Hadi bakalım hayırlısı olsunKızlar yarın bi iş görüşmem var bana şans dileyin
Amiin inşallahkAyyy hadi malim işin rast gitsin, yolun açık olsun
Farklı bi sektör umarım alırlar umarım yaparımHadi bakalım hayırlısı olsun
Buuuuuu neeeeeee sen iyi misin yaaaa ne ictin kizimmmmmmm hoppppp bu neyin kafası he 2 çatal mii nasıl bir çatal hemde patates taysiyonum düşüyor daha fazla yazamiycam
İnşaallah canımFarklı bi sektör umarım alırlar umarım yaparım
Herkes sen mi. İnsan işi çatalla yedim cınım. Pattis yedim muhallebi değil dikkatini çekerimEki Görüntüle 2114850
Buuuuuu neeeeeee sen iyi misin yaaaa ne ictin kizimmmmmmm hoppppp bu neyin kafası he 2 çatal mii nasıl bir çatal hemde patates taysiyonum düşüyor daha fazla yazamiycam
Neyyyyyyy höpföt ben firtina değil.miyimKuzu o kilo veremesin diye yapiom
Neyyyyyyy höpföt ben firtina değil.miyim
Böcüğüm benimHU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
pılınızı pırtınızı toplayınnnnnnnnnn
EVE DÖNÜYORUZZZZZZZZZZZZZ
Dün gece rüyamda gördüm. Ve rüyamda da şeker orucunda olduğum için yemiyordum
Özledigim yüzHU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
pılınızı pırtınızı toplayınnnnnnnnnn
EVE DÖNÜYORUZZZZZZZZZZZZZ
Gercekten merak ettigimden soruyorum yanlis anlamayin. Koskoca aksam 2 kasik kisir ve kayisi cayiyla nasil durabiliyorsunuz. Bu şok bir diyet galiba yani en azindan aksam ekmek ve cok yagli yemekler disinda bir tabak sebze veya et yenilebilir. Yaninda yogurt veya salatada tuketilebilir. Birde evladiniz varmis vallahi yapmayin kendinize bunuBu günkü bildirimi yapayım
Sabah
9:00
Süt misafirliğe gidicem bişey yemedim
Öğlen saat
2:00
Kahve
2 kaşık Özbek pilavı
/ kaşık salata
: çatal yas pasta
Neyseki kızım yanımdaydı kurtardım. :)
Akşam saat 6:30
2 kaşık kısır
Kayısı cayı
1 saat yürüyüş
Bu gün böyle kapatıcam :) işallah
Yarın perşembe ve tartı günü.. ekstra dikkat ediyoruz..Gercekten merak ettigimden soruyorum yanlis anlamayin. Koskoca aksam 2 kasik kisir ve kayisi cayiyla nasil durabiliyorsunuz. Bu şok bir diyet galiba yani en azindan aksam ekmek ve cok yagli yemekler disinda bir tabak sebze veya et yenilebilir. Yaninda yogurt veya salatada tuketilebilir. Birde evladiniz varmis vallahi yapmayin kendinize bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?