benim de uyku saatim geliyor yavaştan ben de kaçsam iyi olacak gibiBen sadece yarim kivi yedim bugun once bir saat yuruyus yarim saatte internette video actm spor yaptm onlarla beraber on on bes dakika snra yarim kivi yedim simdi yatmaya hazrlanyrum
He evet o konuda haklısın ben sadece tarifi yazdım :) ozaman mantıklı bir şekilde eriyelimtarifte öyle yazıyor olabilir ama kendinize zarar vermekten iyidir. yoğurt tek başına da etkili diğer şeyler sadece etkisini katlıyor. 5 kilo olmaz 2 kilo olur mantığıyla yaklaşırsak daha sağlıklı ERİRİZ
Gun boyu muuu bi kiviBen sadece yarim kivi yedim bugun once bir saat yuruyus yarim saatte internette video actm spor yaptm onlarla beraber on on bes dakika snra yarim kivi yedim simdi yatmaya hazrlanyrum
Bazen hic yemek istemiyorum ekmek ama.bazende engel olamiyorum ama bu aralar engel olmak zorundayim çünkü hayatimda olan bazı şeylerin artık kilomla alakali olduğunu düşünüyorum psikolojimi tamamen etkiledi yani :)öğlen veya akşamdan çıkarsan keşke mümkünse akşam öğününden. ben ekmeğe bayılırım hele ki böyle içinde çeşitli tahılların ve meyvelerin olduğu ama yemiyorum. yiyorum da 1 dilim o da sadece sabah kahvaltısında
Bende herkese teşekkür ediyorumm yalnız birakmadiniz :) benim uyku saati 3 4Yarin is var maalesef uyuyalim evetama cok guzel oldu boyle bilgileniyoruz hem hemde diyetimiz eglenceli hale geliyor arkadaslar tesekkurler destekleriniz icin
Kizlarrr son cümleye dikkat ediyoruzkızlar siz konuşmaya devam edin ben yatıyorum ufaktan hepimizin uykusunu alıp dinç bir lekilde yataktan kaltığı bir gece olsunç yılmak yok. gece kaçamak yapmayın haa
Her öğünden önce iki bardak su içmeyi unutma canım birde spor istedigin kiloya gelirsin inşallah :)Ben de ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum tam tahıllı buğday ekmeği ya da çavdar. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum öğlen daha az akşamsa en az yiyorum yemeye çalışıyorum diyelim
Günaydın kızlar :) ben uyandım kahvaltımı yaptım. kahvaltım sizi korkutabilir. yağsız beyaz peynirli salçalı tost yedim yarımdan küçük çeyrekten büyükmayonez yoktu içinde, pişman değilim :) çünkü sıkı kahvaltı yaptığımda gün içinde daha az acıkıyorum . yanında 2 bardak çay içtim.
Her öğünden önce iki bardak su içmeyi unutma canım birde spor istedigin kiloya gelirsin inşallah :)
Günaydıın canım aslında normal çok değil ki beyaz ekmek değilse hiç sorun değil hatta afiyet olsun.
valla beyaz ekmektibizimkiler kepekli yemiyorlar bende normalde ekmek tüketmediğim için almıyoruz. kepekli olsaydı daha iyi olurdu ama kalori bazında pek fark etmiyor ama tokluk hissi açısından kepekli ve tahıllı ekmek önemli :)
ben çok su içemiyorum kışın özellikle günde 3-4 bardakGünaydıın canım aslında normal çok değil ki beyaz ekmek değilse hiç sorun değil hatta afiyet olsun.
İnşallah canım hep beraber :) 2,5-3,5 litre arası su içiyorum mutlaka her gün su içtikçe içesim geliyor hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?