- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
tebrikler :) öğlen yemiyor muydun? ben yemeyince veremiyorum aksine kilo alıyorum metabolizmam kıtlık durumuna geçiyor
Bence öğün atlayanlar atlamasalar daha çok kilo verirler, ama iştahlarına hakim olup, çenelerini tutup, yemedikleri için, ya da az yedikleri için veriyorlar...(er ya da geç) Bir de alışkanlık meselesi, vücudun neye alıştığı da önemli... Ayrıca nasıl daha rahat hissedileceği de... Stres mesela kilo verimini yavaşlatıyor.. Bu yüzden de kişinin alışkanlıklarına şuna buna çok ters şeyler yapması stresi arttırıp kilo verimini yavaşlatabiliyor; vs... :)
Diyete basladin mi sen , kac kilosun simdiKizlar ben ramazan ayinda oruclu iken ilk kez 6 kilo vermistim ve 78 kiloya falan dusmustum sonra burdan takip edip cesaret alsaydim keske simdi okdr heyecanliyim ki ben acaba bir ay gibi bi surede kac kilo vericem
Diyete basladin mi sen , kac kilosun simdi
kızlarrr hoşgeldiniizzzz :) tamam o vakit pazartesi günleri tartı günümüz olsun herkes istediği diyeti yapsın :) spor çok önemli kızlar spor salonuna gitmiyorum diyetten sonra inşallahyürüyüş yapacak yerde yok ama internetten spor vıdeoları izliyorum ve çok ter attırıyo birdeee kızlar benim sürekli canım tatlı istiyo acaba tarçınlı süt bu isteğimi keser mi ya da neler önerirsinizz
yok canım okadar çok değil ama yinede tatlı ihtiyacı duyuyorum ama çıkolata falan yemek istemiyorum çünkü başlarsam devamı gelir diyeTarcinlo yesil cay kan sekerini dengeledigi icin tatli istegimi kesiyor benim eger kafayi yedirtcek derece de cekmiyorsa canim :) hem sut kadar kalorili de degil 0 kalori hemde metabolizmayi hizlandiriyor fikrimce :)
kızlar sürekli baktığımda kimse olmuyo bakmadığımda yorumlar geliyo bundan sonra bakacağım inşallahPenelope_Lalilop sence de gamzebyrk In sayfasında ondan fazla zaman geçirmedik mi? iyi oldu ama. yalnız olmadığımı hissettim :)
yok canım okadar çok değil ama yinede tatlı ihtiyacı duyuyorum ama çıkolata falan yemek istemiyorum çünkü başlarsam devamı gelir diye
sınavların olduğundan bahsetmiştin. büyük ihtimal stres nedeniyle uyuyamıyorsun kısa süre de düzene girer merak etme :)bu yaz tatil için köye gittim 2 ayda 8 kilo verdim az yiyordum ama 3 4 öğün yiyodum sanırım bu yüzden ekmeğide aza düşürmüştum istanbula geldim kısa sürede 4 kilosunu geri aldım çok öğün yiyip az yemem lazım ama burada uyamıyorum nedense
ahh onu benimde yapmışlığım vardır şuan onların cezasını çekiyorumAhh bi ben diilim yani bi kavanoz cikiletayi bi kasik diye baslayip dibini siyirdigimi bilirim. Cikolatayi 40 gun agzima surmemeye karar verdim bende, o surede insan tadini unutuyormus. Aslinda ne cok seye karar verip uygulamadigimi dusununce cok da bi gaza gelemedim bak simdi :))
evet iyi olur ama katılan olur mu bilemem sonuçta çoğu kişi güvenmez. böylede zor oluyo oda var tabii insan sürekli siteye bakamıyoAslında whatsapp grubu kurulsa daha iyi olmaz mı ? Katılan olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?