Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

cnm bekarım ben yaş 25 spor yapıorum yürüyüş filan ama son zmanlarda dansla kilo vermeye calsısıyorum müthiş ter attırıyor8 kasımdan beri rejimdeyim ve hiç bozmadım bakalım becerebilecek miyim:26: daha önce de kilo verme cabalarım oldu cok da güzel verdim ama sonrasında saldım kendimi baya verdiklerimi geri aldım çok dikkatli olmak lazım kızlar kilo vermek kadar onu korumak da önemli

Bugünkü menum

Sabah : 2 dilim form etimek üzerine cok az sürülmüş krem peynir (beyaz peynirim kalmamıştı) 1 domates, 1 salatalık 3 zeytın 1 kupa
cay

Ara. : 1 mandalina, 1 kupa 7 otlu bitki cayı, 4 tane form kepekli bisküvi

Öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 kasık taze fasulye yemegi, 1 kase cacık

Ara : 4 tane kepekli bisküvi, turk kahvesi

Aksam : 1 tane haslanmıs but

Gun içinde 2 litre de su

Gece bir bitki cayı daha içecegim

akşamı çok hafif geçirmişsin

Bence senin boyuna göre kilon gayet iyi diyet yerine bu kilonu koruma yapmalısın sporda yapıyormuşsun zaten korumada kal bence daha verme.....

çok güzel görünüyosun boyunun avantajı heralde kilonu göstermiyosun daha zayıf duruyorsun anladığım kadarıyla üst bölge zayıf alt bölgede var kilo

maalesef :S zaten 53 kiloyken de vücudumda basenlerim en büyük bölgemdi kilo alınca aldı başını gitti :S

2 haftada bir tartılma günü yapalım ozman bugün tartılın yazın sonraki tartılma 2 aralık pazartesi :) pazartesiden pazartesine olsun ben de her hafta foto paylaşırım isteyen arkadaşlar da paylaşır :) emin ol fazlam var basenm 115 cm düşünsenee:S

hoşgeldin cnm dediğim gibi insanlar kendini herkesten iyi tanır sen diyetine sadık kal burası senin için motive edici etkiye sahip olur çayları deneyebilirsin inş kısa zamanda 55 i görüceksiin :)))

kesinlikle haklısın bundan sonra lütfen kendine hakim ol yanınızda olsam bi gram fazla yedirmem size ama burdan ancak size psikolojik baskı yapabilirimm çıtır olalım hepimiz istyorum :)) ben diyet arkadaşına ihtiyacım var dedim beni yarıyolda bırakmanıza da iznim yok anca beraber kanca beraber valla yağma yok ben yemiyoosam siz de yemiceksiniz

aynen kesinlikle durmak yokk yola devammmm:)

Tamam o zaman hafta da bir tartılma gunu Pazartesi suan kilom 64 bakalım haftaya Pazartesi kilom kac olacak Pazartesi tartılma iyi oldu hafta sonu yapılan Kaçamakları engelleyecek canım ben senin su çayları bulamadım bugun?

dabexin i filan diyosun sanırım eczanede satılıyo canım ondan bulamamışsındır :))

çok teşekkür ederim cnm inş :) ben de sana iyi bi haber verim ozman göbek ve çevresi (simit) diyet ve düzenli sporda ilk zayıflanan bölge :)) oralardan çabuk gider ama basen bacak filan zor gidiyo maaesef kolay ya da zor bi şekilde kilo vermek zorundayıız canımmm belin kalın ya sana eline bi oklava alıp ya da oklavasız sağa sola seri hareketlerle dönmeni tavsiye edebilirim (twist hareketi) bunu günde 4 set şeklinde yap her sette 30 kez hareketi tekrarlicaksın (30 sağa 30 sola dönmen bi set anlamına geliyoo ) :)) şimdilik 4*30 :)) umarım faydasını görürsün bi de abdominal (karın bölgesi ) için çakı hareketi yap 3set her bir set 15 er defa olmak üzere:)) internete çakı yazıp harekete bakabilirsin :) eline iki su şişesi al ve hızlı hızlı yanlara eğil uzanabildiğin yere kadar bunu da 4 set yap günlük :) her set te 30 ar kez yapıcaksın :)) umarım memnun kalırsın ama ilk hafta denemeni şiddetle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…