Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Sen hic moralini bozma cnm soyle bi durum var biz 1haftada 2 kilo verirken sen 5 kilo verirsin azmini koru ne gzl diyetisyene gitmisin adımını atmissin İNŞALLAH istedgn kilo gelirsin kendine guven yeter bize katılabilirsin

etrafımda 50kilo vereni de gördüm ve benden genç güzel görünüyor olmayacak şey değil iraden ıstikrarın da senin sınavın olacak pes etme sakin birlikten kuvvet doğar seninle aynı dogrultuda olan bu gibi sayfaları takip et mümkün olduğunca sevkini canlı tutmaya çalış biz senin yanındayız

Aynenn birlikten kuvvet dogar katiliyorum sana cnm biz birbrimiize destekle başarıcaz İNŞALLAH

Ben emzirdiğim için yapamıyorum ama maydanoz kürü kilo verdiriyor hemde sağlıklı.800 kaloriye sabitleyelim atkalorilerisepeteden hesaplayalım.ben ara öğün yediğimde kilo alıyorum sizde deneyin benim gibiyseniz aralardanhiç yemeyin birde akşamları salata yesek yalnızca ton balıklı penirli nasıl olur

tamam olabilir 800 kalori 800ün altına da düşmek istemiyorum 1000in üzerine de çıkmak istemiyorum

selam kızlar. bende katılmak ıstıyorummm.. desteğe ihtiyacım var. haydı hep bırlıkte başaralım su ısı....
hoşgeldin maşallah çok bereketli oldu burası çoğalmamıza seviniyorum doğrusu biz arttıkça başarımız da artacak:)

Kizlae yarin herkez boyunu kilosunu yasini yazsin liseleyelim pazartesiden pazartesiye de tarti günümuz olur uyarsa sizlerede:)

Kizlar haftaya adet donemim simdiden karnim sisti kilomu etkilermi regli tartida 1kilo fazla mi cikarim peki o kilo sayılır mi

Sabah tartılıyoruz günlük 800 kalorilik diyete başlıyoruz ayrıca 150 kaloride yakalım:) uyarmı birde kür bulalım yağ yakalım nasıl olur kızlar

Kizlar haftaya adet donemim simdiden karnim sisti kilomu etkilermi regli tartida 1kilo fazla mi cikarim peki o kilo sayılır mi

Hayır tabiki o ödeem regglinle beraber bitip gidecek arkadaşlar, incecik olucağımız günleri düşünün ya herşeye değer sağlıklıda kalalım ince mutlu olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…