• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı yapmak isteyenler buyursun

Mucizemsn

Hedef 55 😌
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2.467
8.729
158
32
Arkadaşlar merhabalar. 3 ocak itibariyle diyete başlayacağım. Eşim evde olunca malesef o güne kaldı. 76 kg dan 65 lere kadar indim çok şükür. Ama daha çok yolum var. Bu süreçte dilerseniz birbirimize destek olalım istiyorum. Ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum. Her akşam öğünlerimi paylaşacağım. Belki bir faydası olur sizlere de diye. Hemde günlük olacak bana. 1 aylık güzel bir süreç olsun istiyorum ve min 6 kg hedef koyuyorum kendime. Her hafta kilomu sıralayacağım. Katılmak isteyen olursa tablo halinde takip Ederiz birbirimizi. 🤗
Evet bugün başlıyoruz. 1 aylık bir süreç olacak. Beslenme ve yürüyüşlerle ne kadar kilo vereceğim bakalım.
03.01.2021~~~~>65.75
11.01.2021~~~~>63.60
18.01.2021~~~~>62.60
25.01.2021~~~~>61.50
01.02.2021~~~~>

Son düzenleme:
Günün özeti;
Sabah : cevizli su(geceden hazırlanmış)
Kahvaltı(12.30):2 dilim ananas+1 km beyaz peynir+1 haşlanmış yumurta+yeşillik
Ara öğün(14.00):Türk kahvesi+maden suyu
Ara öğün(16.00):1 su bardağı sütlü kahve+10 ciğbadem
Akşam(18.30):tavuk ızgara+salata+1 kase yoğurt
Ara öğün(20.30):1 su bardağı kefir
Diyetisyenin bu haftaki listesi bu şekilde. Akşam yemekleri dışında pek değişiklik olmayacak. Birde kahvaltı da ananas yerine kivi yediğim zamanlarda olacak 🤗

Merhaba ben de yeni konu açmıştım ama sizinle birlikte de yapabilirim. Yarın tartılacağım, cuma günü de diyetisyende kontrolüm var. Geçen perşembe 68,8 idim ama haftasonu çok kaçamak yaptım. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım. :)

Merhaba ben de yeni konu açmıştım ama sizinle birlikte de yapabilirim. Yarın tartılacağım, cuma günü de diyetisyende kontrolüm var. Geçen perşembe 68,8 idim ama haftasonu çok kaçamak yaptım. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım. :)
Umarım kaçamaklar yansıtmaz. Tabi birlikte yapabiliriz. Benimde pazartesi olacak görüşmelerim. Evde tartılıp gönderirim diye düşünüyorum ama belki yanına da gidebilirim diyetisyenin. Motive edici cümleler duyarım en azında. 🤗 Günlük yediklerimizi paylaşırsak hem kendimiz görmüş oluruz hemde yazma duygusundan dolayı kaçamaklar azalır hatta hiç olmaz diye düşünüyorum. Normalde egzersize de başlamak istiyorum ama bu diyetisyenle ilk haftam olduğu için henüz spor önermesi 3 4 gün 45 dk yürüyüş dedi sadece.

Benim de 45 dk Lesliem var. Diyetisyende kas-su-yağ ölçümleri olduğu için daha motive ediyor beni. Sadece 3 gün kendi kendime detoksa girmem lazım çünkü yılbaşı dolayısıyla diyete uyamadım. Simdi detoks diyetlerine bakıyorum, akşam alışverişe çıkacağım. :)
Boyum 157
Kilom da büyük ihtimalle 70tir ama sabah tartılacağım.

Benim de 45 dk Lesliem var. Diyetisyende kas-su-yağ ölçümleri olduğu için daha motive ediyor beni. Sadece 3 gün kendi kendime detoksa girmem lazım çünkü yılbaşı dolayısıyla diyete uyamadım. Simdi detoks diyetlerine bakıyorum, akşam alışverişe çıkacağım. :)
Boyum 157
Kilom da büyük ihtimalle 70tir ama sabah tartılacağım.
İnstagram da detokslar çok ama ne kadar etkili bilmiyorum tabi. Aslında yoğurtlu kürler işe yarayabilir mesela akşam yeşil mercimek yoğurt vs gibi.

