- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm bura pasif. Cuma zayıflama yarışmalarını denesen.merhaba
90 kiloyum boyum 165. hedef 60
30 kilo vermek istiyorum ama nasıl vericem.
1 yaşinda dünyalar tatlisi kıım var 4 yıllık evliyim. kamuda memurum.
Cnm hedefim 5 kiloyu çabuk vermek . Ondan dolayı böyle davranıyorum . Verdikten sonra daha dikkat edilen kilo almamaya ve sağlıklı beslenmeye cnm Resmen 5 kilo yapıştı . Böyle yapmazsam gitmiyor cnmGercekten merak ettigimden soruyorum yanlis anlamayin. Koskoca aksam 2 kasik kisir ve kayisi cayiyla nasil durabiliyorsunuz. Bu şok bir diyet galiba yani en azindan aksam ekmek ve cok yagli yemekler disinda bir tabak sebze veya et yenilebilir. Yaninda yogurt veya salatada tuketilebilir. Birde evladiniz varmis vallahi yapmayin kendinize bunu
yapabiliriz evet ama sonrasında iş bitmiyor. istikrar gerekiyor. ama şu destek veren konuşmaların var ya bana ışık oldu. su konusunda evet ben birden içip tabiki birden wc ye taşınıyodum. yudum yudum içip saati kendime göre ayarlama fikri çok iyi. allah razı olsun.O wc sorunu ben de de var cuma günü 1 saat tutmak zorunda kaldım sancidan oluyordum. Suyu yudum yudum içmeye calis ozaman hemen wc olmuyor 12.30 da ara başlıyor bizde bunun için ben 11.30 da yoğun şu iciyorum. Bi de akşam 5 de içiyorum yoğunluk azalmış oluyor rahat gidebilorum. Kendi zaman dilimine göre ayarla mutlaka. Bizim grupta bahanelere yer yok isteyince hepimiz yapabildigimizi gördük sen de yapabilirsin yapanlar senden üstün değil sadece daha çok istiyor demektir. Bizde hatalar yapıyoruz tek farkımız vazgecmiyoruz.
Kizzzz gel gel takıma gel. Oraya yaz .helehu huu neler oluyor böyle.
gittim ama sizi unuttum mu bi sorun bakalım he? unuttum mu uleyn
Şeriiiiiiiiiiiim takıma gel balım buralar dutluk olduhu huu neler oluyor böyle.
hu huu neler oluyor böyle.
ne bilem burdan etiket yapmışsınızhoşgeldin
nasılsın şery?nasıl gidiyor? takıma gel takıma buralarda değiliz artık
Ahanda burda da yerim7. Takım hatun kişileriBugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de burada yazacağız.
Menülerin takibi ve gözden kaçmaması için böyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündük.
Menü demişken :
Menüler hergün düzenli ve en geç akşam 23:00'e kadar verilmelidir.
23:00'den sonra verilen ve geciktirilen menüler yorumlanmicaktır.
Menülerde yediklerinizin adeti ve miktarı belirtilmeli ve öğün saatleri yazılmalıdır.
Listelilerin menü vermesi zorunludur.
Çarşamba ve perşembe günü menülerde karbon alımı minimum olmalıdır ve perşembe günü akşam yemeklerinde karbon alınmamalıdır.Özellikle listelilerin bunu dikkate almasını ve gerekli gayreti göstermelerini rica ediyorum..
arden32
Ahu060812
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit
F Fatimasevket
Ak kelebek
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
smykmy
retro_hippo
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
Munzevi Zencefil
Kajupi
D3S1R3
burda menü yazılacak sadece
hade bakim doğru takıma marş marş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?