- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi crazydentist
-
arkadaşlar merhaba. ben çoook çok uzun zaman önce burada diyet günlüğü açmış ve bu sayede 12 kilo vermiş başarı hikayemi yazmış ve geçen 3 yıl içinde aynen bu kiloları geri almış biriyimşu an tartılmaktan aşırı derecede korkuyorum ama en son 77 kiloydum. boyum 1.70. ruh halim berbat ve bana acil yardım edecek benim de kontrol edeceğim beni de kontrol edecek kişilere ihtiyacım var. bu başlık tam da bana göre. nolursunuz hepimizin istediği aynı şey birbirimize yardımcı olalım. psikolojim betbat durumda aynaya bakmak zul geliyor kendimi turşu bidonu gibi hissediyorum. bence bana hiçbirşey YAKIŞMIYOR. evden bile çıkmasam çok güzel olur. lütfen yardım edin lütfen
kızlar nasıl gidiyo kilo verme operasyonu
şu anda 67.7 kiloyum canım boyum 1.60 yaşım da 22 hedefim 55 senin?
perfect :)) valla ben çok kararlıyıım bana katılan tüm arkadaşları da kendimi de zayıflatmayaaaaaaa
kızlar bugün tartılma günü kilolarımızı yazıyoruz
önceki kilom 63.9 bu sabah 62.6
ayyy ne olur böyle devam edin
ben jillian michaels ın 30 days olan egzersizini uyguluyorum canım ve çok faydalı bugün 2.günüm acayip terletiyo
30 gün için de ayrı ayrı yani ay çok iyiymiş biz de yapalımmm
kimin kankası yabebeğim sporun gözüne vurmalıyız bu haftaaaaa
ayyy ne olur böyle devam edin
ben jillian michaels ın 30 days olan egzersizini uyguluyorum canım ve çok faydalı bugün 2.günüm acayip terletiyo
arkadaşlar merhaba. ben çoook çok uzun zaman önce burada diyet günlüğü açmış ve bu sayede 12 kilo vermiş başarı hikayemi yazmış ve geçen 3 yıl içinde aynen bu kiloları geri almış biriyimşu an tartılmaktan aşırı derecede korkuyorum ama en son 77 kiloydum. boyum 1.70. ruh halim berbat ve bana acil yardım edecek benim de kontrol edeceğim beni de kontrol edecek kişilere ihtiyacım var. bu başlık tam da bana göre. nolursunuz hepimizin istediği aynı şey birbirimize yardımcı olalım. psikolojim betbat durumda aynaya bakmak zul geliyor kendimi turşu bidonu gibi hissediyorum. bence bana hiçbirşey YAKIŞMIYOR. evden bile çıkmasam çok güzel olur. lütfen yardım edin lütfen
evet bence de herkes bi yerlerden başlamalı mesela sadece şekeri çıkarsak bile basküle inanamayacaksınız ben geçen hafta 70 dim bir haftada 67.7 oldum ama bu hafta regl oldum ve dayanamayıp bi çikolata yedim onun yüzünden diye düşünüyorum kilom aynı kaldı geçen haftayla ama bu hafta daha farklı olacakmerhaba kızlar yenidenn
bitmeyen vizelerim nedeniyle çok nadir uğrayabiliyorumama okuduklarım kadarıyla sayfa ikiye ayrılmış gibi bi grup diyetine iyi kötü devam ederken, diğer grup motivasyon eksikliği içinde ve destek istiyor sanırım bende bu 2. gruptayım kilo vermem gerektiğini biliyorum fazlalıklarım özelliklede göbeğim çok gözüme batıyo ama yemedende kendimi alamiyorum artı regl dönemindeyim daha da şiş kocaman hissediyorum kendimi biyerden artık komple başlamak lazım istediğimiz gibi olmak bizimde hakkımız yahu yetti be göbüşlü göbüşlü dolaşmak orda burda
canım sende dediğim gibi tıpkı kendimi görüyorum bende manyak gibi her gün tartılırım sabah ilk işim tualetten sonra soyunup basküle çıkmakçok tebrik ediyorum 1 haftada 1.3 kilo çok iyi bir rakam. devamı gelsin inşallah.
