Diyet arkadaşlığı

Zaten kilolarimim tek sebebi duygusal boslugumu yiyeceklerle doldurmus olmaktan.oluruz tabi yaa aciz insanlar degiliz ki biz istedikten sonra kilolar uzerime yapiscak degil ya :)

Bende reflü var surekli midem agriyo sirf agri kesilsin diye gece kalkip yemek yedigim ginler oldu :'( simdide acisini cekiyom

Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak çay veya kahve 1 tatlı kaşığı bal Öğle Yemeği 90 gram peynir 1 bardak çay veya kahve 1 tatlı kaşığı bal Akşam Yemeği 1 kase çorba, 1 dilim kara ekmek, meyve( doyana kadar yiyebilirsiniz.) Uyumadan önce Limonlu çay 2.Gün Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak çay 1 tatlı kaşığı bal Öğle Yemeği 300 gram süzme peynir 1 bardak çay 1 tatlı kaşığı bal Akşam Yemeği 150 gram tavuk veya balık 1 bardak çay sebze ( doyana kadar yiyebilirsiniz.) 3. Gün Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak limonlu çay 1 tatlı kaşığı bal 1 meyve Öğle Yemeği 50 gram peynir 1 dilim çavdar ekmeği sebze ( doyana kadar yiyebilirsiniz.) Akşam Yemeği 1 haşlama yumurta 1 bardak limonlu çay 1 tatlı kaşığı bal meyve( doyana kadar yiyebilirsiniz.)

kızlar bu diyeti uyguluyorum nasıl ?

Zaten kilolarimim tek sebebi duygusal boslugumu yiyeceklerle doldurmus olmaktan.oluruz tabi yaa aciz insanlar degiliz ki biz istedikten sonra kilolar uzerime yapiscak degil ya :)
evet yapışmayacakta zaten hepsini güzel güzel vereceğiz :)
Evet kuzum 3 gun oldu 82,5 la basladim bakalim bir haftada ne gostercek tarti
seni motive edecek rakamları göstersin mümkünse
evet bazen doysam bile sırf sıkıldığım için ağzım sürekli bişeyler istiyo kilo yapıyo onlarda
o anlarda bizi meşguş edecek şeyler bulmalıyız

Kizlar ben callenetics egzersizlerini epeyce bi arastirdim hatta 738 sayfanin hepsini okudum burda da ve baslamaya karar verdim

Rivayet odur kii 5 kilo versek bile kaslar sekillendigi icin iki beden incelmis gibi oluyorlar imisss. Beb yapanlarin yalancisiyim ama yuruyusun yaninda ekstra olarak denemekte fayda var fikrimce

günlük kalori miktarı nedir ortalama olarak?

günlük 1200 kaloorinin altına düşen diyetler bırakıldıkları anda fazlasıyla geri aldırıyor çünkü

300 gram peynir cok diilmii bu arada ev arkadasim gece yatmadan once yogrt limon ve pulbiberi karistirip yiyor baya calistiriyormus bagirsaklari gece boyu :)

300 gram peynir cok diilmii bu arada ev arkadasim gece yatmadan once yogrt limon ve pulbiberi karistirip yiyor baya calistiriyormus bagirsaklari gece boyu :)
onu bende yapıyorum ama başka bi grupta işe yaramadığını yazmışlardı o yüzden tam emin değilim ama denemekte fayda var :)

Yoğurt pul biber i ben de denemiştim kızlar ama aynı zamanda spor ve diyet yaptığımdan etkisini pek anlayamadım

onu bende yapıyorum ama başka bi grupta işe yaramadığını yazmışlardı o yüzden tam emin değilim ama denemekte fayda var :)

Bence riske atmayalim o zaman , yatarkn midem guruldayinca daha mutlu oluyorum:) ne me lazim bi iki kilo daha misafirim olur falan:)

gamzebyrk ortalama kalori değeri 900. mevcut kaslarını da kaybedebilirsin. bence bu diyeti yapma ya da diyetini zenginleştir. böyle bi beslenme şekli seni sıkıp vazgeçmene sebep olabilir. karar sana kalmış yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…