- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
kasırgalarım
güüü naaayyy dııınnnn
kızlar hani sporlar
@Lunya
@Sarayca
@Ytmz
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
@Nevreste
matematik61
Nare83
@Kajupi
@deynepnaz
Canım sen o kiloyu kaç ayda verdin :)Herkese gunaydinnn
@Lunya canim benim tostlar standart. Tam buday ya da cok tahilli ekmek ve beyaz peynirle yaparim.uzun uzun yazmaya useniyorum artik :)
Mercimekve bulgur var canım bayağı doyurucuydu :)O kadarcik akşam yemeği az canim ama mercimek pilavı dediğine göre içinde şehriye falan vardır çokta yiyemezsin yanına bol salata yee
bugünden itibaren bekliyorum o zaman masummYapmak istiyorum cccnim inşallah
bugünden itibaren bekliyorum o zaman masumm
Tartı bugün nasıl patatesten sonra çok yedim demistinBiraz ağrım hafifledi cnm
Mutlaka yapicam
Eki Görüntüle 2112267 @Makbule007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
@Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
@vorones Eki Görüntüle 2112269 canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
@tevafuk55 vehippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
@Sidelya95 canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
@smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
@Efser Eki Görüntüle 2112273 canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
@Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276 aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor
hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin Eki Görüntüle 2112271 KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274 özellikle @malipina ve matematik61 siz canim
Kuzum nisa yeni tarti alacak, tartım yok diye söyledi o. Aman da aman merak edermiş arkadaşını@suspushanimcim nerde ya merak ettim. Tartı bildirmek istemedi desem çok iyiydi menüleri. Bir sıkıntı yoktur inşallah
25 eylulde basladim canim :) ilk 3 haftasi kacamakli adapte süreci olarak gecti 15 ekimden sonra tam diyet modundayim.4 ayda tam 20 kg olmustu.Kalan 2.5 kilo da son 20 gunde gitti.Canım sen o kiloyu kaç ayda verdin :)
Maşallah canım Allah bozmasın inşallah süpersiiinnnn :) iradene hayran kaldım gerçekten :)25 eylulde basladim canim :) ilk 3 haftasi kacamakli adapte süreci olarak gecti 15 ekimden sonra tam diyet modundayim.4 ayda tam 20 kg olmustu.Kalan 2.5 kilo da son 20 gunde gitti.
Fırsat bildiler çok fenalarVay demek toplumumuzdan yararlanıp konuştular. Cuma gösteririz onlara çakılın
Sagol canim. Hayatimda hic görmediğim kilolardaydim dogum sonrasi verememistim onlar gitti.sagolsunlar biraz da hizli gittiler :)Maşallah canım Allah bozmasın inşallah süpersiiinnnn :) iradene hayran kaldım gerçekten :)
İlk üç haftası... adapte olma süreci25 eylulde basladim canim :) ilk 3 haftasi kacamakli adapte süreci olarak gecti 15 ekimden sonra tam diyet modundayim.4 ayda tam 20 kg olmustu.Kalan 2.5 kilo da son 20 gunde gitti.
Ay evet ilk gün menum yuzunden yemistim sendenİlk üç haftası... adapte olma süreci
Bunu hatırladın mı berna
Yapacan abla. 1 mil bile olsa yapacan gayri...Wakk wakk layan kadın mı
Aslında tam senlik masumum. bugün 3. günüm. Hadi bana eşlik et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?