Ewt yarn bende cok merak edyrm.sporumda dyetmide düznli yaptım.pazartesi bozdm sadce baya yedim o gün.durdumuki kilo vermen sennTarti gunun cumaydi demi canim merakla bekliyom sonucunu. Ben bugun tartildim ama hala yerimde sayiyorum :)
Mrb canm yarn tartlcm hastaym bgn dytte yapmdm sporda.senn nsl gdyoMerhaba canim nasil gidiyor diyet kac kilo verebildin?
Bende merak etmistim seni vazmigectin diye devam etmene sevindim :)Ben geldim günlüğüm.cuma artları görünce kendmi kaybettm.ama vazgecmyrm devam.
Kahvaltı:
2dilim t.bgdy ekmgnden tost kaşarlı sucuklu
1bardk vişne suyu
Vazgeçemiyorum bi şekilde vermem lazım başka çarem yok. Ama o kadar uğrasp nie artı cıkıyo bilmiyrm.biraz daha deniycem bakalm olmazsa diyetsyne gtcm.sen naptın verdnmiBende merak etmistim seni vazmigectin diye devam etmene sevindim :)
Bende bu ara fazla ciktim canim hava degisiminden olabilirmi acaba şiştik resmenGünaydınlar. Su an sinirlerim cok bozk ndn böyle oldu bilmyrm
Gecen hafta: 74.7
Bugün:75.3
Bilmiyorum canm anlamdm bu nasl bişeyBende bu ara fazla ciktim canim hava degisiminden olabilirmi acaba şiştik resmen
İyim tatlım sen nasılsın.1gün boz diyetini cok ye sonra devam et bklm işe yaryckmıGünaydin canim nasilsin.brn 73.3kg takili kaldim canim neyapsam ya kilo vermem durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?