bahsi geçen uygulama yüzünden bi konunun kapatıldığını biliyorumevet iyi olur ama katılan olur mu bilemem sonuçta çoğu kişi güvenmez. böylede zor oluyo oda var tabii insan sürekli siteye bakamıyo
sınavlar her konuda dengemi bozdu zaten :) ama uyku düzenim hiç yok sınavlarım olmasada 3 4 gibi uyuyorum diyetisyene gittiğimde doktor kızmıştı bu konudasınavların olduğundan bahsetmiştin. büyük ihtimal stres nedeniyle uyuyamıyorsun kısa süre de düzene girer merak etme :)
ay ciddimisin neyse bidaha kullanmayalım ya da kullanırsakta bahsi geçen program olarak kalsınbahsi geçen uygulama yüzünden bi konunun kapatıldığını biliyorum
gece uykusu çok önemli kendini alıştırmaya çalış ...sınavlar her konuda dengemi bozdu zaten :) ama uyku düzenim hiç yok sınavlarım olmasada 3 4 gibi uyuyorum diyetisyene gittiğimde doktor kızmıştı bu konuda
ben yapıyorum :) göbek ve koldan şikayetçi olduğm için onları çalıştırıyorum faydasını gördüm :)Egzersiz spor falan da yapiyor musunuz kizlaarr
bahsi geçen program komikmiş :)ay ciddimisin neyse bidaha kullanmayalım ya da kullanırsakta bahsi geçen program olarak kalsın
rica ederim:) burayı sevdim.Evet düzelttim mesajı bilmiyodum canım sağol :)
ahh onu benimde yapmışlığım vardır şuan onların cezasını çekiyorum
kendine kastın mı var yahuNormal kiloma donunce sozum var ama kendime bi buyuk cikolayi tek basima hic cekinmeden yiyip bi hafta daha diyet yapcam hahah
bende çok sevdimm alıştım yahubahsi geçen program komikmiş :)
rica ederim:) burayı sevdim.gamzebyrk 'ın günlüğünü kendiminmiş gibi benimsedim
kendine kastın mı var yahuama eminim aynaya bakıp o fiziğini gördükce hiçbirine dokunmazsın
kendine hakim olabiliyosun ne kadar güzell ama bitter tüketmeye çalış yinede :)çikolatayı bende çok severim hatta tüketiyorum da ama öyle pi paket filan değil. sadece bi karecik :)
zaten bitter seviyorum :)kendine hakim olabiliyosun ne kadar güzell ama bitter tüketmeye çalış yinede :)
umarım bir daha öyle stresli bi dönemden geçmezsin !Ben zaten zamaninda diyetle 57 kiloya kadr dusmustum. Ama sonra cok sıkıntili zamanlarim oldu 3 ayda 25 kilo falan aldim. Yani ben kendime cok guzel kiyabiliyorum :)
ya sıkıntı yaptıkça kendini yemek yemeye veren tek kişi ben miyim diye düşüyodum çünkü çevremdekilerin hepsinin iştahı kesiliyo tek değilmişim :) ama inşallah yıne o kiloda olursun yapabilirsin güveniyorum ben sana :)Ben zaten zamaninda diyetle 57 kiloya kadr dusmustum. Ama sonra cok sıkıntili zamanlarim oldu 3 ayda 25 kilo falan aldim. Yani ben kendime cok guzel kiyabiliyorum :)
ben de güveniyorum :)merak etme bende öyleyim sıkıldım mı yiyorum. bir ayda 5 kilo almamın tek sebebiya sıkıntı yaptıkça kendini yemek yemeye veren tek kişi ben miyim diye düşüyodum çünkü çevremdekilerin hepsinin iştahı kesiliyo tek değilmişim :) ama inşallah yıne o kiloda olursun yapabilirsin güveniyorum ben sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?