- Konu Sahibi crazydentist
-
ya tatlı tatlı diye ölücem ya krize girdim resmen ama bu günü de yemeden geçirdim tuttum kendimi 45 dakika spor yaptım akşam 1 tabak patates yemeyi yedim iki kaşıkda makarna yedim:26:sodamı içip bu günü noktalamayı düşünüyorum ama inşallah sizler neler yaptınız nasıl gidiyor
Ya şu tatlı krizleri yokmu başımın belası ve herseferinde yenik düşüyorum. Yemek yemesemde birazcık pasta yesem diye kendimi kandırıyorum. Napcam bilmiyorum. Yemek konusunda kıstım epey kendimi ama tatlı için aynı şeyi yapamıyorum
Ya şu tatlı krizleri yokmu başımın belası ve herseferinde yenik düşüyorum. Yemek yemesemde birazcık pasta yesem diye kendimi kandırıyorum. Napcam bilmiyorum. Yemek konusunda kıstım epey kendimi ama tatlı için aynı şeyi yapamıyorum
Bende sizi elimden geldigince takip edicem :)) Bende bugun basladim ama okula gittigim icin belki hergun yazamayabilirim ben de 10 kilo vermek istiyorum.Ben hem yediklerime dikkat ediyorum hem de zumba yapiyorum spor olarak.Arkadasim yazin bu dansla 10 kilo verdi.Video bilgisinde 30 gunluk program var : http://m.youtube.com/watch?v=OrNCI5Gy_1E Umarim begenirsiniz gorusuruz kizlar pes etmiyoruz yaza fit giriyoruz :)
3 gun canım bugun bide regl oldum onunda bi etkisi varmı bilemiyorum
burda yazılanları okuyunca motive olmamak elde değill1 ay öncesine kadar alkali diyeti yaptim 1 hafta kadar her gün 3 litre limonlu su içtim geceleri yatmadan sabah uyandığımda sirkeli su içtim ama 1 hafta sonra hiç bi fark yoktu kilomda moralim bozuldu bıraktım su dahada sişirdi gibi hissettim sanki ne bileyim ilk diyet deneyiyim oydu ondada çabuk bitti platesi çok seviyorum derslerden arta kalan zamanda mutlaka yapıyorum ama inşallah sizle beraber bende başlayıp düşüşlerimi yazacağım inşallahh
Tabiki pes etmek yok gidece bu kilolar fit bir anne gelecek . Affedersin ama benim bu diyete başladığımdan beri bağırsakların çok güzel çalışıyor bu da güzel bişi hiç ekme tüketmiyorum baktım canım çok istiyo kızımın bebek ekmegi var etimek gibi onu alıp çıtır çıtır yiyorum , bunu biraz söylemeye çekiniyorum ama günde belki birkere wc çıkarken şimdi iki yada üç oluyo ve rahat inşallah gider kilolar kilom gidincede onu korumak hedefim çok dikkat edicem , ben hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım gebelikten dolayı ve
Bu benim ilk diyetim düğünüm için bile yaptım ama yememeye dayanamadım bu sefer kararlıyım ama
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr diyetler yapılıyo sular içiliyooo dimiiiiiiii :))) sporu sormuyoorum bileeee :)
Tabiki diyete devam . Dünden beri seni bekliyordum aklımda bi kaç soru vardı. Diyet konusuna çok hakimsin bunun nedenini çok merak ettim
herkes gibi bi diyet geçmişim oldu çok uymasam daama daha okulda öğrendiğim bilgiler ışığında yazıyoorum bilimsel yani :) metabolizma biyokimya fizyoloji vb derslerde öğrendiklerimi uyguluyorum :)
Geçen Pazartesi diyete başladım 66 falandım galiba bugün tartıldıgımda 62.2 bu olmam gereken kilo 50 sence bu kararlılıkla devam edersem yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirmiyim
kilo alınmasında büyük rol oynayan ruhsal sorun benim en büyük kabusum iştemutsuz, sinirli, stresli olduğumda yemek istiyorum şu an olduğu gibi
kilo alınmasında büyük rol oynayan ruhsal sorun benim en büyük kabusum iştemutsuz, sinirli, stresli olduğumda yemek istiyorum şu an olduğu gibi
bence ulaşırsın cnm
ulaşırsın ulaşırsın merak etme ama bu kadar hızlı olmaz herşeyin başı sabır diyet de öyle zaman zaman durur kilo verme pes etmezsen öyle zamanlarda sadık kalırsan diyetine ulaşırsınİnşallah canım bi ulaşsam değme keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?