cnm bısey olmaz vericez beraber inş.İlk sayfaya baktım da aranızda en kilolu benim herhalde boy 160 kilo 83
Yaş 30
Ya çarşıya gidiyorum. eve bitap geliyorum. yapamıyorum tam aslındaSüper olmuş menü sporu artirirsan daha iyi olur
aman Allahım bu kız benı geçecekkk
akşam fena acıktım ama bi ara ya
bende acıktım gittim 2 kaşık yoğurt yedım geçtiYa çarşıya gidiyorum. eve bitap geliyorum. yapamıyorum tam aslında
akşam fena acıktım ama bi ara ya
gidicek bu yaglar gidicek
Günaydın canlarımmmm Dünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 zeytin 2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
Öğle Yemeği 13.00
Patlamış Mısır yedim
Akşam 17.00
Pulbiberli yoğurt yedim öğlenki misira ceza olsun diye
Spor leslie 3 mil
Başka bir şey yok mu ki menü de hep zararlı şeyler var aman deyim canım sakin yeme onlarıL la_bellamlyt KarKralicesi kızlar size sormak istediğim bişey var poğaça yemicem ama.
kahvaltı tabağı hazırlatırken ayrım yapmıolarmış hepsinden koyuolarmıs sadece zararlı olan 5-6 çatal vardır belkı patates kızartması ekmek yemesem onumu yesem kararsız kaldım ne yapmlıyım sizce
yogurt iyi olmuşbende acıktım gittim 2 kaşık yoğurt yedım geçti
gidicek inş. tatlım
hiçççç beğenmedimmmGünaydın canlarımmmm Dünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 zeytin 2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
Öğle Yemeği 13.00
Patlamış Mısır yedim
Akşam 17.00
Pulbiberli yoğurt yedim öğlenki misira ceza olsun diye
Spor leslie 3 mil
tost yaptır kendine olmazmı?L la_bellamlyt KarKralicesi kızlar size sormak istediğim bişey var poğaça yemicem ama.
kahvaltı tabağı hazırlatırken ayrım yapmıolarmış hepsinden koyuolarmıs sadece zararlı olan 5-6 çatal vardır belkı patates kızartması ekmek yemesem onumu yesem kararsız kaldım ne yapmlıyım sizce
5-6 çatal deyilmiş pardon 3 çatal anca var kızBaşka bir şey yok mu ki menü de hep zararlı şeyler var aman deyim canım sakin yeme onları
e ekmek yemiş oluyorum ne farkediyokitost yaptır kendine olmazmı?
Yok canım bidaha tövbe yemiycem cislari
bi daha nooooo
Kepekli ekmekle. Çavdarlı ekmekle olabilire ekmek yemiş oluyorum ne farkediyoki
şimdi geldide 3 çatal anca var patates kızartması
cnm ekmeklerın hepsi aynı fakat tek farklı çavdar veya kepeklinin daha fazla tok tutmayı sağlamasıKepekli ekmekle. Çavdarlı ekmekle olabilir
Gitti yine kocaman bi tabak de o zamancnm ekmeklerın hepsi aynı fakat tek farklı çavdar veya kepeklinin daha fazla tok tutmayı sağlaması
kız kocaman değil ufacıcık bişeyGitti yine kocaman bi tabak de o zaman
KAŞARDA 1 TANE VAR TEESÜF EDERİM YANIgitti pattisler kaşarlar
Canım kızartma patates yeme bence ekmek daha iyi. En azından sana enerji ve vitamin sağlar. En azından bir veya iki dilim ekmek ye sabahları.. Ekmek normal ekmek mi yoksa kepekli tahıllı falan mı?L la_bellamlyt KarKralicesi kızlar size sormak istediğim bişey var poğaça yemicem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?