahvaltı olarak : 1 dilim tahıllı ekmek 1,5 kibrit kutusu kadar peynir 5 tane siyah zeytin bol maydanoz ve dereotu yedim.
ben yemek yemeden önce koca bardak su içiyorum gerçekten çok da faydasını görüyorum herkese tavsiye ederim.
akşam yemeğinde de brokoli , nohut , ve havuç turp karalahana salatası yiyeceğim. ekmek yemeyi düşünmüyorum.
ben manyak gibi hergün tartılırdım önceden ama artık öyle yapmayacağom ben de siizn gibi haftalık tartılacağım. çünkü her gün tartılmak cidden moral bozuyor. haftada 1 kilo olacak şekilde 12 kiloyu atmak istiyorum üzerimden. tabi ki desteklerinizle.

canım adını görünce yazmak istedim nasılsın görüşmeyeli?

tabikisi deeeee :) ben ve seleksiyon kesinlikle zayıflayana ve herkesi de zayıflatana kadar burdayız :)) sen de aramıza hoş geldin boy kilo yaş istiyorum :)

diyet ve spor seni şu halinden kötü bi hale getirmez bunu düşünmen yeterli bi kilo bile zayıflasan şuanki haline göre kar :))) ne kaybederiz ki kilodan başka tabi kazanıcaklarını düşün ben zayıfken özgüvenim daha yüksekti mesela sen de buna odaklan hafifledikçe kendini daha iyi hissediceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…