Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
71 ile diyete başladım, 68.80dim diyetisyende. Evdeki tartı fazla tartıyor, ben de diyetisyende tartilmayi düşünüyorum. Evde tartılınca moralim bozuluyor65.75 ile başladım pazar günü. Ama pazartesi tartılaym diyorum diyetisyenin yanına gidip. Evdeki tartı ile devam etmeyi düşünüyordum ama doğru sonuç verir mi emin olamadım açıkcası. Hedefim 63.9ları falan görmeksiz peki hedef kaç? Kaç ile başladınız ve tartı gününüz hangisi
![]()
Yok asıl hedefim 52 benim boyum 155.bu haftaki hedefim 63leri görmek71 ile diyete başladım, 68.80dim diyetisyende. Evdeki tartı fazla tartıyor, ben de diyetisyende tartilmayi düşünüyorum. Evde tartılınca moralim bozuluyorilk hedefim 65 sonra 60 sonra 55. Boyum 157 olduğu için vermem gereken daha çok kilo var.
Ne güzel hedefinize yakınsınız :) Şimdi daha zor oluyordur kilo vermek sizin için ama gayet sağlıklı devam ediyorsunuz :)
Katil.ak istiyorumArkadaşlar merhabalar. 3 ocak itibariyle diyete başlayacağım. Eşim evde olunca malesef o güne kaldı. 76 kg dan 65 lere kadar indim çok şükür. Ama daha çok yolum var. Bu süreçte dilerseniz birbirimize destek olalım istiyorum. Ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum. Her akşam öğünlerimi paylaşacağım. Belki bir faydası olur sizlere de diye. Hemde günlük olacak bana. 1 aylık güzel bir süreç olsun istiyorum ve min 6 kg hedef koyuyorum kendime. Her hafta kilomu sıralayacağım. Katılmak isteyen olursa tablo halinde takip Ederiz birbirimizi.
Evet bugün başlıyoruz. 1 aylık bir süreç olacak. Beslenme ve yürüyüşlerle ne kadar kilo vereceğim bakalım.
03.01.2021~~~~>65.75
11.01.2021~~~~>63.65
18.01.2021~~~~>
25.01.2021~~~~>
01.02.2021~~~~>
Tabi buyrun. Ben hergün gün sonunda yediklerimi içtiğim suyu ve yaptığım sporu paylaşıyorum. Hem beslenme günlüğü olmuş oluyor. Hemde kendimi daha kolay takip ediyorum. Dilerseniz sizde hergün böyle paylaşımlar yapabilirsiniz. Ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum paylaştığım menüler size örnekte olabilir belki. Yürüyüş ve spor konusunda birbirimizi teşvik de edebilirizKatil.ak istiyorum
Nerelerdesiniz? Birlikte spor yapalım demiştik sizde hazırsanız başlayalım dilerseniz. Bu arada ilk hafta gayet güzeldi benim için. Diyetisten bitki çaylarını bilerek vermediğini söyledi. Bu haftada listemi paylaşacağım geçen haftadan çok farklı değil ama bu hafta hergün 10bin adım atmayı eklemiş olacağım. Bu adımları leslie ve koşu bandı ile tamamlıyorum benEki Görüntüle 2755152
Aslında spor olarak beraber belirlediğimiz YouTube cardio videosunu yaparsak eğlenceli olur :)
Muhteşem muhteşemGünün özeti;
Sabah: cevizli su+Türk kahvesi+günkurusu
Kahvaltı:4 kaşık yoğurt+3 kaşık ev yapımı granola+1 dilim ananas
Ara öğün: 1 bardak kefir+yarım nar
Akşam:et sote+salata
Ara öğün:Kakaolu süt+7 8 badem
2lt su +10 bin adım
Dün yazmadı unutmuşum bugün hemen telafi edeyim dedim![]()
Harika canım kesinlikle bu hafta bol adımlı bir hafta olsun. Valla iyi duruyorsun sen bu kadar az yemeyle ben duramam sanırımEki Görüntüle 2759955
Ben de dün 11.000 adım atmışım, bu hafta spor haftamız olsun :) dünkü diyetisyen randevum diğer hafta pazartesiye ertelendi. Bu haftamız bol adımlı olur inşallah : )
Dün;
Saat 12.00 150 ml sütlü kahve
Saat 14.00 filtre kahve
Saat 18.00 1 kase ev yapımı yoğurt+ 10-15 adet sarma+ 1 avuç iğde
1.5 lt civarı su
Gün içerisinde iş yerinde güzel bana uygun bir yemek çıkarsa yiyorum, çıkmadığı zaman da hiç yemiyorum. Çalıştığım yerdeki fındıklarım da bittiİlk işim yanıma atıştırmalık sağlıklı şeyler almak :)
Cevizli su kolesterolü düşürmesi için veriyorlar genelde. Limonlu suyu da mide asidini düzenlesin ve metabolizma çalışsın diye veriyorlar sanırım..Saat 11.00 filtre kahve
Saat 14.00 200 ml sütlü kahve
Saat 18.15 bir kâse ev yapımı yoğurt+ salata+ ıspanak yemeği
Su maalesef az
Spor 2 km hızlı tempolu yürüyüş (evimin çok yakınında yürüyüş parkı var, çok güzel bir şekilde metreleri de gösteriyor. Havalar iyileşince akşamları kendimi oraya atmak istiyorum)
Mucizemsn sabahları içtiğiniz cevizli şu ne işe yarıyor? Diyetisyenim de bana limonlu su verdi ama mideme dokunuyor gibi oluyor. Sabahları çok sevmiyorum.