- Konu Sahibi crazydentist
-
yardıma benim de ihtiyacım variradesizlikte uzay =ben
benim de tam da ihtiyacım olan bu işteneredeyse herkesle arkadaş oluyorum ben de çok inanıyorum bu arkadaşlık işine ama 1-2 gün yazıp bırakıyolar ben de hergün yazışacak takdir edip eleştirecek birine ihtiyaç duyuyorum kısaca her gün yazışacak ve birbirimizi gazlayacaksak ben varım
benim de tam da ihtiyacım olan bu işte
şu anda 67.7 kiloyum canım boyum 1.60 yaşım da 22 hedefim 55 senin?kaç kilosun boyun kaç
şu anda 67.7 kiloyum canım boyum 1.60 yaşım da 22 hedefim 55 senin?
ben de aynıyım sonra bi gün baktım kilolar almış başını gitmiş kendime napıyorum ben dedim hiç unutmam arkadaşım demişti ki şu haline bak ne kilo almşsın dedi hemen diyetisyene gitmiştim. kiloları verdim. sonra hamile kaldım fazlasıyla aldım şimdi tekrar verme aşamasındayım ve vericem yazık değil mi bana istediğni yiyen istediğini giyemez parolam
onun da etkisi vardır canm bikaç gün kendini zorlama sonra devam edersinn :)
merhaba kızlar yenidenn
bitmeyen vizelerim nedeniyle çok nadir uğrayabiliyorumama okuduklarım kadarıyla sayfa ikiye ayrılmış gibi bi grup diyetine iyi kötü devam ederken, diğer grup motivasyon eksikliği içinde ve destek istiyor sanırım bende bu 2. gruptayım kilo vermem gerektiğini biliyorum fazlalıklarım özelliklede göbeğim çok gözüme batıyo ama yemedende kendimi alamiyorum artı regl dönemindeyim daha da şiş kocaman hissediyorum kendimi biyerden artık komple başlamak lazım istediğimiz gibi olmak bizimde hakkımız yahu yetti be göbüşlü göbüşlü dolaşmak orda burda
kızlarrrr pazartesi tartılma günü kaçışınız yok bi hafta önceki kilonuzu ve pazartesi günkü kilonuzu istiyoorum en çok kilo vereni seçicez tabi boyuna orantılı olarakkkk
selam ben kendime bir diyet prog.buldum su an..yarın baslıyorum..diyeti de yine kk den buldum..siz de incvelemek isterseniz Diyet listeleri forumunda Saglıklı kilo vermek isteyenler baksın baslıgı altında...
kızlar bugün tartılma günü kilolarımızı yazıyoruz
önceki kilom 63.9 bu sabah 62.6
canım adını görünce yazmak istedim nasılsın görüşmeyeli?çok tebrik ediyorum 1 haftada 1.3 kilo çok iyi bir rakam. devamı gelsin inşallah.
ben dün yazdım beni kimse umursamamkş ama olsun bi yerinden dahil edicem kendimi bu gruba umarım :) bugün itibariyle sabah kalktım koca bardak su içtim sonra bi kaç işim vardı o sırada yemek yiyemedim ama sanırım çeyrek simit kadar bişey indirdim mideye. neyse eve geldim kahvaltı olarak : 1 dilim tahıllı ekmek 1,5 kibrit kutusu kadar peynir 5 tane siyah zeytin bol maydanoz ve dereotu yedim.
ben yemek yemeden önce koca bardak su içiyorum gerçekten çok da faydasını görüyorum herkese tavsiye ederim.
akşam yemeğinde de brokoli , nohut , ve havuç turp karalahana salatası yiyeceğim. ekmek yemeyi düşünmüyorum.
ben manyak gibi hergün tartılırdım önceden ama artık öyle yapmayacağom ben de siizn gibi haftalık tartılacağım. çünkü her gün tartılmak cidden moral bozuyor. haftada 1 kilo olacak şekilde 12 kiloyu atmak istiyorum üzerimden. tabi ki desteklerinizle.
neredeyse herkesle arkadaş oluyorum ben de çok inanıyorum bu arkadaşlık işine ama 1-2 gün yazıp bırakıyolar ben de hergün yazışacak takdir edip eleştirecek birine ihtiyaç duyuyorum kısaca her gün yazışacak ve birbirimizi gazlayacaksak ben varım
merhaba kızlar yenidenn
bitmeyen vizelerim nedeniyle çok nadir uğrayabiliyorumama okuduklarım kadarıyla sayfa ikiye ayrılmış gibi bi grup diyetine iyi kötü devam ederken, diğer grup motivasyon eksikliği içinde ve destek istiyor sanırım bende bu 2. gruptayım kilo vermem gerektiğini biliyorum fazlalıklarım özelliklede göbeğim çok gözüme batıyo ama yemedende kendimi alamiyorum artı regl dönemindeyim daha da şiş kocaman hissediyorum kendimi biyerden artık komple başlamak lazım istediğimiz gibi olmak bizimde hakkımız yahu yetti be göbüşlü göbüşlü dolaşmak orda burda
yardıma benim de ihtiyacım variradesizlikte uzay =ben
ben de varım.ama hangi diyeti uyguluyorsunuz paylasın olmaz mı..benim boy 162 kilo 61 benim de hedefim 55..göbegim cok : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?