• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Günlüğüm 19.04.2016

Canım kızartma patates yeme bence ekmek daha iyi. En azından sana enerji ve vitamin sağlar. En azından bir veya iki dilim ekmek ye sabahları.. Ekmek normal ekmek mi yoksa kepekli tahıllı falan mı?
3 çatal patates kızartması cnm normal ekmek ben hazırlamıyorum büfe var burda ordan söylüyorum başka malzeme koymuyorlar

Bu arada kızlar ben yeni keşfettim. Yaklasık 1 haftadır da deniyorum etkilerinden artık emin oldum. Hepinize de öneriyorum gün içinde tok kalmak istiyorsanız mutlaka sabah aç karnına ceviz veya ceviz suyu için. tatlı isteğimi bile kesiyor :KK39::KK73:

Bu arada kızlar ben yeni keşfettim. Yaklasık 1 haftadır da deniyorum etkilerinden artık emin oldum. Hepinize de öneriyorum gün içinde tok kalmak istiyorsanız mutlaka sabah aç karnına ceviz veya ceviz suyu için. tatlı isteğimi bile kesiyor :KK39::KK73:
cevizin kilosu olmuş 20 25 tl nerden alak :KK70::KK70::KK70:

3 çatal patates kızartması cnm normal ekmek ben hazırlamıyorum büfe var burda ordan söylüyorum başka malzeme koymuyorlar[/Q
O zaman durum biraz daha zor tatlım yemesen nefsin illa ye diyecek yani o patates yenecek galiba :KK45: Çok birsey farkettirmez bence zaten sabah yiyosun akşam olsa yakma derdi var o kaloriyi.. zaten akşama kadar da yakılır sorun etme bence ;)

cevizin kilosu olmuş 20 25 tl nerden alak :KK70::KK70::KK70:

Ben 19 tl den alıyorum sanırım fiyatlar düşüyor gibi.. Valla o kadar çok gereksiz şeylere para harcanıyor ki sağlık söz konusu olunca bence göz görmemeli canım ben mesela artık istediğim kiloya ulaşana kadar kıyafet almama kararı aldım en azından oradan kar ediyorum şimdi : ) :KK45:

Ben 19 tl den alıyorum sanırım fiyatlar düşüyor gibi.. Valla o kadar çok gereksiz şeylere para harcanıyor ki sağlık söz konusu olunca bence göz görmemeli canım ben mesela artık istediğim kiloya ulaşana kadar kıyafet almama kararı aldım en azından oradan kar ediyorum şimdi : ) :KK45:
valla aslına bakarsan ben ceviz fazla sevmem ama badem bayılırım mmmmm

Kızlar bişey sorucam sporu akşam mi yapsam yoksa sabah mi uzmanlar değişik değişik söylüyorlar kafam karıştı :KK64:

19/04/2016 Menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
1 dilim yulaflı ekmek
1 bardak kiraz saplı form çay

ara ögün
4tane form çubuk kraker
1kupa kiraz saplı form çayı

Öğlen
3-4 yemek kaşıgı türlü(az yağlı,az tuzlu)
marul,domates,dereotu,nane,maydonoz

ara ögün
200 ml az yağlı süt
4tane form çubuk kraker

Akşam
1tabak şehriyeli bulgur pilavı
Az yağlı,Az tuzlu salata

Ara ögün
çeytek yeşil elma,2-3 tane çilek

Gün boyu 4-4,5lt su içtim.
Yarım saat yürüyüş
unuttum sormayı gerçekten 3-4 kaşıkla doydunmu
sebze yemeğinden ye 1 tabak zararı olmaz canım benım o ne öyle

asla atmam. evliliğim boyunca 1yada 2dir oda cok mecburi oldugum içindir.
Kıyamam yemeklerime.
yanında yogurt salata.ekmekle gider kızz
diyosun
yoğurt delisiyim bende eşim bıktı artık bu ne yoğurt sevgisi diye valla.
salatayıda çok severim miss gibidir o taze taze içine taze nanede kat müthiş oluyo

Back
X