Diyet günlüğüm...

Civciv22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
315
153
103
35
Edirne
Ewet 95 kiloyla başladığım diyet yolculuğumda 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.Boy 1.63..bu günlük sayesinde inş dahada motive olucm die umuyorum.hedefm 55 önümde uzuun yollar var ama basaracgm.basarmalıyımm.
bana katılmak isteyen olursa buyrun beklerim

bravo 20 kilo vermek büyük başarı , azminizi kutluyorumbenim de vermek istediğim bir 10 kilo var. dün çok heveslendim, burda birkaç topik de okuyunca costum tamam dedim yapıcam bu işi. ama bugün akşamüstüne doğru başım ağrıdı açlıktan :))) bıraktımçok iradesizim ya bir de o diyet listelerine uymam çok zor mesela ızgara et tavuk vs diyor. akşam evde ne yemek varsa onu yiyorum, ailemle yaşıyorum. ne diyeyim anne her akşam ızgara balık tavuk bilmem ne olcak mı? olmuyo haliyle. rejim yapmak kesinlikle masraflı ya.

Teşekkür edyrm.ewet o listeler cok zor bende diyetisyene gittim ama olmadı uyamadım.kafama göre yapıyorum böyle en güzeli.10 kilo iymiş benm 20 daha var.bi kaç gün dayansan alışırsın aslında

Tebrikler ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu
peki hiç kilo vermen durdumu durduysa bu sürede neler yaptın hızlandırmak için

Valla bende dikkat ediyorum 2-3 haftadır. .sana takılayım olmazsa..ne pisirecegime karar veremiyorum. .cocuklara ayrı kendime ayrı yapmaya başladım. .

Tabiki çok sewinirim.
kendimden bahsedeyim öyleyse 173 boyunda 71 kiloyum. 86 kilodan 67 kiloya kadar inmiştim fakat diyeti ve sporu devam ettirmekte zorlandım ve 5 kiloyu geri aldım 3-4 gündür dikkat ediyorum ve 1 kilo gitti benim asıl hedefim 63 kilo umarım hepimiz istediğimiz kilolara inebiliriz:)

İnş inebiliriz.boyun süpermiş 71de bile güzel görünüyosundur kesin.üç drt günde bir kiloda cok iyi

nasıl devam ediyoruz yola tartı günü varmı? menü paylaşımını gün sonumu yapıyoruz? spor varmı neler var?
Ben cok meraklı oldum için sürekli tartılıyorum.haftda bir tartı günü yapalım cuma günü.menü paylaşımı yerken yazıyorum ben fotoğrflıda paylaşırız renk katarsporda günlük 1 saat yapmyı düşünyrm beş gün

Ben 72 kiloydum şimdi 69 a düştüm. .bende 60 a dusmek istiyorum..önceden daha zayıftım..inşallah beraber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…