mrb kızlar ben 2007 yıl öncesi 70 kilo falandım diyet falan yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim bol elma sirkeli salata her akşam yemeğimde vardı ozamanlar mide fıtığım olduğu için mate çayına başlamıştım maksat midemi yumuşatsın ama sonra öğrendimki mate çayı metobolizmayı hızlandırırmış 15 kilo o şekilde vermiştim yaptığınız diyetin yanında sabah ve gece yatmadan önce mate çayı içiniz inanın faydasını göreceksiniz ben şimdi 60 kiloya gene ulaştım ama kullandığım ilaçlar yüzünden5 kilo geri vermek istiorum ama kilo belli bi zamandan sonra yerleştiği için daha çok efor sarfetmem gerek oda bende şuanda yok :'( ama mate ve biberiye çayı çok işe yarıyor diyet zamanında tavsiye ederim bende en kısa zamanda aranıza katılmak isterim
Peki canim öyle yapalım; ) sen 5mil mi yürüyorsun yoksa 3 mil mi cnm cok saol buarada
Ne kadar yürüdüğümü nasıl öğreniyoruz
İsveç diyetiyle ilgilide güzel şeyler okudum :) ama benim daha güzel önerim var bir diyet belirleyelim hepimiz onu uygulayalım
Bi diyet altinda değilde kaloriyi sayarak 500 600 kalori alalim bence..
Birde zayıflama kürüyle egzersiz yapalım daha motive oluruz ne dersiniz önerime
Kahvaltı. . Form ligt Musli cok azbtabagq koydum üstünede cok az miktarda süt koydum sadece onu yedim
Araogunn bi adet kivi
Aksam tavik gogsu 2dilim cavdar ekmeği
Ara ogun mandalina ve salatalık
Yediklerim bu kadar
Spor yapmak için gerekli zamanının olması çok güzel benim maalesef o kadar zamanım olmuyo gün içerisinde :/Kahvalti nesfit az sutle onu yedim
Aksam pirasa yemegi 1dilim cavdar ekmeği
Araogun havuc bi avuc leblebi
1bucuk saatte spor yaptim plates ve kosu bandinda.. bugunde boyle bitti :)
seval diyecek söz yok masallahın var takdir ettim seni ben ilk gün senin kadar istikrarlı değilim annem akşam börek ve pizza yaptı malesef ikisindende 1 parça yedim:-( söz veriyorum bundan sonra böyle menüler görmeyeceksiniz:-(
3 bardak yeşilçay biberiye karışımı bi çay ictim şimdi 4. bardagi içicem
Spor yapmak için gerekli zamanının olması çok güzel benim maalesef o kadar zamanım olmuyo gün içerisinde :/Kahvalti nesfit az sutle onu yedim
Aksam pirasa yemegi 1dilim cavdar ekmeği
Araogun havuc bi avuc leblebi
1bucuk saatte spor yaptim plates ve kosu bandinda.. bugunde boyle bitti :)
bence kilon fazla olduğu için daha az gayretle daha çok kilo verebilirsin.kilo verdiğinde de daha mutlu ve daha hırslı biri olursun.asla vazgeçme!!diyetisyen kontrolünde gitmen de sağlıklı bir çözüm.umarım en kısa zamanda aynaya baktığında çıtır bi victoria secret mankeni görürsün :)))Aah kardeşim ah! Keşke benimde senin gibi 15 kilo fazlam olsa. Tam 45 kilo fazlam var beş gün önce diyetisyene başladım umarım işe yarar. Hayattan bezdim vallaşuan 116 kiloyum ( yani diyetisyende tartıldığımda ) bakalım salı günkü kontrolümde kaç kilo gelicem
500 kalori az değil mi bana mi öyle geliyor, her öğün sadece çorba içsen ve ara öğün yapmasan bile 500 kaloriyi geçiyor
seval diyecek söz yok masallahın var takdir ettim seni ben ilk gün senin kadar istikrarlı değilim annem akşam börek ve pizza yaptı malesef ikisindende 1 parça yedim:-( söz veriyorum bundan sonra böyle menüler görmeyeceksiniz:-(
3 bardak yeşilçay biberiye karışımı bi çay ictim şimdi 4. bardagi içicem
Spor yapmak için gerekli zamanının olması çok güzel benim maalesef o kadar zamanım olmuyo gün içerisinde :/
Bence diyetin iyi ama her gün farklı bişey yiyerek diyetini daha uzun ömürlü kılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?