Tsekkür edrm cnm.6 7 ay kadar bi sürede verdim.öyle takılıp kalmadım cok bozduğum zamanlar oluyo zatenTebrikler ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu
peki hiç kilo vermen durdumu durduysa bu sürede neler yaptın hızlandırmak için
Takıl tabi destek oluruz birbirimize sen kaç kilosun kaç vercenValla bende dikkat ediyorum 2-3 haftadır. .sana takılayım olmazsa..ne pisirecegime karar veremiyorum. .cocuklara ayrı kendime ayrı yapmaya başladım. .
Tabiki çok sewinirim.İyi akşamlar ,bende katılabilir miyim
kendimden bahsedeyim öyleyse 173 boyunda 71 kiloyum. 86 kilodan 67 kiloya kadar inmiştim fakat diyeti ve sporu devam ettirmekte zorlandım ve 5 kiloyu geri aldım 3-4 gündür dikkat ediyorum ve 1 kilo gitti benim asıl hedefim 63 kilo umarım hepimiz istediğimiz kilolara inebiliriz:)Tabiki çok sewinirim.
İnş inebiliriz.boyun süpermiş 71de bile güzel görünüyosundur kesin.üç drt günde bir kiloda cok iyikendimden bahsedeyim öyleyse 173 boyunda 71 kiloyum. 86 kilodan 67 kiloya kadar inmiştim fakat diyeti ve sporu devam ettirmekte zorlandım ve 5 kiloyu geri aldım 3-4 gündür dikkat ediyorum ve 1 kilo gitti benim asıl hedefim 63 kilo umarım hepimiz istediğimiz kilolara inebiliriz:)
çok kötü durmuyor evet ama 36 beden benim içimde hep ukde kaldı hedefim onu giyebilmekİnş inebiliriz.boyun süpermiş 71de bile güzel görünüyosundur kesin.üç drt günde bir kiloda cok iyi
Umarım hedefine ulaşabilirsin cnm.kim istemezki 36 beden olmak ahh ahhçok kötü durmuyor evet ama 36 beden benim içimde hep ukde kaldı hedefim onu giyebilmek
nasıl devam ediyoruz yola tartı günü varmı? menü paylaşımını gün sonumu yapıyoruz? spor varmı neler var?Umarım hedefine ulaşabilirsin cnm.kim istemezki 36 beden olmak ahh ahh.
Ben cok meraklı oldum için sürekli tartılıyorum.haftda bir tartı günü yapalım cuma günü.menü paylaşımı yerken yazıyorum ben fotoğrflıda paylaşırız renk katarnasıl devam ediyoruz yola tartı günü varmı? menü paylaşımını gün sonumu yapıyoruz? spor varmı neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?