ben dün yazdım beni kimse umursamamkş ama olsun bi yerinden dahil edicem kendimi bu gruba umarım :) bugün itibariyle sabah kalktım koca bardak su içtim sonra bi kaç işim vardı o sırada yemek yiyemedim ama sanırım çeyrek simit kadar bişey indirdim mideye. neyse eve geldim kahvaltı olarak : 1 dilim tahıllı ekmek 1,5 kibrit kutusu kadar peynir 5 tane siyah zeytin bol maydanoz ve dereotu yedim.
ben yemek yemeden önce koca bardak su içiyorum gerçekten çok da faydasını görüyorum herkese tavsiye ederim.
akşam yemeğinde de brokoli , nohut , ve havuç turp karalahana salatası yiyeceğim. ekmek yemeyi düşünmüyorum.
ben manyak gibi hergün tartılırdım önceden ama artık öyle yapmayacağom ben de siizn gibi haftalık tartılacağım. çünkü her gün tartılmak cidden moral bozuyor. haftada 1 kilo olacak şekilde 12 kiloyu atmak istiyorum üzerimden. tabi ki desteklerinizle.
hiç sorma canım başlamak lazım biran önce artık en azından ufak ufakdurmak yok öyleyse :)) diyet spor deli gibi sporzayıııf mankenler bizden daha çok spor yapıyoo canm biz daha bi taraflarımızı kaldırmaya eriniyoruz
canım hoş geldin şu yazdıklarını okuyunca tam kendimi gördüm sende vücut şekillerimiz de benziyor olmalı bende 160 boy 68 kiloyum bende 2009 yılında üniversiteye başlamayla birlikte diyetlede tanıştım bende 62 ye falan düşüştüm deli gibi spor yapardım sonra geri aldım şimdi bi türlü totomu kaldıramıyorum :) ama şunu biliyorum ben zayıflamak istiyorum bu bedenin içinde olmaktan mutlu değilim bunu biliyorum
evet bence de herkes bi yerlerden başlamalı mesela sadece şekeri çıkarsak bile basküle inanamayacaksınız ben geçen hafta 70 dim bir haftada 67.7 oldum ama bu hafta regl oldum ve dayanamayıp bi çikolata yedim onun yüzünden diye düşünüyorum kilom aynı kaldı geçen haftayla ama bu hafta daha farklı olacakyaptım olacak
canım sende dediğim gibi tıpkı kendimi görüyorum bende manyak gibi her gün tartılırım sabah ilk işim tualetten sonra soyunup basküle çıkmakbu soğukta bi de :18::18:vazgeçmek lazım bundan ama nasıl :44::44:
hiç sorma canım başlamak lazım biran önce artık en azından ufak ufak
canım hoş geldin şu yazdıklarını okuyunca tam kendimi gördüm sende vücut şekillerimiz de benziyor olmalı bende 160 boy 68 kiloyum bende 2009 yılında üniversiteye başlamayla birlikte diyetlede tanıştım bende 62 ye falan düşüştüm deli gibi spor yapardım sonra geri aldım şimdi bi türlü totomu kaldıramıyorum :) ama şunu biliyorum ben zayıflamak istiyorum bu bedenin içinde olmaktan mutlu değilim bunu biliyorum
evet bence de herkes bi yerlerden başlamalı mesela sadece şekeri çıkarsak bile basküle inanamayacaksınız ben geçen hafta 70 dim bir haftada 67.7 oldum ama bu hafta regl oldum ve dayanamayıp bi çikolata yedim onun yüzünden diye düşünüyorum kilom aynı kaldı geçen haftayla ama bu hafta daha farklı olacakyaptım olacak
canım sende dediğim gibi tıpkı kendimi görüyorum bende manyak gibi her gün tartılırım sabah ilk işim tualetten sonra soyunup basküle çıkmakbu soğukta bi de :18::18:vazgeçmek lazım bundan ama nasıl :44::44:
slm bende kilo konusunda unuversıteyı kazanmadan önce kilo verdım 10 kilo verdım hısrs geldı bır ara verdım sona okulu kazandım bırsene kilomu korudum sonra gece dersler derken eve gel ye ıc sona hafta sonalrı gec yat ye ıc derken dengesızlestım ve geri aldım kiloları suan evliyim ve dahada aldım yaa kilo vermek ıstıyorum evdeyım bır hareket yok nasıl verecem bılmıyorum.
