Tesekkurler yardimin cok sukelaa oldu, tlefondab cozmem baya zor olcekti cunku :)blueStorm cevapla diyorsun diğer mesaja gelip tekrar cevapla diyorsun mesaj kutusuna 2 alıntı düşüyor .
Zaten kilolarimim tek sebebi duygusal boslugumu yiyeceklerle doldurmus olmaktan.oluruz tabi yaa aciz insanlar degiliz ki biz istedikten sonra kilolar uzerime yapiscak degil ya :)ya sıkıntı yaptıkça kendini yemek yemeye veren tek kişi ben miyim diye düşüyodum çünkü çevremdekilerin hepsinin iştahı kesiliyo tek değilmişim :) ama inşallah yıne o kiloda olursun yapabilirsin güveniyorum ben sana :)
evet bazen doysam bile sırf sıkıldığım için ağzım sürekli bişeyler istiyo kilo yapıyo onlardaben de güveniyorum :)merak etme bende öyleyim sıkıldım mı yiyorum. bir ayda 5 kilo almamın tek sebebi
evet yapışmayacakta zaten hepsini güzel güzel vereceğiz :)Zaten kilolarimim tek sebebi duygusal boslugumu yiyeceklerle doldurmus olmaktan.oluruz tabi yaa aciz insanlar degiliz ki biz istedikten sonra kilolar uzerime yapiscak degil ya :)
seni motive edecek rakamları göstersin mümkünseEvet kuzum 3 gun oldu 82,5 la basladim bakalim bir haftada ne gostercek tarti
o anlarda bizi meşguş edecek şeyler bulmalıyızevet bazen doysam bile sırf sıkıldığım için ağzım sürekli bişeyler istiyo kilo yapıyo onlarda
görmüştüm bugünkü paylaşımlarını geçmiş olsun canım . zor bi rahatsızlıkBende reflü var surekli midem agriyo sirf agri kesilsin diye gece kalkip yemek yedigim ginler oldu :'( simdide acisini cekiyom
Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak çay veya kahve 1 tatlı kaşığı bal Öğle Yemeği 90 gram peynir 1 bardak çay veya kahve 1 tatlı kaşığı bal Akşam Yemeği 1 kase çorba, 1 dilim kara ekmek, meyve( doyana kadar yiyebilirsiniz.) Uyumadan önce Limonlu çay 2.Gün Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak çay 1 tatlı kaşığı bal Öğle Yemeği 300 gram süzme peynir 1 bardak çay 1 tatlı kaşığı bal Akşam Yemeği 150 gram tavuk veya balık 1 bardak çay sebze ( doyana kadar yiyebilirsiniz.) 3. Gün Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak limonlu çay 1 tatlı kaşığı bal 1 meyve Öğle Yemeği 50 gram peynir 1 dilim çavdar ekmeği sebze ( doyana kadar yiyebilirsiniz.) Akşam Yemeği 1 haşlama yumurta 1 bardak limonlu çay 1 tatlı kaşığı bal meyve( doyana kadar yiyebilirsiniz.)
kızlar bu diyeti uyguluyorum nasıl ?
300 gram peynir cok diilmii bu arada ev arkadasim gece yatmadan once yogrt limon ve pulbiberi karistirip yiyor baya calistiriyormus bagirsaklari gece boyu :)Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak çay veya kahve 1 tatlı kaşığı bal Öğle Yemeği 90 gram peynir 1 bardak çay veya kahve 1 tatlı kaşığı bal Akşam Yemeği 1 kase çorba, 1 dilim kara ekmek, meyve( doyana kadar yiyebilirsiniz.) Uyumadan önce Limonlu çay 2.Gün Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak çay 1 tatlı kaşığı bal Öğle Yemeği 300 gram süzme peynir 1 bardak çay 1 tatlı kaşığı bal Akşam Yemeği 150 gram tavuk veya balık 1 bardak çay sebze ( doyana kadar yiyebilirsiniz.) 3. Gün Kahvaltı 2 haşlama yumurta 1 bardak limonlu çay 1 tatlı kaşığı bal 1 meyve Öğle Yemeği 50 gram peynir 1 dilim çavdar ekmeği sebze ( doyana kadar yiyebilirsiniz.) Akşam Yemeği 1 haşlama yumurta 1 bardak limonlu çay 1 tatlı kaşığı bal meyve( doyana kadar yiyebilirsiniz.)
kızlar bu diyeti uyguluyorum nasıl ?
onu bilmiyorum iştegünlük 1200 kaloorinin altına düşen diyetler bırakıldıkları anda fazlasıyla geri aldırıyor çünkü
onu bende yapıyorum ama başka bi grupta işe yaramadığını yazmışlardı o yüzden tam emin değilim ama denemekte fayda var :)300 gram peynir cok diilmii bu arada ev arkadasim gece yatmadan once yogrt limon ve pulbiberi karistirip yiyor baya calistiriyormus bagirsaklari gece boyu :)
ben bi hesap yapayım bir dakika ?onu bilmiyorum iştediyetisyenimin verdiği 1800 kalorilik onu uyguluyayım o vakit ? :)
Bende reflü var surekli midem agriyo sirf agri kesilsin diye gece kalkip yemek yedigim ginler oldu :'( simdide acisini cekiyom
onu bende yapıyorum ama başka bi grupta işe yaramadığını yazmışlardı o yüzden tam emin değilim ama denemekte fayda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?