Diyet arkadaşlığı

He evet o konuda haklısın ben sadece tarifi yazdım :) ozaman mantıklı bir şekilde eriyelim

kızlar siz konuşmaya devam edin ben yatıyorum ufaktan hepimizin uykusunu alıp dinç bir lekilde yataktan kaltığı bir gece olsunç yılmak yok. gece kaçamak yapmayın haa

Bazen hic yemek istemiyorum ekmek ama.bazende engel olamiyorum ama bu aralar engel olmak zorundayim çünkü hayatimda olan bazı şeylerin artık kilomla alakali olduğunu düşünüyorum psikolojimi tamamen etkiledi yani :)

Yok kuzum o sadece spor sonrasi acktgm icin iki dilim yedim sabah kepek ekmek bi dilim peynir cay mandalina ve bi elma arada oglen bi dilim peynirli borek ile cay sekersiz bu arada aksamda yarim tabak yogurtlu makarna ile salata yagsiz tuzsuz spordan snrasa yarim kivi

Yarin is var maalesef uyuyalim evet ama cok guzel oldu boyle bilgileniyoruz hem hemde diyetimiz eglenceli hale geliyor arkadaslar tesekkurler destekleriniz icin
Bende herkese teşekkür ediyorumm yalnız birakmadiniz :) benim uyku saati 3 4 uyuyosan iyi geceler canım :)

kızlar siz konuşmaya devam edin ben yatıyorum ufaktan hepimizin uykusunu alıp dinç bir lekilde yataktan kaltığı bir gece olsunç yılmak yok. gece kaçamak yapmayın haa
Kizlarrr son cümleye dikkat ediyoruz saol canim benim iyi geceler sanada :)

Ben de ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum tam tahıllı buğday ekmeği ya da çavdar. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum öğlen daha az akşamsa en az yiyorum yemeye çalışıyorum diyelim

Ben de ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum tam tahıllı buğday ekmeği ya da çavdar. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum öğlen daha az akşamsa en az yiyorum yemeye çalışıyorum diyelim
Her öğünden önce iki bardak su içmeyi unutma canım birde spor istedigin kiloya gelirsin inşallah :)

Günaydın kızlar :) ben uyandım kahvaltımı yaptım. kahvaltım sizi korkutabilir. yağsız beyaz peynirli salçalı tost yedim yarımdan küçük çeyrekten büyük mayonez yoktu içinde, pişman değilim :) çünkü sıkı kahvaltı yaptığımda gün içinde daha az acıkıyorum . yanında 2 bardak çay içtim.

Günaydıın canım aslında normal çok değil ki beyaz ekmek değilse hiç sorun değil hatta afiyet olsun.

Her öğünden önce iki bardak su içmeyi unutma canım birde spor istedigin kiloya gelirsin inşallah :)

İnşallah canım hep beraber :) 2,5-3,5 litre arası su içiyorum mutlaka her gün su içtikçe içesim geliyor hatta.

gunaydın canim benimdekahvaltim iki dilim kepek ekmek ile bi dilim peynir ve cay idi simdi yaptim

ben çok su içemiyorum kışın özellikle günde 3-4 bardak

ve o bahsedilen gruptan açsak gelen olurmu acabaa en azından tartı resimleri falan atardık birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…