Günün özeti;
Kahvaltı(12.30):2 dilim ananas+1 km beyaz peynir+1 haşlanmış yumurta+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün(13.30):Türk kahvesi+maden suyu
Ara öğün(16.30):1 su bardağı sütlü kahve+10 ciğbadem
Akşam(19.30):mantar sote+salata+1 kase yoğurt
Ara öğün(21.30):1 su bardağı kefir
Bugün 10 bin adım attım 🤗

Saat 12.00 kahve+ 3 ceviz
Ara 1 yeşil çay
Saat 15.00 2 dilim kepek ekmeği+ peynir
Saat 20.00 bir kase yoğurt+ 1 portakal
1.5 lt su
6.000 adım
iş yerinde istediğim yiyecekler olmayınca hiç yemeyeyim dedim. Yoksa sağlıklı değil bu durum biliyorum :(
Suyu arttırmak lazım. Siz 10.000 adım atmışsınız bir de kesinlikle bol su ve yeşil çay :)

Saat 12.00 kahve+ 3 ceviz
Ara 1 yeşil çay
Saat 15.00 2 dilim kepek ekmeği+ peynir
Saat 20.00 bir kase yoğurt+ 1 portakal
1.5 lt su
6.000 adım
iş yerinde istediğim yiyecekler olmayınca hiç yemeyeyim dedim. Yoksa sağlıklı değil bu durum biliyorum :KK43:
Suyu arttırmak lazım. Siz 10.000 adım atmışsınız bir de kesinlikle bol su ve yeşil çay :)
Bu hafta çay yazmamış bana bu sebeple içmiyorum bende. Evet bayağı az olmuş menü. Aç kalmış olursun böyle de kuzum. Yanında götürme şansın yok mu? Pratik şeyler mesela sandviç falan yapabilirsin. Suyu yazmamışım ben 2 litre ve üstü içmeye çalışıyorum hep. Bugün suya da dikkat edip yazayım 🤗

Sabah tartıldım, 70 kilo çıktım. Yarın ve ertesi gün yoğurt detoks yapacağım. Yanıma alabileceğim en kolay şey yoğurt sanırım.

Aynen öyle evde granola yapsana oda çok pratik. Yoğurtla yada sütle yersin.

Günün özeti;
Kahvaltı(12.30):2 adet kivi+1 kk beyaz peynir+1 haşlanmış yumurta+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam(19.30):mantar sote+1 kase yoğurt
2 lt su içtim 2.5 lt olur o. Bugün spor olarak hiçbişey yapmadım. 🤗 Hevesle bekliyorum tartı gününü. 6 gün kaldı.

Saat 12.30 10-12 çiğ badem
Saat 14.00 200ml sütlü kahve
Saat 18.00 4-5yk barbunya+5 YK bulgur pilavı+ 1 kase yoğurt
22.30 4-5 YK yoğurt+ 3 kestane+ 4 YK bulgur pilavı
*Yarım saat cardio
1.5 lt su
Normalde if diyeti yapıyorum ama geceye doğru spordan sonra çok acıktım. Bugün de cardio yapacağım ama geceyi sadece yeşil çay ile geçirmeye çalışacağım. Sabah 70.50 çıktım gece yemek yediğim için :(

Günün özeti;
Kahvaltı(12.30):2 adet kivi+1 kk beyaz peynir+1 haşlanmış yumurta+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam(19.30):mantar sote+1 kase yoğurt
2 lt su içtim 2.5 lt olur o. Bugün spor olarak hiçbişey yapmadım. 🤗 Hevesle bekliyorum tartı gününü. 6 gün kaldı.
Çok çok iyi, kefir yerine yoğurtlu bir karisim varmiş ve yağdan gitmeyi sağlıyormuş. Onu bulup atayım buraya. Belki denersiniz :)
Yeşil çayi mutlaka deneyin, ben yumuşak icimli alıyorum ve tadı gayet iyi. Öneririm :)

