- Konu Sahibi crazydentist
-
hoşgeldin canım yaşın kaç evli msin çocuğun var mıı spor yapabilir misin birazcık bilgi verirsen :)) ama boyuna göre kilon fazla mutlaka vermelisinyine de sakın umutsuzluğa kapılma aksine yaptığımız diyeti sen de yaparsan sporla da olabildiğince desteklersen daha hızlı kilo vericeksin bizden ayda 7 8 kilo gider bence kız :))))))) 70 den sonra filan birazcık yavaşlar diyet geçmişini bilmiyoorum kiloların yerleşmiş kilo mu yoksa yakın zamanda mı aldın buna göre verme hızında dalgalanmalar olabilir ama yine de vereceğin her kilo bugünden daha fit daha sağlıklı daha güzel bi hayata açılıcak bunu sakın unutmaaaaa :)
Hoş bulduk canım. Tabiiki de paylaşırım spora gittiğim günler neler yaptığımı yazarım....
Ama ben senin çaylarından bulamadım bugunbelli bir gun yapalım kilo tartılma gunu o gun herkes kilosunu yazsın mesela senın diyetisyene gittiğin günler nasıl 15 te bir mi gidiyorsun? ona göre bizde her ayın belli günlerini tartılma gunu yapalım....
aslında çok iyi olur meraklanırız birde motivasyonumuz artar
Evet canım yine birlikteyiz burda vereceğiz bu sefer ben buna inanıyorum gidecek bu kilolar başka çaresi yok
2 çocukla uğraşmak zordur bilirim kac yaslarındalar canım?
inşallah veririz hayatım benim çocukların ikiside erkek biri 4 biri 2 yaşında ama öyle yaramaz değiller arada sırada tutuyo tabii huylarışu kiloları verebilsem bir tanede kız çocuğu istiyorum senin varmıydı çoluk çocuk:44:
Valla bu fotolarda hic diyete ihtiyacın yok gibi duruyor[/QUOT
:1
Bugünkü menum
Sabah : 2 dilim form etimek üzerine cok az sürülmüş krem peynir (beyaz peynirim kalmamıştı) 1 domates, 1 salatalık 3 zeytın 1 kupa
cay
Ara. : 1 mandalina, 1 kupa 7 otlu bitki cayı, 4 tane form kepekli bisküvi
Öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 kasık taze fasulye yemegi, 1 kase cacık
Ara : 4 tane kepekli bisküvi, turk kahvesi
Aksam : 1 tane haslanmıs but
Gun içinde 2 litre de su
Gece bir bitki cayı daha içecegim
çok hoş görünüyorsun ve o kadar da kılolu değilsin yanı 74 gostermıyorsun
anaaam bebişim bişeyin kalmamış hafif yanlarda var onlarda gittimi tamam
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim :) yaşım 21 boyum 1.70 ve 61.2 kiloyum hedef kilom 55. ben kilo vermeye yaklaşık 3 hafta önce flan başladım ilk başladığımda 63.3 kilo gelmiştim. çoğu kez diyete başladım ama öğrenci olduğum için programa uymak beni çok yordu ve her defasında bıraktım. yazılarınızı okudum ve hepinizi azim ve kararlılığınız için tebrik ediyorum :)) eğer isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum :)) benim uyguladığım program biraz farklıben sabah kahvaltıma hiçbir şekilde sınır koymuyorum herşeyi yiyorum. öğlen okulda yemekhanede sadece sulu yemeğimi salatamı yada yoğurdumu meyvemi yiyorum asla pilav yada makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı o da bir iki kaşık akşamda evde sulu yemek varsa ekmeksiz ondan bir tabak yoksada nesfit mısır gevreği yiyorum ve asla akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. haftada en az üç gün evde spor yapıyorum.diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta spora başlayalıda 8 gün oldu ve 2 kilo verdim belki hızlı değil ama beni yormuyo ve bıktırmıyo :)) sabah kahvaltısında istediğimi yiyebilme düşüncesi beni mutlu ediyo
çok güzel görünüyosun boyunun avantajı heralde kilonu göstermiyosun daha zayıf duruyorsun anladığım kadarıyla üst bölge zayıf alt bölgede var kilo
popiş var kocaman kızlar yakendi başına bi dünya
Hoş bulduk canım. Tabiiki de paylaşırım spora gittiğim günler neler yaptığımı yazarım....