slm bende kilo konusunda unuversıteyı kazanmadan önce kilo verdım 10 kilo verdım hısrs geldı bır ara verdım sona okulu kazandım bırsene kilomu korudum sonra gece dersler derken eve gel ye ıc sona hafta sonalrı gec yat ye ıc derken dengesızlestım ve geri aldım kiloları suan evliyim ve dahada aldım yaa kilo vermek ıstıyorum evdeyım bır hareket yok nasıl verecem bılmıyorum.
evet canım zaten sürdürmek mesele hayat boyu deam edebilsek kilo vermekte sorun yok ama işte verince nasılsa verdim şunu yesem bişi olmaz bunu yesem olmaz derken bi bakıyosun bütün emekler hooop çöpe işte ahh ahh şu irade nerdesinkendin söylüyoosun ufacık şeyleri bile kessen bu hemen kendini belli ediyoo bunu ileriye taşıman lazımmmm
canım adını görünce yazmak istedim nasılsın görüşmeyeli?
canımm hoş geldin kusura bakma sınav dönemindeyim ister istemez gecikebiliyorum cevaplar konusunda :) öncelikle boyuna göre şişman grubunda değil kilolu grubundasın niye bu kadar karamsar ve moralsizsin anlayamadımyağ tabakan mı çok kasların az olduğu için sarkık mısın yani hani bi 10 kilo versen çok ideal olur ama şuanda kendini bu kadar kötü hissetmeni gerektircek bi kiloda diilsin :)) ama neden zayıf olmayasınn eminim o zaman kendini çok daha iyi hissedersin :)) aslında 12 kilo vermiş biri olarak daha önce kilolu olmanın ne demek olduğnu bilen birisin niye dikkat etmedin çok mu çabuk kilo alıyoosun yaptığımız hatalardan biri daha kiloları veriyoruz sonra eski yeme alışkanlıklarımıza geri dönüüyoruz bundan vazgeçmeliyiz herşeyden önce sağlık için :)) yaşını da yazarsan sevinrm çocuğun filan var mı azıcık bilgi vermelisin şu andan itibaren kilolar gram gram gidicek anlaştık mı lütfen umutsuzluğa kapılma bizler de aynı durumdayız bu yüzden bu başlık altında toplandık birbirimize destek olmalıyız :)) iyi haberlerini bekliyooruzzz :))
merhaba canım. görüşmeyeli yazdığım gibiyim. kilo fazlaları mutsuzluk hiçbişeyin içine sığamama karamsarlıksende nasıl durumlar?
yaşım 22 çocuğum yok ama neden mutsuzum çünkğ göbek ve basen bölgem anında şişiyor özellikle de göbeğim öyle bi hal aldı ki ciddi söylüyorum 5 litrelik su şişesi gibi dimdik duruyor. bi elbise beğeniyorm fermuarı kapanmıyor pantalon beğeniyorm kalçamı büyük(aslında olduğu gibi!!) gösteriyor aynaya bakıyorm ve kendimi çok yağlı hissediyorum dolayısıyla mutsuzumama desteğin için çok teşekkür ederim farkedilmek çok önemliydi benim için.
ben tartıyı annemlerin odaya koydum cnm onlar uyuduğu için girip alma durumum olamayacak dolayısıyla zırt pırt çıkmayacağım tartıya.
bu arada şekeri kesebikmek için canınız tatlı çektiğinde ya dişlerinizi fırçalayın ya da bir bardak tarçınlı süt için onun yerine ben öyle yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?