IMG_20210106_123620.webp

Aslında spor olarak beraber belirlediğimiz YouTube cardio videosunu yaparsak eğlenceli olur :)

Saat 12.30 10-12 çiğ badem
Saat 14.00 200ml sütlü kahve
Saat 18.00 4-5yk barbunya+5 YK bulgur pilavı+ 1 kase yoğurt
22.30 4-5 YK yoğurt+ 3 kestane+ 4 YK bulgur pilavı
*Yarım saat cardio
1.5 lt su
Normalde if diyeti yapıyorum ama geceye doğru spordan sonra çok acıktım. Bugün de cardio yapacağım ama geceyi sadece yeşil çay ile geçirmeye çalışacağım. Sabah 70.50 çıktım gece yemek yediğim için :KK43:
Günlük tartılma istersen canım çünkü anlık ödemler etkiler ve kilo aldığını gördükçe yeme isteğin artar. Gün içinde daha sağlam beslensen gece belki acıkma olmaz. Spor acıktırıyor ben elimden geldikçe gündüz yapmaya çalışıyorum öyle bir imkan yoksa spordan sonra proteinli süt içebilirsin. Yada taze meyveli yoğurt. Yada galeta peynir ama hem pilav hem kestane fazla olmuş gibi 🤗 bir günden bişey olmaz ama dert etme. Acelemiz yok doğru beslenmeyi öğrenip uygularsak zamanla ideal kilomuza ulaşırız

Eki Görüntüle 2755152
Aslında spor olarak beraber belirlediğimiz YouTube cardio videosunu yaparsak eğlenceli olur :)
Ödem artırıcı bir kür yaptım ben ara ara. Bu hafta diyetisyen sadece 45 dk yürüyüş yap dedi ama haftaya başlayalım olur mu? Ben geçen 1 2 ay çok sıkı egzersiz yaptım bu sefer kilom azalmadı bu sebeple ara verdim. Ama haftaya pazartesi belirleyip hergün aynı şekilde spor yapabiliriz 🤗

Günün özeti;
Sabah:Türk kahvesi+maden suyu
Kahvaltı(12.00):2 adet kivi+1 kk beyaz peynir+1 haşlanmış yumurta+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam(19.30):fırında brokoli mantar havuç+yoğurtlu pancar salatası
Yarım muz+1 tk fıstık ezmesi(tatlı isteğimi kesmek için kaçamak 🙈)
2 lt su.
10 bin adım. 🤗

Günün özeti;
Sabah:Türk kahvesi+maden suyu
Kahvaltı(12.00):2 adet kivi+1 kk beyaz peynir+1 haşlanmış yumurta+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam(19.30):fırında brokoli mantar havuç+yoğurtlu pancar salatası
Yarım muz+1 tk fıstık ezmesi(tatlı isteğimi kesmek için kaçamak 🙈)
2 lt su.
10 bin adım. 🤗
10.000 adım ve su müthiş :)
Kaçamağa kadar çok iyi o da artık bu haftanın nazarı olsun çünkü çok iyi gidiyorsunuz. Fıstık ezmesini ben de çok seviyorum ama diyetimin içine onu sokunca asla yağdan veremiyorum.
Kaç kilo ile başlamıştınız? Hafta başında kaçtınız, 1 haftada kaç kilo vermek istiyorsunuz :)

10.000 adım ve su müthiş :)
Kaçamağa kadar çok iyi o da artık bu haftanın nazarı olsun çünkü çok iyi gidiyorsunuz. Fıstık ezmesini ben de çok seviyorum ama diyetimin içine onu sokunca asla yağdan veremiyorum.
Kaç kilo ile başlamıştınız? Hafta başında kaçtınız, 1 haftada kaç kilo vermek istiyorsunuz :)
65.75 ile başladım pazar günü. Ama pazartesi tartılaym diyorum diyetisyenin yanına gidip. Evdeki tartı ile devam etmeyi düşünüyordum ama doğru sonuç verir mi emin olamadım açıkcası. Hedefim 63.9ları falan görmek 🤗 siz peki hedef kaç? Kaç ile başladınız ve tartı gününüz hangisi ☺️

Back
X