Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

canımm hoş geldin kusura bakma sınav dönemindeyim ister istemez gecikebiliyorum cevaplar konusunda :) öncelikle boyuna göre şişman grubunda değil kilolu grubundasın niye bu kadar karamsar ve moralsizsin anlayamadım yağ tabakan mı çok kasların az olduğu için sarkık mısın yani hani bi 10 kilo versen çok ideal olur ama şuanda kendini bu kadar kötü hissetmeni gerektircek bi kiloda diilsin :)) ama neden zayıf olmayasınn eminim o zaman kendini çok daha iyi hissedersin :)) aslında 12 kilo vermiş biri olarak daha önce kilolu olmanın ne demek olduğnu bilen birisin niye dikkat etmedin çok mu çabuk kilo alıyoosun yaptığımız hatalardan biri daha kiloları veriyoruz sonra eski yeme alışkanlıklarımıza geri dönüüyoruz bundan vazgeçmeliyiz herşeyden önce sağlık için :)) yaşını da yazarsan sevinrm çocuğun filan var mı azıcık bilgi vermelisin şu andan itibaren kilolar gram gram gidicek anlaştık mı lütfen umutsuzluğa kapılma bizler de aynı durumdayız bu yüzden bu başlık altında toplandık birbirimize destek olmalıyız :)) iyi haberlerini bekliyooruzzz :))

evet hanımlar geçen hafta 74.9 dum şu anda 71.2 yim üstelik regl döneminde :)) yazın bakalım sizler de kaç kilosunuzzz :)) bu arada seleksiyon( kendisi çok yakın arkadaşm olur ) ve ben şöyle bir şey düşündük :) hani hep diyoruz ya deforme olmasın vücutlarımız spor yapalım diye :) düşündük de herkes günlük kaç dakika ne tür egzersiz yapıyoo yazsın yoklama alalımmmmm kaytarmaca yok 20 dakika bile olsa yapın ve yazııın hatta internetten yapıyoosanız linkini paylaşınn :))

canım hoş geldin şu yazdıklarını okuyunca tam kendimi gördüm sende vücut şekillerimiz de benziyor olmalı bende 160 boy 68 kiloyum bende 2009 yılında üniversiteye başlamayla birlikte diyetlede tanıştım bende 62 ye falan düşüştüm deli gibi spor yapardım sonra geri aldım şimdi bi türlü totomu kaldıramıyorum :) ama şunu biliyorum ben zayıflamak istiyorum bu bedenin içinde olmaktan mutlu değilim bunu biliyorum

evet bence de herkes bi yerlerden başlamalı mesela sadece şekeri çıkarsak bile basküle inanamayacaksınız ben geçen hafta 70 dim bir haftada 67.7 oldum ama bu hafta regl oldum ve dayanamayıp bi çikolata yedim onun yüzünden diye düşünüyorum kilom aynı kaldı geçen haftayla ama bu hafta daha farklı olacak yaptım olacak

canım sende dediğim gibi tıpkı kendimi görüyorum bende manyak gibi her gün tartılırım sabah ilk işim tualetten sonra soyunup basküle çıkmak bu soğukta bi de :18::18:vazgeçmek lazım bundan ama nasıl :44::44:

durmak yok öyleyse :)) diyet spor deli gibi spor zayıııf mankenler bizden daha çok spor yapıyoo canm biz daha bi taraflarımızı kaldırmaya eriniyoruz
hiç sorma canım başlamak lazım biran önce artık en azından ufak ufak

slm bende kilo konusunda unuversıteyı kazanmadan önce kilo verdım 10 kilo verdım hısrs geldı bır ara verdım sona okulu kazandım bırsene kilomu korudum sonra gece dersler derken eve gel ye ıc sona hafta sonalrı gec yat ye ıc derken dengesızlestım ve geri aldım kiloları suan evliyim ve dahada aldım yaa kilo vermek ıstıyorum evdeyım bır hareket yok nasıl verecem bılmıyorum.

kendin söylüyoosun ufacık şeyleri bile kessen bu hemen kendini belli ediyoo bunu ileriye taşıman lazımmmm

canım gerçekten vermek istiyorsan kendine uygun bir diyet bulup başlamak lazım tabe bi de spor ama en önemlisi ne yediğimizi ve yediğimiz şeyin bize ne yaptığını bilmek ilk sayfalarda crazydentist arkadaşımızın paylaştığı diyet listeleri var bence gayet güzel haftada bir gün sütlü tatlı bir öğün de istediğin yemek bence bu yasak diye saldırmayı önlüyor ama o sana uygun gelmezse ben bir ara karatay diyeti yapmıştım onun da topiği var ben oraya yazıyorum onu da inceleyebilirsin kesinlikle kilo verdiriyor ama yasaklar var tabe şeker ekmek pirinç makarna yasak ve spor şart bence harika bi diyet ama ben yasaklar olunca çok yürütemiyorum o yüzden az az ama herşeyden yiyerek zayıflamak istiyorum bunu oturtmaya çalışıyorum

amma çok konuştum sonuç olarak önce karar vereceksin ve en önemlisi bi diyet yediklerimizi azaltmadan maalesef olmuyor

evdeysen sürekli egzersiz yapabilirsin ayrıca diyet menülerini rahatlıkla hazırlayabilirsin sorun ne anlamıyorum kilo vermek istiyosan harekete geçmelisin

kendin söylüyoosun ufacık şeyleri bile kessen bu hemen kendini belli ediyoo bunu ileriye taşıman lazımmmm
evet canım zaten sürdürmek mesele hayat boyu deam edebilsek kilo vermekte sorun yok ama işte verince nasılsa verdim şunu yesem bişi olmaz bunu yesem olmaz derken bi bakıyosun bütün emekler hooop çöpe işte ahh ahh şu irade nerdesin

canım adını görünce yazmak istedim nasılsın görüşmeyeli?

merhaba canım. görüşmeyeli yazdığım gibiyim. kilo fazlaları mutsuzluk hiçbişeyin içine sığamama karamsarlık sende nasıl durumlar?

yaşım 22 çocuğum yok ama neden mutsuzum çünkğ göbek ve basen bölgem anında şişiyor özellikle de göbeğim öyle bi hal aldı ki ciddi söylüyorum 5 litrelik su şişesi gibi dimdik duruyor. bi elbise beğeniyorm fermuarı kapanmıyor pantalon beğeniyorm kalçamı büyük(aslında olduğu gibi!!) gösteriyor aynaya bakıyorm ve kendimi çok yağlı hissediyorum dolayısıyla mutsuzum ama desteğin için çok teşekkür ederim farkedilmek çok önemliydi benim için.

ben tartıyı annemlerin odaya koydum cnm onlar uyuduğu için girip alma durumum olamayacak dolayısıyla zırt pırt çıkmayacağım tartıya.
bu arada şekeri kesebikmek için canınız tatlı çektiğinde ya dişlerinizi fırçalayın ya da bir bardak tarçınlı süt için onun yerine ben öyle yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor.

evet evet tarçınlı süt gerçekten çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…