Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bnde oyle dusunuyorum ya oncelikle bi 54-55 kg ye ineyim daha sonra sıkılaşmak.icin spor yapayim.diyorum ama.o zamna kadar da vucudumu alistirmak icin yeni baslayanlar icin ebru sallinin platesini de yapayim diyorum bi iki gun yapiyorum sonra devami gelmiyor onundaCanim ilk once ideal kg na gel sonra kardiyo ve agirlik calismasi ile vücudun sıkılaşacak ve sekillenecek
Aynn bi yapiyorum bi birakiyorum sonra ayni agrilari tekrar cekiyroum halbuki birakmasam.vucudum alisacak gunden gune kendimi gelistirecegimBende düzenli yapamıyorum bi yapyrm bi bırakıyorum.ama artk bırakmıycam sende bırakma.
Aynn bi yapiyorum bi birakiyorum sonra ayni agrilari tekrar cekiyroum halbuki birakmasam.vucudum alisacak gunden gune kendimi gelistirecegimins devamliligini saglariz [/QU
İnş canm
süpersin canım ama sana bir tavsıyede bulunmak istiyorum ara oğün yap yeşil elma ve yoğurt ile hiç bir zararı olmaz aksine sana yardımcı olur.birde haftada 1 veya 2 gün protein ağırlıklı olsun bak gör cok faydasını göreceksin :)Bn gunde bir saat sabha veya aksam.uzeri yuruyus yapiyorum onun.disinda gunde uc ogun yemek.yiyorum ara ogun yapmuyorum sayilir sadeec aksam.yemeginden once kan sekwrim.dusuyor o ara bir bardak tarçınli sut iciyorum
Saat 9-10 genellikle kahvalti yapıyorum
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 salatalik
2 siyah zeytin
1 kcuul kibrit kutuau kadar süzme peynir
1 dilim.kepek ekmegi
1 kupa bardagi besi bir yerde bitki cayi
Kahvaltim oek.degsimiyor.genel olarak.bu
Ogleden sonea ikinci ogunumu yapiyorum
13-14 gibi
Bi iki porsiyon meyve veya haslanmis brokoli karnabahar üzerine iki uc yemek kasigi yogurt ikisinden birini yiyorum
Bi iki saat sonra yuruyuse cikiyorum geldigimde bir bardak tarcinli sut iciyorum daha sonra aksam.yemegi saat 18 gibi genelde aksam.yemeginde ne varaa ondam bir iki.kasik.daha somra corba ve salatayla.karnimi Doyuruyorum bu kadar yedigim.ictigim.uc haftadir boyle genel.olarak :) arada cok.nadir kacamaklar oluyo dondurma gibi yakin zamnda :) bide her gun iki buyuk.kupa bitki cayi iciyorum biberiye yesil cay ve sinemakindan olusan.bir karisim.hazirliyorum bir litreye yakin onu ciiyorum 2-3 litre de su iciyorum.gun boyu :)
Benim kisi.boyle peki siz.neler yapiyrsunuz kizlar :)
Sen ip atlıyomusun faydalımı bende düşünüyormdakızlar size spor hakkındada bilgi vermek istiyorum devamlı aynı sporları yapmayın hafta hafta değiştirin diyelim ki 1 hafta sabah yürüyüş akşam karın egzersizleri yaptınız 2 hafta sabah koşu tempo yani akşam ip atlayın bakın görün ne kadar faydası olacak.bazı arkadaşlar dıyorki 2 aydır tempolu yuruyus yapıyorum verdiğim kğ cok az sanki hiç gitmiyor canım arkadaşlarım vücut aynı tempoya aynı spora alışıyor sizin yapacağınız vücudunuzu şaşırtmak :)umarım beni anlamışsınızdır
ip sadece tek basına faydalı değil cnm ben akşamları genelde ip atlıyorum 500 bazen 600 arttırmayı düşünüom tabi arkasına karın egzersizi yapıom ben faydasını gördüm tavsiye ederimSen ip atlıyomusun faydalımı bende düşünüyormda
Bende düşünüyorum bugün baktım bi tane alıyım die.karın egzersz bende yapıyorum elimden geldiğince koca bi sezryn göbeğim varip sadece tek basına faydalı değil cnm ben akşamları genelde ip atlıyorum 500 bazen 600 arttırmayı düşünüom tabi arkasına karın egzersizi yapıom ben faydasını gördüm tavsiye ederim
Tmm deneyeyim.bir bn bunuu :)) tesekkur ederim.canimmsüpersin canım ama sana bir tavsıyede bulunmak istiyorum ara oğün yap yeşil elma ve yoğurt ile hiç bir zararı olmaz aksine sana yardımcı olur.birde haftada 1 veya 2 gün protein ağırlıklı olsun bak gör cok faydasını göreceksin :)
Bunu ogrendigim cok iyi oldu canim mutlaka dneeyecegim bunuukızlar size spor hakkındada bilgi vermek istiyorum devamlı aynı sporları yapmayın hafta hafta değiştirin diyelim ki 1 hafta sabah yürüyüş akşam karın egzersizleri yaptınız 2 hafta sabah koşu tempo yani akşam ip atlayın bakın görün ne kadar faydası olacak.bazı arkadaşlar dıyorki 2 aydır tempolu yuruyus yapıyorum verdiğim kğ cok az sanki hiç gitmiyor canım arkadaşlarım vücut aynı tempoya aynı spora alışıyor sizin yapacağınız vücudunuzu şaşırtmak :)umarım beni anlamışsınızdır
kız vanilyalı yada sütlü yeme kalorisi fazla diğerlerinden yap kaçamağınıŞu an kaçamak yapıyorum dondurmaa.![]()
Gerçekmi sütlü yedimkız vanilyalı yada sütlü yeme kalorisi fazla diğerlerinden yap kaçamağını![]()
birdahakine tercihini diğerlerine kullan canım uzulme yarın telafi edersinGerçekmi sütlü yedim![]()
Öyle yapcam canım bunu öğrendiğim iyi oldu.ben sütlü az kalorili biliydmbirdahakine tercihini diğerlerine kullan canım uzulme yarın telafi edersin
haklısın canım bugunden itibaren birinin bana dur demesi lazım.69kg olana kadar kendime çikolatayı abur cuburu yasaklıyorum artık.sözzzzBugün dışardan yedim canım ama abartmadım az yedim ama dondurma yiycem galiba ya acayp tatlı istyo canm.ewet sen cok tatlı yemişsn bgn okudum