Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Bence formdaki butun kizlar cok azimli ve bizim elimizden hic bişey kurtulmaz incecik olucaz İNŞALLAH istedgmizi giyicez zayif zayif ne guzel:)

sevalcim masallah sen epey galeyana gelmişsin sen bu istek bu hevesle agzina lokma koymazsin:-D

bu arada ben nerelerde yaşiyorsunuz merak ettim, ben ıstanbul anadolu yakasi

akışına bırakan arkadaşım ben soyledigini kabul etmiyorum kesinlikle çok klasik ama hakikaten çirkin kadın yok kendimize bakmıyoruz, dert konusuna gelince dert herkeste var şu dünyada dertsiz adam var mi? kimisi kiloyu dert eder,kimisi parayı pulu, kimisi hastalıkla sınanır, kimi ölümle ama şu bi gerçek ki allah kimseye altından kalkamayacağı dert vermez çok şükür, inanc meselesi tabi bu ama ben kendimce dert ne olursa olsun derdi verenden ötürü razı olunması inancindayim

bende bunun inancındayım cnm Allah büyük dermanı verecek O tabiki...

Aynen ALLAHiMA cok Şükürler olsun sagligimiz yerinde ve butun bayanlar cok guzeldir cicektir

açıkçası ben yeni atandım henüz ise başlamadim halen çalışmakta olduğum ışteki arkadaşlarımı çok seviyorum ve ayrılacağım için üzüntüden stresten uyku tutmuyor:-(

benim önce kalçadan gidiyor ben oradan anlıyorum zayıfladığımı öyle olunca da biçimsiz duruyor:-( keşke benim de yüzüm küçülse en azından yüzüme bakan bedeni görene kadar zayıfım diye düşünür:-D

Sanırım kpss yi kazandin ozman yeni isindede iyi insanlarla karislarsn cnm umarım..
Aynen ya cok guzel haklsn yüzümüzü gören zayf sanar:) :) bende gobekten gidiyor basen kaliyor oda İNŞALLAH sporla gider ya çok kaldilar ; )

hayatımızın her anında hepimiz hayırlı düzgün insanlarla karsilasiriz inşallah

sen özellikle alt kısmı calistiran hareketler yap o zaman, biraz nette arastır belki faydalı birşeyler bulabilirsin

hayatımızın her anında hepimiz hayırlı düzgün insanlarla karsilasiriz inşallah

sen özellikle alt kısmı calistiran hareketler yap o zaman, biraz nette arastır belki faydalı birşeyler bulabilirsin

AMiN canim:)
Aynen o sekil yapmam lazim bence lesliede basen eritebilir dimi

evet tartıldim ve kilom 68 eski tip basküllerden kullanıyorum dijital değil ibre 68in bi tik gerisindeydi ama 68 diye yuvarlayalım yani boyum 163

sabah kahvaltısı yerine 1 bardak 3ü bir arada kahve ictim şimdilik yeterli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…