Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

ya tatlı tatlı diye ölücem ya krize girdim resmen ama bu günü de yemeden geçirdim tuttum kendimi 45 dakika spor yaptım akşam 1 tabak patates yemeyi yedim iki kaşıkda makarna yedim:26:sodamı içip bu günü noktalamayı düşünüyorum ama inşallah sizler neler yaptınız nasıl gidiyor

Bende sizi elimden geldigince takip edicem :)) Bende bugun basladim ama okula gittigim icin belki hergun yazamayabilirim ben de 10 kilo vermek istiyorum.Ben hem yediklerime dikkat ediyorum hem de zumba yapiyorum spor olarak.Arkadasim yazin bu dansla 10 kilo verdi.Video bilgisinde 30 gunluk program var : http://m.youtube.com/watch?v=OrNCI5Gy_1E Umarim begenirsiniz gorusuruz kizlar pes etmiyoruz yaza fit giriyoruz :)

Ya şu tatlı krizleri yokmu başımın belası ve herseferinde yenik düşüyorum. Yemek yemesemde birazcık pasta yesem diye kendimi kandırıyorum. Napcam bilmiyorum. Yemek konusunda kıstım epey kendimi ama tatlı için aynı şeyi yapamıyorum

aynı durumdayım arkadaşım bee bilmiyorum ne yapıcaz

bitter çikolata yiyin hem çabuk keser hem de tatlı ihtiyacını gidermiş olurrrr

kesinlikleeeee :))) aramıza hoşgeldinnn

hepimiz biçok diyetten geçmiş insanlarız :) diyetler konusunda herkesin yeterince bilgisi olduğuna eminim bizde eksik olan motivasyondu bunu başarınca tüm sorunlarımız eriyceeeek düşüşlerini dört gözle bekliyooruz :))

doğrudur canım hem diyet listesinde bağırsakları düzene sokucak besin grupları var hem de düzenli beslendiğimiz için gastrointestinal sistemimiz düzene giriyo :)) bundan dolayı da tabii daha rahat ve sık tuvalete çıkabilirsin buna içtiğin suyun da katkısı olacaktır ihmal etme su içmeyiiii :)))

Tabiki diyete devam . Dünden beri seni bekliyordum aklımda bi kaç soru vardı. Diyet konusuna çok hakimsin bunun nedenini çok merak ettim

herkes gibi bi diyet geçmişim oldu çok uymasam da ama daha okulda öğrendiğim bilgiler ışığında yazıyoorum bilimsel yani :) metabolizma biyokimya fizyoloji vb derslerde öğrendiklerimi uyguluyorum :)

herkes gibi bi diyet geçmişim oldu çok uymasam da ama daha okulda öğrendiğim bilgiler ışığında yazıyoorum bilimsel yani :) metabolizma biyokimya fizyoloji vb derslerde öğrendiklerimi uyguluyorum :)

Geçen Pazartesi diyete başladım 66 falandım galiba bugün tartıldıgımda 62.2 bu olmam gereken kilo 50 sence bu kararlılıkla devam edersem yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirmiyim

kilo alınmasında büyük rol oynayan ruhsal sorun benim en büyük kabusum iştemutsuz, sinirli, stresli olduğumda yemek istiyorum şu an olduğu gibi

Off sorma o bendede var çok sitresliyim . Okuldu işdi falan derkenn zaman güzelce geçti ama şimdi evlendim çocuk . 6 aylık bi kızım var tamam sonuçta bebek ama ben aşırı sitres oluyorum uyutsam uyutamıyorum karnı aç yemez biraz aksi eşimde bana destek fazla olmuyor dışarı çıkıp sitres atayım desem 6 aylık bebek elim kolum bağlı bende yiyorum ama bu kilolarda bana sitres yapıyor mutlu olamıyorum ne giydiğim yakışıyor nede başka bişi

slm kızlar ne yiyip ne içiyosunuz bakem nasılsınız çok hareketsiz kalmış burası ya ben bugün
sabah:
1 dilim ekmek peynir 5-6 badem yedim

ara: 1 portakal 1 mandalina

öğlen
makarna salatası galiba biraz çok kaçırdım

ara : 2 kayısı 5-6 badem

akşam:
salata ve 4 köfte

1 saat yürüyüş ama annemle birlikte olunca tempo gezme gibi oldu hiç yoktan iyi

İnşallah canım bi ulaşsam değme keyfime
ulaşırsın ulaşırsın merak etme ama bu kadar hızlı olmaz herşeyin başı sabır diyet de öyle zaman zaman durur kilo verme pes etmezsen öyle zamanlarda sadık kalırsan diyetine ulaşırsın
neler var var ya bi arkadaşım 117 kilodan 65 e düştü mesela 7-8 ayda hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…