Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

Maşallah canım bende acele etmiyoru yaza kadar işte 6 ayda hatta bir ay da burdan var 7 ay gitsin valla çok bunalttı beni boyda kısa1.55 oturan boğa gibiyim. Nasıl verdin kilonı öle merak ettim

Menüm

1 bardak yeşil çay ve 5 kuru kayısı

Sabah
1 fdilm beyaz peynir
1 yumurta haşlanmış
5 ad. Zeytin
1 salatalık

Öğlen
Dünden kalan biber kabak kaşımı dolmam vardı
1 küçük biber ve bir küçük kabak dolması üzerine bir kaşık yogurt gezdirdim
Salata

Akşamda
Yulaf ezmesi

Yatmadan önce tekrar yeşil çay ve k. Kayısı

Maşallah canım bende acele etmiyoru yaza kadar işte 6 ayda hatta bir ay da burdan var 7 ay gitsin valla çok bunalttı beni boyda kısa1.55 oturan boğa gibiyim. Nasıl verdin kilonı öle merak ettim

ben değil canım nerde bende o azim dukan diyeti yaptı o aynı zamanda da çok sıkı spor yaptı ama ne spor günde 2 3 saat ayırdı spora ama ona rağmen sarktı vücudu

Geçen Pazartesi diyete başladım 66 falandım galiba bugün tartıldıgımda 62.2 bu olmam gereken kilo 50 sence bu kararlılıkla devam edersem yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirmiyim

çok iyi canm çok güzel bi başlangıç olmuş sakın bırakma vücudunun direncini tamamen kırmş olursunn yaza daha çok var o yüzden sağlığndam ödün vermeden diyet ve sporla harika kilolar verebilirsin cnmmm :)

nasılsın canım nasıl gidiyor diyetin bakalım sonuç almaya başladın mı sende

bende aranıza katılmak istiyorum kızlar.

katıldın bile şekerim istemen yeter :) pazartesi tartılma günlerimiz uyguladığımız diyetleri ipuçlarını paylaşıyooruz önceki sayfalardan bakabilirsin bi de ölçülerin kilon boyun diyet geçmişin hakkında bilgi verirsen sana daha faydalı olabiliriz :))

kızlarrrr pazartesi tartılma günü kaçışınız yok bi hafta önceki kilonuzu ve pazartesi günkü kilonuzu istiyoorum en çok kilo vereni seçicez tabi boyuna orantılı olarakkkk

kızlarrrr pazartesi tartılma günü kaçışınız yok bi hafta önceki kilonuzu ve pazartesi günkü kilonuzu istiyoorum en çok kilo vereni seçicez tabi boyuna orantılı olarakkkk

ben her gün tartılıyorum nerdeyse ama üç gündür kıpırdama yok baskülde sinir oldum:18::18:

ben her gün tartılıyorum nerdeyse ama üç gündür kıpırdama yok baskülde sinir oldum:18::18:

sen o direnci kırarsın kararlılıkla :))) haftalarca kilo veremiceğmiz zamanlar da gelicek ama kilo vermek istiyoosak doğru bildiğmizi inatla yapmaya devam etmeli diyetimizi sporumuzu asla bırakmamalıyız :))

sen o direnci kırarsın kararlılıkla :))) haftalarca kilo veremiceğmiz zamanlar da gelicek ama kilo vermek istiyoosak doğru bildiğmizi inatla yapmaya devam etmeli diyetimizi sporumuzu asla bırakmamalıyız :))

diyet çok sorun olmuyor bende ama spor çok zor geliyor inşallah yılbaşına biraz daha zayıf girebiiriz

tatlım sınavlar var ya başımı alamadım daha :S telefnm da kafayı yedii diyete uyuyoorum ama sporu azıcık safsakladm inş bu hafta daha güzel olucak ağrılarım da vardı gidemedim spora ve yüzmeye :/

başarılar tatlım olsun haftaya daha cok spor yaparsın ki sende bu azim oldukca merak etme hallolur hersey

neredeyse herkesle arkadaş oluyorum ben de çok inanıyorum bu arkadaşlık işine ama 1-2 gün yazıp bırakıyolar ben de hergün yazışacak takdir edip eleştirecek birine ihtiyaç duyuyorum kısaca her gün yazışacak ve birbirimizi gazlayacaksak ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…