Diyet arkadaşlığı

sınavların olduğundan bahsetmiştin. büyük ihtimal stres nedeniyle uyuyamıyorsun kısa süre de düzene girer merak etme :)
sınavlar her konuda dengemi bozdu zaten :) ama uyku düzenim hiç yok sınavlarım olmasada 3 4 gibi uyuyorum diyetisyene gittiğimde doktor kızmıştı bu konuda

sınavlar her konuda dengemi bozdu zaten :) ama uyku düzenim hiç yok sınavlarım olmasada 3 4 gibi uyuyorum diyetisyene gittiğimde doktor kızmıştı bu konuda
gece uykusu çok önemli kendini alıştırmaya çalış ...
Egzersiz spor falan da yapiyor musunuz kizlaarr
ben yapıyorum :) göbek ve koldan şikayetçi olduğm için onları çalıştırıyorum faydasını gördüm :)

ben 1 sene boyunca gittim ama sporla birlikte diyet şart yoksa boşa gidiyosun şimdilik evde videolar izleyerek egzersiz yapıyorum tam kilo vermeye başladığımda gideceğim tekrardan inşallah :)

çikolatayı bende çok severim hatta tüketiyorum da ama öyle pi paket filan değil. sadece bi karecik :)

Ben de spor salonuna başladım bi hafta oldu bugün ölçüm yapıldı. %37 yağ oranı çıktı 70.5 kg tartıldım 26 kg yağ ağırlığıymış özellikle bel ve göbeeeek

kendine kastın mı var yahu ama eminim aynaya bakıp o fiziğini gördükce hiçbirine dokunmazsın

Ben zaten zamaninda diyetle 57 kiloya kadr dusmustum. Ama sonra cok sıkıntili zamanlarim oldu 3 ayda 25 kilo falan aldim. Yani ben kendime cok guzel kiyabiliyorum :)

kendine hakim olabiliyosun ne kadar güzell ama bitter tüketmeye çalış yinede :)
zaten bitter seviyorum :)
Ben zaten zamaninda diyetle 57 kiloya kadr dusmustum. Ama sonra cok sıkıntili zamanlarim oldu 3 ayda 25 kilo falan aldim. Yani ben kendime cok guzel kiyabiliyorum :)
umarım bir daha öyle stresli bi dönemden geçmezsin !

ya sıkıntı yaptıkça kendini yemek yemeye veren tek kişi ben miyim diye düşüyodum çünkü çevremdekilerin hepsinin iştahı kesiliyo tek değilmişim :) ama inşallah yıne o kiloda olursun yapabilirsin güveniyorum ben sana :)

ben de güveniyorum :)merak etme bende öyleyim sıkıldım mı yiyorum. bir ayda 5 kilo almamın tek sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…