- Konu Sahibi crazydentist
-
ulaşırsın ulaşırsın merak etme ama bu kadar hızlı olmaz herşeyin başı sabır diyet de öyle zaman zaman durur kilo verme pes etmezsen öyle zamanlarda sadık kalırsan diyetine ulaşırsın
neler var var ya bi arkadaşım 117 kilodan 65 e düştü mesela 7-8 ayda hemde
Maşallah canım bende acele etmiyoru yaza kadar işte 6 ayda hatta bir ay da burdan var 7 ay gitsin valla çok bunalttı beni boyda kısa1.55 oturan boğa gibiyim. Nasıl verdin kilonı öle merak ettim
Geçen Pazartesi diyete başladım 66 falandım galiba bugün tartıldıgımda 62.2 bu olmam gereken kilo 50 sence bu kararlılıkla devam edersem yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirmiyim
çok iyi canm çok güzel bi başlangıç olmuş sakın bırakma vücudunun direncini tamamen kırmş olursunn yaza daha çok var o yüzden sağlığndam ödün vermeden diyet ve sporla harika kilolar verebilirsin cnmmm :)
nasılsın canım nasıl gidiyor diyetin bakalım sonuç almaya başladın mı sende
crazydentist nerelerdesin canım nabıyosun
bende aranıza katılmak istiyorum kızlar.
kızlarrrr pazartesi tartılma günü kaçışınız yok bi hafta önceki kilonuzu ve pazartesi günkü kilonuzu istiyoorum en çok kilo vereni seçicez tabi boyuna orantılı olarakkkk
ben her gün tartılıyorum nerdeyseama üç gündür kıpırdama yok baskülde sinir oldum:18::18:
sen o direnci kırarsın kararlılıkla :))) haftalarca kilo veremiceğmiz zamanlar da gelicek ama kilo vermek istiyoosak doğru bildiğmizi inatla yapmaya devam etmeli diyetimizi sporumuzu asla bırakmamalıyız :))
tatlım sınavlar var ya başımı alamadım daha :S telefnm da kafayı yedii diyete uyuyoorum ama sporu azıcık safsakladm inş bu hafta daha güzel olucak ağrılarım da vardı gidemedim spora ve yüzmeye :/
ben de baslıyabilirim pazartesi hem spora hem diyete
bana spor yapmayı brak bazen yemek hazırlayıp yemek bıle zor geliyor
Kızlar meraba :) ben kulübe yeni katıldım 21 yaşındayım ve fazla kilolarım var2 sene öncesinde 53 kiloydum ama şimdi 76 kiloyum :S kilo verme konusunda herhangi bi sıkıntım yok ama diyeti 7-8 kilo verince bıraktığım için diyetlere karşı giderek direnç kazanmaktayım diyetisyenim de ban diyet arkadaşları bulmamı tavsiye etti bu sayede birbirimizi motive edebilir burakma noktasında tekrar ateşleyebiliriz :) yardımınıza ihtiyacım var diyet listemi sizlerle de paylaşıcam ama gün gün beni takip edebilecek bana destek verebilecek birine ihtiyacım var foto da paylaşırım her hafta :) diyetisyenim bu diyetlerle 3 ay içinde zayıflayabilceğimi düşünü 3 aycık dişimi sıkmam gerek zaten 3 buçuk ayda almştm bu kadar kiloyu desteklerinizi önerilerinizi her türlü tavsiye ve tarifinizi bekliyoorum isteyenler oldukça diyet listemi sizlerle paylaşıcam :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?