Spor yapmak için gerekli zamanının olması çok güzel benim maalesef o kadar zamanım olmuyo gün içerisinde :/
Aah kardeşim ah! Keşke benimde senin gibi 15 kilo fazlam olsa. Tam 45 kilo fazlam var beş gün önce diyetisyene başladım umarım işe yarar. Hayattan bezdim vallaşuan 116 kiloyum ( yani diyetisyende tartıldığımda ) bakalım salı günkü kontrolümde kaç kilo gelicem
olsun haftaya pazartesi ilk sonucumuzu alıcaz inşallah
etrafımda 50kilo vereni de gördüm ve benden genç güzel görünüyor olmayacak şey değil iraden ıstikrarın da senin sınavın olacak pes etme sakin birlikten kuvvet doğar seninle aynı dogrultuda olan bu gibi sayfaları takip et mümkün olduğunca sevkini canlı tutmaya çalış biz senin yanındayız
tamam olabilir 800 kalori 800ün altına da düşmek istemiyorum 1000in üzerine de çıkmak istemiyorumBen emzirdiğim için yapamıyorum ama maydanoz kürü kilo verdiriyor hemde sağlıklı.800 kaloriye sabitleyelim atkalorilerisepeteden hesaplayalım.ben ara öğün yediğimde kilo alıyorum sizde deneyin benim gibiyseniz aralardanhiç yemeyin birde akşamları salata yesek yalnızca ton balıklı penirli nasıl olur
hoşgeldin maşallah çok bereketli oldu burası çoğalmamıza seviniyorum doğrusu biz arttıkça başarımız da artacak:)selam kızlar. bende katılmak ıstıyorummm.. desteğe ihtiyacım var. haydı hep bırlıkte başaralım su ısı....
selam kızlar. bende katılmak ıstıyorummm.. desteğe ihtiyacım var. haydı hep bırlıkte başaralım su ısı....
Kizlar haftaya adet donemim simdiden karnim sisti kilomu etkilermi reglitartida 1kilo fazla mi cikarim peki o kilo sayılır mi
Sabah tartılıyoruz günlük 800 kalorilik diyete başlıyoruz ayrıca 150 kaloride yakalım:) uyarmı birde kür bulalım yağ yakalım nasıl olur kızlar
kızlar benim boyum 171 kilom 71...nihai hedef 62 ama ocak 24e kadar 66 falan olmam lazımmm...sıkı bır dıyet benı beklıyor sanırım....
Hayır tabiki o ödeem regglinle beraber bitip gidecek arkadaşlar, incecik olucağımız günleri düşünün ya herşeye değer sağlıklıda kalalım ince mutlu olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?