Ama ben senin çaylarından bulamadım bugunbelli bir gun yapalım kilo tartılma gunu o gun herkes kilosunu yazsın mesela senın diyetisyene gittiğin günler nasıl 15 te bir mi gidiyorsun? ona göre bizde her ayın belli günlerini tartılma gunu yapalım....
Evet canım yine birlikteyiz burda vereceğiz bu sefer ben buna inanıyorum gidecek bu kilolar başka çaresi yok
2 çocukla uğraşmak zordur bilirim kac yaslarındalar canım?
Valla bu fotolarda hic diyete ihtiyacın yok gibi duruyor
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim :) yaşım 21 boyum 1.70 ve 61.2 kiloyum hedef kilom 55. ben kilo vermeye yaklaşık 3 hafta önce flan başladım ilk başladığımda 63.3 kilo gelmiştim. çoğu kez diyete başladım ama öğrenci olduğum için programa uymak beni çok yordu ve her defasında bıraktım. yazılarınızı okudum ve hepinizi azim ve kararlılığınız için tebrik ediyorum :)) eğer isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum :)) benim uyguladığım program biraz farklıben sabah kahvaltıma hiçbir şekilde sınır koymuyorum herşeyi yiyorum. öğlen okulda yemekhanede sadece sulu yemeğimi salatamı yada yoğurdumu meyvemi yiyorum asla pilav yada makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı o da bir iki kaşık akşamda evde sulu yemek varsa ekmeksiz ondan bir tabak yoksada nesfit mısır gevreği yiyorum ve asla akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. haftada en az üç gün evde spor yapıyorum.diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta spora başlayalıda 8 gün oldu ve 2 kilo verdim belki hızlı değil ama beni yormuyo ve bıktırmıyo :)) sabah kahvaltısında istediğimi yiyebilme düşüncesi beni mutlu ediyo
cnm bekarım ben yaş 25 spor yapıorum yürüyüş filan ama son zmanlarda dansla kilo vermeye calsısıyorum müthiş ter attırıyor8 kasımdan beri rejimdeyim ve hiç bozmadım bakalım becerebilecek miyim:26: daha önce de kilo verme cabalarım oldu cok da güzel verdim ama sonrasında saldım kendimi baya verdiklerimi geri aldım çok dikkatli olmak lazım kızlar kilo vermek kadar onu korumak da önemli
hoşgeldin cnm dediğim gibi insanlar kendini herkesten iyi tanır sen diyetine sadık kal burası senin için motive edici etkiye sahip olur çayları deneyebilirsin inş kısa zamanda 55 i görüceksiin :)))
çok teşekkür ederim canım benimde tek amacım o :))) bide evde yaptığım sporun linkini yollayayım belki evde spor yapacak olan arkadaşlara yardımcı olur Pump It Up The Ultimate Dance Workout 2004 (full video) - YouTube
kesinlikle haklısın bundan sonra lütfen kendine hakim ol yanınızda olsam bi gram fazla yedirmem size ama burdan ancak size psikolojik baskı yapabilirimm çıtır olalım hepimiz istyorum :)) ben diyet arkadaşına ihtiyacım var dedim beni yarıyolda bırakmanıza da iznim yok anca beraber kanca beraber valla yağma yok ben yemiyoosam siz de yemiceksiniz
2 haftada bir tartılma günü yapalım ozman bugün tartılın yazın sonraki tartılma 2 aralık pazartesi :) pazartesiden pazartesine olsun ben de her hafta foto paylaşırım isteyen arkadaşlar da paylaşır :) emin ol fazlam var basenm 115 cm düşünsenee:S
Tamam o zaman hafta da bir tartılma gunu Pazartesi suan kilom 64 bakalım haftaya Pazartesi kilom kac olacak Pazartesi tartılma iyi oldu hafta sonu yapılan Kaçamakları engelleyecek canım ben senin su çayları bulamadım bugun?
zayıflayınca çok hoş görünürsün bence ben kalçalı bayanlara bayılıyorum bende olmadığı için heralde dümdüz benimsorunlu bölgem yanlarım ve karnım yani simit dedikleri çok kötü duruyor belim 84 santim karnım 103 ne kadar kötü duruyor tahmin et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?