Yoğurt pul biber i ben de denemiştim kızlar ama aynı zamanda spor ve diyet yaptığımdan etkisini pek anlayamadım
ay aman artık kilolar eksik kalsın :) gec yenilen yemek kilo yapıyomuş zati zayıflıcaz diye daha çok almayalım :)Bence riske atmayalim o zaman , yatarkn midem guruldayinca daha mutlu oluyorum:) ne me lazim bi iki kilo daha misafirim olur falan:)
bu söylediğin yoğurtla ilgiliyse eğer çünkü önceki mesajları kaçırdım. ama süt ürünlerinin yağ yakımını hızlandırdığı ispatlanmış birşey. oturup bir kilo yemeyeceksiniz tabiki yarım kase filan.Bence riske atmayalim o zaman , yatarkn midem guruldayinca daha mutlu oluyorum:) ne me lazim bi iki kilo daha misafirim olur falan:)
ben bu konuyu fikir alalım doğru bildiğimiz yanlışları düzeltelim diye açtım yahu eğer bana zarar verecekse yapmam tabiki uyacağım tavsiyene çok saol :)gamzebyrk ortalama kalori değeri 900. mevcut kaslarını da kaybedebilirsin. bence bu diyeti yapma ya da diyetini zenginleştir. böyle bi beslenme şekli seni sıkıp vazgeçmene sebep olabilir. karar sana kalmış yine de
evet ama biber falan gece insanın miğdesni rahatsız ediyo sabah yenmesi daha doğru bence :)bu söylediğin yoğurtla ilgiliyse eğer çünkü önceki mesajları kaçırdım. ama süt ürünlerinin yağ yakımını hızlandırdığı ispatlanmış birşey. oturup bir kilo yemeyeceksiniz tabiki yarım kase filan.
ay aman artık kilolar eksik kalsın :) gec yenilen yemek kilo yapıyomuş zati zayıflıcaz diye daha çok almayalım :)
bu söylediğin yoğurtla ilgiliyse eğer çünkü önceki mesajları kaçırdım. ama süt ürünlerinin yağ yakımını hızlandırdığı ispatlanmış birşey. oturup bir kilo yemeyeceksiniz tabiki yarım kase filan.
biber koymayın arkadaşlar. hatta midesinden rahatsız olanlar yoğurdu da gece de tüketmesin.evet ama biber falan gece insanın miğdesni rahatsız ediyo sabah yenmesi daha doğru bence :)
yediklerinizi yarıya düşürdüğünüzde çok büyük faydası oluyor. önceden 1 kase çorba içer, 1 tabak yemek yer (çoğunlukla 2. tabak), yanında pilav yada makarna tüketmekle kalmaz yarım ekmeği de götürürdüm. sonra herşeyi yarıya düşürdüm. bi hafta ekmeği bi hafta pilavı derken herşey yarıya düştü sonra ekmek çıktı hayatımdan. hem sıkılmadım, hem de her istediğimden yedim arada bir ekmekte yedim :) slatayı eksik etmedim salatayı yediğimde zaten doymaya başlıyordum. şimdi tekrar o zamanki halime dönüyorum :)
Salata gercekten beni de cok doyuruyor, lifli oldugu icin yzun sure de tok tutuyor ayrica, ama yagsiz sossuz salatayla hayat cok zor .p :)yediklerinizi yarıya düşürdüğünüzde çok büyük faydası oluyor. önceden 1 kase çorba içer, 1 tabak yemek yer (çoğunlukla 2. tabak), yanında pilav yada makarna tüketmekle kalmaz yarım ekmeği de götürürdüm. sonra herşeyi yarıya düşürdüm. bi hafta ekmeği bi hafta pilavı derken herşey yarıya düştü sonra ekmek çıktı hayatımdan. hem sıkılmadım, hem de her istediğimden yedim arada bir ekmekte yedim :) slatayı eksik etmedim salatayı yediğimde zaten doymaya başlıyordum. şimdi tekrar o zamanki halime dönüyorum :)
günlük olarak mı bi tane öğün de mi makarna veya pilav olduğun da da tüketiyorsan iş sıkıntıEn guzeli benim o ekmekle derdim zaten azalttim ama tamamen cikarmam lazim hayatimdan şimdilik şu küçük yuvarlak ekmeklerden tüketiyorum :)
Ama tarifte biber yarım yağlı yoğurt ve limon var baska seylerde koyuyolar otlar falan ama tam bilmedigim icin yanlış bilgilendirmeyeyim :)biber koymayın arkadaşlar. hatta midesinden rahatsız olanlar yoğurdu da gece de tüketmesin.dreammergirl sen uyumadan önce tüketme mesela yoğurt asitli olduğu için mideni daha çok rahatsız edebilir. gün içinde tüketmen daha iyi olabilir.
ben limonu çok severim o yüzden bol miktarda limon sıkıyorum bazen de kekik nane pul biber gibi şeyler ekliyorum ki kekik delisiyimdir :) daha keyifli oluyor yemesiSalata gercekten beni de cok doyuruyor, lifli oldugu icin yzun sure de tok tutuyor ayrica, ama yagsiz sossuz salatayla hayat cok zor .p :)
Yok pilav makarna falan oldugunda tuketmiyorum eger tuketsem benden bi tane daha olurdu galiba:) her öğün bi tane :)günlük olarak mı bi tane öğün de mi makarna veya pilav olduğun da da tüketiyorsan iş sıkıntı
sen yemeyebilirsin tabi sonuçta bünye meselesi. benimki açlık durumunda hemen kıtlık tuşuna basıyor mübarek harcaması gerekeni de depoluyor. pis bünye pi sevmiyorum seniOnu bende okudum ama sıkınti gece uyumadan yenilmesinde benim icin, uyumadan 3 saat once bgaza kilit vurum deniliyor cunku
tarifte öyle yazıyor olabilir ama kendinize zarar vermekten iyidir. yoğurt tek başına da etkili diğer şeyler sadece etkisini katlıyor. 5 kilo olmaz 2 kilo olur mantığıyla yaklaşırsak daha sağlıklı ERİRİZAma tarifte biber yarım yağlı yoğurt ve limon var baska seylerde koyuyolar otlar falan ama tam bilmedigim icin yanlış bilgilendirmeyeyim :)
öğlen veya akşamdan çıkarsan keşke mümkünse akşam öğününden. ben ekmeğe bayılırım hele ki böyle içinde çeşitli tahılların ve meyvelerin olduğu ama yemiyorum. yiyorum da 1 dilim o da sadece sabah kahvaltısındaYok pilav makarna falan oldugunda tuketmiyorum eger tuketsem benden bi tane daha olurdu galiba:) her öğün bi tane :)
Hayir hayir canim cekmiyor, saat onbir bucuukben limonu çok severim o yüzden bol miktarda limon sıkıyorum bazen de kekik nane pul biber gibi şeyler ekliyorum ki kekik delisiyimdir :) daha keyifli oluyor yemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?